Találatok a következő kifejezésre: Mikortól lehet piciket (26 db)

Mikortól lehet picit sózni a babáknak a fözit?

Legjobb válasz: kezdettõl lehet, 5-6 hónapos korától. Az már csak rajtad múlik, hogy mikortól akarod. Én kezdettõl sóztam.

kezdettõl lehet, 5-6 hónapos korától. Az már csak rajtad múlik, hogy mikortól akarod. Én kezdettõl sóztam.
A kezdetektõ teszek bele egy pici sót. Ezért most biztos le is leszek pontozva...
1 éves kortól, de akkor is éppen hogy. Persze ha már a te kajádba is bele kostolgat akkor nem fogja akarni a füszertelen kaját.
Én is már 5 hónapos korától enyhén sóztam! Késõbb már majorannásat is ehet, és aztán mindent, csak ne legyen erõs.
6 hónapos korától tettem bele pici sót
10 hónapos és még nem sózok neki semmit!
(kezdetektõl)
Hár=Hát
Hár én 8 hónapos korában már tettem bele pici jódozott sót, meg olajat.1 évesen már azt ette amit mi.
Nekem a doki is azt mondta, amikor a hozzátáplálás elkezdése volt a téma: Anyuka, megfõzi a krumplit csipet sóval egy kis vízben... Szóval a kezdetektõl tettem pici sót. 1 éves korukra a babák már azt eszik nagy többségben, amit a szüleik is (persze amit lehet, és a nem csípõs, és nem túl fûszeres ételekre gondolok).

A K és D vitamint mikortol és mennyit kell adni a picinek? Mikortol lehet öt utcára vinni? 1 hetesek vagyunk! Hasfájás ellen mit tegyek?

Legjobb válasz: elõzõ, biztos nem hetente kell a K-vitaminból, hanem havonta, heti az már elég túladagolás :D D-vitamin viszont napi 1 általában, 6 hetes kortól HA AZ ORVOS ÚGY ÍRTA KI!!!! a legtöbb babának ennyi de ha valami probléma van több-kevesebb kell. nekem annyira durva egyébként, hogy ennyire fontos dolgokat itt kérdezel! ezeket túl lehet adagolni, nem véletlenül vény köteles, nem is értem hogy gondolod, hogy megszavaztatod!!!! kicsit legyél már felelõsségteljesebb, ha elfelejtetted mit mondott a dokitok akkor hétfõn hívd fel, de nem itt kérdezgesd az egy hetes babád gyógyszer adagját! látod, az elsõ válaszoló is másképp emlékezett, ennyi az egész, máris meglehet a baj...

