Találatok a következő kifejezésre: Milyen férfi szereti (27 db)

Milyen férfi parfümöt ajánlotok? Nem értek hozzájuk, nem szeretnék olyat amit a fél világ használ, és mindenkinek olyan van, illetve nem szeretem az édes illatokat.

Legjobb válasz: A drogériákban, parfümériákban dolgozó hölgyek nagyon szívesen segítenek az ízlésednek és pénztárcádnak megfelelõt választani.

A drogériákban, parfümériákban dolgozó hölgyek nagyon szívesen segítenek az ízlésednek és pénztárcádnak megfelelõt választani.

Fiúk, férfia, milyen lánnyal szeretitek jobban?

Igaz az, hogy azokkal a lányokkal, akik könnyen odaadják magukat, nem olyan jó a szex? A kicsit visszafogottabb lányok pedig tényleg nagyobb meglepetést okoznak? Mi a tapasztalatotok?

Legjobb válasz: Ez maximum azért lehet, (ha valóban így van) mert azokat, akikért egy kicsit harcolni kell, sokkal jobban kívánja a pasi és várja már, hogy az övé legyen.

Ez maximum azért lehet, (ha valóban így van) mert azokat, akikért egy kicsit harcolni kell, sokkal jobban kívánja a pasi és várja már, hogy az övé legyen.
Ez nem így van.
...Na mint nõ, erre én is kíváncsi vagyok...

Ha egy férfi szereti az anális szexet, de a párja nem engedi neki, az milyen hatással van rájuk?

hülye kérdésnek tűnik de a mostani párommal még csak fél éve vagyunk együtt, és tudom h az előző barátnője engedte neki, és tőlem is számtalanszor kérte, de én nem vagyok rá hajlandó, és félek hogy ezért mást akar majd vagy keresne olyat aki engedi, vagy unalmasnak fog tartani vagy nemtudom. Nem tudom igazán h aki ezt így szokta űzni annak ez mennyire jelent sokat. Valakinek volt már hasonló esete?

Legjobb válasz: Ha nem akarod, semmiképp se menj bele. Ez kettõtökrõl szól, nem értem miért kell erõltetni? Hagyd ott ha nem érti meg.

