Találatok a következő kifejezésre: Mikortól nem egy lány (7 db)

Tisztázzuk, mikortól nem számít egy fiú illetve egy lány szűznek?

Annyi verziót hallotam már és nem tudom akkor most hogy is van. Komolyan kérdezem, légyszi értelmes válaszokat. Köszönöm.

Legjobb válasz: Nah figyelj.. Most gondolj bele, ha egy férfi behatol a nõbe akkor már nem szûz. Tök mindegy hány centire ! Ha 2 cm-re hatolt be, akkor se szûz. Ha mondjuk 3x szeretkezett valaki a barátjával, de mondjuk nem szakadt át a szûzhártyája, akkor se mondhatod rá azt hogy szûz, pedig még megvan neki! Szóval, ha meg egy uborkát nyomott fel magának valaki, úgy, hogy átszakította szûzhártyáját, akkor is szûz (mert férfi nem járt benne) csupán nincs szûzhártyája. Az is szûznek számít, akinek pl sport közben szakad át, hiába nincs neki. ennyi a lényeg. a nemi aktus :P

A szûzhártya átszakadhat ha:-nehezet emel valaki(nagyon nehezet) -megerõltetõ sporttól -vagy van olyan is, hogy úgy születik, hogy nincs -a nem megfelelõ méretû tampontól (még nem volt férfival, de normál vagy extra tampont használ) -szexuális segédeszközöktõl!
Nah figyelj.. Most gondolj bele, ha egy férfi behatol a nõbe akkor már nem szûz. Tök mindegy hány centire ! Ha 2 cm-re hatolt be, akkor se szûz. Ha mondjuk 3x szeretkezett valaki a barátjával, de mondjuk nem szakadt át a szûzhártyája, akkor se mondhatod rá azt hogy szûz, pedig még megvan neki! Szóval, ha meg egy uborkát nyomott fel magának valaki, úgy, hogy átszakította szûzhártyáját, akkor is szûz (mert férfi nem járt benne) csupán nincs szûzhártyája. Az is szûznek számít, akinek pl sport közben szakad át, hiába nincs neki. ennyi a lényeg. a nemi aktus :P
És aki lovagol átszakadt neki és amikor szeretkezik nem vérzik és nem is fáj neki? Ez ugyanolyan, mégis szûz. Attól hogy feldugott magának egy uborkát még nem feküdt le senkivel. Én sem véreztem az elsõ szeretkezéskor és szûz voltam :P Még uborkát sem dugtam fel magamnak :P A szûzhártya megléte vagy nem léte nem jelent semmit. Nem egyenlõ a szüzesség kérdésével. Ha a pasi meg azért nem hiszi el, hogy szûz volt mert nem vérzett, akkor nincsenek meg a kellõ fogalmai a dologról. :) Azt bevallhatja a lány esetleg, hogy masztizott egy ubival, de nem feküdt le vele :D
Jaj, én is jókat szoktam mosolyogni, ezen a nem teljsen dugtam be, csak 4-5 cm-re! :) )))
Fogadjunk, hogy te nyitottad a "Van rá esély, hogy teherbe esett? Légy szíves, írjatok" c. topikot tegnap. Ott már kifejtettem Neked, hogy mikor szûz, és mikor nem szûz egy lány. A történtek szerint Te sem vagy már az! (ha mégsem Te nyitottad, amit nem hinnék, akkor olvasd el a végét, és okosabb leszel!) :)
Onnantól nem szûz a lány, hogy átszakadt a szûzhártyája!A fiú pedig onnantól, hogy elõször betette a péniszét egy lány hüvelyébe!
énsem véreztem elsõ szex elõtt, nemdugdtam fel magamnak semmit... szerintem a szûz az akkoris az akinek ép a szûzhártyája és nemvolt még férfival. a nemszûz pedig, akinek nemép a hártyája és voltmár pasival. mert elvileg ez a 2 együtt jár. a többi meg az extrém eset, azt mindenki döntse el maga, h szûznek vagy nemszûznek tartja e magát, ha uborkától szakadt át, vagy hasonlók.
az nemigaz h szûz még akkor ha egy uborkát dugott fel magának. mert mopndjuk mivan akkor ha uborkázott, aztán talál egy fiút és aztmondja h õ már még szûz, aktusra kerül a sor, és nem vérzik, meg semmise, a fiú kérdõre vonja, mire a lány elmondja h hát egy uborka volt...:D:D sztem ez ge-cigáz. jobban jár ha aztmondja h már nem szûz, a szûzhártyája ugyanis már átszakadt.
nos, valójában a szüzességed akkor veszted el, amikor egy fiú bedugja és ezzel (normál esetben) átszakítja a lány szûzhártyáját. azért írom h normál esetben, mert vannak ilyen elvetemül barmok, akik 2 centire dugják be a lány hüvelyébe a farkukat (értelmes emberek....) aztán ezmost kételyeket ébreszt, mert elvileg ilyet nemszoktak csinálni...:D szóval ha 2 centire beléd dugja, akkor elvileg még szûz vagy, orvosilag. biológiailag. ha uborkát dugsz fel magadnak, és átszakítod a hártyád, akkor nem vagy már szûz. csak ez megint egy olyan dolog h régebben eccerû volt megállapítani, mert normál esetben ez úgy mûxik, h férfi bedugja, átszakad, elveszti a szüzességét. de mostmegmár ilyen elvetemült barmok uborkákat dugdosnak fel, meg 2 centire dugják be a péniszüket....:S ígymost utána kell gondolni h ki szûz még és ki nem.
fiú: elso aktus utan lany: elso aktus utan, amelyben a szuzhartya atszakad
Teljesen lényegtelen ki mikortól nem szûz, egy evolúciós maradvány köré szövõdött misztikum...
Ez szexuállpszichológus a tv-ben egyszer azt mondta, hogy onnantól nem számít szûznek vki, hogy nemi aktus történt. Vagyis ha nõnek vki beteszi onnantól nem szûz. Férfiak esetében ugye ha valakinek beteszi. A szûzhártya más esetben is áttud szakadni, szóval az nem hiszem h a szüzesség elvesztését jelentené. Elvileg aki leszbikus vagy meleg egész életében és nem volt még az ellenkezõ nemmel az simán szûz annak ellenére, hogy szexuális életet él a saját nemével már évek óta mondjuk.
H a pasi punciba rakta a farkát, ha a nõ puncijában farok járt. Tök mindegy, hányadik alkalommal szakad át a szûzhártya és az is mindegy, hogy elõzõleg vmi átszakította-e. A behatolás pénisszel, az számít.

