Találatok a következő kifejezésre: Mikortól mutatható a (6 db)

Mikortól mutatható ki a terhesség?

mikor mutatja ki a teszt ha terhes vagyok?

Legjobb válasz: Elmaradt menstruáció napjától általában.

Elmaradt menstruáció napjától általában.
A kérdező hozzászólása: menstruáció után 1héttel vagyok
Akkor csinálj most egy tesztet :-)
Ha már egy hete késik a minsi, akkor már biztosan kimutatja a teszt, ha babát vársz. Miért nem csináltál eddig tesztet? Vagy esetleg rosszul értelmeztem, és 1 hete múlt el a mensid? Akkor viszont nem értem a kérdésed!
Ha már egy hete késik bármikor bármilyen teszttel tesztelhetsz. Ha viszont megvolt a menzeszed, és azutn vagy 1 héttel, akkor nem vagy terhes, tehát felesleges tesztelni. Majd a következõ menzesz esedékességekor mutatható ki.

25-ös teszt mikortól mutathatja ki a terhességet?

Nekem 2 nappal a mensi el?tt egy 25-ös teszt terhességet mutatott. Azóta minden nap ismételtem más-más teszttel de mind pozitív. Tegnap kellett volna megjönnie de semmi. Létezik ilyen hogy egy 25-ös teszt már 2 nappal a nemvárt el?tt jó eredményt mutat? Nekem az els? babánál a nemvárt után 2 nappal mutatott csak pozitív eredményt egy 10-es teszt.

Legjobb válasz: Létezik. Gratulálok!

Létezik. Gratulálok!
Nekem is 25-ös mutatta ki, hogy terhes vagyok. Mensi elõtt 2nappal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Akkor megnyugodtam. Már azt hittem álpozitív lesz.

Mikortól mutatható ki a terhesség? Ultrahanggal?

Legjobb válasz: A 6. héten már tutira.

A 6. héten már tutira.
Teszttel általában a menstruáció elmaradása napján (1-2 nap eltérés lehet ide-oda) Ultrahanggal az 5-6. héten.
A kérdező hozzászólása: Tegnap voltam vizsgálaton, azt mondta a nõdoki, hogy nem lát terhességre utaló jelet. Hüvelyi ultrahanggal nézett meg. Tesztet nem csináltam, mert a dokiban jobban bízok. (hozzáteszem, nem szeretnék még babát) Megvonásos vérzésem is megjött, 2 hete az elején barnáztam, majd véreztem. A melleim viszont megnõttek. Lehet, kicsit túlparázom, kihagytam 1 szem gyógyszert, a doki azt mondta, hogy ez nem jelent akkora gondot bár az esély nagyobb. Múlt hónapban csak egyszer feküdtem le a párommal.
a teszt elöbb kimutatja mint az orvos meg tudná állapitani, viszont nem valószinü hogy terhes legyél a leirtak alapján.

Mikortól mutatható ki a terhesség teszttel?

Legjobb válasz: én a vérzés kimaradás után 2 nappal csináltam és kimutatta.

én a vérzés kimaradás után 2 nappal csináltam és kimutatta.
A verzes elmaradasa korul
Miután eggyütt voltatok a Pároddal és te úgy érzed, hogy állapotos vagy!3 nap után már kimutatja a teszt!
Az utolsó hozzászóláshoz: nem az együttlét után 3 nappal, hanem a beágyazódást követõ 3. naptól mutatHATja ki a teszt. Ez a két idõpont nem esik egybe. Ezért szokták azt mondani, hogy a kimaradt vérzés 1. napján már mutathatja, mert kb. az a beágyazódás + az a pár nap.
szia! :) attól függ, hogy milyen tesztet veszel! gyógyszertárban szokott lenni olyan, mai nagyon hamar kimutatja a terhességet (igen, beáygazódás után 3 nap), az átlag tesztek nem mindig mutatják ki a korai terhességet, azaz érzékenységi fokuktól függ. gyógyesztárban szívesen segítenek JÓ tesztet találni! :) kicsit drágább a társainál, de nagyon megbízható, nekem bevált. :)

Érdemes a pregimax (25-ös) terhességi tesztel tesztelni nem várt előtt 3 nappal? A 25-ös tesztek mikortól mutathatnak pozit ha esetleg van baba?

