Találatok a következő kifejezésre: Milyen pózban az (124 db)

minden póz ideális ezzel a mérettel.
15 cm az átlag szóval mi a probléma?
A férjembõl kiindulva..a klasszikus misszionárius pózban nem érzek semmit, a lovaglóban és minden kutya pózban viszont nagyon ideális.
üzenném annak aki nem érez semmit: intimtorna!! nem az a baj h kicsi a pénisz-mert h nem is kicsi! hanem te vagy tág
akkor rosszul csinálod kedves "idióta" :) a nõ hüvelye az elején kb 5cm-ig van idegvégzõdésekkel ellátva. vagyis nem a méret számit. vagyis nem a férfi mérete
Ja, lehet.
Lehet vele szexelni. Miért ne lehetne. Kicsi fúróval is lehet fúrni, de csak kicsi lukat. :-)
Csinálok intim tornát ..idióta..te már csak tudod, hogy mikor -mit érzek szex közben..idióta..
Szerintem a lovaglót be lehet vállalni, viszont van egy kérdésem. Nekem, mint már jópárszor leírtam 14 cm, +- néhány miliméter a körülményektõl függõen... Egy dolgot nem tudtunk megcsinálni a barátnõmmel, mégpedig ezt az oldaltfekvõs dolgot. Õ ezt annak tulajdonítja, hogy nagy a hátsója, és ez valóban így van. Egyáltalán nem izgat, hogy ez nem jön össze, csak abban reménykedem, hogy ez tényleg nem azért van, mert az én péniszem a rövid hozzá.
13-16cm között van a legtöbb fehér magyar férfinak. Mit gondoltál, a lovagló pózt kinek találták ki? Amúgy igaz hogy lovagló pózban van egy kontrolja a nõknek, de mégis egy nagyobb akár 18 centis pénisz is igen fájdalmas tud lenni sok nõnek ilyenkor.
Úgy érzem, te is tele vagy kétségekkel a péniszedet ille- tõen. Hidd el, majd a gyakorlat megmutatja, mit lehet és mit nem sikerül megcsinálni. De ha szeretitek egymást a pároddal, mindenre találtok megoldást. Az agyalást pedig kéretik abbahagyni! Mondhatod erre: könnyû azt mondani. De hidd el, az egész tinikoromat átszorongtam én is. Szeren- csére volt orvostanhallgató a családban, akivel sok min- dent meg tudtam beszélni!
Persze, hogy lehet. Ha nagyon belejöttök, a csaj a normálisnál jobban benedvesedik, akkor megtörténhet, hogy kicsuszik, de ez elõfordul 2o cm péniszeknél is. Ezzel a mérettel bármelyik pózt be lehet vállalni.
A kérdező hozzászólása: De lovaglóban lehet ekkorán lovagolni?Nem csúszkál ki?
A magyar átlag 13-16cm!
A kérdező hozzászólása: Na most rádhoztam a parát?:)

Minden másnapi szex jo lesz baba sikerűljőn? Milyen poz az igazi?

Legjobb válasz: hát nem. akkor kell sexelni mikor szeretkezésre, sexre van szükségetek. azért hogy ott a párod reszelgessen nem feltétlen kell. úgy csináljátok ahogy régen. a hímivar sejtek elvileg napokig életben vannak és várják a petesejtet. a póz mindegy, csak a sperma bemenjen, aztán majd megtalálja hogy merre kell mennie.

