Találatok a következő kifejezésre: Mikortól vihetem a babát a (6 db)

Mennyi idõsek vagytok?
Nekem 1 évesen volt a barlangba nagyon élvezte.De igaz mi elõtte jártunk babaúszásra is.
A kérdező hozzászólása: 7 hósak, de nem most mennénk hanem tavasszal kb. 1 évesen
Akkor már mehettek. Mi is hét hónaposak vagyunk, most voltunk Egerszalókon a fürdõben. Mi is babauszisok vagyunk.
Szia! Mi nyáron voltunk az akkor 9 hós fiammal, be lehet vinni a babákat, de az úszópelus kötelezõ. Az én fiam nem igazán szeretett bent lenni a barlangban, nem hiszem, hogy fél, (sötétben sem szokott) de egyszerûen nem akart bent lenni, tiszta nyûgös volt stb. Így mi leginkább a kinti medencéket használtuk.
Már beviheted.Tartanak babauszit is. Az én lányom nagyon élvezte.
A kérdező hozzászólása: jaj köszi, akkor megnyugodtam, hogy lassan mehetünk!!!

Egy honapos a babam. Mikortol vihetem ki? Mikortol vihetjuk magunkkal peldaul vasarolni?

Legjobb válasz: Már nyudogtan kivihetted volna sétálni, fõleg így nyáron. Fiamat januárban 3 hetesen kivittem, lányomat márciusban 2 hetesen. Suliba is kellet hordani afiamat. Mi 3 hetessel már voltunk vásárolni, 5 hetesen pedig egész napos kiránduláson.

Sétálj vele napi többször, ahányszor jól esik, de ne a szupermarket tömegébe vidd.
Már nyudogtan kivihetted volna sétálni, fõleg így nyáron. Fiamat januárban 3 hetesen kivittem, lányomat márciusban 2 hetesen. Suliba is kellet hordani afiamat. Mi 3 hetessel már voltunk vásárolni, 5 hetesen pedig egész napos kiránduláson.
Kirándulás, kerti party, bevásárlás szerintem bõven belefér :) Disco, rendszertelen, és késõig tartó kimaradozás nem. Utolsónak teljesen igaza van. (elsõ hozzászóló voltam)
Szerintem nagyon különbözõ válaszokat lehet kapni erre, engem például mindig azért pontoznak le, mert én már kéthetes korától vittem mindenfelé, kirándulni, kerti partira és ettõl szerintük rossz anya vagyok. Szerintem pedig látom, hogy mi jó a gyerekemnek és mit nem bír a gyerek, eszerint hozzá igazítva élünk. Úgyhogy próbáld ki: vidd el, ha jól érzi magát, nincs gond. Ha pedig nem érzi jól magát, menj vele haza, még ráértek jobban kimozdulni. Azt gondold azért át, hogy a nagyobb bevásárlóközpontokban olyan levegõ-rendszer van (amirõl a légkondi megy például), amit sok helyen nem tisztítanak alaposan. Én ennek ellenére viszem, max fél órát töltünk bent, aztán egy jó nagy séta a friss levegõn.
Szia, Mi már 5naposan kimentünk a Picivel, rendesen felöltöztetve, betakarva, a mózes tetejére megy egy textil pelust tettünk, hogy nem zavarja semmi, és kapásból két órára. Vásárolni is egy hónapos kora elõtt muszály volt vinni magunkkal, ott is letakarva az arcocskája.
Mi már télen kivittük a 2 hetes babánkat. Persze nem vásárolni, de negyed-félórás sétákat tettünk vele (decemberben), és a rokonokhoz is mentünk már 1 hónapos korában. Szerintem sétálni már rég kivihettétek volna, mikor hûvösebb van (pld. este), meg el is vihetitek akárhová. Én a bevásárlást nem tartom vele jónak. A miénk 9 hónapos, nem szívesen viszem bevásárlóközpontba (pedig nézelõdik nagyon). Kisebb boltba azért elvisszük, ahol nincs nagy tömeg, nagyon édesen érdeklõdik.
Elsõ vagyok. Nyaralni már mi is voltunk vele 3, 5 hónapos korában és nemrég, 7 hónapos korában is. :) Semmi gond nem volt.
elõzõ Most a kicsi 6 hónapos, már megjártuk Görögországot (2 hétre) kocsival.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt. Setalni mar vittuk ki, igaz csak az udvarra.
A kérdező hozzászólása: Meg egyszer koszonom a valaszokat. Sokat segitettetek. En sem gondoltam arra hogy hosszu ideig maradjunk egy bevasarlokozpontban, de ha nincs kivel hagyjuk a babat akkor max egy fel ora alatt nem lesz semmi baja a babanak.Fustos helyekre, bulibka meg ilyen helyekre termeszetes hogy nem visszuk a piciket. Jo babazast mindenkinek.

Mikortól lehet vinni a babát sétálni? Nem érzem magam felelőtlennek, viszont nem szeretném úgymond a széltől is óvni a picit. Hány hetesen vihetem magammal mondjuk bevásárolni, sétálgatni?

Legjobb válasz: A tavaszi-nyári babákat már 2-3hetes kortól ki lehet vinni sétálni. De fokozatosan kell növelni az idõt, nem szabad egybõl órákra magunkkal vinni.

