Találatok a következő kifejezésre: Milyen férfi szereti a (14 db)

Milyen oka lehet annak, ha a nő szereti a férfit, a férfi is úgy viselkedik, mint aki hasonlóan érez, azonban mégsem hívja randira a nőt?

Ez konkrétan velem történik. Állandóan megkeres, már szinte létezni nem tudunk, hogy ne kérdezzük meg mi van a másikkal. Féltékeny vagyok, ha más nő van a közelében, ő meg magyarázkodik. Ha a közelemben van más, ő féltékeny. Egyikőnknek sincs kapcsolata. Miért játszuk ezt? Valaki elmagyarázná miért van ez a férfiaknál? Én már léptem, próbátam segíteni neki, mert azt hittem talán csak fél. Nem teljesen egyértelműen, de a tudtára adtam, mennyit jelent nekem.

Legjobb válasz: Sztem õ ebbõl semmit nem vett észre, és úgy gondolja, h nem jön be neked. A másik lehetõség, h te nem tetszel neki.

Sztem õ ebbõl semmit nem vett észre, és úgy gondolja, h nem jön be neked. A másik lehetõség, h te nem tetszel neki.
Lehet hogy taktikázik veled, hogy magába bolondítson! De az is nagyon lehetséges, hogy szórakozik veled, vagy le akar passzolni! Igazából nem túl logikus ez az egész a pasi részérõl, mivel úgy viselkedik veled mint egy barát, miközben állandóan hívogat mintha odalenne érted. Ez egy visszataszító viselkedés, bármi terve legyen is veled. Szerintem jól tennéd, ha nem foglalkoznál vele, lemondanád a találkákat nem nem érsz rá vagy találj ki valamit, kapcsold ki a telódat. Esetleg találkozz más fiúkkal vagy mesélj neki a fiúkról, hogy milyen jó volt velük, milyen helyesek! Ha játszik õ, játssz te is, tedd féltékennyé, és nem vedd fel a telót, ha hív, vagy csak akkor ha már elkerülhetetlen! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Ebben igazad van! Marhára rossz ez nekem, fõleg, hogy még többet keres azóta, jesszus. És taktikázik. Pl: van egy közös imserõsünk, nõ. Összefutottak, és ebédeltek egyet. Tudom, mert a nõ elmesélte, de haver szinten, hogy gyere együnk valamit. Na õ ezt direkt állandóan mondja nekem már pár napja, amikor beszélünk. Pedig tudja, hogy idegesít, mert megjegyeztem a nõt. Direkt hergel, tudom jól, hogy tesztel, mit reagálok. Jó ideig nem vettem fel a telefont, és megijedt. Minden nap hívott közben és megkérdezte miért haragszom. Rögtön elkezdte a nõt magyarázkodni, hogy nem kedveli. Magyarul hárított, talán félt, hogy a nõ miatt nem veszem fel. Nem vagyok féltékeny, mert tudom milyen viszonyban vannak, egyiknek sem jön be a másik, csak haverok, mint én is pl egy barátommal, akire õ mégis megjegyzést tett. Ilyen kesze-kusza viszonyban vagyunk egymással. Szerintem érzi õ, hogy több vagyok, mint más nõ neki, és én is tudom, de valahogy...ez van.
Igen!De ezt neked kéne érezni...esetleg vele megbeszélni nem gondolod? :) Egyszer túlesel rajta és megoldódik minden hidd el!Nem faggatni kell...csak elmondani hogy te mit érzel és mondani neki hogy válasszon.ÉS te meg ne kínozd magad azzal hogy beéred barátsággal és ezt mondd el neki is!Ez így nem fair veled szemben
A kérdező hozzászólása: De ezt a megfogalmazást nem értem. Akkor meg miért nem hagy végre békén? Akkor megpróbálnám elfelejteni mással, de ez így nem megy! Mit jelent az nálatok, hogy nem akar eléggé? Ahhoz eléggé akar, hogy folyton keressen stb, de egy kapcsolat már sok lenne velem, vagy hogy érted ezt?
hát...sehogyan...lehet hogy csak barátként akar téged? Ez elég fura...vagy inkább mondjuk úgy, hogy nem kellesz neki eléggé.
A kérdező hozzászólása: És honnan tudható, hogy beszari vagy nem akar épp semmit?
Lehet hogy komplexusos de az is lehet hogy nem akar komolyabban semmit, legalábbis nem nagyon vagy nagyon beszari...
A kérdező hozzászólása: Mit jelent az, hogy nem kellesz "eléggé"??? Jó a társaságom, jó velem mindent megbeszélni, félteni is jó mástól, de közel nem engedünk magunkhoz? MIÉRT???
A kérdező hozzászólása: Néha-néha felbátorodik és kicsúszik 1-1 olyan megjegyzés, amit azonnal értek. :) Ennyire gyáva lenne egy férfi? Nem tudom elképzelni.
A kérdező hozzászólása: De ha a 2. él, akkor miért jön õ utánnam? Ha nem keresem is állandóan hívogat. Bukott le, hogy féltékeny más férfira. Én most ideg voltam a nõ miatt, és szépen elmagyarázta, hogy nem is igazán kedveli, egy hazug libának tartja, jobb is ha nincs a közelében.
2 lehetõség van: 1.nem mer lépni annyira nyuszi 2.nem kellesz neki eléggé és tudja h mész utána
A kérdező hozzászólása: De szerinted sanszos, hogy érez irántam valamit? De akkor miért nem lép? Nálunk egy hazavitelre is annyit kellett várni, hogy õrület. Annyira lassú. :)
Hívd el találkozni ne basz*kodjatok!Mondd neki hogy egy nagyon jó filmet szeretnék a moziba megnézni.lenne kedved?ennyi.Ha bejössz neki igent mondd, aztán onnantól kezdve már alakul magától a kapcsi ;)
A kérdező hozzászólása: Azt kétlem, hogy nem esett le neki a dolog. Másrészt, nem tetszik nekem? Na ezt sem hiheti, mert tudja, hogy sokat jelent nekem, nagyon is. Én elmondtam legalább is.
A kérdező hozzászólása: Ha ez így van, miért féltékenykedik, miért magyarázkodik, hogy félre ne értsem, ha mással látom. 100 %, hogy jelentek neki valamit, hosszú lenne ide mindent kiírni, meg nem is akarom, de nem egyszer bizonyosodtam meg errõl.
A kérdező hozzászólása: Most azt fogjátok írni, mert én, nõként túlképzelem. Én is ezt hittem egy ideig, de már annyi egyértelmû jelet kaptam, hogy ezt nem lehet félre érteni. És mások szerint fontos vagyok neki, azt látják, és senki nem érti mi a gond akkor. MIért nem vagyunk mi már rég egy pár? :)
Annyit még hozzátennék, az is lehet sajnos hogy a pasi látja h odavagy érte, és ezen élvezkedik, hogy látja, hogy te szenvedsz... Amúgy ajánlom a fentit. Ne keresd, hanyagold teljes egészében! Ha akar a pasi bármit is, úgy is kiderül elõbb-utóbb!

