Találatok a következő kifejezésre: Mikortól nem használni (17 db)

Hány tabletta után biztosított a védettség a fogamzásgátlónál? Mikortól nem kell óvszert használni?

Kérem Önöket, hogy legyenek oly kedvesek és ne ?zzenek gúnyt a kérdésemb?l.

Legjobb válasz: Kedves elsõ válaszoló, nem pontos, amit írtál. Minden tabletta más. Az ényém például 1 hét után ad védettséget, ha a menstruáció elsõ napján kezdem el szedni, ha nem az elsõ nap veszem be az elsõ szemet, akkor 2 hétig kiegészítõ védekezés kell. Szóval kedves kérdezõ, tanulmányozd a betegtájékoztatót, abban pontosan le van írva, hogy mikortól véd.

Kedves elsõ válaszoló, nem pontos, amit írtál. Minden tabletta más. Az ényém például 1 hét után ad védettséget, ha a menstruáció elsõ napján kezdem el szedni, ha nem az elsõ nap veszem be az elsõ szemet, akkor 2 hétig kiegészítõ védekezés kell. Szóval kedves kérdezõ, tanulmányozd a betegtájékoztatót, abban pontosan le van írva, hogy mikortól véd.
0, 1% az esély a teherbeesésre ha rendesen szedi...magyarul szinte semmi. A nem beleélvezés meg baromság, az egész szexet elrontja, a utolsó pillanatban kikapkodás, én nõkén szeretem ha belém élvez a párom, baromi jó érzés, hogy bennem, rajtam fekve megy el.
"Mi anno a párommal nem vártunk, és nem lettem terhes, vagyis biztos, hogy azonnali a védettség, " Tehát ha te nem estél teherbe, akkor szerinted 100%, hogy véd? Azért ezt végiggondolhatnád még egyszer... Közel sem biztos, hogy már védett, lehet, hogy csak szimpla szerencse volt. Ennyi erõvel ha egyszer belém élvez a párom, és nem leszek terhes, akkor az azt jelenti, hogy más sem lehet terhes ennyitõl?... Kérdezõ: Az én orvosom 15 napot mond, tablettatípustó függetlenül.
Ha normális a kérdés és helyesen írod meg abból nem ûzünk gúnyt soha. Aki még arra sem képes hogy helyesen írjon annyira nem érdekli a dolog na annak adjuk az ívet. Mi vártunk 3 napot és azóta is minden rendben van.
Az egyik válaszolónak üzenném, aki azt írta, hogy a legbiztosabb az, ha nem élvez bele a párja:hogy akkor mi a francnak szedjen gyógyszert?Hiszen azért szedi, hogy minden más védekezés nélkül, felszabadultan szeretkezhessenek. Az meg, hogy lehet terhes a szedése mellett, igaz, de mennyi esély van rá, mégis?! Ne ijesztegessétek már az embereket!:)
Mi a biztonság kedvéért a második levél elsõ szemétõl nem védekeztünk máshogy (ill. már a 21. szem után sem kéne biztosan, csak hát akkor meg vérzés), pár hét miatt nem akartam parázni. Elvileg lehet, hogy már korábban, pl. a 7. szemtõl is véd (bár az attól is függ, hogy kezdik el szendi és gyógyszer függõ is), de én inkább nem kísérleteztem. Szóval én az elsõ levél alatt még használnék óvszert, az elsõ szünetben és második levélnél már nem.
A fogamzásgátló akkor biztosít maximális védettséget, ha már beszedted az elsõ levelet.ÉS a legfontosabb.Van aki fog.gátló mellett esik teherbe.Lényeg, hogy a fogamzásgátló nem azt jelenti h minden alkalommal bele kell élvezni a lányba.Ha tuti védettséget akarsz, akkor fogamzásgátló mellett se élvezzen beléd a párod....
Ha férjmez mentél.
Ha menstruáció elsõ napján kezdi el a nõ szedni a gyógyszert, akkor azonnali a védettség. Legtöbben azt mondják, hogy érdemes az elsõ hónapban még óvszert használni, de a leírásban az szerepel, amit elõször írtam. Mi anno a párommal nem vártunk, és nem lettem terhes, vagyis biztos, hogy azonnali a védettség, de ha aggódsz, várj egy hónapot.
aki felirta nemmondta?
Az én párom azt élvezi a legjobban ha egyszerre megyünk el és érzi a meleg ...... a hasában mikor elmegyek. Szerintem ez teljesen normális bárki bármit mond. Különben minek a gyógyszer akkor. Amúgy is utálom azokat az embereket akik azt mondják hogy azért lett terhes mert így sikerült. Meggondolatlan, igénytelen barmok, ha már a szex jelentõségével sem foglalkoznak akkor hogy nevelik majd fel a nemvárt gyereket, az a mai világban már igénytelenségnek számít!!!!!
fisher-price? 1 évtõl ajánlott. a hinta attól függ, hogy pontosan milyen.

