Találatok a következő kifejezésre: Mikortól van a (298 db)

Motorosok! Mikortol pattantok nyeregbe? (mikortol van a motoros "szezon" jah és ki mivel)

Legjobb válasz: én télen se raknám el a mocit ha nem szorulna karbantartásra, és nem lenne iszonyú hideg, a jó motoros idõ még a tavasz elött elkezdõdik amikor felöltözve már kabátban nem fázol és nem fagysz a nyeregbe

én télen se raknám el a mocit ha nem szorulna karbantartásra, és nem lenne iszonyú hideg, a jó motoros idõ még a tavasz elött elkezdõdik amikor felöltözve már kabátban nem fázol és nem fagysz a nyeregbe
Mihelyst lefestjük és összerakjuk a dögöt. Olyan március vége felé.
Nálam is blokkfelújítás van mûsoron. De egyébként megvárom a jóidõt, az öreg kétütemû sem szeretei a mínuszokat. :)
Én múlthéten toltam ki elõször a gépet, mentem vele egy karikár :) most várom , hogy elolvadjon ez a retek..=/

Mikortól van a cigidobozokon vmilyen "elrémisztő" kép (pl. daganatos gyerek képe, daganatos tüdő röntgen felvétel)?

Nekem konkrét dátum kéne, ha emlékszik rá valaki, aki esetleg dohányzik és tudja.

Szerintetek mikor érdemes kimennem Ausztriába (Oberwart-ba) tüzijátékokért? Mikortól van a boltokban? És melyikekben kaphatóak?

Legjobb válasz: Ha azt akarod, hogy behozod Oberwartból akkor arról tegyél le. Nem tudom, hogy Ausztriában mennyire van szigorítás ilyen térren, de ha behozod Magyarországra az ugyanúgy illegális mintha Magyarországon vennéd. Tehát ha így akarod akkor csak akkor menj kiérte ha már szabad petárdázni itthon... /de akkor megfeleslegesnek érzem a kimenetelt/

Ha azt akarod, hogy behozod Oberwartból akkor arról tegyél le. Nem tudom, hogy Ausztriában mennyire van szigorítás ilyen térren, de ha behozod Magyarországra az ugyanúgy illegális mintha Magyarországon vennéd. Tehát ha így akarod akkor csak akkor menj kiérte ha már szabad petárdázni itthon... /de akkor megfeleslegesnek érzem a kimenetelt/
A kérdező hozzászólása: Szerinted ez válasz a kérdésre??? Ne legyél már maradi, már vagy két évtizede ezt csinálják a magyarok... megjegyzem, itthon már lehet használni is, venni is, csak 10szeres áron... nyilván ezért érdeklõdöm, hogy hátha már volt kint valakim, mellesleg nem petárdákról volt szó...
Figyelj lehet ezt csinálják nem izgat, És lehet hogy ez számodra nem volt válasz de akkor csak sajnállak, és amúgy a tüzijátékra is ugyan az vonatkozik Amúgy http://www.tuzijatek-varazs.hu/termekek/tuzijatek-telepek.php nézd meg 90%ban oda van irva hogy csak dec 28. után... Meg amúgy ha beirod a google-ba kidobja... egyáltalán ha annyira tudod hogy átjárnak miért nem kérded meg tõlük?

Family Guy-ban mikortól vannak a Star Wars-os részek?

Melyik részt?l, melyik évadban?

Legjobb válasz: 6. évad

6. évad

A hajnalhasadást (Alkonyat 4. része) mikortól van a mozikban?

Legjobb válasz: Ha van Isten, akkor soha nem adják.

Ha van Isten, akkor soha nem adják.
Remélem a PC-manó elintézi, hogy soha ne adják, ha már voltál szíves a számítástechnika kategóriába írni, Kedves Linus.
Nem tudom, nem is érdekel, de Számííítóóógééép!
A negyedik részt két darabban fogják bemutatni 2011 november a 4.rész elsõ fele 2012 meg a másik fele Amúgy meg http://www.imdb.com minden film megtalálhatóó...beírod keresõbe és ennyi.(angol címet) http://www.imdb.com/title/tt1324999/

Mikortol van a babaknak konnye?

