Találatok a következő kifejezésre: Milyen, hogyan mennyire (1416 db)

78-80 év kitûnõ vok, de elrontottam :S
A kérdező hozzászólása: összességébe 78-80 pont? vagy hogyan? nemértem??:S:S
Nekem olyan 40 körül volt a magyar, a matek pedig 28. Átlag olyan 4, 5. De ez semmit se jelentett, miután bekerültem :)

Beágyazódási vérzés, milyen, hogyan, mennyi, stb?

Sziasztok! Azoktól kérdeznék els?sorban akiknél volt beágyazódási vérzés! Mikor jelentkezett? Hányadik ciklusnapon? Illetve hány nappal a nemvárt el?tt? Mennyi ideig tartott? Milyen volt a színe? és rá hány nappal lett pozi a teszt? Köszi mindenkinek a segítséget!

Legjobb válasz: Szia! Nekem peteéréstõl volt a 7-8dik napon barna maszatolásom egész nap.Itt már sejtettem ,hogy valaki ténykedik odabent a maradásért! A nem várt napon is barnáztam. És nem is jött meg,ja pedig a hõm nem mutatott babát :) 30 hetes kismami :)

Szia! Nekem peteéréstõl volt a 7-8dik napon barna maszatolásom egész nap.Itt már sejtettem , hogy valaki ténykedik odabent a maradásért! A nem várt napon is barnáztam. És nem is jött meg, ja pedig a hõm nem mutatott babát :) 30 hetes kismami :)
A beagyazodas maga kb. 5 napig tart. A barnazas nem kell, hogy tobb napig tartson, akkor mar valami problema lehet. Nekem ugy a 12-13 ik napon volt picike barnazasom ovu utan. Kb. 9-10. napon volt eloszor halvany teszt. Tehat a beagyazodas nem a barnazassal kezdodik.
Csak pecsételõ barnázás lehet, esetleg minimális kis vér, de élénkpiros nem a beágyazódástól van.Peteérés után kb.:5-8 nappal jelentkezik.Hát akkor a nemvárt elõtt kb egy héttel.De ezt persze nem lehet pontosan megmondani, mert mindenkinél mások a ciklusok.Nem mindegy, hogy 28, vagy 35 napos, és mikor volt ezen belül a pé.Nekem elsõ babánál, a nemvárt napján már pozi volt, a másodiknál, nemvárt után egy héttel is csak halvány lett:) Lehet útban a baba, azért ez a sok kérdés?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Én most lehet kb. 10., 11. dpo-n! Nem hõmérõztem, csak "éreztem" a pé-t! Nekem kb. 25 naposak a ciklusaim, (nem mindig pontos) így még van kb. 3-4 napom a nemvártig! Tegnap délután és ma volt enyhe barnázásom, tehet a 21. és 22. ciklusnapomon! Ezért fogalmam sincs, h most mensi, vagy beágyazódás? Pár barna folt a betéten, és Wc papíron! Tesztelni még szerintem korai lenne, ugye? köszi mégegyszer!
Szia nekem egyetlen egy csepp volt, ott kezdtem gyanakodni, hogy lehet hogy baba van a dologban :) és most vagyok 15 hetes :D
"Csak pecsételõ barnázás lehet, esetleg minimális kis vér, de élénkpiros nem a beágyazódástól van" Akkor én megcáfollak: 2 reggel olyan erõs, élénkpiros vérzésem volt, hogy inkább tampont tettem be, azt hittem, megjött. Nemvárt elõtti 3-4 nappal. Nemvárt után 3 nappal lett pozitív, addig -.
Szia! nekem akkor tájt volt mikor mensizni kelett volna. Azt is hittem, hogy az lesz. De csak egy ici-pici barna folyás volt csak. Görcsöltem is és ezért csak egy hét mulva teszteltem. Akkor már szinte a kontroltol is erõsebb volt a csik. Azért ilyen késõn teszteltem, mert elvileg csak lombikkal lehetne babánk. 20 hetes kismami.
A kérdező hozzászólása: sziasztok! Köszönöm szépen a válaszokat! Gratulálok mindenkinek, fõleg Neked utolsó kismami :) Még azt szeretném kérdezni, h meddig tartott a barna folyásod? hány napig? Többiektõl: szerintetek mikor kéne tesztelni? nov. 1 lesz a 25. napom, arra nem várom! köszi mindenkinek!
Szia! Tegnap 18:36-os vagyok. Egyszer volt csak a tisztaságimon egy kis barna folt. Én mensi elõtt soha nem barnáztam. De a sok kezelés, meg sok izgulás a lombik miatt nem gondoltam, hogy terhes lehetek. Annyi tünetem volt a 3 év alatt, hogy pont ezt nem vettem komolyan.

