Találatok a következő kifejezésre: Mikortól mutatható a terhesség teszttel (2 db)

Mikortól mutatható ki a terhesség teszttel?

Legjobb válasz: én a vérzés kimaradás után 2 nappal csináltam és kimutatta.

én a vérzés kimaradás után 2 nappal csináltam és kimutatta.
A verzes elmaradasa korul
Miután eggyütt voltatok a Pároddal és te úgy érzed, hogy állapotos vagy!3 nap után már kimutatja a teszt!
Az utolsó hozzászóláshoz: nem az együttlét után 3 nappal, hanem a beágyazódást követõ 3. naptól mutatHATja ki a teszt. Ez a két idõpont nem esik egybe. Ezért szokták azt mondani, hogy a kimaradt vérzés 1. napján már mutathatja, mert kb. az a beágyazódás + az a pár nap.
szia! :) attól függ, hogy milyen tesztet veszel! gyógyszertárban szokott lenni olyan, mai nagyon hamar kimutatja a terhességet (igen, beáygazódás után 3 nap), az átlag tesztek nem mindig mutatják ki a korai terhességet, azaz érzékenységi fokuktól függ. gyógyesztárban szívesen segítenek JÓ tesztet találni! :) kicsit drágább a társainál, de nagyon megbízható, nekem bevált. :)

25-ös teszt mikortól mutathatja ki a terhességet?

Nekem 2 nappal a mensi el?tt egy 25-ös teszt terhességet mutatott. Azóta minden nap ismételtem más-más teszttel de mind pozitív. Tegnap kellett volna megjönnie de semmi. Létezik ilyen hogy egy 25-ös teszt már 2 nappal a nemvárt el?tt jó eredményt mutat? Nekem az els? babánál a nemvárt után 2 nappal mutatott csak pozitív eredményt egy 10-es teszt.

Legjobb válasz: Létezik. Gratulálok!

Létezik. Gratulálok!
Nekem is 25-ös mutatta ki, hogy terhes vagyok. Mensi elõtt 2nappal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Akkor megnyugodtam. Már azt hittem álpozitív lesz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!