Találatok a következő kifejezésre: Mikortól múlnak a (23 db)

MIKORTÓL LEHET ÜLTETNI A BABÁKAT? Barátnőm babája 4hós múlt és ültetni, bár baba is akarja, nekem 3hós múlt a lányom ő nem csinál ilyet de nem is ültetném még vagy lehet már?

Legjobb válasz: Addig nem szabad ültetni, míg magától nem ül! Ültetéssel gerincferdülést okozhat a babának, és mivel görnyed, levegõt sem kap rendesen.

Addig nem szabad ültetni, míg magától nem ül! Ültetéssel gerincferdülést okozhat a babának, és mivel görnyed, levegõt sem kap rendesen.
Nekem 5.5 hós a lányom és imádja ha felültetem.Fogom mindkét kezemmel, hogy ne terhelje magát. Néhány percekre. Nem eröltetem, hisz magától még nem ülne. Viszon szoktam félig ülõ helyzetbe kitámasztani párnával. Én 3 hósan nem ültetném még. Most is csak óvatosan.
A kérdező hozzászólása: Nem erölteti, a baba csinálja végül is, és õ akarja.
Kb. 4 és fél hónapos lehetett a fiam, mikor megfogta egyszer az ujjaimat és húzatta fel magát ülésbe. most 7 hónapos lesz és, ha kitámasztva ültetem elõrehajol, mert magától akar ülni. Van, hogy csak úgy leültetem, megtámaszkodik a lábán a kezeivel és úgy ül percekig. Minden babánál más. A dokinõ azt mondta, mikor elkezdte magát felhúzatni ülésbe, hogy pár alkalommal naponta ok, de többször nem szabad.
A mi gyógytornászunk is azt mondta nem szabad ültetni kitámasztva amíg magától nem tudja megtartani magát. Viszont ha már picit megtartja magát egyenes háttal, akkor lehet, de ha az egyenes hát nem megy neki, mert elfáradt akkor elég volt neki.
tegnap 08:57 Biztos, hogy azért támaszkodik elõre mert magától akar ülni??? Inkább azért hajolnak elõre a babák a támasztott ülésbõl, mert nem bírja a gerince, fáj neki, és szegényke segítene magának tartani a súlyt a kis kezeivel is, abban meg az a baj, hogy elõregörnyed és nem kap rendesen levegõt, nyomódik a kis tüdeje. Ezt nem piszkálódásból írom, de ne ültesd, majd ha megérik rá, felül vagy leül négykézláb állásból. Én is már alig várom, hogy üljön a babám, de semmi pénzért nem ültetném, mert láttam másoknál, hogy a babának ez még csak szenvedés.
Már bõven adhtasz!!!!!!
Nekem 7 hós múlt és szoktam neki adni mikor eszem. Csipegetek neki is.
Én már 6-7 hósan adtam neki.
Én teavajasat szoktam neki adni, sajttal és sonkával.
Inkább a teavajast. A margarin egy kész kemikália!!!

Mikortól tehetek a babám ételébe majonézt? Most 10 hós múlt! Tubusosra gondoltam!

Legjobb válasz: az én fiam 17 hós, de nem adok neki ilyeneket, teli van E-vel. amúgy szerintem még korai, másfél évesen adjál.

az én fiam 17 hós, de nem adok neki ilyeneket, teli van E-vel. amúgy szerintem még korai, másfél évesen adjál.

Két hetes múlt a kisfiam, mikortól adhatok neki babavizet vagy teát?

Kb. négy napja Infacolt adok neki, mert nagyon hasfájós lett! Ett?l viszont állandóan szomjas és cicit kér! Adok is neki, de az a baj, hogy valószín?leg többet szopizik, mint ami a szomját oltaná és utána visszabukja vagy kihányja! Ezért gondoltam a babavizre, de nem tudom lehet e már neki adni!?!

Legjobb válasz: Nyugodtan adhatsz neki énis azt adom és semmi baja (Jana)

Nyugodtan adhatsz neki énis azt adom és semmi baja (Jana)
Szia, szerintem nem kell neki sem vizet, sem teát adnod, az anyatej étel és ital is egyben, elvileg még nyáron sem kell az anyatejes babáknak plusz vizet adni, mert az anyatej oltja a szomjukat. Az, hogy visszabukja sem gond, így jön ki a fölösleg. Az én babám is minden kaja után bukik.. És lehet, hogy nem is szomjas, hanem növekedési fázisban van, és többet akar enni.
Osztom az elõttem író véleményét. Az én 6 hetes kisfiam is hasfájós, kap Infacolt, de kizárólag anyatejes. Pedig Õ is bukik néha sokat, akkor sem adok neki vizet, teát, mert az anyatej tökéletesen kielégíti a folyadékigényét is.
babavizet születéstõl kaphat, nyugodtan adhatod neki:) )
Szia! Anyatejes babának nincs szüksége vízre, fõleg nem teára. 4 gyerekes anyuka

Mikortól múlnak el a tünetek?

Most vagyok a 11. hétben. Eddig gyakori volt a mindennapokban az émelygés és a hányinger. Elég rosszul éreztem magam. 2 napja semmi ilyen tünetem nincs. Ez normális vagy valami gond lehet?

Legjobb válasz: Normális.