Hogyan kell kreatinkúra alatt adagolni a kreatint? Mennyit egy nap, milyen időpontokban, és mennyi ideig tart egy kreatinkúra? Azt akarom megtudni hogy mennyi idő? Teljesen 2 kreatinkúra között, tömör értelmes válaszokat kérek! Hogyan szedjem?

600 darab kreatinom van es kezdo vagyok. Hogyan szedjem? Minden nap kell szedni vagy csak mikor sujozol?

Legjobb válasz: csaba, az isten áldjon már te értetlen. Hány kg vagy? Mi az hogy hogyan kell adagolni, mire gondolsz, hogy kiskanállal vagy merõkanállal? Milyen fajta kreatin? Mi az, hogy 600 kreatinod van? 600 fajta? vagy mi? hányadik értelmetlen kérdésed rakod fel?! istenem, értetlen patkány.

csaba, az isten áldjon már te értetlen. Hány kg vagy? Mi az hogy hogyan kell adagolni, mire gondolsz, hogy kiskanállal vagy merõkanállal? Milyen fajta kreatin? Mi az, hogy 600 kreatinod van? 600 fajta? vagy mi? hányadik értelmetlen kérdésed rakod fel?! istenem, értetlen patkány.
súly ly lylylylylylylyly fogd már fel hogy lylylylylyly
Ha a tabletta 1000mg-os, akkor 5-7tabletta/adag. Attól függõen hogy mennyi a súlyod.
A kérdező hozzászólása: 1 valaszolo 50 kg vagyok, a creatin-r, 600 darab tableta es reggel menyit sujzasko utan de ne gramban irjatok legyszi hanem hany tabletta a redistol van a creatin r
ez a gyerek nagyon kész van :D

FIÚK! Le tudnátok írni hogy pontosan milyen érzés amikor behatoltok egy csajba? Mert így lányként tudom hogy milyen a fordított eset és hogy milyen jó érzés, de fiúknál nem. És hogy mennyivel másabb gumival és nélküle : )

Legjobb válasz: Ezt nem könnyû leírni. Már azért sem, mert nem mindig egyforma érzés. Függ attól is, hogy mennyire vágyakozunk a lányra, milyen szûk a puncija, stb. Lényegében nagyon izgalmas és élvezetes érzés, amikor a meleg és szûk, síkos punciba belesiklik a pénisz és az szorosan körbeöleli. Gumival nagyon sokat romlik ez az érzés, hiszen a dolog lényege veszik el, a közvetlen érintkezés!

Ezt nem könnyû leírni. Már azért sem, mert nem mindig egyforma érzés. Függ attól is, hogy mennyire vágyakozunk a lányra, milyen szûk a puncija, stb. Lényegében nagyon izgalmas és élvezetes érzés, amikor a meleg és szûk, síkos punciba belesiklik a pénisz és az szorosan körbeöleli. Gumival nagyon sokat romlik ez az érzés, hiszen a dolog lényege veszik el, a közvetlen érintkezés!
Olyan mint ha egy nagy tál meleg pacalba tenném.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Van egy spro boxxer lcs 150-es orsóm de mar ugy vettem hogy volt rajta zsinór, de nem tudom, hogy mennyi és milyen vastag. Milyen és mennyi szokott lenni rajta?

Legjobb válasz: A milyen?-re is válaszolva: biztos lehetsz benne, hogy a minõség legalja az amit így "ajándékba" fel szoktak tölteni az olcsó orsókra, hogy így tegyék valamivel vonzóbbá és eladhatókká azokat.

