Találatok a következő kifejezésre: Milyen állást be (18 db)

Milyen állást tölthet be egy siket személy?

Legjobb válasz: Például ruhaiparban dolgozhatnak. Szerintem bármilyen olyan állást betölthetnek, ami nincs közvetlenül kapcsolatban a hallással. Tehát adminisztratív, számítógépes állásokat is például. A lényeg, hogy olyan állásokat, ahol nem kell telefonon vagy szóban kapcsolatot tartani ügyfelekkel. Elég sok ilyen állás létezik.

Például ruhaiparban dolgozhatnak. Szerintem bármilyen olyan állást betölthetnek, ami nincs közvetlenül kapcsolatban a hallással. Tehát adminisztratív, számítógépes állásokat is például. A lényeg, hogy olyan állásokat, ahol nem kell telefonon vagy szóban kapcsolatot tartani ügyfelekkel. Elég sok ilyen állás létezik.
Igazából mindent, persze, olyan állás kell, ami nem kell halláshoz, azaz telefon. Jómagam siket vagyok, kiadványszerkesztõként dolgozom egyik cégnél évek óta, e-mailban vagy szóban kapom a feladatokat, utasításokat. Kollégáim hallók, velük beszélgetek. Nincsenek gondjaim a munkahelyemen, siketekkel nincs olyan gondok, mint gondolnának.


Tanári munkakörön kívül milyen állások tölthetőek be egy középiskolában?

középiskolában szeretnék dolgozni, de nem mint tanár. pl.: iskola könyvtáros, rendszergazda lennék szívesen de nem tudom, hogy ezekhez milyen végzettség szükséges amit tényleg elvárnak ezen állások betöltéséhez vagy kell-e több végzettség is egy ilyen álláshoz és mik azok

Legjobb válasz: Lehetsz portás... a legtöbb iskolából most küldik el kényszerbõl a portásokat, mert nem dolgozhatnak nyugdíj mellett. Erre most hiány van. Rendszergazga is lehetsz, ehhez nyilván rendszergazdai végzettség kell. Iskolatitkár is lehetsz, ha keresnek éppen ilyent. Könyvtáros már nem lehet akárki, ahhoz kellene könyvtár szak. De takarítók is dolgoznak iskolában.

Lehetsz portás... a legtöbb iskolából most küldik el kényszerbõl a portásokat, mert nem dolgozhatnak nyugdíj mellett. Erre most hiány van. Rendszergazga is lehetsz, ehhez nyilván rendszergazdai végzettség kell. Iskolatitkár is lehetsz, ha keresnek éppen ilyent. Könyvtáros már nem lehet akárki, ahhoz kellene könyvtár szak. De takarítók is dolgoznak iskolában.
Valamint vannak kabantartók, titkárok is.
De lehetsz takarító is.
A kérdező hozzászólása: és a rendszergazdának elég az általános rendszergazda felsõfokú képzés vagy kérik a diplomát ami már informatikus egyetemi képzést követel, a titkárhoz milyen végzettség szükségeltetik? a takarítás nem túl vonzó számomra éppen azt csinálom most is csak hotelban
Sajnos kérik a diplomát.. de ha van rednszergazdai és szerencséd lehetséges az állás
Szerintem meg nem kérik a diplomát a rendszergazdához, mivel akkor közalkalmazottként magasabb fizetést kellene adni. Amire pedig semmi pénz.
akkor ajánlom figyelmedbe a kozigallas.hu hirdetéseit. Igenis kérik és bizony megadják az F kategóriát.... mert egy rendszergazda magasabb képzettségû kell legyen mint pl egy stúdiós vgay takarító.
Sok jóra ne számíts......
Ha végzel MA-t is, akkor lehet belõled tanártól kezdve a tolmácson át a mûfordítóig minden, vagy dolgozhatsz olyan cégnél, ahol fontos, hogy legyen egy nyelvi összekötõ ember. Én is anglisztikás vagyok és leginkább szinkrontolmács szeretnék lenni :)
A kérdező hozzászólása: Ez nem valami bíztató, te is ott végeztél?
tanár (külföldön), tolmács, mûfordító. Ezekre hajts, ezekkel még tudsz valamit kezdeni. Meg gondolom emellett lesz még egy nyelv. Nem olyan siralmas ez, mint ahogyan sokan leírják, csak csinálj mesterképzést.
Bármilyet ahova felvesznek interjú után.
A kérdező hozzászólása: konkrét pl kéne :)
FKF-Mc Donalds-Rendszergizda. Lentrõl fölfele így a sorrend.És minden attól függ hogy milyen gyakorlatod van és hogy mennyi tudás áll mögötted mert egy állásinterjún hamar kiszûrik.
Hát, informatikai hálózattelepítõ és üzemeltetõ állásokat tölthetsz be. Ez elég egyértelmû nem? Elmehetsz rendszergazdának mondjuk, de ha nem értesz annyira a dologhoz, akkor marad a meki.
A kérdező hozzászólása: FKF-Mc Donalds hogy értitek?
Utcaseprõ és mekiben eladó.
üdv. nem tudom õk hogy értik, de ha megvan a végzettséged, de még nem volt hosszabb munkád, akkor mindenképpen valami kisebb cégnél éreklõdj, vagy játékteremben, internekcafeban vagy a mekiben :P a dolgod a számítógépes hálózat és az arra kötött eszközök kezelése, felügyelése lenne, ahogy én látom. (PC, pénztárgépek, stb..) ha már van ahátad mögött 1-2 év tapasztalat, akkor már nagyobb céghez is fölvételt nyerhetsz, de manapság kell a min 2 év tapasztalat :P
internetszolgáltatónál mûszaki munkatárs. kiszállsz a megrendelõkhöz. vagy rendszergazda cégeknél.

Milyen állást töltenél be szívesen ezekkel a képesítésekkel?

informatika területén szakközép érettségi, BGF kereskedelem-marketing angol abszolutorium (diploma el?tt), B,CE jogsi, angol, német nyelvtudás

Legjobb válasz: logisztika rengeteget fizet,túl sok meló sincs vele,csak legyen jó beszélõkéd

logisztika rengeteget fizet, túl sok meló sincs vele, csak legyen jó beszélõkéd
Külker értékesítõ, üzletkötõ, beszerzõ. Kell idegen nyelv tudás, szám.techn. ismretek, kereskedelmi ismeretek és jó pár marketing fogás, hogy eladd a portékát. Utazni is lehet, nem kell egy irodában prunnyadni egész életedben.
A kérdező hozzászólása: igen terepmunka és felfele is vezethet az út külker értékesítõbõl gondolom


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!