Találatok a következő kifejezésre: Milligest fogamzásgátló szedek (33 db)

Milligest fogamzásgátlót szedek, és emellett Ataraxot kezdtem el szedni; befolyásolja ez a szer a fogamzásgátló hatását?

Legjobb válasz: Ha antibiotikumot szedsz mindenképp befolyásolja a tabi hatását.A tájékoztatóban le van írva, hogy mik a melléghatások illetve ha nem vagy benne biztos akkor kérdezd meg a dokidtól.

Ha antibiotikumot szedsz mindenképp befolyásolja a tabi hatását.A tájékoztatóban le van írva, hogy mik a melléghatások illetve ha nem vagy benne biztos akkor kérdezd meg a dokidtól.

Milligest fogamzásgátlót szedek már 1éve. Miután beszedtem az utolsó szemet a levélből rá 3 napra megjött ahogy kell majd miután elmúlt rá 1 hétre visszajött a vérzésem. Ez nagy gondot jelent, vagy a gyógyszer miatt van?

Legjobb válasz: Szerintem erre csak a doki tudna megfelelõ választ adni! De az biztos nem normális, ha már egy éve szeded, hogy úm. 2x jön meg egy hónapban!

Szerintem erre csak a doki tudna megfelelõ választ adni! De az biztos nem normális, ha már egy éve szeded, hogy úm. 2x jön meg egy hónapban!

Milligest fogamzásgátlót szedek 3 éve. Elfelejtettem bevenni 1 szemet. Mennyire gyengült meg a hatása, teherbe eshettem?

Legjobb válasz: Nem pótoltad 12 órán belül? Végülis akkor sem lesz bajod, ha kettõt veszel be egyszerre, mert már jó ideje szeded, de ha nem mered, akkor egy hétig védekezzetek más módszerrel. Amúgy szerintem nem eshetsz teherbe, mert már van annyi hormon a szervezetedben, ami megakadályozza a peteérésed.

Nem pótoltad 12 órán belül? Végülis akkor sem lesz bajod, ha kettõt veszel be egyszerre, mert már jó ideje szeded, de ha nem mered, akkor egy hétig védekezzetek más módszerrel. Amúgy szerintem nem eshetsz teherbe, mert már van annyi hormon a szervezetedben, ami megakadályozza a peteérésed.
"12 órán túl a készítmény hatása csökkenhet. Ilyen esetben ne pótolja az elfelejtett bevont tabletta (tabletták) bevételét, hanem folytassa a bevont tabletta szedését a megszokott módon. Az elkövetkezõ 7 napban kiegészítõ fogamzásgátló módszer alkalmazása szükséges. Ha a jelenlegi csomagban kevesebb, mint 7 bevont tabletta van, akkor a következõ csomagban lévõ bevont tabletták szedését gyógyszermentes idõszak közbeiktatása nélkül kezdje meg." Tehát nem kell bevenned az elmaradt szemet!! Mivel 3 éve szeded, szerintem nem kell aggódnod!

Milligest fogamzásgátlót szed valaki?

Symiciáról váltottam erre, kíváncsi vagyok a tapasztalatokra.
Igen. De egy évben csak egyszer csináld
Igaza van az elsõnek. És ki tudja mit fog hozni a következõ hónap, szóval nagyon átgondoltan és indokolt esetben tedd csak meg.

Lehet ebből baj? Fluconer és Milligest fogamzásgátlót szedek.

2 hete voltam n?gyógyásznál, mivel hüvelygombám volt és írt fel Fluconer gyógyszer 2 szemeset. A barátommal ezután megszakításos módszert használtunk? Lehet ebb?l terhesség, hogyha a Fluconer befolyásolja a fogamzásgátlót?

Legjobb válasz: Nem befolyásolja. Valószínû fel sem írta volna, ha annyira befolyásolná. Vagy ha igen, külön felhívta volna rá a figyelmed, hogy a Fl. szedése alatt kiegészítõ védekezést kell használni! Szóval ha nem szólt, akkor semmi baj.

Nem befolyásolja. Valószínû fel sem írta volna, ha annyira befolyásolná. Vagy ha igen, külön felhívta volna rá a figyelmed, hogy a Fl. szedése alatt kiegészítõ védekezést kell használni! Szóval ha nem szólt, akkor semmi baj.
A kérdező hozzászólása: Köszike szépen!!:D:D
Eleve ne szexelj, ha gombás fertõzésed van, mert azzal csak rontasz rajta... És a barátod is elkaphatja és vissza fertõz téged és minden kezdõdik elõrõl-.-'
A kérdező hozzászólása: Õt is ugyanúgy kezelték. Õ is Fluconert szedett.

Milligest fogamzásgátlót szedek, de az első héten ment a hasam. Így most nem vagyok védett?

Els? fog.gátlóm a Milligest, de eléggé beteges voltam, amikor elkezdtem szedni, és csikart a pocim. Mennyit várjak még, hogy biztos védett legyek? Ma vettem be a 2. levél 6. szemét.