Milyen férfi parfümöt ajánlotok? Nem értek hozzájuk, nem szeretnék olyat amit a fél világ használ, és mindenkinek olyan van, illetve nem szeretem az édes illatokat.

Legjobb válasz: A drogériákban, parfümériákban dolgozó hölgyek nagyon szívesen segítenek az ízlésednek és pénztárcádnak megfelelõt választani.

A drogériákban, parfümériákban dolgozó hölgyek nagyon szívesen segítenek az ízlésednek és pénztárcádnak megfelelõt választani.

Ha egy férfi szereti az anális szexet, de a párja nem engedi neki, az milyen hatással van rájuk?

hülye kérdésnek tűnik de a mostani párommal még csak fél éve vagyunk együtt, és tudom h az előző barátnője engedte neki, és tőlem is számtalanszor kérte, de én nem vagyok rá hajlandó, és félek hogy ezért mást akar majd vagy keresne olyat aki engedi, vagy unalmasnak fog tartani vagy nemtudom. Nem tudom igazán h aki ezt így szokta űzni annak ez mennyire jelent sokat. Valakinek volt már hasonló esete?

Legjobb válasz: Ha nem akarod, semmiképp se menj bele. Ez kettõtökrõl szól, nem értem miért kell erõltetni? Hagyd ott ha nem érti meg.