Sportbabakocsit mikortól lehet használni? Télen van értelme 6 hós, ülő, de magától még fel nem ülő babának venni?

A mózesben már állandóan sír,nem tudunk sehova menni. Kenguru ugyan van,de ha azt használjuk,akkor meg én fázok,hogy nem tudom a kabátot összehúzni magunkon.

Legjobb válasz: Nekünk olyan sport kocsink volt/van, ami majdnem vízszintesig dönthetõ, ezt 4 hónapos kortól használtuk, egy fokozattal feljebb, mint a legalsó fokozat, így már kilátott viszont mégsem ült, tehát nem káros a gerincének sem...

Nekünk olyan sport kocsink volt/van, ami majdnem vízszintesig dönthetõ, ezt 4 hónapos kortól használtuk, egy fokozattal feljebb, mint a legalsó fokozat, így már kilátott viszont mégsem ült, tehát nem káros a gerincének sem...
Kifejezett sportbabakocsit csak maguktól ülni tudó babák használhatják. A mostani babakocsitokat nem lehet mózes nélkül használni. Egy 6 hónapos persze hogy nincs el mózesben, már kiváncsi, érdeklõdik kifelé. Nekem olyan babakocsim volt, aminek a sportrészét 3 fokozatba lehetett dönteni, vízszintesig is, ha elaludt volna, akkor lefektettem, amúgy meg feljebb döntöttem a háttámlát.
A kérdező hozzászólása: És milyen márkát, típust ajánlanátok? Mikor mondtam a védõnõnek, dokinak úgy lehurrogtak, hogy mit képzelek én, hogy nem erõltettem, nehogy baja legyen a kis gerincének. Olyat keresnék, ami könnyû, de stabil, mert sokat buszozunk.
A mi mózeskosarunkat 3 fokozatba lehet dönteni, imádom. A sport része is szupi, dönthetõ és az autósülést is rá lehet tenni a vázra, abból lát ki a legjobban. Touragoo-s
1. vagyok Nekünk ABC Desing Primo van, nagyon szeretem, strapabíró klassz kis kocsi, akár a márka összes terméke. 4 hónapos kortól dokihoz is azzal mentünk, nekünk soha senki nem szólt be miatta, hogy nem lehetne, pedig látták benne "ülni". Még egyszer mondom, hogy szerintem ez nem is ülés, hiszen félig fekszik benne, nem görnyed, meg van támasztva a gerince. Lehet hogy azt gondolták, hogy ülõ helyzetben akarod használni, nem?

Babám 5, 5 hónapos Quinny buzz babakocsink van! A mózest nem igazán szereti mert nem lát ki belőle, mikortól lehet használni a sport részt ami kagyló formájú? Csak ha ülni tud?

Legjobb válasz: Nekem is ilyen van. A sportrész dönthetõ, szóval úgy nyugodtan használhatod már most is. Mi mózest nem is vettünk hozzá, a hordozóban volt az elején.

Nekem is ilyen van. A sportrész dönthetõ, szóval úgy nyugodtan használhatod már most is. Mi mózest nem is vettünk hozzá, a hordozóban volt az elején.
Nekem ugyan más kagyló formájú volt, de 5 hónaposan més abban volt, teljesen lebillentve, és a dereka alá betettem a hordóból a deréktámaszt!
off:nektek ha szembõl van a baba, tudjátok teljesen ültetni?Nekem valahogy az elsõ dõlés pozícióban van....

Hasznalt valaki szules utani haslekotot? Mikortol nem keso hasznalni? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: én fogok azt a tanacsot kaptam, hogy az elso 1-2 napba ne, utana lehet gondolom addig nem keso, amig vissza nem rendezodnek a szervek

én fogok azt a tanacsot kaptam, hogy az elso 1-2 napba ne, utana lehet gondolom addig nem keso, amig vissza nem rendezodnek a szervek
Én használtam, de csak nappal.A 3. naptól kezdtem hordani, mert akkor jöttem ki a kórházból. A kórházban csak jól tartó, magasított pamutbugyit használtam. Kb. 2 hét után tök lapos hasam lett. Utána már nem is használtam.
A kérdező hozzászólása: hu akkoren jol elkestem...mer 3honapja szultem..es ezekszerint ez csak addig hatasos mig vissza huzodik a meh...akkor mar nem eri meg venni?

Mikortól nem kell már orrszívót használni? Mennyi idősen tudják kifújni az orrukat?