Normális.
Egyénenként változó. Van aki egész terhessége alatt émelyeg, hány. Ha szerencsés vagy talán elmúlt. Sokaknál a 12. hétig tart, utána jobb.

7 hónapos múlt a babám, még nem evett májat. Hippes bébiételt vettem 6 hónapos kortól adható sütőtök-sertésmáj. Ezt már adhatom Neki vagy inkább csirkemájat? És mikortól?

Legjobb válasz: Csirkemájjal szokták kezdeni.Én elõször pipihusit, majd pulykát adtam.Ezután köv. nálunk a csirkemáj. 7,5 hónapos a babám.

Csirkemájjal szokták kezdeni.Én elõször pipihusit, majd pulykát adtam.Ezután köv. nálunk a csirkemáj. 7, 5 hónapos a babám.
Adhatod neki nyugodtan. Bár nálunk a sütötökös annyira nem tetszet, inkább az alampûré sertésmájjal. Embere válogatja. Majd kiderül, hogy ízlik e neki. -8 hónapos baba anyukája-
A kérdező hozzászólása: Köszi! csirkemellet és pulykamellet már eszik (3 hete).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a 2. válaszolónak is. A babám nagyon szereti a sütõtököt, ezért is örültem meg ennek a kombinációnak!

Ha kedden délelőtt ledöntött az influenza, egy napig volt magas lázam, nagyon erős antibiotikumot szedek, és már múlnak a tüneteim, mikor mehetek újra 2 hónapos kisfiam közelébe? Mikortól nem fertőzhetem meg?

Legjobb válasz: szerintem ha az összes gyógyszert beszedted és a orvos gyógyultnak mond. addig én nem javaslom, nehogy elkapja a baba. 2 hónaposan még nagyon pici, kb 0 immunrendszerrel.

szerintem ha az összes gyógyszert beszedted és a orvos gyógyultnak mond. addig én nem javaslom, nehogy elkapja a baba. 2 hónaposan még nagyon pici, kb 0 immunrendszerrel.
Ne csak az antibiotikumokat szedd hanem rengeteg C vitamint 4 ezer milligram mehet simán!!!!Naponta!!!!egészségügyis vagyok

Egy 12 éves fiu vagyok és ha felhúzom a bőrt a péniszemről a makkom érzékeny mikortól múlik el ez vagy egyátalán elmúlik-e?

Ha elmúlik hány éves kortól???

Legjobb válasz: Nekem is érzékeny volt eleinte, most már nem az most 17 vagyok.. :D Volt, hogy úgy járkáltam napközben, hogy felhúztam a bõrt és így igaz dörzsölõdött de "erõsödött" is :DD

Nekem is érzékeny volt eleinte, most már nem az most 17 vagyok.. :D Volt, hogy úgy járkáltam napközben, hogy felhúztam a bõrt és így igaz dörzsölõdött de "erõsödött" is :DD
Még vagy 3 évig biztos nagyon érzékeny lesz. Nem emlékszek nekem pontosan mikor múlt el. De most 22 évesen már tök jó. 1 órás szex is megy vele:) Ha többet játszol vele hamarabb megszokja:)
nekem a nemi érés után kezdett elmúlni ez a kellemetlen érzés. 12 felé lehettem, tehát biztos el fog múlni hamar.

Ananászt mikortól adtál babádnak? 8 hós múlt a babóm. Adhatok neki turmixolva? Vagy még korai?

Legjobb válasz: Nekem a védõnõm azt mondta, hogy 8 hónapos kortól mehet az ananász, a narancs, a mandarin. De mindenki mást mond... De pl. bébiételben is van ananászos, ha jól emlékszem, az is 8 hónapos kortól adható.

Nekem a védõnõm azt mondta, hogy 8 hónapos kortól mehet az ananász, a narancs, a mandarin. De mindenki mást mond... De pl. bébiételben is van ananászos, ha jól emlékszem, az is 8 hónapos kortól adható.
Én adtam neki már a levét higítva...sztem próbáld meg almával keverve egy picit, és ha nincs semmi, akkor mehet.
:DD Vicces vagy elsõ hozzászoló :DD Ezek a mai bolti tejek tudod mikor láttak bocit?? :) SOHA!!!
Nekünk a védõnõ azt mondta 10 és fél hónaposan, hogyha kap tejterméket, és nem jelentkezett allergiás tünet, akkor adhatok neki tejet. (Addigra elfogyott az anyatej, a tápszert pedig nem is itta.) De fontos, hogy forrald fel a dobozost is. Amúgy általában 1 éves kortól javasolják, és nem kell vizezni ennyi idõsen.
A kerdezo az otthoni lefejt tehentejre gondolt! 1 eves kor utan lehet adni nekik tejet. Mar sokkal rosszabb minoseguek a tejek, mint regen voltak, meg ha felis vizezed, akkor az mar tul vizes lesz neki. 1 eves kora utan adjal neki, reggel kakao, este tejci. Szeretik nagyon. Mar ezt a par hetet huzd ki vele, inkabb ne adjal neki 1 ev alatt, annyira tiltjak! Jo babazast, szia
nem értem a kérdésedet. a sima, mezei dobozos tej is tehéntej... 1 - 1, 5 éves kor után szabad nekik tejcsit adni
3.válaszoló! 2.válaszoló vagyok. Te nem látod a kérdésben hogy írja is, hogy nem tehéntejre gondol!!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!