Ha nem akarod, semmiképp se menj bele. Ez kettõtökrõl szól, nem értem miért kell erõltetni? Hagyd ott ha nem érti meg.
kedves kérdezõ! ha így reagálsz, akkor milyen választ vársz hidd el egy férfinek, ha kell valami utána fog menni, lehet nem most, de késõbb igen szerintem is jó és nem kell minden alkalommal mivel más érzés, mint a punciba, így õ ezt szereti, ebbõl indulok ki, nézd ez az én véleményem, ettõl Te még azt teszel amit akarsz N
Egy próbát megér, senki sem halt még bele. Késõbb lehet, h tényleg keres valaki mást emiatt. Olyan szûk a lyuk, hogy durván sokkal jobb érzés Nekik, és élvezetesebb is a szex.
Imádom az olyan csajokat akik ilyen hevesen tiltakoznak azokat a legegyszerûbb meggyõzni és átállítani a sötét oldalra! :) Plusz ha a pasi nagyon szereti akkor nem feltétlenül ezért csal meg (ha megcsal valaha is) de van egy olyan fegyver a kezébe... Csak azért csaltalak meg mert nem adtad meg amit szeretnék ...bla bla bla... még te érzed magad majd szarul :D 24F
A kérdező hozzászólása: hát igazából énis általába bevállalós vagyok, de azér szerintem vannak határok. igazából csak azért mert hát hmm elõször is nem higénikus. oké h beöntés meg mittomén de az sem egy kellemes dolog. másrészt azt a lyukat másra találták ki. lehet késõbb ezt is másképp fogom gondolni de amig nem akarom 100%-ig nem fogok belemenni, mert akkor közben is rossz érzésem lenne. szerintem szexben semmibe nem szabad addig belemenni amig csak azért akarod h kipróbáld, de közbe kételyeid vanak
Nem értem hogy miért találod megalázónak (bár én elég beteg vagyok) szerintem az igazán jó szexben semmi se tabu és semmi se megalázó sokkal inkább minden a kéjt szolgálja. Szóval ha rám hallgatsz azt javaslom hogy próbáld ki és ha tetszik akkor hajrá és ez a megalázottság megalázó érzés is elmúlik ha viszont nem jön be akkor meg olyan mindegy hogy mit érzel minek hívod majd mert úgy se fogod csinálni.
Hagy idézzem szabadon Sade márki neves írót: Ha a popsi nem szexre találták ki akkor miért van belülrõl pénisz alakja? Nem kell beöntés meg ilyenek csak el kell menned vécére és jó alaposan meg kell mosni, ha a higénia izgat akkor lehet gumival (bár én anélkül szoktam utána megmosom és kész) ha kételyeid vannak vagy úgy véled hogy a partner nem elég türelmes akkor nem szabad kipróbálni viszont ha hajt a kíváncsiság és érezni akarod akkor mehet a dolog és az élvezések új fajtáját tapasztalod meg nagyon sok érdekes dolgot ki lehet próbálni ha nincs bajod az anális dolgokkal és vesztek egy vibrátort (és végül egy orvosi tény a végbélben sokkal több ideg végzõdés van mint a hüvelyben. Ezáltal az orgazmus is erõsebb de inkább másabb lesz tehát szegény lányok kapnak még egy élvezési felületet )
A kérdező hozzászólása: egyáltalán mi által élvezne el bárki ha análisan csinálja? jó a férifaknak tudom h a prosztatáját dörzsöli bár attól sem lesz orgazmusa
Hát te h.lye vagy, komolyan! A hapsi is, és a nõ is eltud élvezni anál közben.
Mert szinte az összes ideged a végbélbe van. Amikor hüvelyi úton küzösülsz akkor is kapnak a végbélben lévõ idegek ingert. A végbélnyílásnál pl sokkal de sokkal több idegvégzõdés van mint magában a csiklóban azt hogy hogy is megy el a nõ azt nemtudom csupán annyit hogy az idegvégzõdések nagy mértékben befolyásolják :D
Lehet le leszek pontozva, de milyen hozzáállás ez már, hogy "ha nem csinál valamit, amit akarok, megcsalom/kidobom?". Természetesen nem arra gondolok, hogyha valaki teljesen prûd, és semmire sem hajlandó, de azért ez szerintem nem az a kategória. A szex arról szól, hogy azt csináljátok, ami mindkettõtöknek örömet okoz. Semmi sem kötelezõ, csak amit szeretnél. Ha te ódzkodsz az anális szextõl, akkor ne menj bele. És ahogy sokan írtátok, valóban nem hal bele, ha megengedi, de a párja sem hal bele, nem.
nem is errõl volt szó természetesen ki lehet bírni és ha félre megy akkor nem ez miatt de tutti felhasználja majd a védõbeszédében hogy perszemert te nem és bla bla bla és még majd a hölgy érzi magát szarul (ha nagy játékos a csávó) de semmi se kötelezõ ki lehet bírni nélküle is de ha lehet miért ne . Én úgy vagyok vele hogy inkább kipróbálom és megbánom mint hogy késõbb hiányoljak majd valamit.
Persze, értem amit mondasz, és ha a pár mindkét fele akarja, akkor azt mondom, miért ne? De én például nem lennék képes olyat ráerõszakolni a páromra, amit kifejezetten ellenez.