Legjobb válasz: Nem elég érzékeny hozzá, nagy az esély a fals negatívra, szóval szerintem nem érdemes.

Nem elég érzékeny hozzá, nagy az esély a fals negatívra, szóval szerintem nem érdemes.
Utolsó vagyok:) ) Hát akkor nagyon sok sikert neked:) ) Nekem most van 2 pozitív tesztem(elég erõsek:) )) Clearblue és pregimax:) )
A kérdező hozzászólása: Szia Igen sajnos meg. De reménykedem mert most hátha mutat valamit:) jún 4-én kell megjönnie elõtte pár nappal tesztelek.
Szia, tudom, hogy nem mostani kérdés, de megjött végül??
A kérdező hozzászólása: Hát ma reggel teszteltem de semmi. Negatív! De már nagyon olyan érzésem van hogy meg fog jönni:( Addig reménykedem amig nem jön a nem várt!
Nekem a nemvárt után 3. napon lett a pregimax nagyon halvány. Ráadásul idõn túl jött ki. Úgyogy tényleg ne keseredj el ha még nega. Nagyon jó tesz viszont nem elég érzékeny. 12 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Hát reménykedem akkor hogy reggel pozi lesz. Már alig várom.
Ha már vannak tüneteid, akkor az elég szép hormonszintre utal. Szerintem reggelibõl ki fogja mutatni, de ha nem , el ne keseredj! :) Még sok idõ van nemvártig és még utána is van akinek egy hetet is várni kell a pozi tesztre! :) Ez csak egy lehetõség, ha még nem pozi, nem jelent rosszat! :) Drukkolok!
Ja és mind két teszt 25-ös., szerintem megpróbálhatod:)
Szia!Én nem várt elõtt 2 nappal esti pisibõl teszteltem halvány pozitívat, aztán nem várt napján erõs pozitívat.X-epill és discolor teszttel.5+2km Drukkolok!!!
A kérdező hozzászólása: Holnap leszek 3 nappal elõtte. Reggel megcsinálom és akkor kiderül:) Szeretnék babát. Már 1 hete szédelgek hányingerem van egész nap és olyan mintha meg akarna jönni. Remélem nem fog. Meg azt vettem észre magamon hogy nincs türelmem. Ideges vagyok pedig én nyugodt szoktam lenni. Ez utalhat terhességre? Reggel megcsinálom a tesztet és írom az eredményt
én megcsinálnám. jó teszt!!majd írd meg mi lett.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok!! Szeretnék már én is 2 csíkos tesztet.Mikor csináltad? Reggel, este és hány nappal a nemvárt elõtt? Mi már 1 éve próbálkozunk de még semmi.

Terheség után meddig mutatható ki terhestesztettel a hcg-szint? Mikortól nem lesz csíkos a teszt?

Legjobb válasz: Én úgy tudom a 12 . hét körül már lecsökken a hcg, de pontosan jobb ha orvost kérdezel, mert én is csak hallottam.

Én úgy tudom a 12 . hét körül már lecsökken a hcg, de pontosan jobb ha orvost kérdezel, mert én is csak hallottam.
Altalaban az elso trimeszterben van jelen a HCG, de kivetelek mindig vannak! Az en dokimnak volt olyan paciense, akinek soha nem volt + tesztje megis terhes volt, valamint olyan is, akinek az egesz terhessege alatt vegig !!! , sot meg szules utan par hetig is pozitiv volt a teszt.... (Minden szervezet mas ugye...)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!