6 hetes babam mindig konny nelkul sir. Ez normalis? (gondolom valamennyi konnye csak van, hiszen tok szaraz nem lehet a szeme...) Mikortol sirnak konnyel a babak?

Legjobb válasz: nekünk ilyenkor már volt.hagyd kicsit sirni,hogy tisztuljon a könnycsatornája.legalábbis ezt szokták mondani

nekünk ilyenkor már volt.hagyd kicsit sirni, hogy tisztuljon a könnycsatornája.legalábbis ezt szokták mondani
Az én fiam lassan 5hós és még most is sokszor sír könny nélkül. De már felfedeztem, hogy néha van neki:) kb 3hónapos korában volt elõször.
7 hetesemnek már van vagy egy hete..sírása is változott, és nagyon jól elkülönül

Mikortól vannak a terhességnek látható jelei?

Legjobb válasz: nekem 5 és fél hetes körül kezdõdtek. kivéve a székrekedés. mert az elég korán. nem tudok enni hányinger..

nekem 5 és fél hetes körül kezdõdtek. kivéve a székrekedés. mert az elég korán. nem tudok enni hányinger..
Ha a pocaknövekedésre gondolsz, az teljesen egyénfüggõ, nekem 20 hetesen kezdett nõni, de akkor még akkora hasam volt, hogy aki nem ismert észre sem vette, hgoy terhes vagyok. A barátnõmnek félidõsen nagyobb hasa volt, mint nekem szüléskor, pedig 40+2 hétre szültem.
Igen egyénfüggö.Én elég vékony voltam igy hamar látszodott már 12 hetesen megmondták h jön a baba:) !
A kérdező hozzászólása: Persze, csak is mesét nézetnék vele.:)
Az én fiam kb. 10 hónapos kora óta meg van veszve a reklámért, és a híradóért :) Amúgy semmi mást nem néz, egyáltalán nem is érdekli, még a mese sem. De ha reklám vagy híradó kezdõdik, akkor a lakás másik végébõl is odaszalad. Amikor kisebb volt, akkor nem nagyon ment a tévé, leginkább csak híradókor kapcsoltam be, de azért most, hogy már elmúlt egy éves, azért csak megnézek egy-két dolgot nappal is. Különben nemrég olvastam egy cikket arról, hogy az egy tévhét, hogy a tévé árt a szemnek. Hát nem tudom, lehet, hogy maga a képernyõ nézése nem káros, de azért az valószínûleg igen, hogy a gyorsan váltakozó kép túl gyors mozgásra készteti a szemet. Ezért szerintem nem jó huzamosabb ideig engedni a tévézést.
Sok tényezõt kell figyelembe venni. Elõször is milyen tv készüléked van . A hagyományos károsabb. Másodszor maga a tv nézés káros, nem csak a gyerekeknek, mert a szem folyamatosan egy adott távolságra fókuszál, ami megterhelõ, tehát a huzamosabb ideig tartó, folyamatos tv nézés senkinek nem jó. A harmadik dolog pedig a megjelenített képi információ. Gondolom nem horrort akarsz nézetni vele, de a többi mûsorban is jellemzõ villogó képek, gyors vágások rosszat tesznek az agyi mûködésnek(- reklámokban igencsak jellemzõ). Villogó fények nézegetése pl.: rosszat tesz az epilepsziásoknak is. Ezzel nem arra utalok, hogy a babád beteg lesz, csak azt a tényt akarom megerõsíteni, hogy az említett hatások, befolyásolják a baba agymûködését is. Szerintem válassz direkt a babádnak való csatornát (bebe tv, de van még pár Neten keresztül "fogható" is), és semmiképpen ne engedd, hogy sokáig nézze egyhuzamban. Ez nem korfüggõ, minden kicsi gyerekre érvényes. Szerintem.
Elsõ vagyok. Azért mondják, hogy nem káros mert régebben volt az a tévhit, hogy az erõs sugárzás miatt árt a szemnek. Na ez tényleg nem igaz. A hagyományos tv-nek van valamennyi káros sugárzása-de nem számottevõ. Viszont az, hogy csak a tv-t nézi valaki, aminek minden pontja ugyanolyan távolságra van a szemtõl-káros. A lencsefeszítõ izmok egy adott pontra fókuszálva kell, hogy "tarsák" a szemet. A szem elfárad-pontosabban ezek az izmok. Ugyanez a helyzet a számítógéppel dolgozóknál is. A szem elfárad, hosszú távon ez egészségkárosító-ezért javasolják a szemtornát. Na ez a káros hatása. A gyors villanásokra meg a pupilla reagál, szerintem ilyeténképpen ezek nem a szemet károsítják, legalábbis ha nem túl erõs a fény, vagy nagy a fényintenzitás különbsége PL: sötét szobában villogó fény..
Szerintem ami a tv-bõl árad nagyon nehéz megszûrni. A reklámokból is olyan mintákat tudnak átvenni, olyan értékrendet, ami nem feltétlen jó. Ha engem kérdezel én általános iskoláig nem nagyon engedném tévézni. Inkább DVD-t tennék be neki. Ezen tudom mi van, mit néz a gyerekem. (És ez sem lenne több napi 1 óránál). Persze, ha még kicsi( 1, 5-2 év alatt ), ennél is kevesebb (max. 15-20 perc), tartalmilag úgysem köti még le hosszabb idõre. Az ismerkedéshez pedig ennyi is elég:)
És ha nincs DVD? Nem mindenkinek van. És akkor a szülõ se nézhet semmit? Ezt az utolsó válaszolótól kérdezem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat
4 hónapos a babám keményen nézi a zene tv-t!