Ha nem akarod, semmiképp se menj bele. Ez kettõtökrõl szól, nem értem miért kell erõltetni? Hagyd ott ha nem érti meg.
kedves kérdezõ! ha így reagálsz, akkor milyen választ vársz hidd el egy férfinek, ha kell valami utána fog menni, lehet nem most, de késõbb igen szerintem is jó és nem kell minden alkalommal mivel más érzés, mint a punciba, így õ ezt szereti, ebbõl indulok ki, nézd ez az én véleményem, ettõl Te még azt teszel amit akarsz N
Egy próbát megér, senki sem halt még bele. Késõbb lehet, h tényleg keres valaki mást emiatt. Olyan szûk a lyuk, hogy durván sokkal jobb érzés Nekik, és élvezetesebb is a szex.
Imádom az olyan csajokat akik ilyen hevesen tiltakoznak azokat a legegyszerûbb meggyõzni és átállítani a sötét oldalra! :) Plusz ha a pasi nagyon szereti akkor nem feltétlenül ezért csal meg (ha megcsal valaha is) de van egy olyan fegyver a kezébe... Csak azért csaltalak meg mert nem adtad meg amit szeretnék ...bla bla bla... még te érzed magad majd szarul :D 24F
A kérdező hozzászólása: hát igazából énis általába bevállalós vagyok, de azér szerintem vannak határok. igazából csak azért mert hát hmm elõször is nem higénikus. oké h beöntés meg mittomén de az sem egy kellemes dolog. másrészt azt a lyukat másra találták ki. lehet késõbb ezt is másképp fogom gondolni de amig nem akarom 100%-ig nem fogok belemenni, mert akkor közben is rossz érzésem lenne. szerintem szexben semmibe nem szabad addig belemenni amig csak azért akarod h kipróbáld, de közbe kételyeid vanak
Nem értem hogy miért találod megalázónak (bár én elég beteg vagyok) szerintem az igazán jó szexben semmi se tabu és semmi se megalázó sokkal inkább minden a kéjt szolgálja. Szóval ha rám hallgatsz azt javaslom hogy próbáld ki és ha tetszik akkor hajrá és ez a megalázottság megalázó érzés is elmúlik ha viszont nem jön be akkor meg olyan mindegy hogy mit érzel minek hívod majd mert úgy se fogod csinálni.
Hagy idézzem szabadon Sade márki neves írót: Ha a popsi nem szexre találták ki akkor miért van belülrõl pénisz alakja? Nem kell beöntés meg ilyenek csak el kell menned vécére és jó alaposan meg kell mosni, ha a higénia izgat akkor lehet gumival (bár én anélkül szoktam utána megmosom és kész) ha kételyeid vannak vagy úgy véled hogy a partner nem elég türelmes akkor nem szabad kipróbálni viszont ha hajt a kíváncsiság és érezni akarod akkor mehet a dolog és az élvezések új fajtáját tapasztalod meg nagyon sok érdekes dolgot ki lehet próbálni ha nincs bajod az anális dolgokkal és vesztek egy vibrátort (és végül egy orvosi tény a végbélben sokkal több ideg végzõdés van mint a hüvelyben. Ezáltal az orgazmus is erõsebb de inkább másabb lesz tehát szegény lányok kapnak még egy élvezési felületet )
A kérdező hozzászólása: egyáltalán mi által élvezne el bárki ha análisan csinálja? jó a férifaknak tudom h a prosztatáját dörzsöli bár attól sem lesz orgazmusa
Hát te h.lye vagy, komolyan! A hapsi is, és a nõ is eltud élvezni anál közben.
Mert szinte az összes ideged a végbélbe van. Amikor hüvelyi úton küzösülsz akkor is kapnak a végbélben lévõ idegek ingert. A végbélnyílásnál pl sokkal de sokkal több idegvégzõdés van mint magában a csiklóban azt hogy hogy is megy el a nõ azt nemtudom csupán annyit hogy az idegvégzõdések nagy mértékben befolyásolják :D
Lehet le leszek pontozva, de milyen hozzáállás ez már, hogy "ha nem csinál valamit, amit akarok, megcsalom/kidobom?". Természetesen nem arra gondolok, hogyha valaki teljesen prûd, és semmire sem hajlandó, de azért ez szerintem nem az a kategória. A szex arról szól, hogy azt csináljátok, ami mindkettõtöknek örömet okoz. Semmi sem kötelezõ, csak amit szeretnél. Ha te ódzkodsz az anális szextõl, akkor ne menj bele. És ahogy sokan írtátok, valóban nem hal bele, ha megengedi, de a párja sem hal bele, nem.
nem is errõl volt szó természetesen ki lehet bírni és ha félre megy akkor nem ez miatt de tutti felhasználja majd a védõbeszédében hogy perszemert te nem és bla bla bla és még majd a hölgy érzi magát szarul (ha nagy játékos a csávó) de semmi se kötelezõ ki lehet bírni nélküle is de ha lehet miért ne . Én úgy vagyok vele hogy inkább kipróbálom és megbánom mint hogy késõbb hiányoljak majd valamit.
Persze, értem amit mondasz, és ha a pár mindkét fele akarja, akkor azt mondom, miért ne? De én például nem lennék képes olyat ráerõszakolni a páromra, amit kifejezetten ellenez.
