Találatok a következő kifejezésre: Milyen, amikor a nyákdugó (8 db)

Milyen amikor a nyákdugó távozik?

Azért kérdezem mert tegnap ahogy megvizsgált az orvos utána ilyen barnás váladék távozott!

Legjobb válasz: Szerintem a legegyszerûbben,a leggyorsabban és a legmegnyugtatóbban a kezelõorvosodtól kaphatsz választ! Nem bízol benne?? A szüléskor szükség lesz rá....

Szerintem a legegyszerûbben, a leggyorsabban és a legmegnyugtatóbban a kezelõorvosodtól kaphatsz választ! Nem bízol benne?? A szüléskor szükség lesz rá....
Szia. Gondolom 39 hetet akartál írni. Nekem is olyan barnás valami folydogált, egyik nap kicsit több, másik nap kicsit kevesebb, nekem is keményedett a hasam, és szintén egy vizsgálat után kezdõdött. De ez nekem csak a betöltött 40 héten kezdõdött, és pont a 41 hétre szültem meg. Könnyû szülést kívánok. Üdv, 5 hónapos kislány anyukája
Szia! A nyákdugó barnás, de zselés állagú valami, nem igazán folydogál, de valóban hosszabb idõ, amíg távozik (nekem kb. fél nap volt). Nekem utána még napokig eltartott, míg meglett a kisfiam. Könnyû, problémamentes szülést kívánok! 5 hós kisfiú anyukája
Ha valami folydogál az magzatvíz is lehet. Nekem a nyákdugó után szépen elfolydogált. Ha erõsödne vagy vizesedne, akkor lassan indulhatsz szülni...:-D Max 1-2 nap lehet hátra, kitartás. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Remélem nem sok van hátra már szeretnék túl lenni a szülésen! Ja igen 39 hetet akartam írni elnyomtam a hármast!
Engem mikor megvizsgált a doki, és utána barnáztam, rá 4 napra meg is szültem a babácskámat :) A vizsgálattól valahogy nekilódult a nyákdugó, az távozott 4 napon keresztül szépen lassan... Aztán jöttek a fájások... Aztán a baba :) :)

Milyen mennyiségre kell számítani, amikor elmegy a nyákdugó?

37 hetes vagyok

Legjobb válasz: Nem biztos, hogy a nyákdugó távozásával indul meg a szülés. Nekem elment a nyákdugó és utána a magzatvíz szivárgott, de hallottam olyat is, hogy a nyákdugó távozása után, napokkal indult csak meg szülés. Ha bizonytalan vagy, vagy kérdéseid vannak, beszéld meg az orvosoddal, õ világosan elmagyarázza, meg tud nyugtatni. Sok sikert! Könnyû, szép szülést, születést kívánok Nektek!:)

Nem biztos, hogy a nyákdugó távozásával indul meg a szülés. Nekem elment a nyákdugó és utána a magzatvíz szivárgott, de hallottam olyat is, hogy a nyákdugó távozása után, napokkal indult csak meg szülés. Ha bizonytalan vagy, vagy kérdéseid vannak, beszéld meg az orvosoddal, õ világosan elmagyarázza, meg tud nyugtatni. Sok sikert! Könnyû, szép szülést, születést kívánok Nektek!:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a választ! :)

Kinek milyen volt amikor távozott a nyákdugó?

MOst volta dokinál ,mert a pici nem mozgott.Szerencsére vele minden rendben van, de a doki úgy megvizsgált ,hogy mire hazaértem elkezdtem vérezni,MI lehet ez?

Legjobb válasz: Én is véreztem, amikor utoljára megvizsgált a doki. Rá 4 napra megszültem :) Gondolom, jól megnyomkodta a méhszájat, vagy ilyesmit tudok elképzelni. A vizsgálat után 4. nap ment el a nyákdugó, aztán rögtön jöttek a fájások és mentünk szülni. Akkor voltam 39+3. Szia, könnyû szülést!

