Találatok a következő kifejezésre: Milye esélyem minimális (2 db)

Milye esélyem van minimális önerővel lakást vásárolni passzív bar-ral?

netto 220.000 a keresetem(+kb 70.000 ami nem igazolt),a barra 300.000 ft miatt raktak fel,de rendeztem.feleségem gyáson van(1 hónapja),+ van még egy 3 éves gyermekünk.35 év alattiak vagyunk,a feleségem nevén van egy hétvégi ház,ami nem lakóingatlan(értéke kb 2millio).mik az esélyeink?

Legjobb válasz: lakáshitelnél jelzálog alapon, a passzív barral nem szoktak foglalkozni. nálam sem tették. a többire meg a korábbi, hasonló kérdésekben ott a válasz.

lakáshitelnél jelzálog alapon, a passzív barral nem szoktak foglalkozni. nálam sem tették. a többire meg a korábbi, hasonló kérdésekben ott a válasz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az infót.

A ZMNE Kossuth Lajos Hadtudományi Karának biztonság-és védelempolitika karára szeretnék jelentkezni. Tudom, nem lehet ezt így megnevezni, de mégis kb. milyen minimális átlag az, ami még belefér és azzal már van esélyem, h felvegyenek?

Persze, az érettségi is lényeges, de eddig csak a korábbi jegyeimre tudok alapozni.

Legjobb válasz: Esetleg valakinek tapasztalat, aki odajár/odajárt? Nagyon megköszönném, várom a válaszokat. Sajna nem vagyok egy kitünõ tanuló, de ez a suli minden álmom.

A kérdező hozzászólása: Esetleg valakinek tapasztalat, aki odajár/odajárt? Nagyon megköszönném, várom a válaszokat. Sajna nem vagyok egy kitünõ tanuló, de ez a suli minden álmom.
Szia! Nekem sajna nem lett meg idõben a nyelvvizsgám, és nem vettek fel, de sokat olvasgattam a felvi.hu fórumait a szakkal kapcsolatban. Onnan tudom, hogy valakinek 390 ponttal is sikerült a felvételi. A ponthatár 362 pont volt. Lehet, hogy vettek fel embereket 390-nél kevesebb ponttal is, csak ezt nem osztották meg a fórumon másokkal. Erre a szakra szerintem viszonylag nagy a túljelentkezés. 80 fõt vettek fel, és jelentkeztek rá 429-en. Sajnos már mindenki tudja, hogy ez a szak lehet a beugró "a tudod, hogy hova". Reménykedjünk, hogy jövõre még jobban megemelik a felvételi keretet, és többen beférhetnek. Addig is nézzél sok Spooks-ot :) , csinálj középfokú nyelvvizsgát angolból, hajts minél több pluszpontra, és készülj nagyon az érettségire, mert kemény lesz a mezõny, akik ide pályáznak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!