nem , , erõszaknak" tekintem hanem sokkal inkább egy felvilágosításnak hogy : Nézzd te de buta vagy hogy ezt nem engeded holott még neked a jó :) És ha miután kipróbálta akkor is azt mondja hogy szar akkor nincs baj de ha azelött mondja hogy kipróbálta az olyan struccpolitika szerintem
Igazából én a saját nézõpontom miatt is voksolok a kérdezõ véleménye mellett, ugyanis engem is kifejezetten taszít az anál. mondjuk nekem barátom nem is erõlteti, meg nem is vonzza õt sem különösebben. De ha neagyjisten, olyannal hozott volna össze a sors, aki szeretné, akkor elvárnám, hogy ha azt mondom "nem", akkor tartsa tiszteletben. Az persze más, ha valaki megtenné, de nem biztos benne, és picit bátorítják, meg az, hogy abszolút ellenszenvvel viseltetik a dolog iránt.
Érdekes hogy aki nagyon ellene van és hangoztatja hogy õ sose azok adják be a legkönnyebben a derekukat. Persze van olyan hogy nem lehet rábeszélni egy csajt és azt nem is szabad eröltetni. Meg kell találni azt az utat ami még nem , , erõszak" hanem szimpla rábeszélés. Ami nem zavaró nem kellemetlen... Eddig minden barátnõmet sikerüt rábeszélni és a legtöbb az nagyon meg is szerette viszont volt aki mondta hogy neki speciel nem annyira jött be és volt olyan is akinek meg elhibázták nagyon az elsõ alkalmat és akkor azt én elfogadtam megértettem és tiszteletben tartottam. Kipróbáltad nem tetszett oké. Viszont ha valaki csak azt mondja hogy NEM azt nem igazán szeretem és nem is akarom megérteni mert egy lehetõséget elveszít elveszít egy lehetõséget arra hogy a szexuális élete még kiegyensúlyozottab legyen
A kérdező hozzászólása: nmtom hányszor mondjam h nem attól félek :D nem félek.áhh am igen az orál mengedett:D
Legalább az orál megengedett?
A kérdező hozzászólása: nem nem ér meg :D:D:D vannak emberek akiknek ez nem fér bele az érdeklõdésébe :D:D
Õszinte leszek... Az elõzõ párom nem szeretett szopni és nem is nagyon csinálta... Sokszor megcsaltam volt hogy fizettem is a szexért. (Most jöhetnek a "de szemétláda vagy" beírások) A mostani párom Nagyon szereti csinálni és van hogy viszonzatlanul is csinálja. Ha megvan neki akkor mindig kielégít engem hogy olyankor sem szenvedjek hiányt a szexben..... ESZEM ÁGÁBAN SINCS ELHAGYNI!!! Persze ez nem azt jeleni hogy add oda neki a popód....
A kérdező hozzászólása: hát köszönöm a válaszokat. most aki annyira hajtja h jaj meg kell próbálni meg nem hal bele senki meg dejó úgy a szex, gondolom mind férfiak.amint megengeditek h valaki seggberakjon titeket onnantól ezt a fajta érvelést elfogadom :D nem azér írtam ki h engem meggyõzzetek róla h szeressem mer úgyse fogom, hanem h ez kinél hogy ment. 4. 5. 6. köszönöm a válaszokat
1. vagyok, nõ/22
És hogy döntesz?
A kérdező hozzászólása: mibe hogy döntök? D
Megengeded neki? Te miért nem akarod? Félsz hogy fájni fog vagy esetleg másért?
Volt egy ilyen barátnõm akinek elég vagány természete volt és vett nekem egy vibrit hogy ha te is én is címszóval... Bebukta a dolgot végül nekem nem anyira tetszett neki meg igen :D Érdekesek a nõk :)
A kérdező hozzászólása: utolsó ez durva :D:D:D Hát eeh eléggé ódzkodom a dologtól. barátom szerint én azér nem akarom bevállalni mert félek tõle mert még nem próbáltam, eez szerintem csak részben igaz. Nem azért nem akarom mert félek hogy fájni fog, csak szerintem egy nõnek ez megalázó. igazából ennyi. lehet hogy 5-6 év múlva majd egy páli fordulattal átértékelem az életem és másképp fogom látni és kipróbálom de egyenlõre nem tervezem
Ha figyelmes a párod akkor nem kéne hogy fájjon... Megbeszélitek hogy ha fáj akkor abbahagyja és nem erõlteti. Sok síkosító!!! :-) Egy próbát megér. :-)
Megfelelõ partner kell hozzá aki figyelmes türelmes mert ha az elsõnél elbasszák a dolgot akkor téged is elveszítünk a sötét oldalról :( és soha többet senkivel se akarod majd... :( Úgyhogy kivárni az igazit!!!!
A kérdező hozzászólása: de nekem nemaz a bajom vele h fájna á istenem :D:D:D szimplán megalázónak találom. ennyi. :D
Sok ideig éltem házasságban, az exférjem halálra szekírozott ezzel a dologgal. Õ akarta én nem. Volt pár próbálkozás, de nem volt jó, iszonyúan fájt. Elváltunk (persze nem ez miatt), azóta volt egy szexpartnerem aki nagy anal rajongó, egy alkalommal meg se kérdezte, csak bepróbálkozott, és láss csodát vele jó volt, akkorát élveztem, hogy azt hittem leszakad a plafon... szóval puding próbája az evés!