Mikortól nem számít túl korainak megkérni egy lány kezét?

A barátn?mmel 2 és fél éve együtt vagyunk, 1 éve együtt is élünk és minden szuper közöttünk. Soha az életben nem veszekedtünk még, tökéletesen megértjük egymást, nagyon nyugodt és harmónikus a kapcsolatunk. A párom egyszerre a szerelmem és a legjobb barátom is, bármit meg tudunk beszélni. A családjainkkal sincs gond, és remekül kijövök a szüleivel és ?t is hihetetlenül szereti az én családom. Egyre többször gondolok arra, hogy szeretném elvenni, de nem tudom, nem korai-e ez még. Én 26 éves vagyok, a kedvesem 22. Nagyon szeretem ?t, még 2,5 év után is, és úgy érzem, mellette le tudnám élni az életemet. Sokszor gondolkodom már közös gyereken, családon, saját házon is, meg ilyesmiken. Mit gondoltok? Túl korai lenne még, ha megkérném a kezét? Vagy 2,5 év már elég id? hozzá, hogy komolyabb szintre emeljük a kapcsolatunkat? Attól félek a legjobban, hogy ? még csak 22 éves, és én vagyok az els? komoly kapcsolata... lehet, hogy ez még így "hirtelen" lenne a számára. Nagyon fiatal még, és nem tudom, hogy mit szólna, ha arra kérném, kötelezze el magát mellettem. Szerintetek meg merjem kérni?

