Találatok a következő kifejezésre: Mikortól tudnak picik (3 db)

Mikortól tudnak a picik puszit adni?

Az enyém 9 hónapos, de még nem ad.

Legjobb válasz: Ha jól emlékszem az elsõ igazi puszit a kisfiamtól másfél évesen kaptam. Mármint õ volt annyi.

Ha jól emlékszem az elsõ igazi puszit a kisfiamtól másfél évesen kaptam. Mármint õ volt annyi.
Nekem 8hós a fiam és ha odabújik az arcomhoz nyalogatja :)
Az én lányom 6 hónapos ésdörgölõzik és nevet. Nekem ez felér a puszival :-) De a kérdésedre válaszolva, a kereztlányom 20 hónaposan adott nekem elõször önszántából puszit (nem úgy, hogy valaki mondta neki, hogy adjál puszit). Na akkor is el voltam ájulva :-9
Szia! Kislányom 10 hónapos és sokszor dobáltam neki puszikat a levegõbe. Tetszett neki a hang és elkezdett utánozni. Most ha mondom, hogy Puszi akkor dobálja a puszikat. Annyira aranyos. Lehet nálad is beválik. Arcra még nem adja a puszikat, csak a levegõbe.
A babam 14 honapos volt, amikor "puszit" adott.Nala a puszi azt jelenti, hogy a homlokat a fejemhez erinti.

Mikortól/mennyi idős kortól tud a pici ilyennel menni? /linkel/

https://www.google.hu/search?q=l%C3%A1bbal+hajt%C3%B3s+motor..

Legjobb válasz: Általában 1-1,5 éves kor között szokták megtanulni.

Általában 1-1, 5 éves kor között szokták megtanulni.
1. szülinapjára kapott ilyet a fiam, akkor még inkább csak ráült, elég ügyetlen volt vele. Kb fél évvel késõbb már egész jól tudott vele közlekedni.
Lányom is másfél évesen tanult meg vele menni.
Az én lányom télen volt 1, 5 éves, tavasszal kapott ilyen motort, gyorsan megtanulta hogyan menjen vele.
1-1, 5 éves kortól, egészen addig amíg ráfér:)

Mikortól lehet megemelni egy picit a babakocsit, nem ülőhelyzetre gondoltam? 19 hetes a babám, de már nem szeret feküdni a kocsiba, mert úgy nem tud nézelődni.

Legjobb válasz: Szerintem már egy kicsit meg emelheted neki. Végül is a babahordóban is félig ülõ helyzetben van a baba. A lényeg, hogy ne egész nap legyen úgy mert az árt a gerincének, de egy kis ideig szerintem nyugodtan lehet.

Szerintem már egy kicsit meg emelheted neki. Végül is a babahordóban is félig ülõ helyzetben van a baba. A lényeg, hogy ne egész nap legyen úgy mert az árt a gerincének, de egy kis ideig szerintem nyugodtan lehet.
Az én babám most 6 hónapost, és most ültettem fel kicsit, nézelõdni :-) Szerintem akkor jobb, ha már kicsit tud ülni. De ahogy az elõttem válaszoló is írja, egy kis idõre biztos nem árt neki! Jó babázást!
6 hónapos a kislányom, és most raktuk át sportkocsiba félig ülõ helyzetbe.Imádja mert nézelõdhet.
Szia! Próbáld ki hogy hason és kifelé feküdjön. Az enyém már vagy egy hónapja így utazik és imádja. Nem tud még ülni, de így jól tud nézelõdni.
én majd csak akkor emelem, ha tud ülni. Olyan kocsink van, amibõl alapból jól kilát, mivel hátul kezdõdik az árnyékoló és alacsony a pereme (régi gagyi kocsi, de ki gondolná). Amúgy meg ott a kenguru, az tartja a hátát és nézelõdhet is.
15:48-tól érdeklõdnék, hogy te hogy teszed hason, kifelé a babát a kocsiba? Be lehet úgy is kötni? Vagy nem kötöd be? Milyen babakocsitok van? Nekünk Pierre Cardin van csak a tolókart lehet átfordítani, de az árnyékoló tetõt nem lehet áthelyezni a másik oldalra. Vagyis csak úgy kivitelezhetõ (hogy ki is lásson) ha a kocsi lábrészénél van a baba feje, viszont így meg nem lehet bekötni, tolni nem is merném mert szerintem tuti fejre esne a kocsiból. Írd már le légyszi, hogy te hogyan csinálod mert már nagyon kíváncsivá tettél! :) Köszi elõre is.
Szia! Nekünk Raf-pool king kocsink van és simán lehet úgy tolni, hogy felém néz a babánk, vagyis lábfelé mert elég nagy a perem, hogy ne essen ki, viszont kilát fölötte. Ilyen: http://aprosagokboltja.hu/spd/28popiel/KING_RAFPOL_4
Ja, és a tolókart is meg lehet fordítani, de így jobb, mert így engem is lát, meg kifelé is :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!