elõzõ, biztos nem hetente kell a K-vitaminból, hanem havonta, heti az már elég túladagolás :D D-vitamin viszont napi 1 általában, 6 hetes kortól HA AZ ORVOS ÚGY ÍRTA KI!!!! a legtöbb babának ennyi de ha valami probléma van több-kevesebb kell. nekem annyira durva egyébként, hogy ennyire fontos dolgokat itt kérdezel! ezeket túl lehet adagolni, nem véletlenül vény köteles, nem is értem hogy gondolod, hogy megszavaztatod!!!! kicsit legyél már felelõsségteljesebb, ha elfelejtetted mit mondott a dokitok akkor hétfõn hívd fel, de nem itt kérdezgesd az egy hetes babád gyógyszer adagját! látod, az elsõ válaszoló is másképp emlékezett, ennyi az egész, máris meglehet a baj...
a k vitamint úgy tudom hetente egyszer ha szopizik ha tápszeres akkor nem kell, hetente egy ampulla.D vitamin napi egy csepp.
Ilyen fontos dolgokat nem mond el a védõnõ?? Igen a D vitaminból naponta egy cseppet kell adni a K vitaminból havonta egy ampulla.
Vitaminokat nem írt az orvos? Nem mondta el hogyan kell? Érdekes orvos lehet. :O No: K-vitamin: ha anyatejes HAVONTA (nem hetente) egy alkalommal kell 1 ampulla Konkion-t adni a picinek. Általában javasolják, hogy hónapfordulón add, akkor nem felejted el. :) Az újabb csomagolásúak már fecskendõt is tartalmaznak, így nagyon egyszerû a beadása. Ha tápszeres: nem kell adni, a tápszerben van. D-vitamin: Általában napi 1csepp Vigantol-t írnak a babáknak (bizonyos esetekben kettõt), kanálba 1csepp+pár csepp anyatej (vagy tápszer), be a szájába. :) Szerintem nyugodtan kiviheted már egy kis idõre, olyan gyönyörû napsütés van. :) Hasfájásos tapasztalatom nincs (szerencsére). Szép napot!
Két hetes kortól lehet kivinni a babát (vagy felöltözteted éd szellõztetsz), ha jó idõ van. Elõször csak rövid idõre aztán fokozatosan emelve a levegõn töltött idõt. A Vigantol csepp adagja normális esetben két hetes kortól, napi egy csepp. A konakionból havonta egy ampulla szükséges, de csak addig amíg kizárólag anyatejet kap a csecsemõ. Régen konakion port adtak, amibõl hetente egyet kellett anyatejben elkeverve adni a babáknak.
Változó hogy a doki a K vitaminra mit mond!Elsõ hónapban hetente is adathatják de van aki havonta adatja.A d-vitamint napont 1szer kivéve ha az orvos máshogy nem írja.

Búzaliszttel mikortól lehet a főzelékeket sűríteni? Mikortól kaphat a baba egy pici sót is?

Legjobb válasz: 7 hónapos korig kell bevezetni a glutént.Nekem azt mondta védõnõ a 6 hónapos státuszon, hogy egy kiskanálnyi liszttel sûrítsem a fõzelékét, az jobb, mint a babakeksz gyümibe reszelése, mert ezekben a babakekszekben is van minden szar.A sót nem tudom mikor lehet az ételébe tenni, de én még nem tettem. 7 hónapos kislány anyukája

7 hónapos korig kell bevezetni a glutént.Nekem azt mondta védõnõ a 6 hónapos státuszon, hogy egy kiskanálnyi liszttel sûrítsem a fõzelékét, az jobb, mint a babakeksz gyümibe reszelése, mert ezekben a babakekszekben is van minden szar.A sót nem tudom mikor lehet az ételébe tenni, de én még nem tettem. 7 hónapos kislány anyukája
igen, lisztet már 7 hó elõtt jó elkezdeni, tehát a rántás is jó, fõleg ha olivaolajjal kevered. sót én kb.10 hótól tettem, amikor már a mi ételünkbõl vettem ki neki. maíg külön fõztem, addig nem sóztam. fûszereket viszont lehet 8 hótól pl.petrezselyem, kapor...
Mi 4 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást, 5 hónaposan bevezettem a glutént(elõször kekszet kapott, majd liszttel habartam) és 7 hónapos kora óta teszek egy pici sót az ételébe.


Kb mikortol lehet elkezdeni egyfajta napirendre terni, szokni, a pici babaknal? Mi 4 hetesek vagyunk, korai lenne meg? Es mikortol varhato hogy ataludja az eszakat, ertem ezalatt, hogy tobbet mint 3 ora?