Legjobb válasz: Elõzõ vagyok egyik ismerõsöm 23 éves a párja meg 25 és most házasodnak, igaz már együtt vannak 6 éve.

Elõzõ vagyok egyik ismerõsöm 23 éves a párja meg 25 és most házasodnak, igaz már együtt vannak 6 éve.
Szerintem nyugodtan, ha érzed hogy szeret. Ha korainak találná még hogy esküvõ is legyen meg miegymás, akkor azzal várjatok még pár évet.
fontos, h az ember kiélje magát.. különben a házasságban fog félremenni..
ki a fene akar 22 évesen férjhezmenni? :DD gyereken?? ember, normalis vagy?? én 21 vagyok, de inkabb tanulok, eszem ágában nem lenne most elkötelezõdni ilyen szinten senki mellett sem!!!
szüleim 1 év járás után házasodtak össze, egy évre rá megszületett nõvérem :) 20 éve vannak lassan együtt :) szerintem nyugodtan megkérheted a kezét :)
Engem a 18. szüinapomon kért meg a párom, akkor 1 éve voltunk együtt.
Nagy badarság, hogy még tul fiatalok vagytok. Mikor akarjatok családot alapitani, ha nem ilyen korban? Mindketten jocskán szülöképes koruak vagytok. 50 évesen akarjatok majd valamit?
faterom anyumat fél év után jegyezte el:D 1, 5 évre rá születtem meg:D faterom akkor volt 25, anyum meg 22 szal hajrá:D
Mi úgyanebben a korban vagyunk, én 22, a barátom 26, s mi igaz csak 2 éve vagyunk együtt de....ha arra kerülne a sor, biztos nagyon örülnék, de lehet nem akarnék következõ hónapba lagzit is csapni. De jó lenne menyasszonynak lenni hosszú ideig. Nos ezzel csak azt akarom, hogy ha ilyen szinten vgytok, bátran kérd meg, s lehet évekig is jegyben járni, ha azt szeretné /szeretnétek. Sok sikert!!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a bátorítást. :)
Oké, nem feltétlen kell ajtókat csapkodnotok, meg ordibálnotok és az jó, ha a végén megegyeztek. Csak na. A veszekedés egy szükséges velejáró és nem feltétlenül rossz, ha a két fél értelmesen meg tudja beszélni a vita forrását. Na de a kérdéseddel kapcsolatban...szerintem érdemes megkérned a kezét, látja ebbõl is, h el vagy kötelezve. Különben is az, h most eljegyzed, nem jelent semmit, 2-3 év múlva is összeházasodhattok, szóval szerintem ha úgy érzed, h tart már itt a kapcsolatotok, jó húzás, ha megkéred a kezét. :)
A kérdező hozzászólása: Volt olyan, hogy nem értettünk egyet valamiben, de akkor sem volt belõle vita. Õ elmondta, hogy hogyan gondolja, meg én is elmondtam, hogy én hogyan gondolom. Aztán általában valami kompromisszumot kötöttünk, és akkor mindenki megnyugodott. Volt, hogy nem egyezett a véleményünk valamiben, de ilyen kiabálós, veszekedõs, ajtócsapkodós vitánk még tényleg soha nem volt.
Mi az, h " Soha az életben nem veszekedtünk még.... " ??? Az ne haragudj, de nem normális. Az egészséges vita jelen kell, h legyen egy kapcsolatban, mert ez is építi. Szóval: TÉNYLEG soha nem veszekedtek, vagy csak túloztál?
Az hogy jól választasz e (egy életre párt), nem a kortól függ. Van aki jól dönt van aki nem. Ezt csak rajtatok áll.Szerintem bártan kérd meg, mert ha most érzed a pilanatot, ne hagyd elmenni. :)

Mikortól nem szűz egy lány?