A tavaszi-nyári babákat már 2-3hetes kortól ki lehet vinni sétálni. De fokozatosan kell növelni az idõt, nem szabad egybõl órákra magunkkal vinni.
Szia! Én a decemberi gyerekemet is kivittem már a 3-ik napon mikor hazajöttünk.2 napot voltunk csak a lakásba.3-ik napon jól felöltöztettem, és 10 percre kivittem.Másnap 20 perc, aztán 30...stb...Akkora hó volt, hogy alig bírtam a kocsit néhol eltolni, de az én drágám kint aludt a legjobban.A kórházból is csak úgy lehet hazajönni, ha kiviszed. Hogy lekopogjam, 2, 5 éves, de beteg még nem volt, 2 alkalommal volt 1 napos láza, és ennyi, az is most nemrég. Nemsokára meglesz a tesó, õ nyári bébi lesz, nála még ez sem gond, hogy nagyon szoktatni kellene a levegõhöz, hisz egész nap nyitva az ablak. A tömeges helyekre csak akkor nem vittem, ha valami járvány volt, de azt akár egy látogató is hozhat, még akaratán kívül is.Ebben a jó idõbe meg inkább arra kell figyelni, hogy ne a legnagyobb melegbe menjetek ki. Boldog babázást, üdv
Szia! Nekem még csak most fog megszületni de én kb egy hetes kora után minden nap kiviszem, azért attól mert addig lesz segítségem de utánna nem és van egy kiskutyim is amit le kell vigyek egyszer napközben, akkor viszemmajd a babát is magammal.Szval a szükség nagy úr, de tény, hogy ha meleg is lesz teszünk egy kört a házkörül és jövünk fel.sztem attól az 5-10perctõl semmi baja nem kéne , hogy legyen.


7 hetes a babám. Mikortól vihetem hosszabb útra (kb.400 kilóméter) , esetleg hosszú hétvégére?

Legjobb válasz: Én már két hetesen hazavittem anyukámhoz, Finnországból. Nagyon jól tûrte, párommal felváltva vezettünk, szinte végigaludta az utat.

Én már két hetesen hazavittem anyukámhoz, Finnországból. Nagyon jól tûrte, párommal felváltva vezettünk, szinte végigaludta az utat.

Mikortól vihetem sétálni a babát?

Vasárnap lesz 2 hetes, és olyan jó lenne már jövő héten kisebb sétákat tenni. Lehet?

Legjobb válasz: Persze, menjetek nyugodtan. De fokozatosan. Elsõ nap keveset, aztán ahogy bírja a baba egyre tovább.

Persze, menjetek nyugodtan. De fokozatosan. Elsõ nap keveset, aztán ahogy bírja a baba egyre tovább.
Van aki egybõl viszi, évszak és idõjárás no meg anyuka függõ:) Nekem mindkettõ kicsi nyári volt, mégis a védõnõ 2 hetet javasolt, és ezt be is tartottuk.
Mindenkinél más.. nekünk pont jó idõjárás volt, így már másnap, ahogy hazajöttünk a korházból anyum elvitte sétálni 3 órát aludt..ma is imád a levegõn aludni... A te döntésed.ha úgy érzed akkor pakolj föl és uccu... majd írd meg milyen volt az elsõ séta ;-)

Mikortól vihetem magammal a babát a bevásárláskor pl: Tesco, Cora? Négy hetesen még korai?

Legjobb válasz: Nekem a védõnõ azt mondta a baba 3 hónapos koráig nem ajánlatosak azek a bevásárló túrák. Fogja õket még elég inger érni:)) Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy itthon tudom hagyni és amíg vásárolok Apuka vigyáz rá. Egy kabát és egy kissapka legyen nálad a légkondi miatt.

Nekem a védõnõ azt mondta a baba 3 hónapos koráig nem ajánlatosak azek a bevásárló túrák. Fogja õket még elég inger érni:) ) Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy itthon tudom hagyni és amíg vásárolok Apuka vigyáz rá. Egy kabát és egy kissapka legyen nálad a légkondi miatt.
Én megvártam, hogy megkapja a 2 hónapos oltást, de akkor tavasz volt, és sok bacihordozó ember. Sztem is viheted nyugodtan, megfelelõen felöltöztetve. Én szoptattam már a Cora pelenkázójában, nagyon kultúrált hely.
Szia! viheted magaddal, csak ha szoptatsz vigyázz ne fuss bele az etetésbe.A másik, hogy ezeken a helyeken légkondi van és vannak babák akik nem bírják. Jó babázást!
jaa, igen, a hûtõs részekre nem nagyon tudsz menni, én pont így voltam. A klíma annyira nem gáz, tegyél be egy takarót is, és odabent takard be. Kérj meg valakit, kísérjen el, ha apárod nem megy és amikor a hûtõnél vagy, addig õ vigyáz a kicsire. Nálunk úgy mûködik, h a férjem sétálgat a kosárral, rajta hordozóban baby, én pedig rohangálok oda vissza. Isteni jó testedzés :) És tényleg az etetési idõre figyelj :) Amúgy én az állatkertben egy fa alatt is szoptattam már az árnyékban, mosdóban babyvízzel cicitisztít után :) Tehát én azon sem problémázok, a cici mindig kéznél van:) Nyugodtan mehetsz, puszi :)
Szia! Menj nyugodtan! Én 2 hetesen vittem a lányom "nagy" bevásárló körútra, ugyanis éppen nem tudtam rábizni egyik családtagra sem. Azóta már többször voltunk boltokban, annyira várja, hogy nézegethesse a plafonon lévõ sok-sok fényt, szines árukat, stb. És a vásárlók mindig megcsodlják, ezért mindenkivel barátságosan mosolyog, "beszélget" nekik. Tegnap volt 4 hónapos.
védõnénik... :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!