Találatok a következő kifejezésre: Mikortól lehet mondani, hogy valaki (4 db)

Mikortól lehet mondani, hogy valaki kívános?

ugyértem,ha napok óta kivánok valamilyen ételt(gesztenyepüré)és ha megkapom,nagyon jó,mp-ek alatt megeszem,akkor én kívános vagyok?Nem tudok róla,h.terhes lennék.még van kb 13napom mensiig

Legjobb válasz: Ha elsírnád magad érte,akkor kívánós vagy.És lehetsz kívánós terhesség nélkül is.

Ha elsírnád magad érte, akkor kívánós vagy.És lehetsz kívánós terhesség nélkül is.
Akkor még terhes sem vagy. Tanulmányozd a nõi nemi ciklust: http://babatervezok.otthona.net/attekintes.shtml Addig is röviden: a menszesz elsõ napja a vérzésed elsõ napja. 28 napoc siklusnál kb a 14. napon van a megtermékenyülés, és rá 10 nappal fejezõdik be a beágyazódás. Innentõl lehet terhesnek mondani valakit, ennél korábban nincsenek terhestünetek sem.
Hát szerintem nincs ilyen, hogy kívánósság. Én terhesség elõtt is meg terhesen is ugyan olyan kívánós voltam. Ha valamit nagyon akartam enni akkor ugyan olyan jól esett terhesen meg nem terhesen is. És amikor terhes voltam nem kívántam meg gyakrabban semmit mint máskor. Annyi különbség volt, hogy kb a terhességem felénél vagy talán késõbb beleittam a párom sörébe, mert akkor épp jött egy olyan érzés, hogy de jó lenne megkóstolni, de ilyen is csak egyszer volt, nem szoktam rá a sörre. Nem tudom ez kívánósság e vagy sem.
nem kivánós vagy, hanem éhes, mivel 13nappal mensi elõtt nem lehetsz terhes..
Szia ha csak nem lett terhes az elõzõ tüszõrepedésnél, nekem volt egy ismerõsõm aki miután terhes lett még 4 hónapig rendesen menstruált.
hogyne létezne kívánósság??én vagyok rá az élõ példa.:) ))
A kérdező hozzászólása: nekem általában 25naposak a ciklusaim.Csak fura mert 6hója szültem és az elsõ 3 mensinél zabáltam elötte az édeset aztán elmúlt.Egyáltalán nem kivántam semmit.Most meg megint.
A kérdező hozzászólása: az az igazság, h.dec.18-tól 15napig hüvelykúpot használtam gomba miatt és hólyaggyulladásra kaptam tarivid és fluconer tablettát.Amiket 10napig ill.1hónapig szedtem.Mellette Novynettet szedek.Kicsit félek.

Mikortól lehet mondani valakire hogy tud gitározni?

Legjobb válasz: oké, megpróbálok egy dolgot mondani, talán most akkor le sem pontozol :D egy hivatalos felmérés / mûvészvélemények szerint 10ezer óra gyakorlás kell ahhoz, hogy valaki magabiztosan tudja kezelni a hangszerét. tekintve, hogy egy kezdõnek szerintem nem szabad ennyit gyakorolnia, illetve nem lehet minden nap mondjuk 4órát gyakorolni, szóval szerintem 10-15év kell ahhoz, hogy 10ezer órát eltöltsünk hatékony, minõségi gyakorlással. persze ehhez egy jó tanár is kell de mondjuk egy rockegyüttes ritmusgitárosának szerintem ennek egy kicsi része is elég, fõleg hogy világsztárok között is van, akinek a játéka közelsem nevezhetõ magabiztos stabil játéknak.

oké, megpróbálok egy dolgot mondani, talán most akkor le sem pontozol :D egy hivatalos felmérés / mûvészvélemények szerint 10ezer óra gyakorlás kell ahhoz, hogy valaki magabiztosan tudja kezelni a hangszerét. tekintve, hogy egy kezdõnek szerintem nem szabad ennyit gyakorolnia, illetve nem lehet minden nap mondjuk 4órát gyakorolni, szóval szerintem 10-15év kell ahhoz, hogy 10ezer órát eltöltsünk hatékony, minõségi gyakorlással. persze ehhez egy jó tanár is kell de mondjuk egy rockegyüttes ritmusgitárosának szerintem ennek egy kicsi része is elég, fõleg hogy világsztárok között is van, akinek a játéka közelsem nevezhetõ magabiztos stabil játéknak.
hát, úgy este 9után már szerintem szabad nyugodtan, reggel ne nagyon
...próbáltam követni a "hülye kérdésre hülye választ" elvet:) )
A kérdező hozzászólása: köszi a választ
A kérdező hozzászólása: valaki, valami értelmes??
Erre a kérdésre adható legértelmesebb válasz az "attól függ". :)
A kérdező hozzászólása: oké tegyük fel hogy a kezembe kapok egy gitárt, megtanulok rajta 1 db számot játszani attól még nem fogok tudni gitározni....szóval milyen ismeretek tudatában mondhatni ezt el valakirõl.. lehet hülye kérdésnek tûnik de mindenhol van egy határ: bicikli: ha tudok úgy haladni és irányt változtatni hogy nem esek el. autó: ha megkapom a jogsim stb
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :) )

Mikortól lehet mondani valakire, hogy van egy kis pocakja?

Legjobb válasz: Akármikor. Legfeljebb orrbaver, de ez egy ilyen játék... :)

Akármikor. Legfeljebb orrbaver, de ez egy ilyen játék... :)

Mikortól lehet azt mondani, hogy valaki alkoholista?

Mi az a határ amikor már betegségnek állíthatjuk?

Legjobb válasz: Az az alkoholista aki pszichikailag, testileg, agyilag függ a piától. Nem a mennyiségtõl és a gyakoriságtól. Ha nem iszol és hiányzik, várod, fizikailag kívánod, idegileg ingerült vagy, gondolataid a pia körül forognak, akkor vagy alkoholista.

Az az alkoholista aki pszichikailag, testileg, agyilag függ a piától. Nem a mennyiségtõl és a gyakoriságtól. Ha nem iszol és hiányzik, várod, fizikailag kívánod, idegileg ingerült vagy, gondolataid a pia körül forognak, akkor vagy alkoholista.
aki a mindennapi betevõjét cseréli alkoholra, minden nap azon gondolkodik mikor és hol tudna meginni egy kis kupicát, vagy üveg sört.. az alkoholista a az alkoholba folytja azt amit nem tud megoldani....vagy szembe nézni "folyékony kenyér" a túlsúlyos detto- õ pedig az evésben folytja el ...
Alkoholista az, aki függõ. Mennyiségtõl függetlenül. Akinek muszáj innia, mert nélküle hiányérzete van. Legjobb teszt: egy hét 100% absztinencia és kiderül, mennyire hiányzik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!