Találatok a következő kifejezésre: Milyen, és hónapban vannak (82 db)

Munkanélküliből vállalkozóvá szeretnék válni. Ehhez a 6 hónapi minimálbért pályáznám meg. Ha egy hónapban nincs munkám, azaz bevételem, csak a támogatásként kapott minimálbérem, milyen és mennyi járulékfizetési kötelezettségem van?

Cserépkályha- és kandallóépítő szeretnék lenni. A végzettséget megszereztem, s 2 évig jártam egy mester mellé - tanulni. Van is erre az évre 10 előzetes megrendelésem, de a fűtési szezon végéig, április elejéig nincs munkám. Érdemes- e megvárnom a pályázat benyújtásával ezt az időt? Tartalékaim elfogytak, ellátásom már novemberben megszűnt, lejárt.

Legjobb válasz: Ha egyéni vállalkozó vagy, teljesen mindegy, hogy van-e bevételed, vagy sem a hónapban, a járulékokat legalább a minimálbér után meg kell fizetned. Sõt, január 1tõl már egyes járulékoknak nem is a minimálbér, hanem a minimálbér 112-150%-a az alapja. Szerintem várd meg az áprilist, már csak azért is, mert március-áprilisban ki szoktak adni olyan pályázati lehetõséget a munkaügyiben, hogy ha önfoglalkoztató leszel, akkor vissza nem térítendõ támogatást kaphatsz. (a bér- és járulék támogatáson felül) Addig igényeld meg az önkormányzattól a foglalkoztatást helyettesítõ támogatást (régebben bérpótló juttatás)

Ha egyéni vállalkozó vagy, teljesen mindegy, hogy van-e bevételed, vagy sem a hónapban, a járulékokat legalább a minimálbér után meg kell fizetned. Sõt, január 1tõl már egyes járulékoknak nem is a minimálbér, hanem a minimálbér 112-150%-a az alapja. Szerintem várd meg az áprilist, már csak azért is, mert március-áprilisban ki szoktak adni olyan pályázati lehetõséget a munkaügyiben, hogy ha önfoglalkoztató leszel, akkor vissza nem térítendõ támogatást kaphatsz. (a bér- és járulék támogatáson felül) Addig igényeld meg az önkormányzattól a foglalkoztatást helyettesítõ támogatást (régebben bérpótló juttatás)
Hány cm és kg vagy?
A kérdező hozzászólása: 165 cm és 67 kg
Kemény diéta sport önfegyelem van kedved velem csinálni??
November elejefelé kezdtem fogyózni, az elején még csak lecsökkentettem az édességevést stb késõbb teljesen elhagytam volt hogy több mint 1 hónapig SEMMIT (még egy cukorkát se ami csak 20 kcal lett volna) nem bûnöztem. a paramétereim hasonlóak voltak: 168 cm / 62-63 kgról indultam, májusra 46 kg körül voltam. Heti 2szer teniszeztem + jóidõkör volt h mindennap futni eljártam! Nem tanácsolom hogy lefogyj... nekem akkor kezdõdött az étkezési zavarom. De a lényeg hogy egy egészséges súlyt simán el tudsz érni. HAJRÁ szurkolok:) )
*javítás: Nem tanácsolom hogy ENNYIRE lefogyj, mint én...
Ha tényleg egészségesen étkeznél, pl. R : zabpehely / tk. kenyér / rántotta T : gyümölcs E : csirke / hal / zöldségek U : gyümölcs V : túró / csirke / hal / tojás + Ha heti 3x fogsz kardiózni 50-60 percet, akkor szerintem fogyhatsz kb. 13-15 kilót is.:) De sztem ne felüléseket csinálj, inkább ha hasprést, de amíg zsír van a hasadon, addig nem fog látszani.
spiropent, l-carnitin és diéta, sport 2 hónap alatt isteni leszel.
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszoló, az micsoda amit leírtál? :$$$ leírnád bõvebben?

Milyen jó zeneösszevágó programot ismertek, ami ingyenes, és nem csak egy hónapra van kipróbálni?

Az Audacity-n kívül! Köszi el?re is!

Legjobb válasz: Sony Acid. De nem tom honnan vetted, hogy bármi is egy hónapra lenne, mindenhez van crack...