A milyen?-re is válaszolva: biztos lehetsz benne, hogy a minõség legalja az amit így "ajándékba" fel szoktak tölteni az olcsó orsókra, hogy így tegyék valamivel vonzóbbá és eladhatókká azokat.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, de ez nem volt valami olcsó orsó!
Ha ez az orsó szerinted nem olcsó, akkor nagyon kíváncsi lennék azokra, amik még szerinted is olcsók...
A kérdező hozzászólása: hát most kinek mi olcsó.én megvagyok elégedve a spro cuccokkal, köztük ezzel is nem mondom hogy csucs kategóriás orsó de nekem megfelel!
Igazán nem bántásból írtam, és nem is a Spro márkával van bajom (nekem is vannak cuccaim tõlük), de ez az orsó azért tényleg a legalsó árszínvonalat képviseli. Ettõl még lehet használható! Viszont a zsinórok, amiket így ajándékba adnak, elhiheted, hogy a legalja minõséget képviselik. Persze kezdésnek ezek is jók, hogy megtanuljon vele az ember kötni, szerelni, erre tényleg felesleges drágább, komolyabb zsinórt venni. Ha belegondolok, 15-20 éve nekem is jók voltak az egészen olcsó cuccok is, amikor már saját pénzbõl kellett a bevásárlásokat intéznem :-) Gyerekkoromban (80-as évek) pedig milyen menõ dolog volt egy silstar orsót birtokolni (ami sokkal kacatabb volt ennél a Spro-nál). Használd egészséggel, és sikerrel!
gomzolinak: Ne becsüld le az olcsó orsókat "gagyi" zsinórral. Asszonynak tanulni, bohóckodni vettem egy sert orsót 1910 Ft-ért Kb 30-as zsinórral feltöltve. Amilyen mákja volt egy tök süket éjjelen egy kapása volt, egy 12kg-os amur. Az orsó és a zsinór is bírta. Most kb 3-4 éves a damil, de nem tudom eltépni. nem mindig szar ami akciós.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen.én is még elég kezdõ vagyok, de remélem nem vall kudarcot az orsóm.

Milyen nimfa papagájt érdemes venni fiút vagy lányt? Melyiket lehet előbb megszelídíteni? És honnan tudom hogy mennyi idős? És milyen nemű?

Legjobb válasz: Fiú papagáj tud beszélni! :)A meg szelídités a madártól függ!Mennyi idõst nem tudom sorry! A nemét ha vad színû akkor a akkor az arcán van egy piros pötyy ha sötét akkor fiú ha világosabb akkor lány! :) Õ itt egy fiú :D http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a4/Nym.. Õ pedig egy lány!http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/89/Nym..

Fiú papagáj tud beszélni! :) A meg szelídités a madártól függ!Mennyi idõst nem tudom sorry! A nemét ha vad színû akkor a akkor az arcán van egy piros pötyy ha sötét akkor fiú ha világosabb akkor lány! :) Õ itt egy fiú :D http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a4/Nym.. Õ pedig egy lány!http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/89/Nym..
Kép alapján nem nagyon fogja tudni senki megmondani, hogy fiú vagy lány. (Illetve, van, aki azt HISZI, hogy tudja, de a külsõ a legtöbb esetben nem mérvadó.) Az "okosok" azt tartják, hogy a nimfa esetében az egyetlen biztos pont az ének. Ha egy idõ után dallamosan énekelget, akkor fiú. A kalitka aljába tegyél madárhomokot (NE játszótértit!!!), állatkereskedésekben kapsz. Ritkán fogod látni, hogy csipeget belõle, de attól még szüksége van rá, kell az emésztéséhez. A füvekkel vigyázz, vannak növények, amik mérgezõek lehetnek a számára! Tyúkhúrt kaphat és szeretik is általában, de csak olyan helyrõl szedj, ahol nem benzingõzös! (És vigyázz, mert van egy növény, ami olyan, mint a tyúkhúr, de nem fehér apró virágai vannak, hanem ugyanolyan aprók, csak kékek, na az a növény mérgezõ.)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!!Azt szeretném meg kérdezni hogy hogyan tudok fel tölteni képet a papagájomról??Hátha valaki tud segíteni hogy fiú vagy lány!!Köszönöm elõre is a segítséget!!!
A kérdező hozzászólása: Egész nap a papagájokról olvasgatok, de gondoltam tapasztalt emberektõl kérdezgetek!Hmm mind egy majd ha elviszem állat orvoshoz akkor majd meg kérdem tõle pár dolgot!
Se ma se holnap sõt lehet hogy még 1 hét múlva se fog csipogni mivel kell neki pár hét mire teljesen megszokja az új helyét. Ha már ivarérett és hím akkor dallamos hangokat, éneket fogsz hallani tõle.
Olvass el inkább néhány szakkönyvet, mert így egy csomó mindent nem fogsz tudni!
A kérdező hozzászólása: Mit lehet betenni a ketrecbe alulra?Füvet?És mikor fog csipogni?Mert az én nimfám olyan kis szótlan!Ma hoztam haza ugyan de nem igazán csipog még :-(!Lehet valami baj?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Akkor hímet fogok venni!Remélem nem tolnak át az állatkereskedésbe!!! :-)
Az 1. válaszoló téved!!!!!! A hím és a tojó is egyformán lehet szelíd és vad mert a szelídség nem a nemtõl hanem a madártól függ(minden papagáj egyéniség). Egyedüli tartásra hímet érdemes venni mert a tojók bármikor tojhatnak egyedül is és ebbõl sok probléma lehet. A korát nem nagyon lehet megmondani. Minden színváltozatnál mást kell nézni a nem megállapításához. A vadas(szürke) színváltozatnál pl. a pofafolt világossága, élénksége nem számít. Ivarérés, az elsõ vedlés után(10-14 hónap) a hímek feje sárga lesz míg a tojóké szürke marad. Tehát az 1. válaszoló által linkelt képeken hímek vannak.
párban kell tartani, 2 hím is megvan egymással
Attól függ milyen színváltozatú és mennyi idõs. A legtöbb színváltozatnál képen is meg lehet különböztetni a nemeket de csakis ivarérés után mert ivarérés elõtt a hímek is úgy néznek ki mint a tojók tehát lehetetlen megmondani. A tarkáknál viszont élõben is csak tippelni lehet. A legbiztosabb az éneklés. A hímek 3-12 hónapos korukban elkezdenek dallamos hangokat kiadni. Ha fel akarsz tölteni pár képet akkor ne ide hanem inkább az idre fórumára töltsd ide:http://www.idre.hu/index.php?option=com_jfusion&Itemid=23&jf... Csinálj képet a farktollairól alulról is mert az idrén általában azt is szokták nézni. ma 19:05 Honnan vetted hogy kép alapján nem lehet megmondani a nemét? Pl.: A vad színû ivarérett hímek feje sárga míg a tojóké szürke tehát látható a képen. A lutino hímek teste sárga míg a tojóké halvány sárga, fehér tehát ezt is látni a képen.

