Találatok a következő kifejezésre: Mikot nyílik a méhszáj ha (6 db)

Mikot nyílik ki a méhszáj ha vkinek a magzata felszívódik?

Hogy m?ködik ez a folyamat.

Legjobb válasz: Ha elhal a baba és felszívódik, akkor nem nyílik ki magától a méhszáj, hanem küret elõtt felhelyeznek egy kis pálcikát, ami mechanikusan kitágítja. Erre gondoltál, miért kérdezed?

Ha elhal a baba és felszívódik, akkor nem nyílik ki magától a méhszáj, hanem küret elõtt felhelyeznek egy kis pálcikát, ami mechanikusan kitágítja. Erre gondoltál, miért kérdezed?
Igaza van az elõttem szólónak, elhalás esetén nem nyílik ki a méhszáj.

S. O. s! ha szeretkezes kozbe olyan erzesem van mint terhesseg elott mikor megjon a mens. Tehat a meh mikor "erzekeny" az mit jelent? Talan nyilik a mehszaj? 30hkm

Legjobb válasz: Nem vagyok orvos, de a méhszáj nyílását elvileg nem érzed!! De az biztos, hogy nem jó, ha érzékenynek érzed, szerintem mindenképpen kérdezd meg az orvosod!!

Nem vagyok orvos, de a méhszáj nyílását elvileg nem érzed!! De az biztos, hogy nem jó, ha érzékenynek érzed, szerintem mindenképpen kérdezd meg az orvosod!!
Talán nem kéne szeretkezni, ezt jelenti... Ha bármi olyat tapasztalsz, ami fájdalommal jár, és elõtte nem volt, akkor az nem jelent jót, úgyhogy doki és vélemény kikérés, hogy lehet-e továbbra is hancúrozni, vagy nem. (Bár én nem értem, hogy miért kell várandósan szeretkezni, amikor a várandósság nem erre való...) Szép babavárást, szurkolok, hogy minden rendben legyen!
Már bocs, de mi az, hogy a babavárás nem erre való? Ez micsoda butaság? Ha orvos nem tiltotta, miért ne szexelhetne? Persze, ha valami problémát okoz, le kell állni.
Médea13, ne haragudj, azért szeretkezünk várandósság alatt is, mert az egy természetes velejárója az életnek, párkapcsolatnak.Én a 3. gyerekünket várom, és nagyon jó érzés "szeretni" egymást a férjemmel.Természetesen ha orvosi ellenjavallata van a dolognak, akkor nem szabad, de nálunk ilyesmirõl szó sincs. Kérdezõnek:beszélj a dokiddal, és ha õ szabad utat enged, akkor szeretkezzetek.Ám addig-szerintem-ne.
Pihentessétek kicsit a szexet és menj el a dokidhoz.Kérd meg , hogy vizsgálja meg a méhszájad.Bár szerintem semmi baj sincs, csak esetleg lehet, hogy a babucitok is lefelé tolta magát, apuci meg felfelé a kettejük között meg ott a méhnyakad :) Ne aggódj! Az is lehet, hogy kicsit rosszul talált el a párod és mivel vérbõ a terület kicsit érzékeny lettél!Nyugi, doki és ha azt mondja lehet, akkor további jó hancurt :)

Mi a jele, tünete, ha nyílik a méhszáj?

Ugyanis most vagyok a 28.hétben,és a doki csak 32.hétre hívott méhszáj vizsgálatra.Nincs az kés?n?

Legjobb válasz: Minden hónapban egyszer van vizsgálat,mikor a méhszájat is megnézik.Nagyon érezhetö jele nincsen.az orvos is az u´jjával állapítja meg. Tágulás erösebb hasfájáskor alakulhat ki. Etöl ne aggódj,nem fogsz tágulni.Pl. nálam még minden ok. 39hetes kismama.

Minden hónapban egyszer van vizsgálat, mikor a méhszájat is megnézik.Nagyon érezhetö jele nincsen.az orvos is az u´jjával állapítja meg. Tágulás erösebb hasfájáskor alakulhat ki. Etöl ne aggódj, nem fogsz tágulni.Pl. nálam még minden ok. 39hetes kismama.

Mi okozhat szinte egész napos menstruációs jellegû görcsöt? Ha van görcs már nyílik a méhszáj is?

18 hetes vagyok. Tegnap szinte egész nap fájt, csak akkor lett jobb ha pihentem. Magnézium hatására sem múlt el.

Legjobb válasz: nekem mindig és mindig akkor vannak ilyesmi görcseim, ha pl sokat ülök egy helyben, a pocak is keményedik olyankor, szóval ha valami nem jót teszek (összenyomom, préselem) igen, kizárólag ilyenkor pihenni kell, meg magnéziumozni, mindenhol ezt írják lehet te meg sokat rohangálsz

nekem mindig és mindig akkor vannak ilyesmi görcseim, ha pl sokat ülök egy helyben, a pocak is keményedik olyankor, szóval ha valami nem jót teszek (összenyomom, préselem) igen, kizárólag ilyenkor pihenni kell, meg magnéziumozni, mindenhol ezt írják lehet te meg sokat rohangálsz
Nekem a 15. hettol mar tobbszor gorcsolt, korhazban is voltam verzes es gorcsoles miatt, de szerencsere meg mindig zart minden! :) Nem biztos, hogy nyitja a mehedet is. 34 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: Szerencsére vérzésem nincs. Minden jót neked is .

Ha felszívodott a baba vagy vérrel távozott de nem nyílt ki a méhszáj. Mikor fog vagy hogyan kinyílnia méhszáj?

Legjobb válasz: Ha a baba vérrel távozott nyitott méhszájon át lehetett, ha pedig felszívódott, akkor majd ha a terhességi hormonok kiürülnek a szervezetedbõl, 1-2 hét, akkor ismét mindennek mûködnie kell. Ha nem így lesz, akkor lehet hogy szükség lesz egy egészségügyi tisztításra, esetleg méhátfújásra. Ezt a dokinak tudnia kell, kérdezz rá.

Ha a baba vérrel távozott nyitott méhszájon át lehetett, ha pedig felszívódott, akkor majd ha a terhességi hormonok kiürülnek a szervezetedbõl, 1-2 hét, akkor ismét mindennek mûködnie kell. Ha nem így lesz, akkor lehet hogy szükség lesz egy egészségügyi tisztításra, esetleg méhátfújásra. Ezt a dokinak tudnia kell, kérdezz rá.
A barátnõmnek 1000 volt a 25. héten! Nagyon sok pihenés fekvés! amennyit csak tudsz! Egyébként túlhordta. :)
Ja a 1. héten ez nem ritka, de tényleg pihenni kell, ha az orvos azt mondja! Elõzõ voltam

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!