Sony Acid. De nem tom honnan vetted, hogy bármi is egy hónapra lenne, mindenhez van crack...
A kérdező hozzászólása: Köszi. Hát nekem az Audacity egy hónapig jó volt, és most már egyáltalán nem indul be, és újra se tom letölteni.

Milyen érzés terhesnek lenni? Nagyon nehéz, nagyon szenvedés az a 9 hónap? Milyen kötelezõ vizsgálatok vannak és hogyan zajlik? Nagyon fáj a szülés?

Mennyire változott meg az életetek a terhesség alatt? Én leginkább úgy szeretném, hogy ne kelljen dokihoz járkálnom max néha egy ultrahang vagy vérvétel, de nem akarok kellemetlen vizsgálatokat. Lehet dolgozni a terhesség alatt? Ti meddig dolgoztatok? És szülés után mikor lehet visszamenni munkába? Nagyon "tönkremennek" a nõk szülés alatt, mármint mennyire terheli meg a szervezetet? Kötelezõ a gátmetszés? Miért van az, hogy szinte mindenkit császároznak mostanság?? Áááá nagyon félek, annyira szürreálisnak tûnik az egész. Azt mondják a terhesség nem betegség, tök természetes dolog akkor miért fújják fel annyira az emberek ezt a terhesség dolgot. Annyira jó lenne, ha zavartalanul menne tovább az életem, 9 hónap múlva bemennék szüli, senki nem zaklatna... :(

Legjobb válasz: Szerintem ne akard átélni. Az élet gyerek nélkül is szép lehet.

