Találatok a következő kifejezésre: Mikortól számít első szülésnek (1 db)

Mikortól számít -ismét- "első" szülésnek?

9 éve szültem a fiamat, és pár hét múlva fogom a lányomat.

Legjobb válasz: Szia! Én pont multkorában beszélgettem az orvosommal errõl,és õ azt mondta,hogy aki már 8-9-10 éve,vagy annál régebben szülte az elsõt azt már úgy tekintik,mintha elsõ szülõ lenne. De kérdezd meg a dokidat.

Szia! Én pont multkorában beszélgettem az orvosommal errõl, és õ azt mondta, hogy aki már 8-9-10 éve, vagy annál régebben szülte az elsõt azt már úgy tekintik, mintha elsõ szülõ lenne. De kérdezd meg a dokidat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Szerdán megyek hozzá, rákérdezek:)
Én is 10 évet hallottam, de mi köze ennek a gátvédelemhez?(Bocs most belekérdeztem a kérdésedbe.)3. gyerekemet szültem az elsõnél fel se merült a gátvédelem, 4 kilós volt a baba, elsõ szülés, rutinból vágtak.Másodiknál egy picit vágtak, a harmadiknál meg úgy védte a gátat a szülésznõ mintha muszály lenne(az én 2×varrott gátamat)aztán repedtem, ha vágtak volna megkímélnek pár roppant kellemetlen pillanattól ami akkor óráknak tûnt.Ráadásul nekem nem volt bajom a varrásaimmal, gátsebeimmel stb...Szép szülést neked , és kívánom, hogy úgy sikerüljön ahogy te szeretnéd!
A kérdező hozzászólása: Szerettem volna gátvédelemmel szülni, erre mondták, hogy lehet már nem sikerül...amire bármikor-bárkinek esélye van. Igazából azt nem értem, hogy miért számít "elsõ" szülésnek, miben más?
Szia! Én 7 év különbséggel szültem a lányaimat. Elõször vágtak, a további 3 szülésemnél gátvédelmet alkalmaztak. Nem repedtem még picit sem. Fel sem merült a gátmetszés. Teljesen más volt az biztos. Ha jó a szülésznõ és nem kell siettetni a szülést, akkor van ideje a gátnak arra, hogy kitáguljon. Persze az sem lenne utolsó ha belátnák végre, hogy a szülés hanyatt fekve a lehetõ legrosszabb megoldás a mamának. A baba teljes súlya a gátra nehezedik, így sokkal nagyobb a gátsérülés esélye. Ha engednék függõleges testhelyzetet, akkor pedig körkörösen eloszlik. De ezt csak ti kismamák tudjátok kiharcolni, mert az orvosnak a legkényelmesebb a mûtéti (háton fekvõ, láb kengyelben) pozíció. Legyetek bátrak és ne hagyjátok magatokat leszerelni. Kitartást kívánok hozzá! Majorné Zsuzsa (dúla)
Szia! én gátvédelemmel szültem elsõ babámat 2 hete. 4200 grammal született, minden vágás és repedés nélkül. Ha jó a doki és szülésznõ, mindegy hanyadik babád és hogy mikor szültél elõtte vagy nem szültél. A természet csodákra képes, ha idõt hagynak neki. Gátmasszázst csnálj, és igyál várandósok teáját. én homeopátiás bogyókat is szeddtem, de az inkáb a lelki felkészülés miatt kellett. 36. héttõl javalltak ezek a "terápiák". hajrá!!!!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Dömötör Margit jó szülésznő, vállal még szüléseket? (SOTE 2)

0

Miért fektetnek be a kórházba 40+4 hetesen ha az orvos azt mondja nincs semmi gond és a méhszáj teljesen zárt?

5

Anyukák akik a Szent Imrében szültetek! Tudnátok ajánlani nagyon jó és tapasztalat orvost?

Aki mondjuk nem is a város másik oldalán rendel, és vállal új kismamákat. Köszönöm!

9

32. hét környékén levő kismamik féltek s züléstől? Gondoltatok már rá?

Én igazából nem félek, de még úgy bele sem gondoltam,hogy milyen lesz. Dokim azt mondta,hogy lehet császár szülés lesz (amit nem szeretnék). Első baba.
31+6hkm

8

Holnapra vagyok kiirva, de semmi jele, lehet ebbol barmi? Volt igy valaki h semmi jele es megis beindult idoben?

11

A debreceni Kenézi kórházban Dr. Kiss Ferenc telefonszámát megtudná adni valaki?

0

Székesfehérvári Kórházban mennyibe kerül a fizetős egy ágyas szoba?

Érdekelne mennyibe kerül székesfehérvári kórházban a fizetős szoba és hogy megy ennek a folyamata?
Mit tartalmaz az ár?

4

Gátseb-ez normális? Többi lent!

Vasárnap szültem vákuummal, szerintem elég nagy sebem van, és még mindig iszonyúan fáj, konkrétan csak feküdni tudok. Kikelni az ágyból kín, menni csoszogva tudok csak,ülni egyáltalán nem. Sajnos a babám kórházban van, nagy nehézség eljutnom hozzá, de szoptatni nagyon szeretném, ezért végigszenvedem, de már kezd elhagyni a maradék erőm is. Visszamenjek ambulanciára megnézetni, vagy normális hogy ennyire fáj?

5

33+1 naposan jóslók?

Sziasztok,napok óta mintha sokkal többet nyilalgatna a hüvelyembe a fájdalom,sokszor a combomba is.Ez jósló?

1

Még beindulhat a szülés a kiírt időpontig?

Kiírás előtt 3 nappal teljesen zárt a méhszáj. Itt sokan írják, hogy már hetekkel előbb picit nyitott a méhszájuk, ezért is aggódom, hogy akkor ez most rossz? Nehezen fogok tágulni? vagy egyik pillanatról a másikra beindulhat a szülés? köszönöm a válaszokat!!

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!