Találatok a következő kifejezésre: Mikortól múlnak a tünetek (2 db)

Ha kedden délelőtt ledöntött az influenza, egy napig volt magas lázam, nagyon erős antibiotikumot szedek, és már múlnak a tüneteim, mikor mehetek újra 2 hónapos kisfiam közelébe? Mikortól nem fertőzhetem meg?

Legjobb válasz: szerintem ha az összes gyógyszert beszedted és a orvos gyógyultnak mond. addig én nem javaslom, nehogy elkapja a baba. 2 hónaposan még nagyon pici, kb 0 immunrendszerrel.

szerintem ha az összes gyógyszert beszedted és a orvos gyógyultnak mond. addig én nem javaslom, nehogy elkapja a baba. 2 hónaposan még nagyon pici, kb 0 immunrendszerrel.
Ne csak az antibiotikumokat szedd hanem rengeteg C vitamint 4 ezer milligram mehet simán!!!!Naponta!!!!egészségügyis vagyok

Mikortól múlnak el a tünetek?

Most vagyok a 11. hétben. Eddig gyakori volt a mindennapokban az émelygés és a hányinger. Elég rosszul éreztem magam. 2 napja semmi ilyen tünetem nincs. Ez normális vagy valami gond lehet?

Legjobb válasz: Normális.

Normális.
Egyénenként változó. Van aki egész terhessége alatt émelyeg, hány. Ha szerencsés vagy talán elmúlt. Sokaknál a 12. hétig tart, utána jobb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!