Találatok a következő kifejezésre: Mikortól tudnak felülni és (2 db)

Mikortól tudnak egyedül felülni és ülve maradni a babák?

A kisfiam 7 hónapos, egézséges. Szépen fordul, kuszik, babykompban közlekedik. Viszont még nem tud egyedül felülni, ez gond?mikorrakell egyedül felülni-e és ülve maradnia

Legjobb válasz: 9 hónaposan kell egyedül ülnie. Sok baba hamarabb ül, ez ne zavarjon, nem egyformák a bébik :) Az én fiam elõbb állt, mint ült, ez is elõfordul. Ne aggódj, semmirõl nincs lemaradva!

9 hónaposan kell egyedül ülnie. Sok baba hamarabb ül, ez ne zavarjon, nem egyformák a bébik :) Az én fiam elõbb állt, mint ült, ez is elõfordul. Ne aggódj, semmirõl nincs lemaradva!
Igen, kb. a9. hó.-ban tudnak már ülni.Persze itt is lehetnek eltérések mint mindenben!
A nagyfiam 9 hónaposan ült, 11 hónapos volt hogy felállt, amolyan nyugodt, lusti gyerek volt.A nagylányom 6 hónaposan mászott, ültt, és 8 hónaposan állt és 11 hónaposan ment.A két kicsi megegyezik, 8 hónaposan ültek egyedül, aztán másztak, feláltak, 1 éves korukra elindultak. A nyugodtabb, lustibb babák álltalában késõbb csinálnak mindent.Ettõl még teljesen normálisak, átlagosak.
Az én lányom magától 6, 5 hónaposan felült 8 hónaposan felállt és 10 hónaposan járt.Az öcsém aki kései baba mindent 1 éves kora után volt hajlandó anyuék haja az égnek állt aggodalmukban pedig csak még nem volt kedve.Nyugi, majd a baba tudni fogja mikor akar ülni állni menni:)

Mikortol szoktak tudni ülni a babák, és felülni maguktol mikor tudnak? 6 honapos a fiam de ha feültetem eldöl és nem nagyon probálkozik felülni sem.

Legjobb válasz: akkor még hagyd. van aki már 5 hónaposan ül, van aki csak 9. ha õ még nem tudja megtartani magát, akkor fektesd.

akkor még hagyd. van aki már 5 hónaposan ül, van aki csak 9. ha õ még nem tudja megtartani magát, akkor fektesd.
Nekem lányom 8 hósan ült meg stabilan egyedül, ez minden babánál más, van akinél elõbb, van akinél késõbb, ne erõltesd, majd magától kialakul.Nálunk felállásból lett huppanás fenékre és úgy maradt.
Ne erõltesd, ülni még nem kell egy 6 hósnak, forogjon, ez a lényeg! 10 hós kislány anyukája.
Egyszer ugyis megül majd stabilan, ha õ is ugy akarja:) valószinû nem kész még rá az izomzata, ezért nem kell eröltetni. Még a kora sem indokolja, hogy feltétlen üljön, még egy kicsit hagyd feküdni, jobbra -balra forogni:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!