Találatok a következő kifejezésre: Milupa tejpépet a babának (8 db)

A 6 hónapos kor után adható milupa tejpépek nem gluténmentesek? Ti adtok ilyet a babának?

Legjobb válasz: Én adtam neki.Már 8 hónapos.van azt hiszem banános málnás ezeket adtam(ezek milupa termékek ha jól emlékszem) http://www.milupa.hu/termekek.php?key=tejpepek

Én adtam neki.Már 8 hónapos.van azt hiszem banános málnás ezeket adtam(ezek milupa termékek ha jól emlékszem) http://www.milupa.hu/termekek.php?key=tejpepek
Szia! Legujabb tanulmány szerint 6 hósan el kell kezdeni bevezetni a glutén tartalmú ételeket, mert minél késõbb találkozik vele a baba, annál nagyobb a ráirányuló allergia kialakulásának esélye.

Milupa HA vaníliás tejpépet ízesíthetem-e valamilyen gyümölccsel? 5hós a babám nem eszi meg csak öklendezik tőle.

Legjobb válasz: Az enyém se ette..7 hónapos korától kezdte eszegetni, most már simán bevág egy nagy tálkával (9 hónapos) Anyatejes, ugye? Az általam ismert szopis babák egyike se ette meg 6 hónapos kora elõtt a tejpépet, nem tudom, miért! ( Kb. 5-6 pici van a közvetlen környezetemben) Nekem ízlik :)

Az enyém se ette..7 hónapos korától kezdte eszegetni, most már simán bevág egy nagy tálkával (9 hónapos) Anyatejes, ugye? Az általam ismert szopis babák egyike se ette meg 6 hónapos kora elõtt a tejpépet, nem tudom, miért! ( Kb. 5-6 pici van a közvetlen környezetemben) Nekem ízlik :)
Mi is a HA-s pépet próbáltuk, nem ette meg, kiköpdöste, õ is öklendezett tõle... Vártunk egy hónapot, szép lassan elkezdte nyammogni, aztán kipróbáltuk a Nestlé folyékony tejpépjét, ami gyümölcsös, vagy gabonás, és azt szerette! Valahogy simább az állaga, mint ezeknek a kikeverõsöknek, jobban csúszhat neki! Kóstoltatni kell, hogy nehogy allergiás legyen, mert ezek nem HA-sak! Az én lánykámnak nem kellett a HA pép, nem volt komolyan indokolt, mert nem allergiás senki a családban, de az elsõ 6 hónapban "kötelezett" rá a doktor néni... :)
Igen, tehetsz bele bármilyen gyümölcsöt. Habár nálunk így sem csúszott.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Anyatejesek vagyunk csak már eszik mást is és a doktornõ ragaszkodik a HA-s tejpéphez, de nálunk senki sem allergiás.Próbálkozunk.
Nem kell, add neki nyugodtan.
A rizspépben szerintem nincs tej (amilyet mi eszünk, abban nincs), a tejpépben viszont van. Én kóstoltatnám egyszer azért.
A kérdező hozzászólása: Az elõbb Odaadtam neki :O. Humana baby fitt plus tápszert eszik aminek az összetevõiben benne van hogy sovány tej. A rizspép pedig hidrolizált tejet tartalmaz amit eszik.
Akkor nyugodtan.


A babám 1 hét múlva lesz 4 hós, adhatok már neki milupa tejpépet, ami 4 hónapos kórtól való?

Legjobb válasz: Egész nyugodtan, 1 hét nem sok. Én is adtam az enyémnek.