Legjobb válasz: Az a baj a napirendel ilyen kicsi korban, hogy gyorsan változik. Nekünk 6 hetesen volt elõször, de csak 1-2 hétig tartott. Akkor jó tartani, ha huzamosabb ideje már ugyanabban az idõben ébred, mert akkor tudsz mihez viszonyítani. Nálunk a miatt változtak, hogy nappal milyeneket aludt, mert áttértünk elõször az 5x evésre, most meg a 4x evésre. De ugyanakkor kel, ugyanakkor fekszik. Csak tovább bírja a kajával. Az, meg hogy mikor alussza át az éjszakát, sose lehet tuddni. Nekem már a kórházban is aludt 4-5 órát éjjel, örültem neki. Aztán napról napra kicsit többet, már 2 hónapja ugyanaz a napirendünk, és este 10-fél 10-ig alszik. 4 hónapos

Az a baj a napirendel ilyen kicsi korban, hogy gyorsan változik. Nekünk 6 hetesen volt elõször, de csak 1-2 hétig tartott. Akkor jó tartani, ha huzamosabb ideje már ugyanabban az idõben ébred, mert akkor tudsz mihez viszonyítani. Nálunk a miatt változtak, hogy nappal milyeneket aludt, mert áttértünk elõször az 5x evésre, most meg a 4x evésre. De ugyanakkor kel, ugyanakkor fekszik. Csak tovább bírja a kajával. Az, meg hogy mikor alussza át az éjszakát, sose lehet tuddni. Nekem már a kórházban is aludt 4-5 órát éjjel, örültem neki. Aztán napról napra kicsit többet, már 2 hónapja ugyanaz a napirendünk, és este 10-fél 10-ig alszik. 4 hónapos
Anyatejes vagy tápis? A tápis babák hamarabb kezdik átaludni az éjszakát. Az én lányom 2 hetes korától tápis is volt, de 3 hós koráig még volt cici is. 6 hetes kora óta alussza át az éjszakát mai napig(most 6 hós), de 2 hós koráig még hasfájós volt. De az utána megszünt. Így nekünk 2 hós korától állt be a napirend.
A kérdező hozzászólása: Tapis az en babam is, mert sajna nem indult be a tejem. Minden reggel kb masfel hete reggel 6.30-7 korul kel utanna mar nem alszik vissza, es este 9 korul fekszik le, es 2x kel enni ejjel ekozott az ido kozott, ugyhogy az ejszakak kb egyformak, csak van amikor jobban faj a hasa, akkor nagyon sokat felsir es simizni kell a pocijat. Napkozben meg van mikor alig alszik egesz nap csak ilyen fel orakat, van mikor meg orakat alszik evesek utan.
Én kezdettõl fogva egy könyvbõl nevelek és próbálom úgy csinálni ahogy le van írva.Eddig minden rendben ment.Nappal egyáltalán nem alszik de a könyv erre is írt megoldásokat 2 és fél óránként eszik ilyenkor a köztes idõben játék és dajkálás van de többet van az ágyában.Éjjel viszont 1* ébred fel mindig ugyanabban az idõpontban.Nekem így jó és szerintem neki is.Most 2 hónapos.
Az én kisfiam 4 hetesen aludta át elõször az éjszakát, de soha nem kelt fel elõtte sem 1nél többször. 7 hetes kora óta kap minimális tápszeres pótlást(napi 180ml), de ez nem változtatott az éjszakáin. Nálunk szerintem ez alkati kérdés volt a kisfiamnál, nem rajtam múlt. Kb 2 hónapos volt, mikor azt lehet mondani, h kezdett kiszámítható napirendje lenni, persze mindig attól függ, h mikor ébred, mennyire fárasztó a játék, meg mindentõl, ami egy felnõttet is befolyásol(idõjárás, hangulat). A fürdési idõ elejétõl fogva közel azonos idõben történt, a séta lehetõség szerint szintén, mióta kanalasat eszik, az is ad egy fix pontot. Én magam se vagyok egy szigorú napirend szerint élõ egyén, a gyerekem is szeretném, ha rugalmas lenne, ez jelenleg még úgy látszik nála is mûködik, mondjuk, mindent elmondok neki elõre, ha valami szokatlan dolog várható, hiába lehet h nem érti.

Miért nem lehet itatni a pici babákat? Mikortól lehet vizet, teát adni nekik?

3 hós a kisfiam, mikor adhatok neki forralt vizet? Tápszeres már sajnos, nagyon minimális tejet tudok neki lefejni naponta.

