Találatok a következő kifejezésre: Mikortól vihetem a (17 db)

Mikortól vihető a pici babánk kirándulni, esetleg bevásárló központba? Ti mikortól vittétek?

Most 7 hetes, persze még várok, de lassan én is szeretnék kimozdulni, de mivel csak szopizik, nem tudom a nagyszül?kre hagyni, mert vmikor óránként kéri. Viszont most szeretnénk felújítani a fürd?szobát, de szeretnék én is ott lenni a csempeválasztásnál.

Legjobb válasz: Szia! Az én fiam is 7 hetes, már kétszer voltam vele Romániában egyedül és rendszeresen látogatjuk a 70km-re lévõ nagyszülõket.

Szia! Az én fiam is 7 hetes, már kétszer voltam vele Romániában egyedül és rendszeresen látogatjuk a 70km-re lévõ nagyszülõket.
Az én babám téli és mi már 1 hónaposan kivittük rövid sétákra.Szerintem, ha jó sz idõ (nem esik és fúj a szél)akkor nyugodtan elviheted kirándulni.Én a bevásárló kp-kat nem szeretem, akkor inkább levegõn vagyunk.
Influenza idõszakban még a fél évesemet sem viszem inkább. Ráadásul van most vlm lázas járvány, sok ismerõsöm babája beteg :-( Egyébként 4 hós volt, mikor elször bevásárolni vittem, vagyis zárt térbe. Kirándulni, sétálni, friss levegõre 2 hetes kora óta viszem, akár 2-3 napra is. Nagyon jól viseli, sõt imádja és igényli, ha máshol alszunk, jövünk megyünk, én mindig is így szerettem volna nevelni.
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat, persze a levegõzni sétálni mi is járunk, kisvárosban lakunk, ez nem gond. Csak a tömeg miatt voltam kíváncsi a bevásárlókp-ra, én is inkább várnék még, de nem szivesen bízom a fürdõszobánk szinét a páromra, jobb ha egy nõ választ, hiszen jó darabig azt nézhetjük! :-)
nyugodtan menjetek, mi is 7 hetesek vagyunk és már voltunk 200 km-re pesten, és az obiban is. nyugodtan pontozzatok le, de nem kell a széltõl is óvni õket. ja ha teheted ne hétvégén menjetek, mi sem akkor mentünk, mert sokan vannak

Mikortól vihetem a fiamat magammal kengurúban?

Legjobb válasz: Magadfelé forditva bármikor, ha a kenguru kiképzése is olyan. Kifelé nézve akkor, amikor fixen tudja tartani a fejét már.

Magadfelé forditva bármikor, ha a kenguru kiképzése is olyan. Kifelé nézve akkor, amikor fixen tudja tartani a fejét már.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!!!! Kipróbáltam, és nagyon tetszett a kisfiamnak. szia

Egy honapos a babam. Mikortol vihetem ki? Mikortol vihetjuk magunkkal peldaul vasarolni?

Legjobb válasz: Már nyudogtan kivihetted volna sétálni, fõleg így nyáron. Fiamat januárban 3 hetesen kivittem, lányomat márciusban 2 hetesen. Suliba is kellet hordani afiamat. Mi 3 hetessel már voltunk vásárolni, 5 hetesen pedig egész napos kiránduláson.