Egész nyugodtan, 1 hét nem sok. Én is adtam az enyémnek.
Szerintem is nyugodtan adhatod neki. Nekem 6 hónapos a babám és már 2 és fél hónapos korában szoktattam a gyümölcsléhez. Mindig egy hónappal elõrébb jártunk. Most hogy 6 hós már a 8 hós bébiételt adom neki.
A kérdező hozzászólása: Van nekem otthon milupa gyermekálom tejbedarapép MINTA vaniliás, csak nem írták rá hogy mennyi vízhez kell adagolni!
A kérdező hozzászólása: Egy adaghoz mennyi víz kell?
A kérdező hozzászólása: ja már meg van!
Szia! Elõször csak pár kanállal adj neki, nehogy úgy járj mint mi. Bekevertem a felét, 6 hónapos kisfiam jóízûen befalta, majd rá 5-10 percre sugárban kihányta és tele lett a teste csalánkiütéssel. Amíg beértünk az ügyeletre még kétszer hányt. Az ügyeletes doki szerint tejallergiás, a gasztroenterológus szerint viszont nem mondható annak, hiszen 1 éves kor alatt tilos tehéntej alapú élelmiszert adni a babáknak. Egyébként sok ismerõsöm van akinek a babája minden gond nélkül eszi a tejpépeket, de akkor is érdemes óvatosan kóstolgatni, mert nem minden baba bírja.

Milupa tejpépet szeretnék a babának adni, még nem kapott. Mikor adhatom? Este, az utolsó étkezésre lehet? Vagy inkább fürdés előtt? Vagy előszőr délelőtt?

Legjobb válasz: Általában az új dolgokat érdemes délelõtt próbálni, ha valami nem stimmel, ne éjszakára legyen gond.

Általában az új dolgokat érdemes délelõtt próbálni, ha valami nem stimmel, ne éjszakára legyen gond.
Igaza van az elöttem szólónak.Próbáld de.Az én la´nyom nagyon szereti. Menyi idös a babád??
A kérdező hozzászólása: 4 hónapos. Eddig csak anyatej volt. Kostoltattam vele almát, krumplit. Most a tejpépre gondoltam. Hátha jobban ízlik.
Az elsõ válaszadó vagyok. Szerintem, ha van elég tejed, 5, de a legjobb, ha 6 hónapos koráig anyatejezne. Annál nem lesz neki semmi jobb. Az almával vigyázz, ne ijedj meg, megváltoztatja a székletét. Meg aztán savas is. Persze, a hozzátáplálásnál, az elsõk közt van, de szerintem ezzel még várhatsz. És a szilárd ételeket is érdemes, tehát lényegében mindent elõször délelõtt szokták adni.
A kérdező hozzászólása: Köszi!Igen az alma nem volt túl jó. Muszáj adnom, mert egész nap enne. már 1-2 hete. -van hogy félóránként. Nem táplálja már a tejcsi sztem. óránként kakál. De pl ma hasmenése volt a krumlis anyatej után 3-4szer 20 percenként egy kicsi fosi volt. Nem tudom mit tegyek. M már 4. napja kapta a krumlit. Ti mit csinálnátok?
Az én babám is egész nap enne pár napja, õ is 4 hónapos és anyatejes. Azt hittem kevés a tej már neki, tápszert akartam kérni, de lemérték és jól fejlõdik. Szerintem a meleg miatt szomjas, azért akar sokat cicizni. Várj még a hozzátáplálással, addig jó, amíg nem kell kotyvasztani és nincs is még rá szüksége. Tedd sûrûn cicire, én is ezt teszem, és a gyümikkel még várok egy hónapot.

Tegnap írt fel a doktornő Sinlacot a babámnak, mondta is hogy napi egyszer adható, de azt elfelejtettem megkérdezni, hogy ha kap Sinlacot, akkor aznap tejpépet (Milupa) már nem ehet?

Mert a Tejpépre is azt tanácsolta, hogy napi egyszer adjam csak. Vagy a kett? nem is hasonlít egymásra? Olvastam a leírását mindkett?nek, a vitaminok majdnem ugyanazok, és így nem tudom, hogy hogyan adjam. Nem szeretnék bajt okozni a kisfiamnak.

Legjobb válasz: CSak a Sinlacot add, azért írta fel Neked, mert az könnyebben emészthetõ, mint bármelyik másik pép. Délután estefelé kell neki adni, azzal szépen eltelik és jó szomjas lesz rá. Egy nap csak egyszer lehet adni neki és csak az egyiket.