nem , , erõszaknak" tekintem hanem sokkal inkább egy felvilágosításnak hogy : Nézzd te de buta vagy hogy ezt nem engeded holott még neked a jó :) És ha miután kipróbálta akkor is azt mondja hogy szar akkor nincs baj de ha azelött mondja hogy kipróbálta az olyan struccpolitika szerintem
Igazából én a saját nézõpontom miatt is voksolok a kérdezõ véleménye mellett, ugyanis engem is kifejezetten taszít az anál. mondjuk nekem barátom nem is erõlteti, meg nem is vonzza õt sem különösebben. De ha neagyjisten, olyannal hozott volna össze a sors, aki szeretné, akkor elvárnám, hogy ha azt mondom "nem", akkor tartsa tiszteletben. Az persze más, ha valaki megtenné, de nem biztos benne, és picit bátorítják, meg az, hogy abszolút ellenszenvvel viseltetik a dolog iránt.
Érdekes hogy aki nagyon ellene van és hangoztatja hogy õ sose azok adják be a legkönnyebben a derekukat. Persze van olyan hogy nem lehet rábeszélni egy csajt és azt nem is szabad eröltetni. Meg kell találni azt az utat ami még nem , , erõszak" hanem szimpla rábeszélés. Ami nem zavaró nem kellemetlen... Eddig minden barátnõmet sikerüt rábeszélni és a legtöbb az nagyon meg is szerette viszont volt aki mondta hogy neki speciel nem annyira jött be és volt olyan is akinek meg elhibázták nagyon az elsõ alkalmat és akkor azt én elfogadtam megértettem és tiszteletben tartottam. Kipróbáltad nem tetszett oké. Viszont ha valaki csak azt mondja hogy NEM azt nem igazán szeretem és nem is akarom megérteni mert egy lehetõséget elveszít elveszít egy lehetõséget arra hogy a szexuális élete még kiegyensúlyozottab legyen
A kérdező hozzászólása: nmtom hányszor mondjam h nem attól félek :D nem félek.áhh am igen az orál mengedett:D
Legalább az orál megengedett?
A kérdező hozzászólása: nem nem ér meg :D:D:D vannak emberek akiknek ez nem fér bele az érdeklõdésébe :D:D
Õszinte leszek... Az elõzõ párom nem szeretett szopni és nem is nagyon csinálta... Sokszor megcsaltam volt hogy fizettem is a szexért. (Most jöhetnek a "de szemétláda vagy" beírások) A mostani párom Nagyon szereti csinálni és van hogy viszonzatlanul is csinálja. Ha megvan neki akkor mindig kielégít engem hogy olyankor sem szenvedjek hiányt a szexben..... ESZEM ÁGÁBAN SINCS ELHAGYNI!!! Persze ez nem azt jeleni hogy add oda neki a popód....
A kérdező hozzászólása: hát köszönöm a válaszokat. most aki annyira hajtja h jaj meg kell próbálni meg nem hal bele senki meg dejó úgy a szex, gondolom mind férfiak.amint megengeditek h valaki seggberakjon titeket onnantól ezt a fajta érvelést elfogadom :D nem azér írtam ki h engem meggyõzzetek róla h szeressem mer úgyse fogom, hanem h ez kinél hogy ment. 4. 5. 6. köszönöm a válaszokat
1. vagyok, nõ/22
És hogy döntesz?
A kérdező hozzászólása: mibe hogy döntök? D
Megengeded neki? Te miért nem akarod? Félsz hogy fájni fog vagy esetleg másért?
Volt egy ilyen barátnõm akinek elég vagány természete volt és vett nekem egy vibrit hogy ha te is én is címszóval... Bebukta a dolgot végül nekem nem anyira tetszett neki meg igen :D Érdekesek a nõk :)
A kérdező hozzászólása: utolsó ez durva :D:D:D Hát eeh eléggé ódzkodom a dologtól. barátom szerint én azér nem akarom bevállalni mert félek tõle mert még nem próbáltam, eez szerintem csak részben igaz. Nem azért nem akarom mert félek hogy fájni fog, csak szerintem egy nõnek ez megalázó. igazából ennyi. lehet hogy 5-6 év múlva majd egy páli fordulattal átértékelem az életem és másképp fogom látni és kipróbálom de egyenlõre nem tervezem
Ha figyelmes a párod akkor nem kéne hogy fájjon... Megbeszélitek hogy ha fáj akkor abbahagyja és nem erõlteti. Sok síkosító!!! :-) Egy próbát megér. :-)
Megfelelõ partner kell hozzá aki figyelmes türelmes mert ha az elsõnél elbasszák a dolgot akkor téged is elveszítünk a sötét oldalról :( és soha többet senkivel se akarod majd... :( Úgyhogy kivárni az igazit!!!!
A kérdező hozzászólása: de nekem nemaz a bajom vele h fájna á istenem :D:D:D szimplán megalázónak találom. ennyi. :D
Sok ideig éltem házasságban, az exférjem halálra szekírozott ezzel a dologgal. Õ akarta én nem. Volt pár próbálkozás, de nem volt jó, iszonyúan fájt. Elváltunk (persze nem ez miatt), azóta volt egy szexpartnerem aki nagy anal rajongó, egy alkalommal meg se kérdezte, csak bepróbálkozott, és láss csodát vele jó volt, akkorát élveztem, hogy azt hittem leszakad a plafon... szóval puding próbája az evés!
Próbáld ki magadon egy cukkinivel!
A kérdező hozzászólása: Férfi vagy nõ vagy? :D

