Találatok a következő kifejezésre: Mikulásra jó mind a (2 db)

Mikulásra jó ha mind a kettőnknek veszek szexi fehérneműt meg sikosótót meg óvszert?

voltam náluk a múltkor jó volt a kaja a pia a zene minden

Legjobb válasz: Szerintem jó ötlet! Sõt, szerintem nagyon fog örülni annak, ha te kezdeményezel. Azt ugyan nem említetted mióta vagytok együtt, meg ha jól veszem ki akkor ez lesz az elsõ vele(ha tévednék bocsi!). Szóval szerintem egy szép kapcsolat elébe néztek! Sok sikert és jó szórakozást estére:-)

Szerintem jó ötlet! Sõt, szerintem nagyon fog örülni annak, ha te kezdeményezel. Azt ugyan nem említetted mióta vagytok együtt, meg ha jól veszem ki akkor ez lesz az elsõ vele(ha tévednék bocsi!). Szóval szerintem egy szép kapcsolat elébe néztek! Sok sikert és jó szórakozást estére:-)
Ez teljesen érthetetlen szöveg!
Érdekes. :) De miért is ne?
Ehhe...!Én egy boxeralsót meg egy óvszercsomagot vettem+miki sapka :D

Mikulásra verset kellene írni. Egy lányt húztam. Nagyon jó tanuló. A barátja is az osztályba jár szintén nagyon jó tanuló. Barna hajú barna szemű és mindig nagyon csinos. Van valakinek ötlete?

Legjobb válasz: Mennyi legyen a terjedele? Mirõl kell, hogy szóljon? Úgy értem, hogy a lányról, vagy, hogy a karácsonyról neki?

Mennyi legyen a terjedele? Mirõl kell, hogy szóljon? Úgy értem, hogy a lányról, vagy, hogy a karácsonyról neki?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!