Szerintem ne akard átélni. Az élet gyerek nélkül is szép lehet.
Nincs két ugyan olyan terhesség, és még egy nö is külömbözöen él meg többedik terhességét. Èn az elsö lányom elött, nagyon lazán álltam hozzá, elvem Volt, hogy végig dolgozom, én Leszek a legfittebb, leg nem siránkozobb kismamam, nekem bajom nem lehet, ez egy természetes folyamat, és én erös vagyok. Na terhes lette, és 6 hetesen elöntöttek a hormonok. 3 napig rettegtem, hogy elvetélek, pedig akkor semmi bajom nem Volt. Egyszerüen aludni nem tudtam, csak az óriási rettegés. Aztán jött az erös rosszullétek, és vérzés. Bajom nem Volt, de az elsö 14 hétben többször véreztem, mindig rohanás az ügyeletre stb... Aztán jött a második trimeszter és elkezdtem görcsölni. Marékszám szedtem magnéziumot a görcsök elle, de sokszor az Sem segített, dolgozni már szinte nem is tdutam. Aztán jött 30-ik héten hogy nyílik a méhszáj lehet koraszülés. Közben 36-ik héten egy kiütést kaptam a terhes hormonok miatt, és kegyetlen viszketésbe kezdtem, oly annyira, hogy véresre vakartam a testem nagyrészét. majd elmultak a szülés elött a fájások, így 42-ik héten szültem meg csak. A szülés az gyors és elég fájdalom Mentes Volt. Aztán jött a szoptatás aminek megint úgy álltam, hozzá, hogy tuti tudok szoptatni, de nem egy kicsit Sem ment, és lelkileg nagyon megviselt. Második babámnál vártam, hogy lesz majd megint sok bajom, de semmi de semmi bajom nem Volt. Könnyü terhesség Volt. Szülés még gyorsabb Volt, de a szoptatás itt Sem ment igazán, ami megint csak megviselt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a részletes válaszaitokat! Elsõ válaszoló pedig úgy néz ki, hogy babát várok, azért is tettem ki a kérdést mert nem tudom pontosan hogy zajlik le egy terhesség. Ismerõseimet nem szeretném kérdezgetni, mert amíg nem 100% a dolog és nem telik el 1-2 hónap addig nem szeretném senkinek se mondani. Csak jó lenne elolvasni egy-két tapasztalatot, mert nagyon félek.
Minden terhesség más és más. Nincs két egyforma. Van aki joban viseli van aki kevésbé. Ez egyén függõ. A lényeg hogy a terheeség végén anya leszel és ez csodás dolog. A szülés pedig igen valóban fájdalmas. Bár ezt is ki hogy viseli. A kötelezõ vizsgálatokra azonban el kell menni, már a baba érdekében is.
elõszõr azt gondoltam ezt a kérdést egy kamasz tette fel..! fõleg amikor azt írd, hogy nem akarsz dokihoz járkálni..-hát ez anélkül nem fog menni, ráadásul ez a baba érdeke is.és háát a terhesség néha kellemetlen vizsgálatokkal jár. sokan dolgoznak terhesség alatt. csak akkor nem szabad ha valami gond adódik! az hogy mikor mész vissza dolgozni, az csak rajta múlik. a szülés fájdalmas, de sokan túl élték már, és nem mindenkinek ugyan úgy fáj. és nem, nem mennek tönkre a szülés alatt a nõk. kell pár nap/hét regenerálódás-de aztán minden redben.
ha jól értem, véletlenül estél teherbe, és nem tervezted
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok már kamasz, 27 éves vagyok:) Lehet sajnos nem a legszebben fogalmaztam mikor kiírtam a kérdést, de hirtelen ezek a kérdések fogalmazódtak meg bennem. Terveztük a babát, csak 1-2 év múlva szerettük volna. Az anyaságtól nem félek, úgy gondolom azért jó anya lennék. Páromnak van egy gyermeke és vele is szerencsére elég jól kijövök, csak magától a terhességtõl félek. Most azt érzem, hogy ez egy teljesen természetes dolog de mi van ha mégse lesz olyan könnyû, vagy valami bajom lesz, vagy a babának lesz baja, vagy betegen születik...
Én nem tervezetten estem teherbe, mi is szerettünk volna babát, csak pár év múlva. Én amint kiderült a terhesség elkezdtem rettegni a terhességtõl, szüléstõl, szoptatástól, hogy milyen szörnyû lesz. Ehhez képest életem nagyon szép szakaszának tartom a terhességemet. Én jól éreztem magam végig, csak az töltött el mindig félelemmel, hogy mindig vártam, hogy rosszabb lesz majd, mert azt mondták. Akármikor megkérdezték hogy vagyok és azt mondtam, hogy jól, mindig az volt rá a válasz, hogy majd leszel rosszul is. Nem volt könnyû terhességem, mert terhességi cukrom lett, így diétáznom kellett, és nehezen mondtam le az édes ízrõl, illetve a vérnyomásom is rakoncátlankodott, mégis végig boldog voltam. Nekem egyetlen vizsgálat volt kellemetlen és fájdalmas az egész terhességem alatt, amikor elfolyt a magzatvizem és az ügyeletes orvos vizsgált, nah akkor le tudtam volna ugrani a vizsgálószékbõl, de amikor a saját orvosom vizsgált, az egyáltalán még csak kellemetlen sem volt soha. A szülésem napján még vígan sétáltam kb. 8 km-t és lépcsõztem, mert egy mini kirándulást tettünk. Én 38. hét közepéig dolgoztam, akkor is csak azért hagytam abba, mert a férjem, és a nagyszülõk nem hagytak békén. A szüléstõl mindenkinél jobban rettegtem, ahogy az összes vizsgálattól is a terhesség alatt (ez nálam fóbia), mégis nagyon könnyû szülésem volt. Rosszabbra számítottam, így sikerült úgy kitágulnom 4 ujjnyira, hogy én azt hittem még csak kósza görcseim vannak és nem rendes fájások. Ha a szülésznõ nem erõsködik, hogy vajúdik én megszültem volna egy sima kórteremben, ahova befektettek a magzatvízelfolyás miatt, mert én csak azt hajtogattam, hogy ezek tuti nem vajúdófájások, mert nem ilyennek szokták bemutatni õket. (Úgyhogy engem nem igazán zaklattak a szülés alatt, idejük sem lett volna rá.) A gátmetszéstõl és varrástól is féltem, mert volt már gyerekkoromban egy rekonstruáló mûtétem ott lent, de én egyiket sem éreztem, meg volt beszélve az orvosommal, hogy még akkor sem varr érzéstelenítés nélkül, ha egy aprócska öltés kell. A szülés után két órával én már sétálgattam és simán ültem egy egyszerû faszéken, úgyhogy a gátmetszés helye sem fájt annyira mint számítottam rá, és fáradt sem voltam annyira. Mondjuk én egész terhességem alatt rengeteget mozogtam, soha olyan jó kondiban nem leszek mint most vagyok a szülés után egy hónappal. Amikor letelik a tgyásom (a kisbabám 5 és fél hónapos lesz) én visszamegyek dolgozni, és a férjem lesz vele itthon. Ez sokaknak nem tetszik, de mi így döntöttünk, nekünk ez így lesz jó. Én annyit tanácsolok, hogy készülj a legrosszabbra, de reméld a legjobbat, és ne hallgass másokra, tedd azt, ami neked jól esik. A te tested, te ismered a legjobban, így tudni fogod pl., hogy mikor elég a munkából. Az én életem a terhesség alatt nem sokat változott, nem hagytam, hogy változzon, végig vezettem (pedig egy balesetem is volt, ahol nem én voltam a hibás, mégis újra volán mögé ültem), utaztam munka miatt messzire, segítettem a lakásfelújításunkban, mozogtam rengeteget, elmentem koncertekre, sõt a diplomaosztó bulimra is elmentem, egyszerûen tudtam mindig, hogy hol a határ.