Legjobb válasz: általában 1 éves kortól,de ez mindenkinél más

általában 1 éves kortól, de ez mindenkinél más
Ha szukseges, ujszulottkortol lehet.
Én másfél évet mondanék .
én meg 2-3 évet egy évesen biztos vagyok benne, hogy nem tudják kifújni a babák az orrukat. 2 évesen meg már ügyesek ugyan de nem tudják még annyira erõsen fújni, hogy egy náthánál elég legyen. 3éves koruk körül lehet eltenni az orrszívót
3. vagyok!Végleg valóban olyan 3év körül kell elrakni, viszont 1.5-2évesen már a kis náthát ki tudják fújni, viszont megfázásnál, amikor állandóan folyik, és sûrû a váladék, akkor kell az orrszívó késõbb is!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. 22 hónapos a lányom, de még nem tudja kifújni. Próbálom tanítani, de utálja ha az orrához érek zsepivel.

Meddig tudtátok használni a pelenkázószekrényt? Mikortól nem volt már biztonságos?

Legjobb válasz: Nekem 1 éves a fiam,de még mindig azt használom.Nekem így könnyebb mint pl az ágyon,mert ott el tud 'menekülni':).

Nekem 1 éves a fiam, de még mindig azt használom.Nekem így könnyebb mint pl az ágyon, mert ott el tud 'menekülni':) .
Szia.Az én kisfiam 17hónapos, de mi még mindig ezt használjuk, pelusozáskor, öltözéskor is.Igaz már csak pelenkát cserélünk fekve, a többit állva és ülve:D.Nekem így kényelmesebb, mert így nem tud meglógni a picur:) .Még egyszer sem volt baj, sosem esett le...kopp..kopp..kopp:) Üdv
21 hónapos, és a pelenkázón pelenkázom. amíg pelusa lesz, addig bizti, h használjuk.
20 hónapos a kislányom és a mai napig azon pelussozom meg esti fürcsizés után is ott öltöztettem, én szeretem kényelmes és a baba is szereti. Amig pelus van addig biztosan fogom használni.
19 hónapos és azt használom még.
3.5-4 hónapig, de amit mi használtunk, az nem volt kifejezetten pelenkázó szekrény.Megbántam, hogy vettem rá, pelenkázó lapot egyáltalán.
Én is azt használom, mert kényelmes magasságban van. Fiam 10 hónapos, még elvan rajta, fõleg, ha játék van a kezében. Remélem még sokáig tudom használni, mert a derekam miatt nehezen pelusozok a szõnyegen, vagy ágyon.

A Yasminelle fogamzásgátlónál mikortól nem kell kiegészítő fogamzásgátlót használni?

Csak mert ezt írta fel az orvos (anya még nem vette meg a gyógyszer így nem tudom mi van a használati útmutatóban)és a barátom már nagyon kíváncsi h mikortól lehet gumi nélkül csinálni :) mellesleg én is...

Legjobb válasz: benne van a betegtájékoztatóban! Szerintem ha a mensi elsõ napjától szeded, akkor már az elsõ héten védeni fog, ha mensi 2. és 5. napja környékén szeded be, akkor kell egy dbig kiehgészítõ védekezés!

benne van a betegtájékoztatóban! Szerintem ha a mensi elsõ napjától szeded, akkor már az elsõ héten védeni fog, ha mensi 2. és 5. napja környékén szeded be, akkor kell egy dbig kiehgészítõ védekezés!
Tényleg benne van a tájékoztatóban, ahogy az elõttem szóló írta. Az orvosok egy része viszont azt szokta javasolni, hogy két hétig még nem árt mellévédekezni, függetlenül attól hogy a mensid hanyadik napján kezdted el szedni. Sõt van olyan orvos is aki egy hónapig ajánlja a védekezést. Én személy szerint kivártam az egy hónapot a biztonság kedvéért, szerintem két hetet ti is várjatok, az már nem olyan nagy idõ:)
A kérdező hozzászólása: Olvasni tudni kell! Idézek: "anya még nem vette meg a gyógyszer így nem tudom mi van a használati útmutatóban" de azért köszi a választ sokat segítettetek. :S

Mikortól nem lehet használni az 1 és 2 Ft-osokat?

Legjobb válasz: 2008. március 1-tõl

2008. március 1-tõl
bocsika, de márciusig lehet használni, azaz április 1-tõl már nem

VIDEO, vagy DVD készüékeken létezik a praktikusnak tûnõ ShowView funkció. Nálunk ezt nem lehet használni. Miért? és vajon mikortól lehet?

Legjobb válasz: Sajnos, ha jól emlékszem, soha nem lehetett használni, még tervbe sincs véve, hogy valaha mûködjön.

Sajnos, ha jól emlékszem, soha nem lehetett használni, még tervbe sincs véve, hogy valaha mûködjön.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!