14-15 hós szopizós babátok milyen és mennyi szilárd ételt eszik szívesen? Hogyan fogadja az új ételeket?

Pl. kenyeret mennyit eszik meg egyszerre? Mi a kedvence?

Legjobb válasz: Szia! Ha jól értem igény szerint szoptatod, így normális, hogy nincs kialakult étrendje, de ezen ne aggódj, majd eljön annak is az ideje. 11 hónapos koráig szopott a fiam naponta 3*, aztán 13 hónaposan lecsökkentettem 2-re, reggel és este. Most 16 hónapos és csak este szopizik. Arra gondoltam fokozatosan szoktatom le róla, hogy 18 hónapos korára abbahagyja a szopit. Az új ételeket kezdettõl fogva szívesen veszi, nem volt vele gond, mindent megeszik a tojásrántottán és a paradicsomlevesen kívül. Reggelire (fél 9 körül) megiszik 2,5 dl tejet, és megeszik 2 kisebb szelet kenyeret margarinnal, sajtkrémmel (ehhez paradicsomot eszik, kb. negyedet) vagy lekvárral (felvágottat ritkán kap). Fél 11 körül megeszik 1 gyümölcsöt (alma, barack). Még nem állt rá a délutáni alvásra, így 11 után már elálmosodik. Többnyire 2 órát alszik. Miután felkelt fél 2-2 körül, ekkor ebédel, azt eszi amit mi, csak felaprózva. Szereti a leveseket, ebbõl eszik pár kanállal, aztán pedig a fõételbõl (fõzelék, hús, saláta, köret...mikor mi van). Pontosan nem tudom megmondani mennyi az ebédje, mert mindenbõl falatozik. Délután 5 körül kap 1 banánt, amit imád. Utána 7 környékén vacsi, legtöbbször tejbegríz, ritkán valami más (kenyér, esetleg ha nagyon ízlett neki, akkor valami ebédrõl...), majd elalvás elõtt (8-kor)szopizik és alszik reggel 8-ig. Ez van most, remélem segítettem. Ami pedig a rendszerességet illeti, fontosnak tartom, hogy nagyjából ugyanabban az idõben kapjon enni a gyerek. Néha nálunk is vannak csúszások, de ritkán és hidd el tudja a baba mennyi kell neki. Vannak napok amikor sokat eszik, szinte dupla adagot, mint elõzõ nap, de van, hogy kevesebb az étvágya. Ez teljesen természetes, mint bárkinél. Azt is észrevettem, hogy, ha este többet eszik, akkor reggel nem eszik meg másfél szelet kenyeret. Fontos, hogy add neki, ha kéri, de ne erõltesd, ha nem. Így mondják: a baba csak akkor eszik, amikor éhes és annyit amennyire éhes... Minden jót!

