Találatok a következő kifejezésre: Mikortól lehet teát inni és (4 db)

Mikortól lehet málnalevél teát inni és mire jó?

Legjobb válasz: Szia. A 36. héttõl napi egy csészével, elvileg lerövidíti a vajúdás idejét. De nem mindenkinél jött be. Keress vissza erre a kérdésre, mert már nagyon sokszor elhangzott, és ott olvashatsz tapasztalatokat is. Üdv, 33 hetes kismama

Szia. A 36. héttõl napi egy csészével, elvileg lerövidíti a vajúdás idejét. De nem mindenkinél jött be. Keress vissza erre a kérdésre, mert már nagyon sokszor elhangzott, és ott olvashatsz tapasztalatokat is. Üdv, 33 hetes kismama
Puhítja a méhszájat így segíti a tágulást. 36. héttõl lehet inni napi 1csésze! Sztem nagyon nagyon jó!!!

Hol lehet venni Homeopátiás bogyókat és málnalevél teát? mikortól kell elkezdeni inni? Mennyibe kerülnek ezek a termékek?

Köszönöm a válaszokat. 34 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia. Patikába veszem õket. Itt tudsz kérni tájékoztató füzetet is minden homeopátiás termékrõl.De a neten is megtudod õket nézni.A teát nem ismerem.Én amióta babós vagyok csak homeopátiás szereket szedek. 40 hetes kismama