hát nem. akkor kell sexelni mikor szeretkezésre, sexre van szükségetek. azért hogy ott a párod reszelgessen nem feltétlen kell. úgy csináljátok ahogy régen. a hímivar sejtek elvileg napokig életben vannak és várják a petesejtet. a póz mindegy, csak a sperma bemenjen, aztán majd megtalálja hogy merre kell mennie.
Elözõ válaszoló...Mert nekünk nagyobb utat kell megtennijük a spermáknak.Ezért jó a kutya póz hátulról vag legyél alul csak rakj magad alá kispárnát.Amikor fiatalon teherbe estem raktunk alám kispárnát nemtudtam, hogy így könnyebb csak zért csináltuk mert mélyebre ment és klasszabb volt.Jó próbálkozást!!!Mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: sajnálom.valakinek hogy õsszejõnn hamar.miért nehezebb teherbe esni hátrahajlo méhel?
Nerkem is hátra hajló méhem van és már voltam kétszer terhes csak fiatalon amikor még nem gondolkoztam sajnos és abortusz lett a vége most meg a félkaromat oda adnám egy kis csöpségért!:(
A kérdező hozzászólása: remélem nektek is sikerûl minél hamarabb.
Nekem nagyon rendszertelen a menzi.Doki talált pici cisztákat a petefészkemen, most fogom kezdeni a DUPHASTON nevu gyógyszert, remélem fél éven BELUL sikerul.Meg figyelem a peteérést gozerovel.
A kérdező hozzászólása: nekem hátrahajlo méhem van.attol nem jõnn õssze?
Én is sokat gondolok a babucira!!!....de szerintem nekem nehezebben fog sikerulni, mivel vannak problémak és a hónapról hónapra tartó kudarcoktól meg rettegeg. Az is természetes, hogy kifolyik, amennyire szukség van az bennt marad :o)
A kérdező hozzászólása: és ha kifolyik valamenyi?
én vagyok a Duphastonos :o)). Mi most álltunk neki 5-6hete, de csak 1hete voltam orvosnál segítségért, mert 2-3havi menzesszel nehéz lenne.Nem tudom....maglátjuk!Nem ismeri valamelyiktek ezt a gyógyszert?

Lefelé görbülő farokkal milyen póz az ahol hátulról látom a lányt és érzem is igazán az ingereket?

Kevés tapasztalatom van. Tapasztaltabb srácoknál mi a helyzet? Ha a lány nem pucsít jól, akkor semmit nem érzek kutya pózban, de ha jól pucsít akkor sem az igazi. Misszionárius pózban sokkal jobban érzem.

Legjobb válasz: Akkor ne lefelé hajoljon, támassza ki magát.

Akkor ne lefelé hajoljon, támassza ki magát.

Milyen póz az igazi?

Írjátok meg, hogy ti hogy szeretitek igazán!!! :)

Legjobb válasz: Fél kilenckor ilyen gondod van? Most neked vagy elfogyott a söröd vagy nincs nõd és elmélkedsz...

Fél kilenckor ilyen gondod van? Most neked vagy elfogyott a söröd vagy nincs nõd és elmélkedsz...
Egy komolytalan kérdésre komolytalan választ tudok csak adni. Nem tudom, miért kell világgá kûrtölni ezt. Nem igaz, hogy nincs annyi fantáziátok, hogy kitaláljatok valamit, vagy beírd abba a retek google-be, hogy kama-sutra vagy valami
Elsõ vagyok... Hát ez már régen baj, ha gondolkodni kell... Igyál vagy két sört, üsd meg aztán bírkózd le, mert úgyis ellen fog állni:D Nagyon jó kardio edzés és nem utolsó sorban pár új póz is lesz.
A kérdező hozzászólása: Pont hogy a barátnõmmel új pózokon gondolkodunk...
A kérdező hozzászólása: hát öregem ha te így bánsz a nõkkel akkor gratulálok...
annyiféle van...legyetek kreatívak, én is kitaláltam pár új (számomra, egyébként már létezõ) pózt.
Kamasutra - Lovers.Guide.To.Sexual.Positions.DVDRip.avi Ezt keresd a neten, ez tuti anyag!

LÁNYOKNAK! Ti mit szerettek az ágyban? Milyen pózokat és melyik a kedvencetek amiben a leghamarabb eljuttat titeket a párotok az orgazmushoz?

Legjobb válasz: Azt szeretem az ágyban, ha a barátomat közel érezhetem magamhoz, ha a szemébe tudok nézni, vagy a fülébe súgni, ha érzem, hogy mennyire szerelmesek vagyunk... A kedvencem az a póz, mikor a hasamon fekszem, a barátom pedig rám fekszik és úgy hatol belém, és a fülembe nyögdécsel, vagy a melleimet csókolgatja (bár ez elég nehéz mutatvány :D)... Amúgy orgazmusom még soha nem volt egyetlen pózban sem (kivéve a 69et, meg egyéb orál pózokat:)), de 3 éve szorgalmasan próbálkozunk, és nem adjuk fel ezután sem :) 20/L