Mennyi a normál testhőmérséklete egy 2 évesnek? Mikortól van hőemelkedés és mikortól láz?

Legjobb válasz: 37 foktól van hõemelkedés,38 foktól pedig láz.

37 foktól van hõemelkedés, 38 foktól pedig láz.
Ez amit elöttem írtak hónaljban. fenékben kb 0, 5 fokkal magasabb vagy is fenékben (nekünk a fülben mérös is elég jól mér) 36, 5-37, 5 normál 37, 5-38, 5 höemelkedés 38, 5- láz szerintem ha 37, 5 fölött van akkor mérd neki gyakoribban vagy nézzed neki, ha 38 fölött van és gyorsan emelkedik akkor csillapítsd ha épp hogy elérte várhatsz még egy kicsit. de ha nagyon ynügös a láztól akár elöbb is csillapíthatod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!!!!!4

Mikortól lehet a babáknak mást is adni enni, mint az anyatej, meg az üveges bébiétel? Szilárdat hogyan, milyen sorrendben és mikortól lehet adni neki? Szinte már alig van anyatej.

Legjobb válasz: Szia! Mi 5 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást.Gyümivel kezdtük alma, banán, barack , fokozatosan. De vannak dobozosok is,a Frutapura nagyon bejött a lányomnak:)Majd jöhettek a fõzelékek: sütõtök, krumpli, cékla, répa. Majd a husi és brokkoli, zeller, saláta,(mi 10 hónaposak vagyunk). Üvegeset is kóstoltathatsz vele, azokra rávan írva mikortól ehetik. Nekem a lányom nagyon szerette az elején, de mostmár nem eszi meg:) jobban szereti , amit mi eszünk, illetve, amit készítek neki. Boldog babázást:)

Szia! Mi 5 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást.Gyümivel kezdtük alma, banán, barack , fokozatosan. De vannak dobozosok is, a Frutapura nagyon bejött a lányomnak:) Majd jöhettek a fõzelékek: sütõtök, krumpli, cékla, répa. Majd a husi és brokkoli, zeller, saláta, (mi 10 hónaposak vagyunk). Üvegeset is kóstoltathatsz vele, azokra rávan írva mikortól ehetik. Nekem a lányom nagyon szerette az elején, de mostmár nem eszi meg:) jobban szereti , amit mi eszünk, illetve, amit készítek neki. Boldog babázást:)
http://www.babafalva.hu/download/szilard.htm ez alapján tök jól lehet követni, hogy mikor mit lehet adni a babóknak. Plusz reggelire és vacsira én tejpépet (Milupa HA)adok 8 hós babámnak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!