Legjobb válasz: lehet itatni! nyugodtan adj neki forralt-lehûtött vizet, vagy babavizet vagy babateát..én személy szerint nem vagyok híve a babateának, de sokan azzal itatják babájukat.

lehet itatni! nyugodtan adj neki forralt-lehûtött vizet, vagy babavizet vagy babateát..én személy szerint nem vagyok híve a babateának, de sokan azzal itatják babájukat.
Pár hetesen csak egy-egy kortyot adtam neki, pl ha felébredt. De kaja elõtt nem. Az étvágyával szerencsére nincs gond. Azóta napont 1.5-2 dl is elfogy. Most 8 és fél hós!
20.54 es vagyok. Édes kömény teát adok neki, patikában veszem, herbáriás!
Az én babám már 2 hónapos korától kap vizet, adj neki nyugodtan. Babateát is kaphat már, de granulátumosat ne adj neki, mert az tiszta cukor.
Én amióta hazahoztuk a kórházból azóta adok neki forralt vizet. teát, meg nem tudom kb. másfél hónapos kora óta. Na jó nem literekre kell gondolni, csak egy két kortyot az elején.De a teát is csak cukonélkül, és nagyon gyengére csinálom. Imádja.
A kérdező hozzászólása: Nem veszi el az étvágyát? Nem telíti meg a pici gyomrát? Ugyanannyit tud majd enni? Tudom, írtad, hogy nem literszámra itatad.
A kérdező hozzászólása: Akkor éjjel adhatod neki, ha felébred? Olyan keveset szokott enni, talán szomjas csak.
Én úgy tudom, hogy csak az anyatejes babáknak nem kellene plusz folyadékot adni, mert az anyatej védõréteget képez a bélfalon, és más folyadék azt lemossa.
Ki mondta, hogy nem lehet? Elvileg nem kell nekik, csak mikor megkezded a hozzátáplálást, de lehet adni. Nagylányom nyári volt, neki adtam forralt vizet az elsõ naptól. Kislányom március 4.-ei, neki is fogok már amint megjön a meleg vizet adni. Teát semmiképp, igyon csak vizet!!
Kisfiam nyári baba volt, tápszeres, és babavizet kapott az elejétõl fogva.Nyugodtan adhatsz neki!Jó babázást!

Mikortól lehet a piciket sapka nélkül sétáltatni?

Tudom buta kérdés.5 hos babámnak mindig melege van,de ha leveszem a sapit félek hogy megfázik.A lakásban lehet már rövidujjuban?

Legjobb válasz: Ezen én is gondolkodtam már. Szerintem sapi nélkül még ne vidd ki. Majd ha már pulcsi sem kell, akkor lehet sapi nélkül. Az én babám is 5 hónapos, itthon általában már rövidujjúban van. Ha fázik, akkor adok rá pulóvert. Onnan lehet tudni, hogy fázik, hogy hideg az orra.