Én is véreztem, amikor utoljára megvizsgált a doki. Rá 4 napra megszültem :) Gondolom, jól megnyomkodta a méhszájat, vagy ilyesmit tudok elképzelni. A vizsgálat után 4. nap ment el a nyákdugó, aztán rögtön jöttek a fájások és mentünk szülni. Akkor voltam 39+3. Szia, könnyû szülést!
Szia! Az orvosi vizsgálat után természetes a vérzés! Ez épp a vizsgálat miatt van! Sajnos nem tudnak úgy megvizsgálni, hogy az 100%-osan ne járjon enyhe vérezgetéssel, mert különben nem érzik a koponyát, vagy amelyik testrésze épp lent van a babának! Tehát a vérzés miatt ne aggódj! Enyhe, majd parnássá válik, ahogy szûnik. Ha a várandósságod vége felé tartasz és lassan "ideje" szülni, akkor tényleg hatásos lehet a szülés megindulásáért egy "alapos" vizsgálat... a nyákdugó távozásának nincs különösebb érzete, egyszercsak tapasztalsz egy takonyszerû dolgot a fehérnemûdön. Ennek távozása után sokaknál be is indul a szülés :) A tágulási szak, mikor a méhszáj tágul és megrövidül, szintén vérezgetéssel jár... Csak ügyesen ! :) http://fru.szimpatikus.hu
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!!!Elõször aug. 7-re voltam kiirva, de a doki átírt 15-re.Már nincs sok vissza papíron sem:) , De ez a doki akkor is egy sintér volt (ügyeletes)az én dokim biztos nem csinált vona ilyet õ egy kicsit kíméletesebb.Azért köszi mégegyszer!
SZia! Én semmit nem éreztem, csak a fehérnemûmön ott volt egy rózsaszínes, sûrû állagú, nyúlós cupák. Ez volt 36 hetesen, aztán csak 39 hetesen szültem.
Nekem a nyákdugóm folyamatos pici darabkákban távozott, ami rózsaszínes kocsonyás állagú volt. Amit te tapasztaltál az a vizsgálat miatt van.Nekem is volt egyszer.Már a végén jártam, amikor a dokim megvizsgált, a koponyát akarta megnézni, hogy mennyire illeszkedett be, és ez sajna egy kis fájdalommal járt, pedig õ óvatos volt, de csak így érte el.Na ezután én is vérezgettem, de hamar elmúlt.Na meg egy picurit próbált tágítani még. 1 hós kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: köszönöm!

38 hetes vagyok, milyen az amikor távozik a nyákdugó, az erős folyásom miatt mindíg van a bugyimba betét, észre fogom venni? Akkor menni kell a kórházba?

Legjobb válasz: Szia! A nyákdugó kevés véres-kocsonyás váladék formájában kilökõdik, amikor a méhszáj tágulni kezd. Ez nem azonos azzal, mikor a magzatvíz elfolyik, ilyenkor a baba még a magzatburok biztonságában van. Bár ez egy korai jele a szülés megindulásának, még több napod, sõt akár 1-2 heted is hátra lehet a szülésig! Üdv.: Egy 12-hetes baba anyukája

Szia! A nyákdugó kevés véres-kocsonyás váladék formájában kilökõdik, amikor a méhszáj tágulni kezd. Ez nem azonos azzal, mikor a magzatvíz elfolyik, ilyenkor a baba még a magzatburok biztonságában van. Bár ez egy korai jele a szülés megindulásának, még több napod, sõt akár 1-2 heted is hátra lehet a szülésig! Üdv.: Egy 12-hetes baba anyukája
Rózsaszínes, nyákos váladék lesz. A nyákdugó akár 1-2 héttel is távozhat hamarabb, mint ahogy a szülés beindul, szóval ekkor még nem kell indulni a kórházba. A kórházba akkor kell menni, ha elfolyt a magzatvíz és/vagy szabályos idõközönként jelentkeznek a fájásaid.

Milyen, amikor távozik a nyákdugó?