CSak a Sinlacot add, azért írta fel Neked, mert az könnyebben emészthetõ, mint bármelyik másik pép. Délután estefelé kell neki adni, azzal szépen eltelik és jó szomjas lesz rá. Egy nap csak egyszer lehet adni neki és csak az egyiket.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Írt fel tejpépet is. Akkor majd váltogatom.
Ha nem muszáj akkor ne add a tejpépet, inkább a sinlacot dúsítsd gyümölccsel, gyümölcslével.
Szia! Kisfiam 7 hónapos, napi 1x evett sinlacot és 1x tejpépet is (HA-s milupát). Nem ugyanaz a kettõ! A tejpépet én azért adtam, mert extra bukós, és jobban bennmaradt, mit a tápszer. Tejes étkezésnek kell lennie kb. 5 decinek egy nap, és a kisfiam tápszerbõl 2 evésre csak kb. 300-340 milit eszik meg. A sinlacot meg gyümölccsel vagy zöldséggel adtam (tízóraira vagy vacsira). Mostanában már a sinlacot csak a fõzelék dúsítására használom, mert így több benne a kalória és jobban meg is eszi. Ja, és ha megnézed a dobozát, rá is van írva, hogy napi 1-2 evésre.
Sziasztok nekem a kislányom refluxos (most kezdi kinõni), és allergiás a tejfehérjére. Gasztroenterológus javasolta hoyg Sinlaccal dúsítsam a tápszerét, mert a másik sûrítõ nagyon drága volt, ezt meg felírhatta 250ftért, mint a tápszert. Ezért õ napi 5-6szor is evett, mindig annyi kanállal tettem a tápszerkanállal a tápszerbe, ahány kanál tápszer volt benne. Így nem jött vissza. Tehát nem hiszem, hogy baja lesz a babának, ha pl kétszer kap Sinlacot.
Én nem is gondoltam volna, hogy nem kaphat Sinlacot és pépet egy nap. A déli fõzeléket általában Sinlackal, a gyümölcsöt uzsira pedig tejpéppel szoktam sûríteni. Csak nem csináltam rosszat!! Akkor ezek után figyelek, hogy csak az egyiket kapja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek. Nyomtam a zöld pacsit nektek!:) Jövõ héten jön a védõnéni és akkor megkérdezem, hogy mit ajánl, és megírom nektek.:)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló! Megírnád, hogy adod a fõzelékhez a Sinlacot? És olyan kb. arányti légyszi, írnál? Porként, vagy vízzel bekeverve?? Köszönöm szépen!

Mildi, Humana vagy Milupa tejpépet adjak 11 hós babámnak? Milyen ízesítésű ízlik legjobban a babátoknak?

Legjobb válasz: 11 hónaposnak én megfõzném vízben a grízt,és raknék bele gyümölcsöt.Amúgy meg mibõl gondolod,hogy ami az én gyerekemnek ízlik,az a tiednek is?

11 hónaposnak én megfõzném vízben a grízt, és raknék bele gyümölcsöt.Amúgy meg mibõl gondolod, hogy ami az én gyerekemnek ízlik, az a tiednek is?
A kérdező hozzászólása: A grízt nem eszi meg, túl száraz neki. Amúgy meg köszi a "kedves" hozzászólást!
Szia! Igaz nekem kisebb a lányom, de a Milupát és a Midipépet eszi meg. A humana szerintem is szörnyû, meg szerinte is :) A patikában viszont azt mondják szeretik a babák, sokat visznek, hát nem tudom. A Mildipép is jó sõt jobb mint a Milupa.
Szia! A 3 közül egyiket sem vettem még, mert én DM-es pépet adok a kisfiamnak. Azok közül a banános a kedvence, és a vaniliás
nem rosszindulatból írtam, nem kell megsértõdni, azért írtam, mert már mi is megszívtuk ezzel, hogy x-et vegyél, mert az én gyerekem szereti, Megvettem, és a kutya ette meg, mert az én lányom nem szertette:(
Nálunk a Nestlé sztracsatellás a menõ (tényleg nagyon finom) de egyébként is a Nestlé a legjobb szerintem. Próbáltuk belõle a kekszeset is az nem jött be mert elég száraz de nagyon szereti a Nestlé natúr rizses tejpépet is és abba tehetsz bármilyen gyümit ha változatosan akarod.
Szia. A Nestlé tényleg finom, nekünk a Milupa is bevált, fõleg a gyümölcsös.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!