Sétálj vele napi többször, ahányszor jól esik, de ne a szupermarket tömegébe vidd.
Már nyudogtan kivihetted volna sétálni, fõleg így nyáron. Fiamat januárban 3 hetesen kivittem, lányomat márciusban 2 hetesen. Suliba is kellet hordani afiamat. Mi 3 hetessel már voltunk vásárolni, 5 hetesen pedig egész napos kiránduláson.
Kirándulás, kerti party, bevásárlás szerintem bõven belefér :) Disco, rendszertelen, és késõig tartó kimaradozás nem. Utolsónak teljesen igaza van. (elsõ hozzászóló voltam)
Szerintem nagyon különbözõ válaszokat lehet kapni erre, engem például mindig azért pontoznak le, mert én már kéthetes korától vittem mindenfelé, kirándulni, kerti partira és ettõl szerintük rossz anya vagyok. Szerintem pedig látom, hogy mi jó a gyerekemnek és mit nem bír a gyerek, eszerint hozzá igazítva élünk. Úgyhogy próbáld ki: vidd el, ha jól érzi magát, nincs gond. Ha pedig nem érzi jól magát, menj vele haza, még ráértek jobban kimozdulni. Azt gondold azért át, hogy a nagyobb bevásárlóközpontokban olyan levegõ-rendszer van (amirõl a légkondi megy például), amit sok helyen nem tisztítanak alaposan. Én ennek ellenére viszem, max fél órát töltünk bent, aztán egy jó nagy séta a friss levegõn.
Szia, Mi már 5naposan kimentünk a Picivel, rendesen felöltöztetve, betakarva, a mózes tetejére megy egy textil pelust tettünk, hogy nem zavarja semmi, és kapásból két órára. Vásárolni is egy hónapos kora elõtt muszály volt vinni magunkkal, ott is letakarva az arcocskája.
Mi már télen kivittük a 2 hetes babánkat. Persze nem vásárolni, de negyed-félórás sétákat tettünk vele (decemberben), és a rokonokhoz is mentünk már 1 hónapos korában. Szerintem sétálni már rég kivihettétek volna, mikor hûvösebb van (pld. este), meg el is vihetitek akárhová. Én a bevásárlást nem tartom vele jónak. A miénk 9 hónapos, nem szívesen viszem bevásárlóközpontba (pedig nézelõdik nagyon). Kisebb boltba azért elvisszük, ahol nincs nagy tömeg, nagyon édesen érdeklõdik.
Elsõ vagyok. Nyaralni már mi is voltunk vele 3, 5 hónapos korában és nemrég, 7 hónapos korában is. :) Semmi gond nem volt.
elõzõ Most a kicsi 6 hónapos, már megjártuk Görögországot (2 hétre) kocsival.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt. Setalni mar vittuk ki, igaz csak az udvarra.
A kérdező hozzászólása: Meg egyszer koszonom a valaszokat. Sokat segitettetek. En sem gondoltam arra hogy hosszu ideig maradjunk egy bevasarlokozpontban, de ha nincs kivel hagyjuk a babat akkor max egy fel ora alatt nem lesz semmi baja a babanak.Fustos helyekre, bulibka meg ilyen helyekre termeszetes hogy nem visszuk a piciket. Jo babazast mindenkinek.


Mikortól vihetem levegőzni a kicsit? Most 1 hetes

Legjobb válasz: Viheted, de ne hosszú idõre, és textilpelenkát tegyél mindenképpen a babakocsira, hogy védd az erõs napfénytõl.

Viheted, de ne hosszú idõre, és textilpelenkát tegyél mindenképpen a babakocsira, hogy védd az erõs napfénytõl.
Lassan már majd mehettek, de semmiképen sem 11 és 16 óra között.És tényleg kerüljétek a napfényt.Amit még megtehetsz, hogy ácsorogtok néha a nyitott ablaknál 5-10 percig.Aztán ezt az idõt kicsit növelitek.Majd mehettek kifelé. A gyerekorvos mondta nekem, hogy az UV nagyrésze átjön a faleveleken, tehát ne bízz abban, hogy árnyékban vagytok.Meg rengeteg sugár verõdik vissza.
A kérdező hozzászólása: nAGYON SZÉÉPEN KÖSZÖNÖM...

17 napos a kisfiam, mikortól vihetem ki sétálni?

Már nagyon kimozdulnék itthonról, és szerintem neki is jól esne a friss leveg?, de vajon mikortól lehet kivinni?