Most vagyok a 40.hétben.Ma reggel azt vettem észre,hogy rózsaszínes folyásom van.Nem volt nyúlós az állaga.Ez a nyákdugó,vagy vérzek belül?Fájásaim nincsenek,csak mensi el?tti érzésem van.

Legjobb válasz: Tobb mint valoszinu, hogy nyakdugo! En is olyant ereztem mint mensi elott, fajt a hasam alja meg a derekam egy kicsit. Nekem is elore rozsaszin volt aztan meg barnas. Ne izgulj, nem sokara anyuka leszel:)) Jo baba varast!

Tobb mint valoszinu, hogy nyakdugo! En is olyant ereztem mint mensi elott, fajt a hasam alja meg a derekam egy kicsit. Nekem is elore rozsaszin volt aztan meg barnas. Ne izgulj, nem sokara anyuka leszel:) ) Jo baba varast!
Szia!Biztosan a nyákdugó készülj fel mert lehetséges, hogy szülni fogol vagy már meg is szültél.Sok sikert!

Milyen az amikor távozik a nyákdugo? Aki már szült annak mennyivel utána indult meg a szülés?

Legjobb válasz: Szia! Nekem szülés elõtt 1 héttel ment el a nyákdugó. Kocsonyás, áttetszõ anyag. Én pisilés után, a wc-papíron találtam meg, és kb a kis ujjam negyede, akkora volt. Remélem tudtam segíteni

Szia! Nekem szülés elõtt 1 héttel ment el a nyákdugó. Kocsonyás, áttetszõ anyag. Én pisilés után, a wc-papíron találtam meg, és kb a kis ujjam negyede, akkora volt. Remélem tudtam segíteni
Nekem 3 részletben ment el, véres nyákos cucc. Elkezdett szivárogni a magzatvízem, rá nem sokkal egy adag nyákdugó, majd sorba a többi.Ez volt szerda d.u. 4-kor és csütörtök reggel fél 8-ra szültem meg.(14, 5 óra)
Az elsõ babónál nem is vettem észre ilyesmit, teljesen zárt méhszájjal kezdõdtek a fájások és már a vajúdás alatt ment el valamikor, fogalmam sincs, mikor. A második babóval már egy ujjnyira nyitva voltam szülés elõtt egy hónappal, majd a nyákdugó több részletben való távozása után egy héttel szültem.
Elso babamnal 2 hettel elotte ment el a nyakdugo. Masik 2-nel nem talalkoztam vele, egeszsegugyi okokbol tervezett csaszarosok voltak.
Kicsi véres trutyi volt a bugyimban, eléggé megijedtem, de a doki megnyugtatott, hogy az valószínûleg a nyákdugó. Ez hétfõn volt, szerdán hajnalban kezdõdtek a fájások.
Nem ment el az egész, csak kb. egy 1 Ft-os nagyságú darab, amikor a doki megvizsgált az utolsó héten. Rá 2 napra szültem.
Nekem 3 hete vasárnap reggel, kocsonyás anyag kicsit véresen, és hétfõ hajnalban 1 órakor elfolyt a magzatvíz, 2-38-kor megszületett a kisfiam.
Szia, nekem péntek hajnalban ment el pisilés közben ilyen véres nyákos valami, péntek délutánra meglett a lányom.

Milyen, es hogy nez ki amikor elmegy a nyakdugo? Az mindenkeppen elmegy szules elott?

Most a masodik babankal vagyok 39 hetes es 4 napos mar tobb mint egy hete vanak eros menszi szeru gorcseim de teljessen rendeszertelen a doki szerint barmikor megszulhetek ket ujnyira nyiltam ki eddig.Kedre vagyok kiirva es most mivel minden nap vannak fajasaim mar elegge izgulok.Az elsonel elfojt a magzatviz es utanna egy oraval kezdodtek a fajasok igy egyszeru volt tudtam hogy beindult a szules.De most neha nagyon eros gorcseim vannak de mivel rendszertelenek igy tanacstalan vagyok hogy majd mikor induljak meg a korhazba vagyis hogy amikor beindul a szules nem feltetlenul fojik el rogton a magzatviz is nem?Igy elofordulhat hogy most teljesen masok lesznek a tunetek?