Azt szeretem az ágyban, ha a barátomat közel érezhetem magamhoz, ha a szemébe tudok nézni, vagy a fülébe súgni, ha érzem, hogy mennyire szerelmesek vagyunk... A kedvencem az a póz, mikor a hasamon fekszem, a barátom pedig rám fekszik és úgy hatol belém, és a fülembe nyögdécsel, vagy a melleimet csókolgatja (bár ez elég nehéz mutatvány :D)... Amúgy orgazmusom még soha nem volt egyetlen pózban sem (kivéve a 69et, meg egyéb orál pózokat:) ), de 3 éve szorgalmasan próbálkozunk, és nem adjuk fel ezután sem :) 20/L
farkas póz, a párom ül a lyuk mellett és vonyít
Úgy tudsz leggyorsabban örömet okozni a párodnak, ha síkosítót raksz az ujjadra vagy benyálazod és szép lassan elkezded ott lent simogatni, gyengéden szinte hozzá sem érve, aztán nyalogatot kicsit, de felejtsd el magát a jukat, fölötte a csiklónál csinálj mindent.Ez a lik felett egy kis borsónyi valami, nagyon érzékenyen érj hozzá.Simogas ezt és csókolgasd hosszasan, majd rántsd magadhoz ugy, hogy ülsz egy széken vagy kanapén és rajtad ül õ szembõl, közbe dörzsölõdik a testedhez, nyalogasd közbe a mellét és csókold a száját.Nekem egy perc is sok és kész vagyok ezektõl :D :)
nekem lovaglópózban a legjobb, így én irányítom az ütemet és könnyebben el is élvezek
Lovagló a legjobb. Eddig én csak úgy élveztem el, az orált egyáltalán nem is szeretem, attól sem sikerült soha. Meg az ujjazás. De szeretem, ha a párom férfiként viselkedik az ágyban- szóval, õ irányít, néha kicsit határozottabban/erõsebben, de közben gyengéden érezteti, hogy szeret- csókok, tekintet, satöbbi. És persze, számomra nincs izgatóbb látvány/érzés, mikor a párom elélvez... Az az arc, meg a lüktetés odabent... *.*
a lovaglo pozbab az a jo h ha megfeleloen helyezkedsz es mozgatod a csipodet akkor az kozben izgatja a csiklot is.:)
én imádom a misszionárius pózt...szinte mindig így kezdjük és szorosan átölelve szeretkezünk. aztán átszoktunk váltani a keményebbre én pl imádom a kutyapózt vagy azt amikor õ ráül az egyik lábamra lovagló ülésbe a másik lábamat pedig a nyakának támasztom, ilyenkor jó mély a behatolás. de befejezni szinte mindig lovaglóba szoktuk mert neki meg az a jó ha én viszem el azt sokkal jobban élvezi
Leginkább amikor a fejem a sütõben van és a párom úgy nyom, hogy közbe mosogat.

Milyen pózban történt meg az első? És megbántátok-e, hogy azt választottátok?

Legjobb válasz: Sok lány a könnyebbiket választja, azaz a misszionáriust, mert majd a pasi tudja mit csinál. Barátnõimmel nem egyszer beszélgettem errõl és annak, aki a lovagló pózt válasz szinte nem is fájt. Én is lovagló pózben vesztettem él és kicsit sem fáj, és kétszer el is élveztem. Sokkal jobb így és attól hogy a lány van felü még csinálhatja a pasi is...meg úgyis segítt... Nem bántam meg... 18/L