Ki akarom vonatni a forgalomból az autómat és egy bontóba szeretném leadni. Hogyan kell leadni egy autót a bontóban? Jelenleg 6 hónapra van kivonva a forgalomból.Hová kell mennem és milyen papírokra van ehhez szükségem?

ill a bontóban milyen papírokat fognak kérni és mennyit adnak egy Hunday Pony-ért. Köszönöm.

Legjobb válasz: Az, hogy mennyit adnak, az sok dologtól függ. Mivel a végleges kivonáshoz bontóigazolás kell, így az is elõfordulhat, hogy a bontóba adás még neked fog pénzedbe kerülni... Amúgy amire szükség van a bontóban (ide kell elõbb menned), az a gépkocsi forgalmija és a te papírjaid (illetve ha van törzskönyve.) Aztán ugyanezekkel + a bontási igazolással elmész az okmányirodába és megcsinálják a kivonást.

Az, hogy mennyit adnak, az sok dologtól függ. Mivel a végleges kivonáshoz bontóigazolás kell, így az is elõfordulhat, hogy a bontóba adás még neked fog pénzedbe kerülni... Amúgy amire szükség van a bontóban (ide kell elõbb menned), az a gépkocsi forgalmija és a te papírjaid (illetve ha van törzskönyve.) Aztán ugyanezekkel + a bontási igazolással elmész az okmányirodába és megcsinálják a kivonást.
Mi meghirdettuk az autonkat, mert annyira keveset adtak volna erte a bontoban, hogy nem volt erdemes elvinni. Igy, a hirdetesre tobbet adott valaki, mint amennyit a bonto. Csak egy otlet volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippet.Már több hónapja hirdetem de eddig még semmi.

Milyen, és melyik hónapban vannak a kötelezető vizsgálatok?

Nincs magándokim, az sztk-ba járok és szeretném tudni, milyen s?r?n lesznek a vizsgálatok? Meg egyáltalán milyenek? Minden alkalommal meg is ultrahangoz? Amúgy 11 hetes várandós vagyok.

Legjobb válasz: Szia! A vérvizsgálatokra is gondolsz. Ultrahangot biztosan csinálnak 12 hetesen (tarkóredõ mérés - Down kór szûrés), 18-19 hetesen (genetikai rendellenességek szûrése, méhlepény elhelyezkedése), ezután van ahol csinálnak 24 hetesen, van ahol csak 30 hetesen (rendben fejlõdik e a baba, méhlepény állapota), aztán 36 és még talán 38 hetesen. A 36. héttõl van NST (méhösszehúzódások hatását nézik a magzatra). A vévizsgálatok: - elsõként vércsoport meghatározás, hepatitis szûrés - 16 hetesen: AFP (fejlõdési rendellenességek szûrésére) - olyan 24-25 hetesen terheléses vércukor, teljes vérkép - ez utóbbit ismétlik a 32 hetes vizsgálaton, és a vércsoport meghatározást is Vizeletvizsgálat is van kb. havonta, azt nézik, hogy nincs e fehérje, glükóz a vizeletedben. Nagyjából ennyi. Remélem nem hagytam ki semmi fontosat.