Milyen férfi az, aki szereti az ilyen lányokat? (Lentebb bővebben)

A lány úgy néz ki,17 éves kora ellenére,mint egy 14-15 éves alkatira is. Kicsik a mellei, nagyon vékony és alacsony.

Legjobb válasz: Szerintem nem feltétlenül pedofil, az ilyen lányoknak is kell partner!

30+ szerintem már pedofil, hha ilyen csajokra nyomul.
Szerintem nem feltétlenül pedofil, az ilyen lányoknak is kell partner!
esetleg h a férfi hány éves nem ártana leírni...
pedofil xD
visszamennyé:S
Az elõzõ vagyok. "Még a saját házidokim is 14 évesnek nézett.És ez kb fél éve volt!!" Nyugi 22 éves vagyok de ha alkoholt veszek elkérik a személyimet, néztek már 16-nak pedig erõsen borostásodok. "A másik az, hogy a velem egykorú fiúk nem igazán néznek meg." Nem mindenkinek jön be az ilyen alkat, nekem például bejön. Nem életkor számít, hanem ízlés dolga. Csak én meg valami miatt nem jöttem be az ilyen nõknek.
A nõk mikor értik már meg, hogy nekünk tényleg nem a nagy dudák imponálnak?
Szerintem nem feltétlen ferdehajlam, én is bírom az ilyen csajokat, de amiatt mert olyan kis törékenyek, mint egy õzike, azok a nõk akikrõl érzem kell mellé egy erõs férfi aki megvédi õket. A pedofilokat meg genetikai selejt közé sorolom, nem érzem, hogy pedofília állna a háttérben. 22/F
Pedofil az , aki nemileg éretlenekre bukik, a mai 15-17 éves lányok simán menstruálnak, szexelnek és 14 év felett legálisak.Nincs ebben semmi gáz .Én is sunáznám némelyik 17 évest és kb annyi vagyok.De a 14 év alatti az tényleg fújj.
A kérdező hozzászólása: Ahha..:D De akkor õt nem lehet kislányos alkatnak nevezni:D
én ismerek egy ien lányt...csak neki nem kicsik a mellei és nikinek hivják:D
A kérdező hozzászólása: Hát nem az, néha jól esik de idegesítõ is tud lenni:D Fõleg mikor 50 évesek bámulnak meg. Óvatos szoktam lenni általában.Nem állok szóba idegenekkel:D Hülye leszek!..
Örülj neki hogy megnéznek, persze légy óvatos is. :) 20:50-es voltam
A kérdező hozzászólása: És azért is kérdeztem, mert fogalmam sincs, hogy bennem mit látnak ezek a pasik...
A kérdező hozzászólása: Hát azt nem tudom:D Nem általánosítok...De rajtam nincs semmi nõies, amiért kinéznék úgy, mint egy igazi 17 éves. Még a saját házidokim is 14 évesnek nézett.És ez kb fél éve volt!!Tehát nem akkor mikor még csak 15 éves vagy 16 mert akkor még elment volna , talán...Nemsokára 18 leszek de engem zavar, hogy így nézek ki:( Annyira kislányosnak érzem magam. A másik az, hogy a velem egykorú fiúk nem igazán néznek meg...Azt vettem észre, hogy inkább férfiak szoktak megnézni volt olyan, hogy szóltak is valamit. És azok már bõven vannak a 30-on túl is..:S
Nekem is tetszenek a 17 éves csajok, attól függetlenûl hogy kislányosak, akkor most én is pedofil vagyok? :D 25F
A kérdező hozzászólása: És ezt mibõl veszed, hogy én az idõsebb pasikra bukok???
Szerintem meg te buksz az idõsebb pasikra.
A kérdező hozzászólása: Akkor rám csak a pedofilok buknak:D Nagyon faxa!xD-.-
A kérdező hozzászólása: Bõven van már 30 éves is. VOlt olyan, hogy 40-50 éves között...
Hány éves férfire gondolsz??
A kérdező hozzászólása: Én eddig úgy vettem észre, hogy inkább a nagyobb mellûekre buknak..Fõleg a velem egykorú pasik.:S Köszönöm a válaszokat! 00:43-as igen természetesen erre is gondoltam, hogy van aki az ilyen lányokat szereti.Csak én még ilyen pasiba nem igen botlottam bele:) Úgy értem, hogy mindig volt valami kifogás amiért nem jöttem össze azzal a bizonyos fiúval.. Ezért kicsit furának tartom, hogy az idõsebbek néznek meg inkább.:S De nem baj kezdek beletõrödni:D Köszi a korrekt válaszokat!:)