Milyen szex pózok vannak? Tudnátok küldeni képet? Ti melyiket szeretitek a legjobban? Melyikbe lehet a leghamarabb elmenni mint nőnek mint férfinek?

Csak normális válaszokat kérlek 19/L

Legjobb válasz: Google a barátod... Millió kép és videó van pózokról. Leghamarabb meg elmenni mindenkinek más szóval ez megint megválaszolhatatlan kérdés. 23/F

Google a barátod... Millió kép és videó van pózokról. Leghamarabb meg elmenni mindenkinek más szóval ez megint megválaszolhatatlan kérdés. 23/F
A kérdező hozzászólása: Kort és nemet írjatok légyszives
Az én kedvenc pózom a perec, avagy tevegelés. 28F http://www.menshealth.com/sex-position-playbook/sites/defaul..
gyere át és megmutatom
Mi az, hogy "mint nõnek, mint férfinak"? Csak nem arra gondolsz, hogy "MIND nõnek, MIND férfinak"? Hova tud még korcsosulni a nyelvhasználat? Na nyelvtannáciskodás után: Írd be, hogy szex póz és nézz rá a képekre.
Veszel errõl egy képeskönyvet. Minden könyvesboltban van.
Ha lány tényleg vagy, írj privit, s megbeszéljük.

Milyen "férfi tipus" szereti a kerekebb lányokat? Bejön ez valakinek? Vagy amíg nem lesz zsírleszívásom, addig pasim sem?

20 éves vagyok, és széles a csíp?m nagy a fenekem, a derekam viszont véknyabb, a melleim sem túl nagyok,de formásak..és sokak szerint szép az arcom.. Elég rég óta nincs pasim, és attól tartok, h ez mind a testem miatt van:S Pedig próbálok minednt megtenni az egészséges életmódért..de ilyen vagyok..

Legjobb válasz: Hát énis zzel a problémával küzködtem rengeteg mindent kiprobáltam de semmi nem hatott, végül rájöttem hogy fleslegesen kilodok akinek kellek igy is kelleni fogok, és lám megtaláltam a párom és nagyon boldog vagyok igy ,és vannak olyanok akiknek direkt ez a tipus jön be. tudod" az elsõ osztály mindig párnázott" :)

Hát énis zzel a problémával küzködtem rengeteg mindent kiprobáltam de semmi nem hatott, végül rájöttem hogy fleslegesen kilodok akinek kellek igy is kelleni fogok, és lám megtaláltam a párom és nagyon boldog vagyok igy , és vannak olyanok akiknek direkt ez a tipus jön be. tudod" az elsõ osztály mindig párnázott" :)
Nem tudom, igy a leírtak alapján nekem pl bejönnél. 18 vagyok, magas, vékony, rocker:D de nem kell megijedni, biztos más tipusnak is bejössz:)
Én pl jobban szeretem azokat a lányokat akiken van mit fogni! Az ilyen anorexiásoktól meg borzongok...
Persze, hogy bejön. Nincs típushoz kötve... pasiból is, akár a soványnak, akár a kövérnek bejön. Attól függ, hogy kinek mit jelent a szép fogalma. Nem feltétlenül kell ezért zsírleszívást csináltatnod. Biztos rádtalál majd valaki.
háát a T657 es változatok azok jók azt mondják
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Örülök, h van pozitív példa:)
Latod a pasik szeretik a kerek noket!!! En is az vagyok...szep arccal. PArom is van. Nyugi, meglesz minden. Csak vedd eszre es ugyes legyel!
ehh én fordítva vagyok, vékony vagyok, de az arcomra zacskót kéne húzni... szívesen cserélnék veled.