Szia! A vérvizsgálatokra is gondolsz. Ultrahangot biztosan csinálnak 12 hetesen (tarkóredõ mérés - Down kór szûrés), 18-19 hetesen (genetikai rendellenességek szûrése, méhlepény elhelyezkedése), ezután van ahol csinálnak 24 hetesen, van ahol csak 30 hetesen (rendben fejlõdik e a baba, méhlepény állapota), aztán 36 és még talán 38 hetesen. A 36. héttõl van NST (méhösszehúzódások hatását nézik a magzatra). A vévizsgálatok: - elsõként vércsoport meghatározás, hepatitis szûrés - 16 hetesen: AFP (fejlõdési rendellenességek szûrésére) - olyan 24-25 hetesen terheléses vércukor, teljes vérkép - ez utóbbit ismétlik a 32 hetes vizsgálaton, és a vércsoport meghatározást is Vizeletvizsgálat is van kb. havonta, azt nézik, hogy nincs e fehérje, glükóz a vizeletedben. Nagyjából ennyi. Remélem nem hagytam ki semmi fontosat.
Minden alkalommal nem lesz uh. Lesz egy 12. hetese, 18. hetesen. 32. hetesen, ezek a kötelezõek. A többi "kötelezõ" a tanácsadáson vérvétel, vizelet. Az pedig a dokidtól függ h csinál e méhszáj vizsgálatokat vagy sem, na meg a rákszûrés ha nem volt 1 éven belül!
Szia! 2. vagyok, még itt egy cikk a vizsgálatokról (ezt nem csinálják mindegyiket, csak akkor ha szükség van rá): http://www.babaszoba.hu/topics/9month/articles/176 Ja, és el kell menni EKG-ra és fogászatra.
Fogászatra sem küldenek mindenkit!

Milyen betegség ez? Már egy hónapja van és nagyon aggaszt.

A hüvelyemnél és a szeméremtesten már lassan egy hónapja hogy fehér pöttyök, hólyagok vannak.A n?gyógyász semicillin-t írt fel nekem, de nem tudtam vele beszélni így nem tudom mi a bajom.Normálisan szedtem, semmi változás nincsen.Nagyon aggaszt hogy még egy hónap alatt sincs semmi változás.

Legjobb válasz: Menj vissza az orvoshoz, és ne hagyd békén, amíg el nem mondja, hogy mi bajod van, és rendesen meg nem vizsgál! Jogod van tudni mi a bajod!

Menj vissza az orvoshoz, és ne hagyd békén, amíg el nem mondja, hogy mi bajod van, és rendesen meg nem vizsgál! Jogod van tudni mi a bajod!
tudjátok mi a gáz a legtöbb nõdokival?! hogy vaktában írja fel a bogyókat kúpokat.Elmész azzal a panasszal hogy viszket ég egybõl kapod rá a gombaölõ kúpot gyógyszert .Nálam így olt ezt eljátszottuk vagy 5ször (minden hónapban egyszer mentem, egyáltalán nem múltak a tünetek), és nagy nehezen amikor már tiszta ideg voltam elküldött egy hüvelykenetvizsgálatra és kiderült hoyg nincs gombám hanem bacim van amire célirányosan felírtak egy gyógyszert.Hogy én mennyi pénzt hagytam ott fefeleslegesen és hoyg mennyire megviselt ez engem lelkileg, azt hittem hogy candidás vagyok nem ettem cukrot mert már az volt bennem hoyga gomba áthálózta atestemet azért nem múlik el a bajom a gyógyszerektõl.... és ez nemcsak nálam van így sok nõt sokáig félrekezelnek pedig csak egy kenetvizsgálat kellene. nem tudsz menni egy nemibeteg gondozóba? ott legalább kitenyésztenék a kenetet
A kérdező hozzászólása: ez a doki is csinált tenyésztést. de konkrétan nem tudtam meg mi bajom és már eléggé ki vagyok akadva hogy nem múlik. :(

27 éves lány vagyok, és szűz.4 hónapja van egy barátom, már volt közöttünk petting. De Õ nem egyszer mondta, hogy kíván, és szeretne Velem szeretkezni. Kérdésem mit tegyek? Milyen alternatívákat javasoltok?

