Találatok a következő kifejezésre: Mikortól számoljam ciklusom (7 db)

Tanácstalan vagyok! Most akkor mikortól számoljam a következő ciklust? Hormonvizsgálat miatt! Ma vagyok a ciklus 23. ik napján, de tegnap reggel óta barnázok nagyon sötétet és darabosat, amikor kitörlöm a wc papíron viszont piros, eleven vér van.

Eddig mindíg 26 napos ciklusaim voltak,el?tte 4-5 nap barnázással,de kitörléskor a papíron nem volt vér.

Legjobb válasz: Szia!Ahogy írod,barnázol(bár nem értem miért darabos),tehát még nem menstruálsz.Ha folyamatosan csak vér folyik és nincs mellette barnázás akkor onnantól kezd el számolni,az lesz az elsõ napod. Sok sikert a vizsgálatokhoz!Puszi!

Szia!Ahogy írod, barnázol(bár nem értem miért darabos), tehát még nem menstruálsz.Ha folyamatosan csak vér folyik és nincs mellette barnázás akkor onnantól kezd el számolni, az lesz az elsõ napod. Sok sikert a vizsgálatokhoz!Puszi!

Mikortól számoljam a ciklus 1. napját?

két napja csak enyhe barnás folyás volt, de most este már "d?l a vér"-(bocsi a fogalmazásért).

Legjobb válasz: Szia! Régebben én is feltettem egy hasonló kérdést. Azt írták, hogy a barnázás nem számít bele a menzibe. Úgyhogy ma vagy a ciklusod elsõ napján.

Szia! Régebben én is feltettem egy hasonló kérdést. Azt írták, hogy a barnázás nem számít bele a menzibe. Úgyhogy ma vagy a ciklusod elsõ napján.
A meddõségibõl van az info: ha este 6 elõtt válik erõssé a vérzés, az az elsõ nap, ha 6 után akkor az a 0. nap és a következõ az elsõ nap. Én is barnázgatok elõtte, azért kérdeztem rá. Tehát ha pecsételgetsz és erõsödik a vérzés, vagyis normálissá válik, de 6 elõtt, az az elsõ nap.
nekem azt mondta a doki a barnázástól számoljam. (ugy tartott 7 napig. 1. nap barna, 2-6. nap vér, 7. nap barna volt nekem amig volt)

Mikortól számoljam a mensit, a ciklusom kezdetét?

Ma reggel, amikor elmentem pisilni ilyen rózsaszínes valamit láttam a wc papíron, aztán délutánra erősödött a dolog. Mostmár rendesen vér színű (tehát nem barnázásról van szó), de nagyon kevés. Ennél jóval több szokott lenni mennyiségre. Bocsánat, hogy ennyire részletezem, de nem tudom ennél finomabban megfogalmazni. Már mától számolhatom a ciklusom 1. napját, vagy várjam meg amíg erősebb lesz, és inkább onnantól?

Legjobb válasz: Az eslõ erõs nap számít elvileg. Várd meg az estét, lehet, hogy erõs lesz. Ha éjszaka lesz, akkor is sztem számolhatod a mai napot elsõ napnak.

Az eslõ erõs nap számít elvileg. Várd meg az estét, lehet, hogy erõs lesz. Ha éjszaka lesz, akkor is sztem számolhatod a mai napot elsõ napnak.

Pontosan mikortól számoljam a ciklusom első napját?

3 napig kevés barnázás volt,majd a 4.napon mintha dézsából öntenék!:)A rendes vérzést?l kezdjem számolni?

Legjobb válasz: én mindig onnan számoltam (mert most terhes vagyok)amikor az elsõ vért megláttam vagy a wc papíron, vagy a bugyin.Elvégre akkor kezdtél vérezni, függetlenül a mennyiségtõl!

én mindig onnan számoltam (mert most terhes vagyok)amikor az elsõ vért megláttam vagy a wc papíron, vagy a bugyin.Elvégre akkor kezdtél vérezni, függetlenül a mennyiségtõl!
A rendes vérzéstõl kell számolni, barnázás nem számít - én meddõségiben kérdeztem rá a dokimnál, és ezt mondta, remélem, ért hozzá ;)
Én is ugy tudom hogy a barnázás nem számit mensesnek.Az elsö nap a rendes vérzés elsö napja
Én is így tudom, az az elsõ nap, amikor este hatig piros vérrel rendesen megjön. Elõtte a pecsételés vagy barnázás nem számít vérzésnek.
Igen, ezt én is dokitól tudom: ha este 6-ig PIROS színnel elindul, csak az számít 1. napnak.
A kérdező hozzászólása: Köszi, sokat segítettetek!

Mikortól számoljam? Sajnos megjött és hormonvizsgálat céljából vérvételre kell mennem ciklus 3. napján.

De egy napja csak kevés barnázás van, most onnan számoljam v majd csak a piros vérzést?l

Legjobb válasz: Szia! A piritõl mindenképp!!!!

Szia! A piritõl mindenképp!!!!
A piros vérzés a menstruáció 1. napja.
Pont úgy vagyok, vagyis voltam, mint Te. Nekem már megvolt a 3. napi vérvétel, pecsételgetek elõtte és ezért megkérdeztem az orvostól, hogy mikortól kell számolni. Tehát, amikor erõsen kezdesz vérezni, akkor van az elsõ nap. Ha nagyon kevés a vér, de piros, az még nem az elsõ nap, sõt, akkor se lehet az elsõ napnak mondani, ha este 6 után indul be a dolog. Vagyis, ha délután 5-tõl van erõsebb vérzésed, akkor az az 1. nap, ha 6 után, akkor az a 0. nap és utána jön az 1. Meddõségiben mondta ezt nekem a vezetõ fõorvos, úghogy tuti az információ! Nem a vérzés színe, hanem mennyisége határozza meg a menstruáció elsõ napját. Amúgy nekem ott azt mondták, hogy 3. +/- 1 nap az elsõ vérvétel, a második 21. +/- 1 és a harmadik 24. napon, szintén +/- 1 nap aktuális.
A kérdező hozzászólása: Köszi Nektek! Ma reggeltõl erõs is, piros is! Bár ne lenne már semmilyen... Szerdán megyek akkor...

Mikortól számoljam a terhességet, ha nem állt vissza miss ab utána ciklus és esetleg terhes lett? Okozhat az gondot a babára nézve ha előbb leszek terhes mint 3 hónap?

Tudoma a napot pontosan mikor voltunk együtt.

Legjobb válasz: A miss ab után általában 1 mensi mindenkinek megjön, mert a HCG hormonnak ki kell ürülni a szervezetbõl. Viszont utána bármikor terhes lehetsz.

A miss ab után általában 1 mensi mindenkinek megjön, mert a HCG hormonnak ki kell ürülni a szervezetbõl. Viszont utána bármikor terhes lehetsz.
Az ismerõsöm 1 mensi után esett teherbe. Most van egy egészséges kisfia, pedig nem is igazán akarta a terhességet, a felírt vérnyomáscsökkentõt és a vitaminokat sem szedte be.
Sztem majd a doki fogja az elsõ uh-on megbecsülni a terhesség korát a petezsák vagy már az embrió méretébõl.

Mikortól számoljam a ciklusom első napját? A barnafolyástól vagy a vértől?

Clostilbegytet fogok szedni és nem tudom,hogy mikortól számoljam így a napokat?

Legjobb válasz: Szia! Ma olvastam a neten, hogy a vértõl kell számitani.

Szia! Ma olvastam a neten, hogy a vértõl kell számitani.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!