Szia! Ha jól értem igény szerint szoptatod, így normális, hogy nincs kialakult étrendje, de ezen ne aggódj, majd eljön annak is az ideje. 11 hónapos koráig szopott a fiam naponta 3*, aztán 13 hónaposan lecsökkentettem 2-re, reggel és este. Most 16 hónapos és csak este szopizik. Arra gondoltam fokozatosan szoktatom le róla, hogy 18 hónapos korára abbahagyja a szopit. Az új ételeket kezdettõl fogva szívesen veszi, nem volt vele gond, mindent megeszik a tojásrántottán és a paradicsomlevesen kívül. Reggelire (fél 9 körül) megiszik 2, 5 dl tejet, és megeszik 2 kisebb szelet kenyeret margarinnal, sajtkrémmel (ehhez paradicsomot eszik, kb. negyedet) vagy lekvárral (felvágottat ritkán kap). Fél 11 körül megeszik 1 gyümölcsöt (alma, barack). Még nem állt rá a délutáni alvásra, így 11 után már elálmosodik. Többnyire 2 órát alszik. Miután felkelt fél 2-2 körül, ekkor ebédel, azt eszi amit mi, csak felaprózva. Szereti a leveseket, ebbõl eszik pár kanállal, aztán pedig a fõételbõl (fõzelék, hús, saláta, köret...mikor mi van). Pontosan nem tudom megmondani mennyi az ebédje, mert mindenbõl falatozik. Délután 5 körül kap 1 banánt, amit imád. Utána 7 környékén vacsi, legtöbbször tejbegríz, ritkán valami más (kenyér, esetleg ha nagyon ízlett neki, akkor valami ebédrõl...), majd elalvás elõtt (8-kor)szopizik és alszik reggel 8-ig. Ez van most, remélem segítettem. Ami pedig a rendszerességet illeti, fontosnak tartom, hogy nagyjából ugyanabban az idõben kapjon enni a gyerek. Néha nálunk is vannak csúszások, de ritkán és hidd el tudja a baba mennyi kell neki. Vannak napok amikor sokat eszik, szinte dupla adagot, mint elõzõ nap, de van, hogy kevesebb az étvágya. Ez teljesen természetes, mint bárkinél. Azt is észrevettem, hogy, ha este többet eszik, akkor reggel nem eszik meg másfél szelet kenyeret. Fontos, hogy add neki, ha kéri, de ne erõltesd, ha nem. Így mondják: a baba csak akkor eszik, amikor éhes és annyit amennyire éhes... Minden jót!
Még annyi, hogy néha-néha kap gyümölcsjoghurtot a gyümölcs mellett vagy valami rágcsálni valót, kekszet. Kedvence pedig a spenótfõzelék, paradicsomfõzelék, harcsafilé sütve, krumpli minden mennyiségben és fõtt borsó.
Az enyém nagyon sokat eszik. Tejpép, gyümi v. joghurt, fõtt kaja, gyümi v. joghurt, fõtt kaja, kenyér. Egy nap ilyen sorrendben. Vacsira bébikaját kap, jó, ha eszi a fõzeléket, utána elnyammog egy fél szelet kenyeret héj nélkül felvágottal. Mindent megeszik amit fõzök, paprikás krumpli, túrós tészta, fõzelékek fasírttal... 1 hónapja nem szopik, most 15 hós kisfiú.
14 hós a kislányom. Attól függ milyen napja van, van hogy többet eszik van hogy kevesebbet. Átlagos nap: reggeli 2 virsli, vagy sonka, vagy tejpép Ebéd:leves, fõzelék, a levesbe szokta kenyeret aprítani Vacsi:hideg kaja, vagy a délelõtti fõzelék vagy tejpép Tízórai, uzsonna: gyümölcs, joghurt Reggel és este szopi
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Jó babázást Nektek is. :)

Kinéztem egy Jumbo (4, 4kg) tömegnövelõt és meg tudnátok mondani, hogy mennyit kéne szednem, hányszor, mikor, milyen gyorsan fogyna el és mi lenne akkor ha többet szednék az ajánlottnál, mennyit és mit edzek hozzá és mennyit kéne és mit enni hozzá?