Legjobb válasz: Szia!Bár nekem még csak 1 gyermekem van de akkor nálam úgy történt, hogy reggel elment a gyákdugó, ami egy barnás, sûrû tojásfehérje szerû dologhoz hasonlított.Aztán csak éjjel 11-kor kezdõdtek el a fájásaim, a magzatvizem egyáltalán nem folyt el így burkot kellett repeszteni.Végül másnap negyed 12-re lett meg a kisfiam, aki már elmúlt 2 éves.Egyébként minden terhesség és minden szülés máshogy zajlik le állítólag. Szorítok neked!Kitartás! :)

Szia!Bár nekem még csak 1 gyermekem van de akkor nálam úgy történt, hogy reggel elment a gyákdugó, ami egy barnás, sûrû tojásfehérje szerû dologhoz hasonlított.Aztán csak éjjel 11-kor kezdõdtek el a fájásaim, a magzatvizem egyáltalán nem folyt el így burkot kellett repeszteni.Végül másnap negyed 12-re lett meg a kisfiam, aki már elmúlt 2 éves.Egyébként minden terhesség és minden szülés máshogy zajlik le állítólag. Szorítok neked!Kitartás! :)
Nekem csak a fájások kezdõdtek, elõször szinte egybefolyt, aztán az segített, hogy ráültem a fittlabdámra, onnan mértem egy 4 gy 3 aztán már csak két perceseket. A 10edig 2 percesnél bementünk a kórházba, 3kor vettek fel, 6kor meglett a lányom. Nekem nem ment el nyákdugóm otthon, már 3 ujjnyira kitágultam mire a kórházba értünk. És burkot is úgy repesztettek. Könnyû szülést!
Szülés elõtt?? Relatív, mert valaki azt mondja szülésnek, amikor vajúdni kezd, valaki pedig azt, amikor már nyom. Elõfordul, hogy a szülés elõtt pár nappal távozik, (rózsaszínes, de lehet sötétebb véres váladék is) de olyan is van, hogy közvetlen az elõtt, hogy "kibújna" a baba. De maga a szülés is negindulhat ezzel, elmegy a nyákdugó, majd jönnek a fájások. A magzatvíz elfolyhat azonnal, félúton, de olyan is van, hogy a burok nem reped meg magától , ekkor megrepesztik, ha még nem tágult ki rendesen, akkor ez elõsegíti a tágulást. A burokrepesztést szülésmegindításnak is szokták használni. Nálunk azért kellett a második lányunknál, mert már teljesen kitágultam, a fájások fél órán keresztül jöttek percenként, a nyákdugó a szülés elõtt kb 1 héttel ment el. Az elsõnél a magzatvíz a második fájásnál folyt el, a nyádugó pedig a szülés elõtt kb, fél órával.
Szia Nekem a hétfõn született a 2. lányom, és semmi jele nem volt egész aznap h szülni fogok, egyszer csak enyhe görcsök, nyilalások....majd ez gyakrabbá vált de rendszertelenül.... este 10 kor bementünk a korházba....és 00:05 kor már a kezemben tartottam a kislányom. Megjegyzem az elsõ szülésnél minden ugy történt, ahogy meg van írva....elment a nyákdugó, majd fájások...20-10-8-5-2 percesek....de most minden más volt Könnyû szülést

Milyen, amikor távozik a nyákdugó? Színes vagy színtelen és kb. mekkora mennyiség?

Legjobb válasz: Szia! Nekem nem egyszerrre jött ki 2-3 nagyobb részletben, nem tudom a mennyiségét rendesen leírni, nehéz lenne. Fehéres színû, véres részek lehetnek benne és a neve is mutatja, nyálkás izé. Remélem segítettem.

Szia! Nekem nem egyszerrre jött ki 2-3 nagyobb részletben, nem tudom a mennyiségét rendesen leírni, nehéz lenne. Fehéres színû, véres részek lehetnek benne és a neve is mutatja, nyálkás izé. Remélem segítettem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!