Találatok a következő kifejezésre: Mikortól lehet vetetni (2 db)

Nekem most volt lassan 3 hete abortuszom, sajnos el kellett vetetnem, mert bajok voltak. De nem mondtak semmit a szex kérdésröl 3hét múlva menjek vissza. Mikortól lehet megint szexuális életet élni?

és persze gumival,mert a többi sajnos nálam kizárt mint kiderült.

Legjobb válasz: Sajnálom, ami a babáddal történt. :( Sajnos nem tudok válaszolni pontosan a kérdésedre, de ha a szülõ nõknek 6 hét, hogy ne legyen fertõzésveszély, akkor valószínûleg neked is annyi. Majd ha visszamész, megmondja a dokid.

Sajnálom, ami a babáddal történt. :( Sajnos nem tudok válaszolni pontosan a kérdésedre, de ha a szülõ nõknek 6 hét, hogy ne legyen fertõzésveszély, akkor valószínûleg neked is annyi. Majd ha visszamész, megmondja a dokid.
én úgy tudom hogy hat hét
Én is 6 hétrõl tudok!
Lehetek indiszkrét? Nem fontos válaszolnod, de miért kellett elvetetned a babát? Remélem nincs probléma a méheddel?! 37 heteske
Nekem a 9. héten vették el a 7. hetesen fejlõdésben megállt babámat, és 2 hét szextilalmat mondott a doki!!! 2 hét után, gumival, nyugodtan lehet!
A kérdező hozzászólása: nyugodtam kérdezheted, 6és fél hetes voltam vérezgettem, kórházban voltam 5napot, és a kórházban vetéltem el, és gyógykaparást kellet végezni. de nem mondta a doki hogy mikortól lehet szexelni, csak hogy 3hét múla ami most lesz márciusban menjek vissza. de a menszeszem sem jött meg, akkor annak is késQbb kell megjönni?mert én úgy tudtam h, a mqtét után már pár napra megjön. akkor szexelhetünk de csak gumival?ugye?.mert még várni akarok mostmár a következö próbával.és ilyenkor még nyitva a méhszáj ennyi idö után is?
nagyon sajnálom ami veled történt. arra nem tudok válaszolni hogy miért nem jött meg a havid. ezt meg kell kérdezd a dokitól. mert a méhednek ki kell tisztulnia. a méhszáj még egy kis ideig nem zárul be. én csak szültem, és nekem azt mondták hogy ha a baba születése után´, az elsö évben szülök, akkor nagyobb az elvetélés lehetösége. de gondolom ezt azért mondták mert a méhemnek kellet idö hogy össze menjen. ugy tudom hogy 3-4 hónappal az abortusz után. még egyszer megpróbálhatjátok. légy erös!! :)
5. vagyok. Ilyenkor, igen, még nem zárt a méhszáj, de persze záródik vissza. Gumival lehet 2 hét után. Én 7 hetes voltam, és szintén itthon indult meg a vetélés, amit gyógykaparásal fejeztek be. A kontroll után, ami neked a 3. héten lesz, majd megmondja a dokid, hogy lát-e tüszõt érni, meg hogy a méhszáj és a méh milyen állapotban van. A mûtét után 4-6 héten belül kell megjönnie az elsõ mensinek! Ami elõtt ugye már van peteérés! Én is véreztem sajnos, én a 6. héten, kaptam Duphastont, ami nem segített, majd Utrogestant, ami igen, de ekkor már valószínûleg késõ volt. :( Mihamarabbi regenerálódást és a babát neked is!

Mikortól lehet betegállományba vetetni magam?

Már 8 hetesen is? Vagy csak nagyon indokolt esetben lehet?

Legjobb válasz: Szia! Én 7 hetes vagyok és már táppénzen vagyok nincs gond a terhességemmel csak a munka miatt kértem az orvosomat,hogy írjon ki! Ugy,hogy nyugodtan irasd ki magad te is mert az nem tesz jót se neked se a babádnak ha idekeskedsz.

Szia! Én 7 hetes vagyok és már táppénzen vagyok nincs gond a terhességemmel csak a munka miatt kértem az orvosomat, hogy írjon ki! Ugy, hogy nyugodtan irasd ki magad te is mert az nem tesz jót se neked se a babádnak ha idekeskedsz.
Akár már most is elmehetsz a dokidhoz, mondd meg neki, hogy stresszes a munkahelyed (szinte bármit mondasz neki, az elég), és szeretnél táppénzre menni, ki fog írni.
Szia! Hát akkor szerintem nyugodtan irasd ki magad! Nekem is stresszes a m.helyem, de én megmondtam hogy nem szeretnék ügyfelezni, hanem háttérmunkát szeretnék csinálni! Persze ehhez kell egy olyan fõnök... Aztán ha nem jön közbe semmi félidõtõl maximum szeretnék én is elvonulni. Sok sikert a babához! Ne hagyd hogy tönkretegyenek az üvöltözõs idióták!
Amikor megtudod, hogy babát vársz, már egybõl ki is lehet íratni magad a munkakörülményekre hivatkozva. Ha nincs arra mód, hogy áttegyenek ideiglenesen másik munkakörbe, vagy ezt te nem szeretnéd, akkor nyugodtan elmehetsz táppénzre, hiszen elsõ az egészségetek, és ebbe nemcsak a testi egészség tartozik, hanem a lelki is.
Szinte az elsõ pillanattól írhat javaslatot a nõgyógyász a táppénzre, amit a háziorvos szó nélkül elszokott fogadni. Az elsõ gyermekemmel én is veszélyeztetett terhes voltam a munkahelyem miatt( folyamatos kipufogógáz mellett dolgoztam )így már 8 hetesen táppénzen voltam , sajnos 28 kilót híztam is! Most a másodikkal 36. hetes vagyok, de még mindig dolgozgatok, nem fizikai munkát és keveset, de jól vagyok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!