Milyen "férfi tipus" szereti a kerekebb lányokat? Bejön ez valakinek? Vagy amíg nem lesz zsírleszívásom, addig pasim sem?

20 éves vagyok, és széles a csíp?m nagy a fenekem, a derekam viszont véknyabb, a melleim sem túl nagyok,de formásak..és sokak szerint szép az arcom.. Elég rég óta nincs pasim, és attól tartok, h ez mind a testem miatt van:S Pedig próbálok minednt megtenni az egészséges életmódért..de ilyen vagyok..

Legjobb válasz: Hát énis zzel a problémával küzködtem rengeteg mindent kiprobáltam de semmi nem hatott, végül rájöttem hogy fleslegesen kilodok akinek kellek igy is kelleni fogok, és lám megtaláltam a párom és nagyon boldog vagyok igy ,és vannak olyanok akiknek direkt ez a tipus jön be. tudod" az elsõ osztály mindig párnázott" :)

Hát énis zzel a problémával küzködtem rengeteg mindent kiprobáltam de semmi nem hatott, végül rájöttem hogy fleslegesen kilodok akinek kellek igy is kelleni fogok, és lám megtaláltam a párom és nagyon boldog vagyok igy , és vannak olyanok akiknek direkt ez a tipus jön be. tudod" az elsõ osztály mindig párnázott" :)
Nem tudom, igy a leírtak alapján nekem pl bejönnél. 18 vagyok, magas, vékony, rocker:D de nem kell megijedni, biztos más tipusnak is bejössz:)
Én pl jobban szeretem azokat a lányokat akiken van mit fogni! Az ilyen anorexiásoktól meg borzongok...
Persze, hogy bejön. Nincs típushoz kötve... pasiból is, akár a soványnak, akár a kövérnek bejön. Attól függ, hogy kinek mit jelent a szép fogalma. Nem feltétlenül kell ezért zsírleszívást csináltatnod. Biztos rádtalál majd valaki.
háát a T657 es változatok azok jók azt mondják
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Örülök, h van pozitív példa:)
Latod a pasik szeretik a kerek noket!!! En is az vagyok...szep arccal. PArom is van. Nyugi, meglesz minden. Csak vedd eszre es ugyes legyel!
ehh én fordítva vagyok, vékony vagyok, de az arcomra zacskót kéne húzni... szívesen cserélnék veled.

Szeretnék összeállítani egy női-férfi, illetve férfi-női zsebszótárat, mely csak kifejezéseket tartalmazna, ehhez kérném a segítségetek. Milyen szokványos kifejezéseket/ gesztusokat tudtok, amit a két nem tagjai rendszeresen félreértenek?

Ilyen gesztusra gondoltam például: N? részér?l egy padon ülve egy simogatás azt jelenti hogy: Szeretek veled együtt lenni. Férfi ezt pedig (gyakran) úgy értelmezi, hogy: Most már kész vagyok arra, hogy lefeküdjek veled. Persze minden ilyen egy kicsit túlzás és sarkítás is, de azért vannak talán gyakoribb dolgok.