Legjobb válasz: már simán lehettt volna, hétvégén szupi idõ volt....most szeles, de ha nem fúj s nincs mínusz 5 fok mehettek

már simán lehettt volna, hétvégén szupi idõ volt....most szeles, de ha nem fúj s nincs mínusz 5 fok mehettek
húúú utolsó ennyire nem kell félteni sztem bár mindenki maga dönti el, de ha kedves kérdezõ kivszi kicsit kertbe v parkba, nem kapja el....ennyie nem kell sterilen tartani õket, védekezõképesség ki kell alakuljon 28 hós kisfiú anyuja
Szóról szóra egyetértek az elõttem íróval! Nyugodtan vidd ki a babát, a lényeg a fokozatosság, legalábbis szerintem.
Nyugodtan kiviheted, hiszen már két hetes korától folyamatosan lehet szoktatni a levegõhöz.Az én kisfiam már 5 hónapos, s én szinte minden nap kivittem ha olyan volt az idõ. Sokkal nyugodtabb s jobban alszik, ha sétálunk egyet.
Szia! Nyugodtan levegõzhettek, csak szélvédett helyen legyetek. Én a babámat 2 hetes koráig felöltöztetve nyitott ablaknál szellõztettem. Aztán minden nap kivittem a karomban, elõször 5 percre, aztán minden nap egy picit tovább maradtunk. Mire egy hónapos lett és jó idõ volt, már 1 órát sétáltunk a babakocsival. Azóta is imádja, jókat durmol benne, ha meg nem alszik, akkor min. 1, 5-2 órát kell sétálnunk:) Nagyon fontos a friss levegõ. Csak nagyon nagy szélben és párás, ködös idõben nem szabad kivinni. Ha egy kicsit esik az esõ az sem baj, akkor tisztul a levegõ, már persze ha van esõvédõ...
Jól van szóljatok csak le !! Én igy gondolom , igenis féltem!Miért baj ez!!
Én már 3 hetesen kivittem!! Jó nekünk muszály volt mert dokihoz mentünk!! De én a helyedben NEM VINNÉM!! Most amikor influenza van mindenhol!! Öltöztesd fel és nyisd ki az ablakot!! Nekünk van Boiptronos légterápiánk és utána tiszítjuk a levegõt!! kevesebb az esélye hogy elkapja !! üdv egy 5és fél hós baba anyucija

7 hetes a babám. Mikortól vihetem hosszabb útra (kb.400 kilóméter) , esetleg hosszú hétvégére?

Legjobb válasz: Én már két hetesen hazavittem anyukámhoz, Finnországból. Nagyon jól tûrte, párommal felváltva vezettünk, szinte végigaludta az utat.

Én már két hetesen hazavittem anyukámhoz, Finnországból. Nagyon jól tûrte, párommal felváltva vezettünk, szinte végigaludta az utat.

Mikortól vihetem sétálni a babát?

Vasárnap lesz 2 hetes, és olyan jó lenne már jövő héten kisebb sétákat tenni. Lehet?

Legjobb válasz: Persze, menjetek nyugodtan. De fokozatosan. Elsõ nap keveset, aztán ahogy bírja a baba egyre tovább.

Persze, menjetek nyugodtan. De fokozatosan. Elsõ nap keveset, aztán ahogy bírja a baba egyre tovább.
Van aki egybõl viszi, évszak és idõjárás no meg anyuka függõ:) Nekem mindkettõ kicsi nyári volt, mégis a védõnõ 2 hetet javasolt, és ezt be is tartottuk.
Mindenkinél más.. nekünk pont jó idõjárás volt, így már másnap, ahogy hazajöttünk a korházból anyum elvitte sétálni 3 órát aludt..ma is imád a levegõn aludni... A te döntésed.ha úgy érzed akkor pakolj föl és uccu... majd írd meg milyen volt az elsõ séta ;-)

Mikor lesz a yorkim szőre olyan ezüst vagy szürke? Vasárnap lesz 10 hetes. És a kutya kozmetikushoz mikortól vihetem el? Vagy el tudom-e vinni mert nagyon sokat mocorog és játékos, nem tud egy helyben maradni xD

Legjobb válasz: Hello! Szerintem az ezüstösödére még várhatsz kicsit. Ismerõsöm kutyuja 4-5 hónapos volt, mikor elkezdett színt váltani. Kozmetikushoz meg szerintem nyugodtan elviheted, mert õk meg tudják oldani. Vagyis, ha belegondolsz, akkor most egy kiskutyát (bármilyen fajtát) hagynának csombékosan, csak mert virgonc?