Ezen én is gondolkodtam már. Szerintem sapi nélkül még ne vidd ki. Majd ha már pulcsi sem kell, akkor lehet sapi nélkül. Az én babám is 5 hónapos, itthon általában már rövidujjúban van. Ha fázik, akkor adok rá pulóvert. Onnan lehet tudni, hogy fázik, hogy hideg az orra.
Ha meleg a lakásotok akkor igen .Vagy hosszú újjú badyban.A kinti sapinélküliséggel még várj egy picit.Május végefelé mikor már tényleg melegek vannak, akkor már nem lényeg sapi.Igaz én akkor is adtam az enyémre kis vászon kalapot.De ezt embere válogatja.Az én lányom szereti a sapikat így egész nyarat kalapokban töltötte.Ez megvéd a naptól és a széltõl is.
Ne feledd, hogy a picikek fule nagyon erzekeny es bizony nagyon konnyen kaphatnak fulgyulladast ami pokoli fajdalommal es visitassal jar - tapasztalat. En mindenkeppen adnek a fejere sapit. Sot, nyaron is kalapot, hogy vedje a boret. Atmeneti idoben, szelben nagyon praktikus a kendo. En mindig a nyakanal nezem meg mennyire fazhat a baba. Hatul a tarkojanal. Kicsi kezecskek, orrocska hideg, egyertelmu a diagnozis.
Szerintem, ha melege van, akkor adj rá egy vékonyabb sapkát.Én most kaptam egy nagy halom babaruhát, és van benne olyan kis tavaszi sapi is, meg vékony nyári sapi, meg vastag téli.Ha meleg a lakás szerintem miért ne lehetne rövidújjúban.Már elmúlt az az idõszak, amikor rá akkor is pulcsit kell adni, amikor te pólóban rohangálsz, már kezd zsírt felhalmozni a teste.
Én az 5 éves lányomnak engedem meg, hogy sapi nélkül legyen, bár lehet, hogy túlzás... a piciknek még haja se nagyon van, a füle ne legyen szabadon, a fejükre kell napvédõ, így nálunk télen-nyáron van valami fejfedõ...

Azt a vékony kispárnát amit pici babáknak való ágynemű szettel lehet együtt kapni mikortól lehet a baba feje alá tenni?

Tudjátok,rácsvéd?,paplan,párna,baldachin

Legjobb válasz: 3 évesem azzal alszik, de nem a feje alatt van hanem öleli :) amíg nem muszáj, ne tedd alá. eleinte a fulladásveszéyl miatt, olyan 9-10 hónapos korig, aztán meg a gerince miatt nem ajánlott a párna, mondjuk ez persze nem okoz gondot, annyira vékony, de amíg nem igényli ne rakd be neki az ágyába, felesleges

3 évesem azzal alszik, de nem a feje alatt van hanem öleli :) amíg nem muszáj, ne tedd alá. eleinte a fulladásveszéyl miatt, olyan 9-10 hónapos korig, aztán meg a gerince miatt nem ajánlott a párna, mondjuk ez persze nem okoz gondot, annyira vékony, de amíg nem igényli ne rakd be neki az ágyába, felesleges
Min. egyéves korig nem szabad párnát alátenni!
Amikor hazahoztuk a kórházból úgy aludt + rátettem egy pelust. Ha véletlenül bukna nem kell az egész ágyat szétszednem minden nap.
Már újszülött kortól a feje alá lehet tenni, mivel abban annyira minimális a töltet, hogy abszolút nem emel a fején semmit (ezáltal a gerincét sem terheli).Én rátettem még egy textil pelust, hogy ha büfizik, az felfogja.
A húgom nem használ párnát, most négy és fél hós a picurja. Mikor nálunk vendégeskedtek, a picur felavatta a kiságyat, én bekészítettem neki ezt a fajta kispárnát is. Nem tiltakozott a húgom ellene, a picur is elvolt vele. Sõt, mondták, jó a szoba csíje, mert életében elõször aludt el hason, ráadásul 3 teljes órát aludt. Utána is szépen elvolt, nézegette a párna mintáját. :) Hozzá kell tennem, a húgom nagyon-nagyon fél mindentõl, amiben veszélyt lát. 33+3 hkm
11 hós a kisfiam, a napokban adtam oda neki. Szuper jókat alszik rajta és piszkálgatja míg el nem alszik rendesen. Szinte nincs is benne töltet, nem emeli meg a fejét, én nem hiszem, hogy gondot okozna...

Mikortól lehet babapiskótát adni a picinek? 5 hónaposak vagyunk már lehet?

Legjobb válasz: Az olyan cukros hogy én nem adnék neki...késõbb sem..egyenlõre még a folyékonyabb dolgokat kell bevezetni nem tudom hoyg már elkezdted-e gyümölcs zöldég stb.