Legjobb válasz: terhes vagy

terhes vagy
a lányok nem fosnak
A kérdező hozzászólása: Nem lehetek terhes, mivel menzi után nem voltam együtt a párommal. Elõtte meg gumival védekeztünk, tabi mellett. Csak érdekelne, hogy most akkor szedjem végig a 2. levelet is, és utána minden ok lesz..?
Az attól is függ, mennyi idõ telt el, amikor bevetted a gyógyszert, és utána ment a hasad. Ha beveszed, és rá 4-5 órára megy a hasad, vagy hánysz, az nem számít nagy bajnak, addigra már felszívódik a gyógyszer. De ha rá kb.1-2 órára történik, akkor ajánlott a kiegészítõ védekezés.(Óvszer) Milligestet nem szedtem, de ha a mensid 1.napján kezdted el szedni, akkor elvileg már akkortól védett vagy. De érdemes vele várni 1 hónapot, ha biztosra szeretnél menni.
én milligestet szedek. tudtommal akármi jön közbe, olyankor 1 hét kiegészítõ védekezés kell. Ugyan nem mondtad hogy az 1 hónapon belül mikor ment a hasad, az elején v a végén, de gyakorlatilag mindegy is, szerintem a 10. szem után már teljesen megnyugodhatsz. Ha netán az elsõ hónapban nem alakult volna ki védettség, amit azért kétlek, akkor is, vegyük úgy hogy ez az elsõ hónap hogy szeded. És akkor 10-14 nap alatt bõven kialakul a védettség. Mondanak 1 hónapot, olyat is h már az 1 szemtõl véd.. én személy szerint 14 apot vártam. és semmi gond nem volt:)
ha az elsõ levél elsõ hetében ment akkor nem kell várnod , ha a második levél elsõ hetében akkor még 4-5 napot kéne szerintem, amúgy ahogy írták, ha a tabletta bevétele után több mint 5órával ment a hasad akkor nincs semmi probléma, mivel addigra a hatóanyag felszívódik
Nekem nem volt semmi bajom olvad el a tájékoztatót, meg az elsõ hónapba ne élvezzen beléd a barátod
A kérdező hozzászólása: Nem volt probléma :)

Milligest fogamzásgátlót szedek, most először, a 21. szem vagyis az utolsó bevétele után már hat vagy majd csak azután nyújt védelmet ha megjött és már a 2. levelet kezdem el?

Lehet hülye kérdés de el?ször szedem :) Válaszokat köszi el?re is.

Legjobb válasz: Szia! nekem 2 hetet mondott az orvos, és a 14.napon voltunk együtt.(mensi elsõ napján kezdtem) Bár szerintem jobb ha a biztosra mész, és megvárod az elsõ levelet. üdv

Szia! nekem 2 hetet mondott az orvos, és a 14.napon voltunk együtt.(mensi elsõ napján kezdtem) Bár szerintem jobb ha a biztosra mész, és megvárod az elsõ levelet. üdv
Nem kell, már teljes a védettség.
nem kell, én is ezt szedem, és nekem a doki azt mondta h nem kell más védekezés, beveszem és védett vagyok
Teljes a védettség? Akkor hogy lehet az, hogy az unokatestvérem a fogamzásgátló szedése mellett esett teherbe???
A gyógyszer sem 100%-os..Elõfordulhat mellette terhesség.Vagy ha már nem szedi be mind a 21-et, azzal is csökken a védettség.
3: válaszolónak: Talûn úgy h nem szedte normálisan a tesód vagy nem a megfelelõt szedte!
Ha pontosan szeded védett vagy.

Létezik olyan módszer amivel eltolhatnám vagy előrehozhatnám a menstruációm? Milligest (3fázisú) fogamzásgátlót szedek.

Legjobb válasz: igen, ellehet tolni úgy, ha nemtartod meg a 7 napos szünetet, hanem rögtön egy új levélbe kezdesz. végig szeded aztis, majd aztán tartod a 7 napos szünetet és akkor akkor fog megjönni. énmár csináltam ilyet, csakén tri-regolt szedek, azis 3 fázisú.

igen, ellehet tolni úgy, ha nemtartod meg a 7 napos szünetet, hanem rögtön egy új levélbe kezdesz. végig szeded aztis, majd aztán tartod a 7 napos szünetet és akkor akkor fog megjönni. énmár csináltam ilyet, csakén tri-regolt szedek, azis 3 fázisú.
Én nem a fogamzásgótló össze vissza szedését javasolnám! Az nem arra való. Ha felkeresed a nõgyógyászod, õ fel fog neked írni olyan tablettát, ami eltolja a menzidet. Én is szedtem ilyet. Nõgyógyász írta fel. Duphaston a neve. Nekem a nyaralás végett kellett kitolnom.
Lehet, hogy hülyén hangzik, de én agykontrollal szoktam eltolni...:$

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!