Sok lány a könnyebbiket választja, azaz a misszionáriust, mert majd a pasi tudja mit csinál. Barátnõimmel nem egyszer beszélgettem errõl és annak, aki a lovagló pózt válasz szinte nem is fájt. Én is lovagló pózben vesztettem él és kicsit sem fáj, és kétszer el is élveztem. Sokkal jobb így és attól hogy a lány van felü még csinálhatja a pasi is...meg úgyis segítt... Nem bántam meg... 18/L
Koedukált témának tûnik. Misszionáriusban történt, az volt a legegyszerûbb, azóta is az a kedvenc pozícióm, én akkor érzem igazán jól magamat, ha én irányíthatok. Tehát: nem bántam meg. Sõõõt :)
misszionárius, nagyon picit fájt...másban el sem tudtam volna képzelni, ez olyan meghitt , érzelemmel telt póz sztem:)
Nekem is misszionárius pózban történt meg az elsõ, nem is olyan régen, szép emlék marad, és egyáltalán nem bántam meg. :) De egyépként szerintem az elsõnél jobb nem kísérletezni. :)
lovagló volt, nagyon jó volt, nem fájt ;)
Misszionárius:D és jó volt:) nem bántam meg... csak azóta szakítottunk sajna:(
Szintén lovagló, egyáltalán nem fájt (:
hátulról ügyködtem a lányba tetszett neki is nekem is
Misszionimposszible pózban, vagy mi is annak a neve? ::D De tök mindegy mert mindenképp rettenetes az elsõ. Viszont nem fájt.
Lovaglóban történt nagyon megbánta, m és nagyon fájt is nem csak az elsõ de az azt követõ 2 is még.

6 hónapos terhes vagyok az orvos szerint nem árt a babának ha szexelünk de én mégis félek. Milyen pózokat ajánlanátok?

Legjobb válasz: Farkaspóz amikor apa leül a luk mellé és vonyít... :D Én legalábbis így tudom... Amúgy olyan pózba csináljátok ahogy neked kényelmes. Sajna nekem csak kiskanál pózba volt jó, de mi már nem lehetünk együtt mert nyílik a méhszájam. 35 hkm

Farkaspóz amikor apa leül a luk mellé és vonyít... :D Én legalábbis így tudom... Amúgy olyan pózba csináljátok ahogy neked kényelmes. Sajna nekem csak kiskanál pózba volt jó, de mi már nem lehetünk együtt mert nyílik a méhszájam. 35 hkm
Bármilyet, a farkaspózt nem.
A farkaspóz az milyen? :) Az nem a kutyapóz? Amúgy bármit ami neked kényelmes. Nekem pl. legjobban a kutyapóz jött be, és hogy neki háttal oldalt fekve. így nem zavart a hasam... 6 hónaposan azt kérdezték, hogy mikor szülök vagy ikrek lesznek? Úgyhogy a fiamnál a misszionárius szóba se jöhetett akkora volt a hasam... a hagyományos lovaglót utálom, viszont ott is ölben ülve háttal már jöhet...
XD Na az a legjobb :DDDDDD Kész vagyok a röhögéstõl!!!!!!
Harmadik válaszoló nagyon képben van :D

Milyen pózban lehet a legintenzívebben álmodni úgy, hogy részletesen is emlékezzek az álmaimra?

Egyéb módszerekre is kíváncsi lennék, pl. eltoljam-e az ágyat a szoba másik sarkába, stb. El?re is kösz.

Legjobb válasz: Szia! Ez azért nem attól függ hogy milyen pózban alszol. Inkább hogy tudod-e hogyan kell emlékezni az álmokra. Én ajánlani az Agykontrollosok Álomkontrol technikáját tudnám. Ha ezt megtanulod biztos emlékezni fogsz több álmodra is. Én kipróbáltam és mûködik, sõt én már kérdések megválaszolására, jövõbelátásra is alkalmaztam.

Szia! Ez azért nem attól függ hogy milyen pózban alszol. Inkább hogy tudod-e hogyan kell emlékezni az álmokra. Én ajánlani az Agykontrollosok Álomkontrol technikáját tudnám. Ha ezt megtanulod biztos emlékezni fogsz több álmodra is. Én kipróbáltam és mûködik, sõt én már kérdések megválaszolására, jövõbelátásra is alkalmaztam.
elsõ xD... hát nemtom szerintem a pózoknak nem sok köze van hozzá de ha álmodsz valamit akkor amint felkelsz, kinyitod a szemed, az legyen az elsõ hogy visszaemlékezel.. állítólag ez mûködik és akkor emlékezni fogsz rá. :D
hát ha én álmodok vmit, akkor mindig emlékszem h mit álmodtam, semmilyen agykontroll meg hasonló marhaság nem kell hozzá. Sõt akik a közelemben laknak azok is néha beszélnek arról h milyen marhaságot álmondtak:D Tehát õk is emlékeznek rá.
A kérdező hozzászólása: Szia Rózsa-Flores! Köszönöm, és az a baj, hogy félig-meddig próbáltam is. Nyilván szoktam emlékezni az álmaimra, de az havonta egyszer fordul elõ. Jó lenne, ha gyakrabban, akár minden nap. Papírt és ceruzát is odakészítek az ágy mellé, úgy alszom el, hogy emlékeztetem magam, hogy szeretnék emékezni az álmaimra, és legtöbbször mégis csak egy-egy felvillanó kép, vagy gyorsan elillanó, intenzív hangulat marad meg. Ezen szeretnék változtatni. Több sztorira, eseményre szeretnék emlékezni. Köszi, és légyszi írj még.
Kutyapózban.
Próbáld meg lelógva a csillárról.
Véleményem szerint szükség van arra is hogy ne hulla-fáradtan ess az ágyba. Mert akkor túl mélyen alszol. egyrészt tuti elkésel:D másrészt meg nehezebb visszahozni az álomképeket úgy.

