Találatok a következő kifejezésre: Mikortól olyan a rúgás, (2 db)

Mikortól olyan erős a rúgás, hogy esetleg fáj?

20 hetes vagyok és nagyon élvezem amikor mocorog. Olyan jó érezni, de még nem elég er?s... olyan kis ártatlan, pedig már 3-4 hete érzem. Nektek hogy volt?

Legjobb válasz: Én 33 hetes vagyok és kb. 2 hete nagyon erõseket rug a kisfiam, de pár napja nem is rugások ezek hanem erõsebb mozgások. A térdét és a könyökét nyomkodja kifelé, az elég kellemetlen, meg is tudom fogni. Élvezem, mert olyan minha játszana velem, kicsit kellemetlen mikor hirtelen csinálja, de hát már most kialakult egy szeretet köztünk így azt mondom szerintem ezt is lehet élvezni, fõként , hogy tudom jól van.

Én 33 hetes vagyok és kb. 2 hete nagyon erõseket rug a kisfiam, de pár napja nem is rugások ezek hanem erõsebb mozgások. A térdét és a könyökét nyomkodja kifelé, az elég kellemetlen, meg is tudom fogni. Élvezem, mert olyan minha játszana velem, kicsit kellemetlen mikor hirtelen csinálja, de hát már most kialakult egy szeretet köztünk így azt mondom szerintem ezt is lehet élvezni, fõként , hogy tudom jól van.
Elsõ Babánkat várom 22 hetes vagyok 13 hetes és 6 napos voltam mikor elõször megmozdult. A 18-19 héttõl már indõnként akkorát belém rúg a pici lány, hogy a szavam is eláll. Jó érzés nagyon!!!:) ))))
Nekem 1 hetem van hátra, de még sosem okozott fájdalmat a kislányom.
Nekem 19 nap van hátra nagyon erõseket rug de nem mondanám hogy fáj, inkább nagyon jó érzés érezni.
Ez szerintem függ a fájdalomküszöbünktõl is, ami mindenkinek más!Ugyanazzal az erõvel megszorítasz két nõi kezet, lehet az egyik fel sem veszi, míg a másiknak már nagyon fáj!

Ez már a babám? Lent érzem a hólyagomnál, olyan mintha egy kis kukac mozogna, de igazi rugásokat még nem érzek. Mikortol fogom erősebben érezni?

18 hetes vagyok

Legjobb válasz: az már biztos a babád, nekem olyan volt, mintha remegett volna a hasam.

az már biztos a babád, nekem olyan volt, mintha remegett volna a hasam.
Ha már most érzed a kis "kukacodat", akkor bizony hamarosan erõsebben is érezheted. Még gyûjti az erejét, még igen gyengécske, ilyenkor még kb 20 deka! Szépen erõsödik. Én a 17. héten éreztem elõször, de a 18. héttõl folyamatosan. Erõsebb rúgásokat pedig úgy a 20. héttõl. Most viszont hát nem panaszkodhatok. Nagyon erõs és van, hogy egyszerre üt-rúg! Pár hét és te is néha könyörögni fogsz, hogy kicsit kíméljen! :) 25 hetes kismami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!