Hello! Szerintem az ezüstösödére még várhatsz kicsit. Ismerõsöm kutyuja 4-5 hónapos volt, mikor elkezdett színt váltani. Kozmetikushoz meg szerintem nyugodtan elviheted, mert õk meg tudják oldani. Vagyis, ha belegondolsz, akkor most egy kiskutyát (bármilyen fajtát) hagynának csombékosan, csak mert virgonc?
http://www.kutya-tar.hu/fajtak/yorkshire-terrier 10hetes az még kölyök kutya, nagyon sokat kell mozognia. Nevelni kéne.
Azután viheted kozmetikushoz, hogy minden oltását magkapta, 4 hónapos kora után.
Ha a kutya szülei ezüstös vagy szürkés színûek, a tied is olyan lesz. Egyébként ajánlom, hogy inkább a tenyésztõt kérdezd meg errõl.
a yorkik szõre elõször fekete, ahogy idõsödik ki fog szürkülni ezüstösödni.de láttam olyat is, amelyik fekete maradt.kozmetikushoz addig nem érdemes vinni, amíg meg nem nõ a szõre mert úgyse tudnak vele mit csinálni, de ilyen kozmetikához szoktatás szinten el lehet vinni kb 500ft és akkor ott fésülgetik..stb szépen fokozatosan hozzászoktatják a kozmetikázáshoz.de te is meg tudod csinálni otthon.fõleg majd a fülével foglalkozz sokat nyúlkálj bele babráld kicsit, jutalomfalattal jutalmazd közben.mert a kozmetikai fülszõr tépést nem igazán viselik el.
Ilyen dolgokat a tenyésztõtõl kellene megkérdezni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszoka... amúgy meg a szõre nagyon hosszú ezért szeretnéém el vinni kozmetukushoz..
Mennyi idõsek vagytok?
Nekem 1 évesen volt a barlangba nagyon élvezte.De igaz mi elõtte jártunk babaúszásra is.
A kérdező hozzászólása: 7 hósak, de nem most mennénk hanem tavasszal kb. 1 évesen
Akkor már mehettek. Mi is hét hónaposak vagyunk, most voltunk Egerszalókon a fürdõben. Mi is babauszisok vagyunk.
Szia! Mi nyáron voltunk az akkor 9 hós fiammal, be lehet vinni a babákat, de az úszópelus kötelezõ. Az én fiam nem igazán szeretett bent lenni a barlangban, nem hiszem, hogy fél, (sötétben sem szokott) de egyszerûen nem akart bent lenni, tiszta nyûgös volt stb. Így mi leginkább a kinti medencéket használtuk.
Már beviheted.Tartanak babauszit is. Az én lányom nagyon élvezte.
A kérdező hozzászólása: jaj köszi, akkor megnyugodtam, hogy lassan mehetünk!!!

Mikortól vihetem kenguruban a kisfiam?

Legjobb válasz: Szia,3 honapos kortol,hamarabb azert nem mertelferdulhet a gerince.

Szia, 3 honapos kortol, hamarabb azert nem mertelferdulhet a gerince.
Ez a kengurutol is fugg. Ha Babybjorn-od van, akkor szuletestol viheted, mert ugy van kialakitva. Azt is erdemes figyelembe venni, hogy a kenguru arcal kifele vagy befele (esetleg mindketto)viszi e a babat. Ha arcal befele is viheto a baba, akkor van fejtamasz a babanak kialakitva a kengurun, s akkor az a kenguru szuletestol fogva hasznalhato, hiszen meg abban a korban nem tartja a baba a nyakat. Ha pedig megvan a kenguru doboza, azon biztos, hogy fel van tuntetve!
3 hónapos koráig csak fektetve vihetõ kengurut használj! (pl. cybex vagy hordozókendõ) Teljesen mindegy hogy a gyártó mit ír. Utána lehet ültetõset is esõször befelé fordítva majd 6-7 hónapos korától kifelé fordítva is. Gyógytornász anyuka
Az elsõ csípõszûrésen az orvos ráírta a papírra, hogy a csípõ enyhe kötöttsége miatt 2 hónapos kortól kenguru, és torna javallott. Azonnal megvettük a Babybjörn kengit, és hála neki negatív lett a következõ kontrollszûrés eredménye.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a választ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!