Az a nagy helyzet, hogy szeretkezni szeretnék egy pasival (már nem vagyok szűz), mégis félek milyen lesz. Milyen póz a legcélszerűbb?

hogyan yo?

Legjobb válasz: Tudom,hogy elcsépelt de ne parázz.Ha totál ideg vagy abból nem sül ki jó.Ne gondolkozz csak érezz, figyelj minden érzékszerveddel a pasira,és önmagadra.A póz(ok) az adott pillanatban fog kialakulni.Szerintem a leérzelmesebb amikor a pasi van fennt,de az igazi amikor a nõ.De ez csak 1 vélemény . Hallgass meg mást is.

Tudom, hogy elcsépelt de ne parázz.Ha totál ideg vagy abból nem sül ki jó.Ne gondolkozz csak érezz, figyelj minden érzékszerveddel a pasira, és önmagadra.A póz(ok) az adott pillanatban fog kialakulni.Szerintem a leérzelmesebb amikor a pasi van fennt, de az igazi amikor a nõ.De ez csak 1 vélemény . Hallgass meg mást is.
Szia! Én fiú vok. Szerintem a misszionárius, vagy a lovagló nagyon jó. :)
általában a misszionárius a nyerõ ezekben a helyzetekben v ha te karsz vezetni lovagló.. jah én ne izgulj ha a barátod szeret akkor vigyázni fog rád... am nem értem h mitõl félsz ha már nem vagy szûz (ha az elsõ rossz élmény volt akkor semmi esetre se gondolj rá majd! nem tesz jót a hangulatnak)
A kérdező hozzászólása: Köszike
Ahogy összeszoktok, kialakul köztetek az összhang, teljesen spontán jönnek a testhelyzetek, meg ki is mondjátok a kívánságaitokat. Én legjobban szeretem ( szerencsénkre párom is ) a lovaglót, és azt is, ha a nõm hason, alattam, zárt combokkal, negyed óráig is el tudom húzni az orgazmus elõtti magasfeszültséget (közben õ 2-3-szor is sikolt). Õ szüléstõl KISSÉ kitágult, és ettõl az igazi, hogy NEM SZORÍT, mint elõtte. Soxor majd belehalok, de még mindig húznám az idõt, de aztán jön az "õsrobbanás" . . .
síkosító és ujjazás.
Amúgy a melegeknél, milyen szex van még az análison kívül?o.O
nagykifli-kiskifli, vagy másnéven kanalazó póz. Kevésbé lesz székelési ingered.
egy töltött shotgun nagyon jól tágít... használd bátran
Kutyapóz.Ha beledugod a nyelved, síkosító, ujjazás.
Az a póz, ami Neked a legjobb :D
Hason te és rajtad õ!
9-es. Nyilván hallottam, de õ nyilván a behatolással történõ szexre gondol.
Nézd meg a Brüno-t. Megtalálod benne a kérdésedre a válaszokat.
"Amúgy a melegeknél, milyen szex van még az análison kívül?o.O" hallottál már az orális szexrõl?:D
Szerintem a kutyapóz a legelõnyösebb.
4es, próbáltad már?Ha igen, milyen?Ffi vagy nô vagy?
Kenegesd erõs pistával

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!