Az olyan cukros hogy én nem adnék neki...késõbb sem..egyenlõre még a folyékonyabb dolgokat kell bevezetni nem tudom hoyg már elkezdted-e gyümölcs zöldég stb.
én is azt mondom, hogy babapiskótát majd olyan 10 hónapos kor után mert tojás van benne. ha nagyon adni akarsz valami rágcsát akkor kifli... off: 2 hete kezdted a hozzátáplálást és már 3 étkezést ki is váltottál, ez így nagyon nem jó, ezzel borzasztóan megterhelted a babád gyomrát. 2 hét alatt ott kéne tartanotok, hogy a 10 órait a napokban váltottad ki és majd most fogood elkezdeni az ebédet. egy étkezés 2 hét! szerintem térj vissza arra, hogy napi 1 szilárd, ebbõl így bajok lehetnek sajnos
Kérdezõ, te is 5 hónapos vagy? Gratulálok anyukádnak, ha máris megtanított írni... Amúgy én nem adnék babapiskótát legalább 2 éves koráig, mivel abban is van cukor.
3.válaszolónak is gratulálni lehet, te biztosan az a tipikus okoskodó és mindenkit kijavító tipus vagy, mellesleg nem egy szerethetõ fajta... kérdezõ: sztem néha adhatsz már neki, ugysem eszi meg sztem mindent, csak elmaszatolja:)
A kérdező hozzászólása: Nekem azt mondta a védõnõ a cukor telíti a gyomrát és a cukorbetegség is könnyebben kialakulhat!!
Az én babám 7 és fél hónapos, de én még nem adtam neki, bár vettem egy dobozzal. Értelme úgy lenne ha egészben megkaphatná, de még csak két foga van és elég mohó így én félek odaadni, nehogy letörjön egy nagyobb darab és gond legyen. Ledarálni szerintem meg jobb a keksz! Én 4 hónapos korától adok neki a gyümijébe, fõleg ha almát kap. Cukrot nem tudom miért nem ehet egy baba? Én sem szívesen enném meg az ételt cukor és só nélkül. Persze mindent módjával..
A kérdező hozzászólása: Ja és a harmadik válaszolónak nincs mit mondanom sokszor van ilyen de nem foglalkozom vele!!!! NAGYON KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A VÁLASZOKAT!!!!!! :-)
A kérdező hozzászólása: A hozzátáplálást elkezdtem 2 hete úgy eszünk reggel tápszer, tízórai gyümölcs (általában alma) ebéd sütõtök püré vagy sütõtök alma püré uzsi gyümi vacsi tápszer és ha felkel éjszaka tápszer!! Nagyon mást nem mertem neki még adni!!
Ez vicces, hogy mindenki a CUKOR miatt nem adna babapiskótát. Pedig nem azért nem lehet, hanem a tojás miatt! Babapiskótát csak akkor lehet, ha már eszi a tojást: 10-12 hónaposan. A legjobb a sima háztartási keksz. Abban "semmi" nincs. Még a babakeksz se való igazán babáknak (abban is van asszem tej). Mindegy a háziorvos is a háztartási kekszet ajánlja. Lehet kapni darálva is, én olyat vettem és a gyümölcs pürébe belekevertem egy kis kanálnyit. Így kap glutént, sûríti egy kicsit a papit és nem lesz olyan savas... Késõbb meg odaadhatod egészben, hogy rágcsáljon.
Kapott már hozzátáplálást? Miket? Gluténnal, tojással, tejjel hogy álltok? Nagyon sok babapiskótában sajnos ezek benne vannak, ráadásul rettentõ cukrosak, és szerencse ha nincs bennük tartósjtó, állományjavító és egyéb finomságok:(. Ha már bevezetted a glutlnt, és mindenképp valami majszolnivalót keresel, akkor én azt javaslom, hogy keress tej- és tojásmentes, gyümölccsel édesített házi babakeksz receptet, sokkal jobb egy 5 hónaposnak:) .
adj inkább almát, azt már simán lehet
A kérdező hozzászólása: Oké akkor csak 10 óraira eszik gyümit!!!! KÖSZI

Mikortól lehet megemelni egy picit a babakocsit, nem ülőhelyzetre gondoltam? 19 hetes a babám, de már nem szeret feküdni a kocsiba, mert úgy nem tud nézelődni.