16 éves 180+ cm és 50-55kg. Elég szar ilyen soványnak lenni, fõleg tavasszal, nyáron. Edzés terv csak annyi amit tesin csinálnánk + kötelezõ tesi (kosár) ami hétfõ suliba 8-9. órában van + itthon 3szor egy héten edzenék. Cél, hogy áprilisra 70kg + legyek és azért szeretném ha látszódna egy kis izom is. Enni reggelire egy szendvicset szoktam suliba 3-4 szenyát vacsorára tojás rántotta (3-4 tojás + szalonna) ebédre attól függ mi itthon a kaja mert ha szeretem akkor azt ha nem akkor melegszendvicset szoktam.

Legjobb válasz:
Te nem leszel áprilisig 70kg, vagy ha igen az mind csak zsír lesz! Ahhoz viszont nem kell edzeni, csak zabálni, mint egy disznó! A tesi órákat hagyjuk, meg a kosárt is. Azok semmit sem érnek tömegnövelés szempontjából. Sõt az ilyen kis gilisztákat még kifejezetten hátráltatja is a tömegnövelésben! Jó ötlet, hogy hetente háromszor otthon edzel, bár konditeremben még jobb volna! A jumbot csakis közvetlenül edzés után idd, semmikor máskor. Vagyis hetente háromszor iszol egy adagaot (220 grammot), akkor az húsz edzés utáni alkalom, tehát több mint másfél hónapig fog kitartani! A kajád úgy szar, ahogy van. Borzalmas! Ne szendvicseket egyél, meg melegszendvicseket, hanem csirkemellet, rizst és zöldségeket! Neked kell naponta 2g/testsúlykilogramm fehérje, és vagy 7g/testsúlykilogramm szénhidrát. Fehérjeforrások: Sovány húsok (Csirkemell, pulykamell, sovány marha, nyúlhús), halak, tojás, sovány sajtok és túró. Szénhidrátforrások: legjobb a rizs és a zab (de mert ilyen vézna vagy ehetsz burgonyát és tésztát is) Zöldség bármennyi mehet. Gyümölcs módjával. Két és fél - három óránként egyél!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Te nem leszel áprilisig 70kg, vagy ha igen az mind csak zsír lesz! Ahhoz viszont nem kell edzeni, csak zabálni, mint egy disznó! A tesi órákat hagyjuk, meg a kosárt is. Azok semmit sem érnek tömegnövelés szempontjából. Sõt az ilyen kis gilisztákat még kifejezetten hátráltatja is a tömegnövelésben! Jó ötlet, hogy hetente háromszor otthon edzel, bár konditeremben még jobb volna! A jumbot csakis közvetlenül edzés után idd, semmikor máskor. Vagyis hetente háromszor iszol egy adagaot (220 grammot), akkor az húsz edzés utáni alkalom, tehát több mint másfél hónapig fog kitartani! A kajád úgy szar, ahogy van. Borzalmas! Ne szendvicseket egyél, meg melegszendvicseket, hanem csirkemellet, rizst és zöldségeket! Neked kell naponta 2g/testsúlykilogramm fehérje, és vagy 7g/testsúlykilogramm szénhidrát. Fehérjeforrások: Sovány húsok (Csirkemell, pulykamell, sovány marha, nyúlhús), halak, tojás, sovány sajtok és túró. Szénhidrátforrások: legjobb a rizs és a zab (de mert ilyen vézna vagy ehetsz burgonyát és tésztát is) Zöldség bármennyi mehet. Gyümölcs módjával. Két és fél - három óránként egyél!
A kérdező hozzászólása: Suliba is rizst vigyek?
Persze! Fogsz egy vagy két ételtartós dobozt, bele a rizs, a csirkemell felaprítva, zöldségek (paprika, paradicsom, kígyóuborka) felaprítva. Beledobsz még egy villát, és szünetekben azt zabálod!
A kérdező hozzászólása: Oks. Köszi a gyúnyos és segítõkész választ.

Milyen programmal tudom a legkönnyebben megnézni azt hogy mennyire van elhasználódva a laptop aksija?

esetleg az aida64 nem képes erre? ha igen hol kell nézni: zöld pacsi jár a válaszért, és egy köszönet.