Szia. Patikába veszem õket. Itt tudsz kérni tájékoztató füzetet is minden homeopátiás termékrõl.De a neten is megtudod õket nézni.A teát nem ismerem.Én amióta babós vagyok csak homeopátiás szereket szedek. 40 hetes kismama
A málnalevél teát úgy tudom, hogy a 36. héten kell elkezdeni, napi 1 csészével kell inni. A homeopátiás bogyók közül van olyan, amit pár héttel elõtte, van, amit vajúdás alatt kell szedni. (A nevüket sajnos nem tudom). Én még nem vettem, de szerintem gyógynövényboltban, gyógyszertárban lehet kapni.
A málnalevél tea bioboltban kapható, én úgy tudom, a 32-34. héttõl lehet inni, mert az izmokat lazítja, nem a szülést indítja meg. De a boltban ezt tudják, segítenek. A homeopátiás szereket patikában lehet megvenni, ott is tudnak segíteni, de nekem a szülésznõm ajánlotta. Arnica Montana az egyik, ez a sebgyógyulást segíti elõ. Van mégegy, amit szedni kell, de errõl pontosabbat a szülésznõk mondanak. A málnalevél tea 190 Ft és 1-2 hétig elég, a bogyók 500-700 Ft körül vannak. Állítólag nagyon jók, én az elõzõ szülésem alkalmával nem szedtem, errõl meg még nincs tapasztalatom. :-(
A homeopátiás szerek közül a legtöbb gyógyszertárban csak a komplex szerek kaphatók, az ún. monokomponensû szerek (amik a szüléskor segíthetnek és sok más is) olyan gyógyszertárakban vannak, ahol van olyan patikus, aki tanult homeopátiát is. NAgyobb gyógyszertárakban tudnak segíteni valószínûleg. Azt javaslom, itt nézz körül, sztem a legtöbb kérdésedre megtalálod a választ: http://www.homeopatia.info.hu Málnalevélteát pedig patikában, vagy gyógynövényboltban tudsz venni.
Én vettem homeós golyócskákat is gyógyszertárban. Igaz, valóban nincs úgy, hogy csak úgy bemész és azt mondod, ez meg ez kell, hanem meg tudják rendelni neked, ha elmondod mit szeretnél milyen hígításban!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)
3, 5-4 hós kora körül lehet kostoltatni gyümölccsel.
Csak anyatejeseknél javasolják a 6 hónapos kor utáni kóstoltatást, tápszereseknél és vegyes (anyatej-tápszer, mi is ebbe tartoztunk) kajánál nálunk a védõnõ 3, 5 hónapos kortól javasolta az almapürét és a friss almalé kanalazását. Mi így tettünk.
én 3 hónaposan kezdtem mást is adni neki.sokak szerint most 5-6 hónapos kortól szabad csak.nekem már a 4-dik babám.van tapasztalatom.az elsõnél mindent betartottam.gyümölcsel kezdtem.utána fõzelék.az enyém is tápis.most 5 hónapos és már csak 2-szer eszik azt.
22:17: tudom én is, hogíy a tápszert nehezebb megemészteni, mint az anyatejet. Az anyatejet máûsfél-két óra alatt megemészti a kisbaba, kiürül a gyomra, és ismét megéhezik. A tápszeres baba sokkal ritkábban éhezik meg, met a tápszer nehezebben emészthetõ. Csakhpgy én NEM ERRÕL beszéltem, hanem arról, hogy a baba meésztõrendszere anyatej és tápszer esetében is teljesen ugyanolyan. Nincs olyan, hogy tápszres baba emésztése hamarabb áll készen a hopzzátáplálásra, mint az anyatejesé. Az anyatejnek a tápszer az alternatívája, jó esetben fél éves koráig. Hozzá lehet táplálni már korábban is, de minek? Úgyse tudja normálisan megemészteni a baba.
Amikortól az emésztése alkalmas lesz arra, hogy a nehezebb, összetettebb ételeket megeméssze, feldolgozza. Ez kb a 6 hónapos kor.
A baba emésztõrendszerének teljesen mindegy, hogy tápszert vagy anyatejet kap 6 hónapos koráig. A tápszertõl nem lesz érettebb, felnõttebb az emésztése.
Nem azért KELL elkezdeni 4 hós korban a hozzátáplálást tápszeres babák esetében, mert érettebb a bélrendszerük, hanem azért, mert vasraktáraik 4 hónapos korra kiürülnek (ahogy az anyatejesekét 6 hós korban), és ha nem így teszel, vashiányos vérszegénység alakulhat ki náluk!!! B.
A kérdező hozzászólása: Én is azt olvastam a neten hogy a tapszeres babak hamarabb kaphatnak hozza taplalast :)
Ezt nem mondanám! A tápszerbõl hiányzik némi emésztést segítõ enzim, amit mesterséges enzimekkel nem tudnak pótolni. Ezért is van az, hogy amig az anyatejeseket lehet igény szerint etetni, a tápszereseket csak 4 óránként, mert még nem emésztette meg a gyomruk a tápszert. Mi is tápisok lettünk 3 hónap után, és tényleg így van.
Szia! Mi most vagyunk 2és fél hónaposak, kb 1 hónapja esszük a répa-alma pürét, egy pár hete a tejpépet(4hónapos kortól, gluténmentes legyen, mi a rossmannosat szeretjük), most kezdtük a banánt, szerencsére eddig nem fájt semmitõl a pocink. Viszont amióta tejpépet eszik nem hajlandó megenni a tápszert, úgyhogy kecsketejet adok neki, amire azt mondják olyan mint az anyatej. Szerintem ki kell tapasztalni kinek mi a jó. Régen nem volt ilyen hogy 6 hónapig csak anyatejet egyen, nem volt tápszer sem és mégis egészséges felnõttek lettünk.


Mikortól és hogyan lehet inni a málnalevél teát?

Legjobb válasz: 36. héttõl, napi 2-3 bögrével. Egy bögre forró vízhez 1-2 kiskanál teafû kell. Letakarva megvárni míg kihûl. Leszûrve fogyasztható. Én a 40. héttõl már napi 1 litert ittam, 5 óra alatt szültem.

36. héttõl, napi 2-3 bögrével. Egy bögre forró vízhez 1-2 kiskanál teafû kell. Letakarva megvárni míg kihûl. Leszûrve fogyasztható. Én a 40. héttõl már napi 1 litert ittam, 5 óra alatt szültem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!