Legjobb válasz: amikor megtorénik az elso szexuális egyuttléta, a fiu beléhatol! akkortol nem szuz!Vagyis átszakad a szuzhártya!

amikor megtorénik az elso szexuális egyuttléta, a fiu beléhatol! akkortol nem szuz!Vagyis átszakad a szuzhártya!
hja és ha megujjazod attol még szûz hiába szakad át neki majd ha a péniszeddel hatolsz bele nah akkor már nem lesz szûz
A szûzhártya átszakadhat tampontól, maszturbálástól , pettingtõl, de a szüzesség a behatolással vesztõdik el.
Ha egy férfi a nemiszervével beléghatol. (Nem szájba! Vaginába!) Onnantól nem vagy szûz.
Ha a fiú a péniszét beletolja a lány hüvelyébe.

1, 5 éves lányom senkivel nem játszik a játszótéren, elvan egyedül. Ez baj? Mikortól kezdenek barátkozni a gyerekek?

Néha nézi ahogy a többiek homokoznak, de nem megy oda játszani velük.

Legjobb válasz: Dehogy baj, ezért sincs a gyereknek szükségük igazán a bölcsire, mert ebbe a korban sokkal inkább egyedül játszanak mint társasságba. Ez teljesen normális.

Dehogy baj, ezért sincs a gyereknek szükségük igazán a bölcsire, mert ebbe a korban sokkal inkább egyedül játszanak mint társasságba. Ez teljesen normális.
az én lányom konkrétan félt a gyerekektõl, teljesen elvoltam keseredve..-de aztán 2, 5 évesen már sokkal jobb volt a helyzet. 3évesen amikor oviba ment már csak a nagyobb fiúktól tartott. szóval ne aggódj!
Nyugi, semmi baj! Ebben a korban sziinte mindegyik egyedül játszik inkább. Nálunk is sokszor kérdezik ilyen korú gyerekek szülei, hogy játszik-e a többiekkel és el vannak keseredve, mikor mondom, hogy inkább egyedül. Pedig ez természetes. Amúgy, kedves elsõ válaszoló, azért ezt így nem jelenteném ki, hogy emiatt nincs szüksége a gyereknek bölcsire, ezen kívûl rengeteget szocializálódik, sokat tanul, önálló lesz, megerõsödik az imunrendszere, hamarabb leszokik a pelusról, megtanul egyedül enni, elaludni, fejlõdik a kézügyessége, bátrabb lesz, nyitottabb és még sorolhatnám napestig a bölcsi elõnyeit. Egy bölcsis óvónéni.
Az én 3 évesem se játszik másal nagyon , csak velem és a testvéreivel .
Semmi gond nincs, életkori sajátosság, csak a kisebb részük kedveli bölcsis korban az idegen gyerektársaságot. Csak 4 éves kortól elgondolkodtató egy ilyen helyzet, de még akkor sincs feltétlen baj, amennyiben pusztán arról van szó, h a gyermek erõsen introvertált ("belül élõ", befelé forduló alkat, ami alap esetben se nem hátrány , se nem elõny másokhoz képest -pontosabban átlagban azonos hátránnyal és elõnnyel bír-, hanem alkati sajátság). Hangsúlyozom: én nem azt mondom, h kikövetkeztethetõ lenne ebbõl, hogy gyermeked introvertált-e, vagy extrovertált, csak azt, hogy 4 éves kortól ha ilyen valaki, az az esetben nem gond, ha introvertált. 4 éves kor alatt meg végképp gyakoribb ez a fajta magatartás és félénkség, idegen gyerektársaságban.
Kb. 4 éves korig nem jellemzõ az együtt játszás, helyette egymás mellett játszanak a gyerekek.
Elõzõ: remek kieg, bár tegyük hozzá: 4 év alatt a gyermekek többsége ráadásul fél is egymástól, ha nem együtt élnek! (Azért emelem ki a félénkséget, hogy megnyugtassuk a kedves kérdezõt, miszerint ez normális, életkori sajátosság, vannak persze kivételek is.) A 3. életév átmenet a félénkség tekintetében, viszont 3 évesen valóban továbbra is inkább az egymás mellett játszás jellemzõ, és csak (általában) 4 évesen kezdenek el egymással játszani a gyermekek.

