Találatok a következő kifejezésre: Mikortól van vizsgálat A (3 db)

Leszázalékolási ellátás mikortól jár? Határozat kézhezvételétöl? Vagy a vizsgálat idõpontjától? És ha valakinek van munkahelye a vizsgálat idöpontján?

Jelenleg gyeden vagyok.Mèg nem kaptam hatàrozatot de tudom,hogy leszàzalèkoltak.Mikortól hatàrozzàk meg,az ellàtàst?Azèrt lenne fontos tudnom,mert úgy szüntetnèm meg a gyedemet.Ha a hatàrozat kèzhezvètelètöl akkor mèg hagynàm.

Magzatvíz vizsgálat mikortól van? 40. hét első napján, vagy a 41. hét első napján?

Már ha nem érkezne a kiírás napjára a baba....gondolom onnantól kezdve nézik a magzatvizet, nem?

Legjobb válasz: Szia! Én 40+1 voltam, amikor befektettek. 40+3 voltam, amikor magzatvizet néztek.

Szia! Én 40+1 voltam, amikor befektettek. 40+3 voltam, amikor magzatvizet néztek.
Augusztus 10-re vagyok kiírva, a doki azt mondta ha elõbb nem jön a baba akkor 10-én megnézi a magzatvizet, vagyis a kiírás napján 38 hetes kismama:)
Nekem is a kiírás napján nézték elõször. Utána 2 naponta, majd a betöltött 41. héttõl naponta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Amúgy fájdalmas?
Nekem nem fájt egyik sem, pedig az elsõ 4-5 alkalommal teljesen zárt voltam.
Szia! Elsõ vagyok... Nekem sem fájt, abszolút nem éreztem semmit. Amikor szóltak, hogy keljek fel, megkérdeztem, hogy és a vizsgálat? Hm, jót mosolyogtak, hisz már túlvoltunk a vizsgálaton. Mégvalami... Nekem nem indította be a szülést. Azt mondják, valakinek beindul tõle, van akinek nem. Minden jót:)

Mikortól van magzatvíz vizsgálat? A kicsi a születés elött nem kakálhat a magzatvízbe?

36 hetes vagyok és már mindenen aggódok hogy nehogy baj legyen. Köszi.

Legjobb válasz: nekem belekakált és 38 hétes és 2 naposan megindították a szülést. az NST-n 150-160 volt az alapszívfrekvencia. így a dokim megvizsgált és látta, hogy zöld a víz. ezt úgy csinálta, hogy kacsával szétnyitott és lámpával benézett. rögtön szülõszoba lett belõle :) nekem ez elõtt sosem volt magzatvízvizsgálat. de ha jól tudom, akkor 40. hét után nézik. minden jót. egy 17 napos baba anyukája

nekem belekakált és 38 hétes és 2 naposan megindították a szülést. az NST-n 150-160 volt az alapszívfrekvencia. így a dokim megvizsgált és látta, hogy zöld a víz. ezt úgy csinálta, hogy kacsával szétnyitott és lámpával benézett. rögtön szülõszoba lett belõle :) nekem ez elõtt sosem volt magzatvízvizsgálat. de ha jól tudom, akkor 40. hét után nézik. minden jót. egy 17 napos baba anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, csak aggódom. Tegnap voltunk nst-n a doki viszont nem vizsgált meg és nem is mondott semmit. Biztos szolt volna ha baj van ugye?
Nem hogy nem kakilhat, hanem bele is kakil. Csak arra kell figyelni, hogy a magzatvíz kellõen tisztuljon. Majd tudja a dokid, hogy mikortól kell már vizsgálni, hogy nem-e zöld a magzatszuroktól. Ne aggódj mindene, mert többet ártasz vele magadnak is, meg a babádnak is az állandó idegeskedéssel. A fájdalmak ellenére próbáld még kiélvezni azt a pár hetet, ami még hátra van és bízz az orvosodban, mert neki is az az érdeke, hogy egészséges babád legyen. Ha meg valamiben nem vagy biztos, vagy felmerül benned valami, mint ez is, akkor kérdezd meg tõle.
Ha a magzat belekakil a magzatvízbe akkor baj van. Valamilyen stresszhatás hatásásra teszi.De ne ilyasmire gondolj, h megijed, vagy hasonló..hanem amikor valami gáz van. Olyankor megindítják a szülést. Normális esetben a szülés utáni elsõ széklet az a magzatszurok..addig nem kakilhat. Pisilni viszont belepisil, abból lesz többek között a magzatvíz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!