Szeretnék összeállítani egy női-férfi, illetve férfi-női zsebszótárat, mely csak kifejezéseket tartalmazna, ehhez kérném a segítségetek. Milyen szokványos kifejezéseket/ gesztusokat tudtok, amit a két nem tagjai rendszeresen félreértenek?

Ilyen gesztusra gondoltam például: N? részér?l egy padon ülve egy simogatás azt jelenti hogy: Szeretek veled együtt lenni. Férfi ezt pedig (gyakran) úgy értelmezi, hogy: Most már kész vagyok arra, hogy lefeküdjek veled. Persze minden ilyen egy kicsit túlzás és sarkítás is, de azért vannak talán gyakoribb dolgok.

Legjobb válasz: A tetszel és a nem tetszel mindenféle permutációja! pl. Nõ üzeni: nem tetszel Férfi értelmezi: tetszel Nõ üzeni: tetszel Férfi értelmezi: nem tetszel és fordítva.

A tetszel és a nem tetszel mindenféle permutációja! pl. Nõ üzeni: nem tetszel Férfi értelmezi: tetszel Nõ üzeni: tetszel Férfi értelmezi: nem tetszel és fordítva.

Milyen az a férfi aki csak a pénzt szereti meg a nőket?

Legjobb válasz: Hát ha szereti ezeket, az nem baj. A baj akkor van, ha CSAK ezeket szereti.

Hát ha szereti ezeket, az nem baj. A baj akkor van, ha CSAK ezeket szereti.
Haljak meg ha értem a kérdést.
FÉRFI !!!
Két kezû, két lábú, két fejû :) Tipikus.
4 vesszõvel érthetõbb: Milyen az a férfi aki csak a pénzt szereti, meg a nõket? amúgy meg nincs ilyen férfi
Felszínes. Lenne, ha lenne. Azért ennél jóval többet nézek ki a férfiakból :)
A pénzt nem önmagáért szokás szeretni. Aki a pénzt szereti, az szeret jól öltözni, elegáns helyen enni, szereti a szép autókat és még millió egyéb dolgot. Egyébként mi lenne a baj egy ilyen férfival? Ha mondjuk a "nõk" egy nõt jelent? Mi mást szeressen még?
Átlagos.

Van itt olyan férfi akinek szülés után meghízott a felesége, és mégis ugyanúgy szereti mint előtte? Milyen mértékű hízásról van szó?

Legjobb válasz: Párom alapból nem volt vékony típus, gyerek miatt felszedett még erre pár kilót. Meg sem fordult a fejembe, hogy mást keressek, mert nem érdekel, hogy néz ki, hány kilót szedett fel. Még mindig az a nõ, akivel összejöttem. Az érdekel, hogy szeretem, és szeretni is fogom, a babánkkal együtt.

Párom alapból nem volt vékony típus, gyerek miatt felszedett még erre pár kilót. Meg sem fordult a fejembe, hogy mást keressek, mert nem érdekel, hogy néz ki, hány kilót szedett fel. Még mindig az a nõ, akivel összejöttem. Az érdekel, hogy szeretem, és szeretni is fogom, a babánkkal együtt.
Van! A szeretet a kilóktól független... 31/F
Én 2 gyereket szültem, meghíztam kicsit. A párom ugyanúgy szeret, mint elõtte.
Teljesen igaz, de azért az sem jó, ha egy nõ elhanyagolja magát, mert a párja igy is szereti. Hány ilyet láttam....Filigrán csajszi, szül aztán egy nagy tehén lesz belõle. Természetesen a bizonyos fokú hízás a terhességgel jár, és persze a korral is, de amikor a szülés után két évvel is van 35-40 kiló egy nõn az már ne is haragudjatok, de rettenetes pofátlanság és igénytelenség a másikal szemben.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!