Találatok a következő kifejezésre: Mikortól néznek védőnők (2 db)

Mikortól néznek a védőnők szívhangot?

Legjobb válasz: Szia! Nekem 20 hetesen nézték elõször, azóta mindig.

Szia! Nekem 20 hetesen nézték elõször, azóta mindig.
Szia!Szerintem szívhangot a doki néz uh során.De ha tévednék, majd kijavítanak a többiek.Hány hetes vagy?
A kérdező hozzászólása: 19 hetes vagyok, és úgy tudom, a védõnõk is néznek szívhangot.
Igen, elvileg a 20 héttõl. Boldog babavárást!
Akkor tévedtem.Bocs.Nekem eddig nem nézett.Most csütörtökön megyünk 4d-re, jövõ héten megyek legközelebb védõnõhöz.Akkor majd megtudom, hogy nekem néznek-e.Én is köszönöm a felvilágosítást.
Szia! Nekem elõször azt mondta, hogy majd 16-17 hetesen fog, de 15hetesen nézett és már õ is hallotta. A védõnõ is néz szívhangot meg az orvos is. Boldog babavárást!
Szia! Nekem a védõnõm nem nézett szívhangot! Nem is hallottam errõl még a környezetemben sem! Nálunk mindig a doki (esetemben saját doki + a 4D-s vizsgáló) nézi.

Mikortól nézett a babátok tv-t? Tudom nem egészséges, a szeme miatt, és a védőnő is mondta hogy nem lehet, de ha bevan kapcsolva nálunk a tv, és pont arra sétálok a babával egyből a tv-t nézi, 3.5 hónapos.

Legjobb válasz: Nekünk gyakran be van kapcsolva a tv, de pont ezért alig érdekli 7 hós kislányunkat. Az unokatesójáéknak meg tilos a tv-nézés otthon, ezért amint bekapcsolt tévét lát hisztivel lehet elrángatni elõle, könyörög, hogy még legalább 2 percig nézhesse. Ki tudja melyik a jó.

Nekünk gyakran be van kapcsolva a tv, de pont ezért alig érdekli 7 hós kislányunkat. Az unokatesójáéknak meg tilos a tv-nézés otthon, ezért amint bekapcsolt tévét lát hisztivel lehet elrángatni elõle, könyörög, hogy még legalább 2 percig nézhesse. Ki tudja melyik a jó.
1, 5 éves a kisfiam. Születése óta egész nap megy a tv. Kb. 1 éves korától nézi a meséket (jim-jam csatornát).5-5 perces mesék vannak. Most már meg nézi fél órát is. De nem igazán érdekli. Most is be van kapcsolva, de játszik nem is nézi.
Ha csak ennyi, hogy elsétálsz vele a tv elõtt és õ nézi, attól semmi baja sem lesz. Valószínûleg a több ideig tartó tv-tõl sem lenne, persze nem 10cm-rõl nézve. Inkább a gyakori villódzás nem tesz jót az idegrendszerének. Hogy mikortól lehet? Erre sincs szabály. Mindenesetre nem jó, ha túl korán kezdi el használni villanypásztornak a tv-t. Szerintem a lényeg azon van, hogy rövid ideig és ha már nagyobb (az enyém 1, 5 éves volt, amikor kimondottan mesét nézett benne, ill. Gyerekdalok, mondókák dvd-t), akkor olyant nézzen, ami neki való.
8 hónaposan a reklámokra volt rákattanva lányom, csak úgy tudtam átpelenkázni ha reklámot nézett , mert elmászott! 10 hónaposan elkezdte nézni a disney tv-t. Mickey egér, fél órás részek, aranyos Kis mese. 1 évesen thomas, most 1, 5 éves a toy storyt imádja, végignézi! Reggelente van tv-zés míg fõzök elpakolok stb. Meg este arra alszik el.
szia! nálunk folyton megy a tv, és talán épp ezért nem is érdekli a lányomat, ha zenecsatornán van sem nézi, csak táncizik a neki tetszõ zenére:D
én kénytelen voltam kikapcsolni, mert a fiam tátott szájjal bámulja.így csak a tényekre van bekapcsolva, hogy halljam, õt meg lefoglalom közben.de a reklámokat imádja.illetve Halász Judit dvd-t szokta még nézegetni.de azt lehet.
én nem engedem, hogy nézze, de mivel mi is egy szobában vagyunk, nem is kapcsolom be inkább. én is háttértévéztem, most átszoktam a rádióra, vagy a számítógépen szól a zene kikapcsolt monitorral, mert azt is lesi. nem tesz jót sem a szemének, sem az idegrendszerének a villódzás, és neki sok fontos dolga van most tv-zés helyett, pl. mozgásfejlesztés. és azt is hallottam, hogy ha sok szinkronizált mûsort, filmet néz egy baba, az bezavar a beszédfejlõdésébe is, mert másképpen mozog a száj, mint amilyen hangot hallunk. remélem értitek mit akarok kinyökögni:) biztos én is sokat tv-ztem... mi is csak a híradót nézzük este, arról nem voltam hajlandó lemondani. 7 hónapos a babám, ha meglátja Erõs Antóniát, széles vigyorral dumál neki:)
Nekem is 3, 5hónapos a lányom, mivel velünk egyszobában van, megy a tv szinte mindig, sajnos nekem háttérzajnak is "kell".A védõnõ mondta hogy ne használjuk, ne nézzük ha a baba a szobában van, de ezt hülyeségnek tartottam , mert mindig itt van.Szokta nézni ha a nagy ágyon van, addig fészkelõdik, mig nem látja, a mentalista a kedvence:-)Én nem csinálok ebbõl problémát, nem egyfolytában tvzik egész nap, ha nézi 10-15 percig egyfolytában, aztán megunja és mást csinál.
10.5 hónapos a fiam, nem néz TV-t. Nincs is TV nálunk :D Vagyis számítógépen tudunk tv-t nézni, van jópár csatorna, de nem nézzük mi sem. Háttérzajnak rádió megy. A gyerek meg egy eleven ördög, mászik, rámol, szekrényajtót nyitogat... Szerintem ennyi idõsen nincs szüksége TV-re. Gépen pl. gyerekdalok sorozatból már nézett az ölemben párat, de ennyi. Nem is érdekli a monitor se, inkább a kábelek :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!