Szerinte egy normális kapcsolatban már ennyi id? alatt, azért el kellett volna jutnunk egy magasabb szintre.

Legjobb válasz: Ezt csak Te döntheted el. E Te életedrõl van szó. De amíg ez kérdés Neked, addig nagyon fontold meg.

Ezt csak Te döntheted el. E Te életedrõl van szó. De amíg ez kérdés Neked, addig nagyon fontold meg.
Ha Te is kívánod õt, akkor szerintem semmi akadálya. 4 hónap, az szerintem ideális, de ne csak az õ kedvéért történjen.Ha szeretsz valakit, akkor nem a családi körülményeitõl teszed függõvé a dolgot.
Te tudod, milyen körülmények azok, amik kiderültek, és mi az amiben esetleg hazudott. Ha neked ez belefér megbocsátottad, akkor ha kívánod és úgy érzed hosszú távon együtt tudtok maradni tedd meg. Viszont, ha még bizalmatlan vagy vele szemben, és azokat a dolgokat nem tudod elnézni, akkor meg keress mást, és ne raboljátok egymás idejét.
Ha a családjából az derült ki, hogy a srác nõs és három gyereke van, akkor várj még a szexszel. Ha nem ez van, akkor mit vártál eddig?
ezt te érled de ahogy látom te még 27 évesen is lánynak érzed magad ha szeretnéd tedd meg vele
szerintem feküdj le vele!szegényt meddig akarod várakoztatni?
szeretkezz vele. hacsak nem akarsz szûz maradni még pár évig.
szerintem te egy birka vagy. varjal meg 10 evet es utana majd dug vele.
Úgy néz ki, mindketten elég gyerekesek vagytok még. Akkor pedig várj inkább.
Ez nem egészséges.
Amit itt írsz magadról, az nagyon kevés ahhoz, hogy nyugodt szívvel a legjobbat tanácsoljam. Megítélésem szerint, felnõtt emberek akkor mondják magukról azt, hogy kapcsolatban vannak, ha a ti eseteteknél lényegesen több van közöttük, mint amit te itt leírtál.
Én azt mondom neked, 27 évesen FELNÕTT kapcsolat kialakítására törekedj, ez tinik között szokás, hogy azon vitázunk a közösségi oldalon, kinek milyen a családi állapota, mindketten gyerekesen viselkedtek. Nekem ilyen férfi biztos nem kéne, aki ennyire komolytalan, mert ez röhejes, amit csinál. Üljetek le, nagy beszélgetés, ki mit érez a másik iránt, mi a problémája, és hogyan is legyen tovább.
A kérdező hozzászólása: Teljesen kiakaszt, vagy csak próbára akar tenni nem tudom. Már mondta, hogy az egyik közösségi portálról leveszi a képeit is. Múlt héten átállította véletlenül, hogy kapcsolat helyett egyedülálló a családi állapota, de ahogy észrevette azonnal át is állította. Ez akkor még viccesnek is tûnt. Történt közöttünk egy a súlyosabbnak mondható beszélgetés, amikor õszintén bevallotta, hogy milyen anyagi helyzetben van. Jó, hozzátettem a hozzáfûzni valómat, felajánlottam a segítségnyújtásomat persze nem anyagilag. Úgy váltunk el ma reggel, mikor eljöttem Tõle, hogy nincs semmi gond. Én este elõbb elaludtam, mint Õ, reggel az arcom simogatására ébredtem. Erre mit látok a délelõtt folyamán, hogy leveszi az összes képét, és átállítja a családi állapotát egyedülállóvá ismét. Erre felhívtam telefonon, hogy valamit nem tudok, vagy így akar közölni valamit. Erre az volt a válasza, hogy nincs semmi baj, most egy ideig így marad az oldala, de a képek levételét már tényleg korábban is említette. Engem az õ egyedülálló bejegyzése mondjuk rettenetesen bánt. Tudtam, hogy milyen szar Neki egyedül, és az apja és a bátyja halála napján is Vele töltöttem az egész napot, együtt aludtunk (persze nincs közöttünk még mindig beteljesült szexuális kapcsolat) úgy hogy Õ nem tudta, hogy tudom, hogy azon a két napon haltak meg a családtagjai. Próbáltam minél szebbé tenni a napját. Beleültettek a hintába!?
Elõször is döntsd el, hogy õt így el tudod-e fogadni? Szereted-e így is, és ezt késõbb sem gondolod meg? Ha igen, akkor ennyi idõ után és ennyi idõsen már tényleg továbbléphetsz... de ne úgy, hogy "most akkor szeretkezünk, és kész" - hanem engedj neki egyre többet. Petting már volt, ez rendben. Láttátok már egymást meztelenül? Tudsz már elõtte szégyenkezés nélkül mozogni is? Nem zavar már semmilyen szokásos helyzetben? Bárhogy megérinthet már téged? Ha már teljesen megszoktátok egymást, és éppen olyan a hangulat, akkor szerintem engedj neki. Ha még nem, akkor pedig ismerkedjetek tovább.
Valahogy az az érzésem, hogy a bizalom az õ részérõl is kopik, a saját véleményem szerint teljesen jogosan. Apja, bátyja meghalt, anyagilag nehéz a helyzete, s ez téged zavar a felnõtt élet megkezdésében, hm. Mintha érzelmileg éppúgy szûz volnál, mint testileg.