Legjobb válasz: Nem kell ehhez semmi! Mennyit bírt eredetileg, és most mennyit bír? Ezt a tálcán lévõ ikon is írja becsült idõben, de az is elég megtippelni. Ebbõl kiderülhet. Hány éves amúgy?

Nem kell ehhez semmi! Mennyit bírt eredetileg, és most mennyit bír? Ezt a tálcán lévõ ikon is írja becsült idõben, de az is elég megtippelni. Ebbõl kiderülhet. Hány éves amúgy?
Aida64, Everest Ultimate. Mindegyik letölthetõ ingyen.Megmutatja konkrétan hány százalékos az akkud
Aida 64-et ha megnyitod akkor (számítógép opció) és bal oldalon az energia gazdálkodás menüpont alatt találod meg
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat. a laptop konkrétan nekem 25K-ba fog fájni, egy ilyen. http://www.laptopszalon.hu/laptop_notebook/hp_compaq/HP_620_.. csak mikor veszem át le szeretnék ellenõrizni rajta mindent. még1x köszi mindenkinek.
Jó áron veszed. Én laptopokkal foglalkozok. Tegyél rá egy HD sentinel progit is hogy van-e rajta szektor hiba.Elég régi gép- Bár rendelkezik rázkódás védelemmel de nem árt ha megnézed
És még annyi hogy ha bekapcsoltad a gépet akkor ha végeztél kapcsold ki és újra kapcsold be. Betegség ezeknél a gépeknél hogy második alkalommal nem lehet akkuról bekapcsolni, csak akkor ha rádugod töltõre. Újraindítás nem adja ki a hibát. Komplett kikapcsolás kell
A kérdező hozzászólása: köszi. a hdd sentinel, linx, funmark van tervben.

Aki vacsora nélküli étkezéssel fogyott, leírná, hogy mennyi idő alatt mennyit? (: És sportolt-e (ha igen mennyit? ) és milyen étrenddel evett? (normálisan szénhidrátokkal/szánhidrát megvonósan)

El?re köszönöm a válaszookat:)

Legjobb válasz: Vacsora nélküli étkezéssel senki sem fogyott még. A fogyáshoz szálkásító étrend és aerob edzés kell!! Napi 4-5 étkezésed legyen. Az utolsó étkezés lefekvés elõtt legyen 2 órával.

Vacsora nélküli étkezéssel senki sem fogyott még. A fogyáshoz szálkásító étrend és aerob edzés kell!! Napi 4-5 étkezésed legyen. Az utolsó étkezés lefekvés elõtt legyen 2 órával.
Én vacsora nélkül fogytam, 6-7 után már nem nagyon ettem semmit, max egy almát vagy egy-két szelet sajtot! Heti 4× mozgok és fogytam 4.5 kg-t karácsony óta!
Vagyis január 2-a óta! :)
A kérdező hozzászólása: Igy tovabb utolso!:) ) hat akkor en is megprobalkozom ezzel. dietazol is?
Kedves második! Szerintem az hogy 6-7 óra után már nem eszel az nem azt jelenti hogy vacsora nélkül. Én próbálkoztam egy idõben azzal hogy reggeliztem délben ebédeltem és utána tényleg semmit nem ettem.Na ez vacsora nélküli volt. És nem volt jó. Sokat fájt a gyomrom.Beláttam azoknak van igazuk akik azt mondják hogy nem lehet egy étkezést sem kihagyni mert utána duplán pótolod be. most 4 körül érek haza általában 5-6 körül vacsorázom na nem nagy bekajálásokra kell gondolni és 10 körül alszom, és addig nem vagyok éhes.Van mikor egy kevés kefírt vagy joghurtot is eszem még . Szóval kedves kérdezõ vacsorázni mindenképp kell csak keveset, hogy ne fájjon a gyomrod lefekvés elõtt, hogy eltudj aludni( éhesen nehéz).
http://testepitek.hu/dieta/46-huelye-dietak/293-6-utan-nem-e.. Kérdezõ és második válaszoló ezt mindenképpen olvassátok el!!
Nálam a 6-7 óra nincs kõbe vésve! Van olyan néha, hogy 7-8 körül eszem egy kis fehérjét vagy iszom egy fehérje shake-et! A diéta csak annyi, hogy mellõzöm a krumplit, fehér lisztet, chipset, csokit, de azért nem 100%-osan! Kedves kérdezõ, hajrá, menni fog! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!