Mikortól fog párra vágyni egy 23 éves lány, aki nem akar kapcsolatot?

23 évesen egyetlen gimis "barátja" volt 1-2 hónapig, úgy 16 éves korában, azóta senki. Nem is akar senkit magának, ki is mondja, nem akar kapcsolatot. Mert akkor a "másik hülyeségeit el kellene viselni". Nemi életet szintén nem él, futó kalandjai sincsenek. Eljárni nem szeret, vagy ha igen, akkor a családjával, és a kis unokatestvérével vannak közös programjai. Alapból a férfiakról sincs túl jó véleménye.

Legjobb válasz: Lehetséges hogy nem is igazán vonzódsz a férfiak iránt hanem inkább a saját nemedhz vozódsz csak még magadnak se mered bevallani.

Lehetséges hogy nem is igazán vonzódsz a férfiak iránt hanem inkább a saját nemedhz vozódsz csak még magadnak se mered bevallani.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de nem rólam van szó:) . Közeli ismerõsöm ez a lány, lakótársak voltunk egy ideig.
Lehet, hogy jobban érezné magát az apácák között.
A kérdező hozzászólása: Nekem azért volt furcsa, mert nagyon jóban voltunk, míg együtt laktunk, sok mindenrõl beszélgettünk, de eleve az egész párkapcsolat kb. tabu téma volt nála. Mikor volt barátom, akkor ha szóba hoztam valamit vele kapcsolatban, 1-2 szó után lehetett érezni, hogy nem vevõ az egészre.
A kérdező hozzászólása: Meg annira nem értem, hogyan lehet így élni jó sok éven keresztül... én sem vagyok társfüggõ, de ha eltellik fél év egy szakítás után, akkor már elkezd hiányozni, hogy megoszthassam az élményeimet egy társsal, vagy egyáltalán hozzáérhessek valakihez (nem feltétlen a szex, hanem egyáltalán az is, hogy rendszeresen átöleljek valakit.)
Te ilyen vagy, õ másmilyen. Nem mindenkinek van szüksége társra, hidd el, ettõl õ nem lesz kevesebb, mint bárki más. Úgy látom, hogy elég ritka, de pl. én is ilyen vagyok. Soha nem voltam nõvel, és persze a fizikai része hiányzik, de a konfliktusok, problémák, hülyeségek, ölelések, turbékolások nem. Vannak magányos típusú emberek, akiknek nincs szükségük társaságra, legalábbis nem minden pillanatban.
Talán akkor amikor jön végre egy olyan férfi / nõ aki megfogja õt. akibe fülig beleesik majd. És az majd kinyitja a világ felé. De minél késõbb jön a kapcsolat, annál zárkózottabb lesz a lány.

6 hónapos a lánykám, anyatejes. Még csak kóstolgatunk.3 hónapos koráig volt hasfájós, azóta nem. Mikortól ehetek K betűs zöldésgeket, vagy egy jó rakott káposztát, palóclevest? Nem fog fájni a hasa?

Legjobb válasz: Elõször csak kisebb mennyiséget egyél, figyeld meg a hatást, ha nem okoz panaszt, nyugodtan eheted legközelebb. Egyébként már korábban is lehetett volna óvatosan próbálkozni a "tiltólistás" ételekkel, nem minden babánál okoz az összes panaszt.))

Elõször csak kisebb mennyiséget egyél, figyeld meg a hatást, ha nem okoz panaszt, nyugodtan eheted legközelebb. Egyébként már korábban is lehetett volna óvatosan próbálkozni a "tiltólistás" ételekkel, nem minden babánál okoz az összes panaszt.))
Próbáld ki. Nálunk nem okozott gondot semmi, amikor elmúlt a hasfájása én mindent ettem.
Az enyém is hat hónapos, hasfájós volt 3 hónapos koráig. Én január 1-jén ettem elõször lencsét, aztán lassan visszavezettem az étrendembe a borsót, babot, káposztát. Nem okozott semmi problémát.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!