Lisztérzékeny vagyok és nagyon sok lisztes kaját ettem amíg ki nem derűlt a betegségem viszont nagyon nagy a pocakom. Olyan mint egy terhes emberé aki kb a 8. hónapba van milyen edzést ajánlotok ami hatékony is és fogyok is tőle?

67kg vagyok és legalább 10kilotol szeretnék megszabadulni

Legjobb válasz: Ha nagy a hasad, akkor valószínüleg ki vannak nyúlva a hasizmaid. A fogyás mellett az semmiképp nem árt, ha megerõsíted a hasizmaidat, ami igy összébb is húzza, jobban tartja a hasadat. Ezzel - még ha kilóra nem is fogysz - centire biztis kevesebb leszel.

Ha nagy a hasad, akkor valószínüleg ki vannak nyúlva a hasizmaid. A fogyás mellett az semmiképp nem árt, ha megerõsíted a hasizmaidat, ami igy összébb is húzza, jobban tartja a hasadat. Ezzel - még ha kilóra nem is fogysz - centire biztis kevesebb leszel.
A kérdező hozzászólása: hát lehetséges..csak 3hónappal ezelõtt derült ki és tartom is mostmár a diétát és 3hónappal ezelõtt 58kg körül voltam és ennyi idõ alatt fel szedtem ennyit és zavar..eléggé..fõleg hogy úgy nézek ki mint egy kis mama és elég sokan cikiznek is ezzel...futok ugrálókötelezek felülést csinálok de semmi hatást nem érzek...

4-5 hónap van az esküvőmig, ha aknéra hajlamos a bőröm, és mitesszeres, milyen arckezelésre lesz szükségem, és látványos eredmény várható -e?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is ugyan ez a problémám. Szörnyû pattanásos az arcom. Illetve csak volt. Nekem nagyon jó volt a Baba szappanos arcmosás reggel-este. Próbáld ki :)

Szia! Nekem is ugyan ez a problémám. Szörnyû pattanásos az arcom. Illetve csak volt. Nekem nagyon jó volt a Baba szappanos arcmosás reggel-este. Próbáld ki :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, kipróbálom, bár nekem sok pattim nincs, fõleg mitesszereim vannak. Teljesen rendbe hozta a bõröd az a szappan, csak ennyi? Ilyet se hallottam még..
Igen teljesen. Annyi hogy kenegetni kell mert ez a szappan eléggé szárít. Maradt pár miteszerem (tudod, olyan kis feketék) az orrom körül de azok nem látszatosak :)
Kozmetikus! vagy: - arcradír (méz és cukor) - iszappakolás - tonik (szalicilsavas) - alma/citrom/uborka/paradicsom pakolás

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!