Legjobb válasz: A tetszel és a nem tetszel mindenféle permutációja! pl. Nõ üzeni: nem tetszel Férfi értelmezi: tetszel Nõ üzeni: tetszel Férfi értelmezi: nem tetszel és fordítva.

A tetszel és a nem tetszel mindenféle permutációja! pl. Nõ üzeni: nem tetszel Férfi értelmezi: tetszel Nõ üzeni: tetszel Férfi értelmezi: nem tetszel és fordítva.

Ti nők, hogy szeretitek tehát ti milyen kinézető férfi hímvesszőt tartotok kívánatosnak kinézetre (elsősorban nők válaszait várom)?

Kurta? vastag? körülmetélt? barna? fehér? szőrös? szőrtelen? kicsi-nagy? értől duzadó ? puha? kemény? hoszú vékony? mi az a minimum méret amit elvártok 16-17cm elég? komoly és őszinte válaszokat várok!!

Legjobb válasz: Mindegy milyen, ha ahhoz a pasihoz tartozik akit szeretek:D Nyugi:D

Mindegy milyen, ha ahhoz a pasihoz tartozik akit szeretek:D Nyugi:D
az emberbe szeretek bele, nem külön a farkába... 21/L
B*zd meg. Mi fiuk se azt nézgetejük egy lányon, ha szerelmesek lettünk belé, hogy mekkora a melle, és milyen a feneke.
A barátomét tartom a legkívánatosabbnak.
A kérdező hozzászólása: de nem ez volt a kérdés és ez nem a szerelem hanem a sex kategóriaaaaaa
A kérdező hozzászólása: de ha már ilyeneket írtatok akkor miért és milyen hamar szerttek bele egy pasiba? Humoros komnoly beszéde vagy milyen legyen?

Milyen az a férfi aki csak a pénzt szereti meg a nőket?

Legjobb válasz: Hát ha szereti ezeket, az nem baj. A baj akkor van, ha CSAK ezeket szereti.

Hát ha szereti ezeket, az nem baj. A baj akkor van, ha CSAK ezeket szereti.
Haljak meg ha értem a kérdést.
FÉRFI !!!
Két kezû, két lábú, két fejû :) Tipikus.
4 vesszõvel érthetõbb: Milyen az a férfi aki csak a pénzt szereti, meg a nõket? amúgy meg nincs ilyen férfi
Felszínes. Lenne, ha lenne. Azért ennél jóval többet nézek ki a férfiakból :)
A pénzt nem önmagáért szokás szeretni. Aki a pénzt szereti, az szeret jól öltözni, elegáns helyen enni, szereti a szép autókat és még millió egyéb dolgot. Egyébként mi lenne a baj egy ilyen férfival? Ha mondjuk a "nõk" egy nõt jelent? Mi mást szeressen még?
Átlagos.

Szeretnék egy nem túl drága férfi biciklit venni napi használatra.80e forintnál nem nagyon akarok többet rá költeni. Milyet ajánlotok?

Betonúton munkába járáshoz, környéken barangolásához, apróbb vásárláshoz, esetenként kisebb túrákra használnám ha jó idő van. A kiválasztásnál fontos még, hogy több emeletet kell cipelnem, ne vigyék a tolvajok mint a cukrot és olcsó legyen a szervizelése, ne keljen egy hónapot várni az alkatrészekre. Nem szeretnék mellényúlni a vásárláskor. Milyen típusokat nézzek?

Legjobb válasz: Ilyen célra én használtan vennék egy ehhez hasonlót. http://meridawebaruhaz.hu/mtb/merev-vazas/matts-szeria/merid.. http://kellys.hu/kellys-kerekparok/kellys-2013/kellys-hardta.. De ha kell vásárolni. http://www.berguson.hu/1578,magellan-cygnus-fekete-ferfi-tre..

egy barátom vett egy Swing Budapest márkájú biciklit nagyon jó ha lenne rá 80000 Ft om csak olyant vennék :) és lehet nem is kerül annyiba

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!