Legjobb válasz: Szerintem már egy kicsit meg emelheted neki. Végül is a babahordóban is félig ülõ helyzetben van a baba. A lényeg, hogy ne egész nap legyen úgy mert az árt a gerincének, de egy kis ideig szerintem nyugodtan lehet.

Szerintem már egy kicsit meg emelheted neki. Végül is a babahordóban is félig ülõ helyzetben van a baba. A lényeg, hogy ne egész nap legyen úgy mert az árt a gerincének, de egy kis ideig szerintem nyugodtan lehet.
Az én babám most 6 hónapost, és most ültettem fel kicsit, nézelõdni :-) Szerintem akkor jobb, ha már kicsit tud ülni. De ahogy az elõttem válaszoló is írja, egy kis idõre biztos nem árt neki! Jó babázást!
6 hónapos a kislányom, és most raktuk át sportkocsiba félig ülõ helyzetbe.Imádja mert nézelõdhet.
Szia! Próbáld ki hogy hason és kifelé feküdjön. Az enyém már vagy egy hónapja így utazik és imádja. Nem tud még ülni, de így jól tud nézelõdni.
én majd csak akkor emelem, ha tud ülni. Olyan kocsink van, amibõl alapból jól kilát, mivel hátul kezdõdik az árnyékoló és alacsony a pereme (régi gagyi kocsi, de ki gondolná). Amúgy meg ott a kenguru, az tartja a hátát és nézelõdhet is.
15:48-tól érdeklõdnék, hogy te hogy teszed hason, kifelé a babát a kocsiba? Be lehet úgy is kötni? Vagy nem kötöd be? Milyen babakocsitok van? Nekünk Pierre Cardin van csak a tolókart lehet átfordítani, de az árnyékoló tetõt nem lehet áthelyezni a másik oldalra. Vagyis csak úgy kivitelezhetõ (hogy ki is lásson) ha a kocsi lábrészénél van a baba feje, viszont így meg nem lehet bekötni, tolni nem is merném mert szerintem tuti fejre esne a kocsiból. Írd már le légyszi, hogy te hogyan csinálod mert már nagyon kíváncsivá tettél! :) Köszi elõre is.
Szia! Nekünk Raf-pool king kocsink van és simán lehet úgy tolni, hogy felém néz a babánk, vagyis lábfelé mert elég nagy a perem, hogy ne essen ki, viszont kilát fölötte. Ilyen: http://aprosagokboltja.hu/spd/28popiel/KING_RAFPOL_4
Ja, és a tolókart is meg lehet fordítani, de így jobb, mert így engem is lát, meg kifelé is :-)

Mikortól lehet tenni egy pici fokhagymát a baba ételébe?

Spenótot adnék neki ebédre,és gondoltam megbolondítanám egy kis fokhagymával,ha lehet.Most 8 hós.

Legjobb válasz: Persze, lehet. 8 hónaposan adtam én is elõször fokhagymát (húsleves leveszöldséget "bolondítottam" meg vele), de hagymát már 7 hónapos korától adtam.

Persze, lehet. 8 hónaposan adtam én is elõször fokhagymát (húsleves leveszöldséget "bolondítottam" meg vele), de hagymát már 7 hónapos korától adtam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, akkor ma finomat eszünk :)
Nyugodtan adhatod neki. Kb én is ennyi idõsen kezdtem fokhagymát vöröshagymát, petrezselymet, majorannát stb. A fokhagymát különösen szereti ababám.
Ma mi is fokhagymás spenótot ebédeltünk! Szuper fini volt! Egy kis húsleves lével engedtem fel neki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!