Találatok a következő kifejezésre: Mikortól lehet mondani, hogy (12 db)

Egy lánynak mikortól lehet mondani hogy "Szép vagy"?

Szóval , hogy ha mondjuk Hétfőn kezdtünk el ismerkedni , akkor akár most is mondhatnám neki (persze élőben).

Legjobb válasz: Kb. 2-3 éves koruktól, amikor már megértik.

Kb. 2-3 éves koruktól, amikor már megértik.
Bármikor, feltéve a nem kamu.
Már amikor meg ismered mondhatod.
Most kaptam egy képet. Meglepõdtem hogy kik vannak itt regisztrálva. Szépek vagytok csajok:D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :)
Még azoknak a lányokkal is tudathatod, hogy szépnek tartod õket, akikkel nem kívánsz semmilyen kapcsolatot kialakítani.

Szerető:Mikortól lehet mondani, hogy szerető? Azóta mióta együtt vannak vagy csak később .

Legjobb válasz: akkor vagy szeretõ ha valaki veled csalja meg a párját.

akkor vagy szeretõ ha valaki veled csalja meg a párját.
A kérdező hozzászólása: Köszi
fél kettõtõl....

Mikortól lehet mondani, hogy valaki kívános?

ugyértem,ha napok óta kivánok valamilyen ételt(gesztenyepüré)és ha megkapom,nagyon jó,mp-ek alatt megeszem,akkor én kívános vagyok?Nem tudok róla,h.terhes lennék.még van kb 13napom mensiig

Legjobb válasz: Ha elsírnád magad érte,akkor kívánós vagy.És lehetsz kívánós terhesség nélkül is.

Ha elsírnád magad érte, akkor kívánós vagy.És lehetsz kívánós terhesség nélkül is.
Akkor még terhes sem vagy. Tanulmányozd a nõi nemi ciklust: http://babatervezok.otthona.net/attekintes.shtml Addig is röviden: a menszesz elsõ napja a vérzésed elsõ napja. 28 napoc siklusnál kb a 14. napon van a megtermékenyülés, és rá 10 nappal fejezõdik be a beágyazódás. Innentõl lehet terhesnek mondani valakit, ennél korábban nincsenek terhestünetek sem.
Hát szerintem nincs ilyen, hogy kívánósság. Én terhesség elõtt is meg terhesen is ugyan olyan kívánós voltam. Ha valamit nagyon akartam enni akkor ugyan olyan jól esett terhesen meg nem terhesen is. És amikor terhes voltam nem kívántam meg gyakrabban semmit mint máskor. Annyi különbség volt, hogy kb a terhességem felénél vagy talán késõbb beleittam a párom sörébe, mert akkor épp jött egy olyan érzés, hogy de jó lenne megkóstolni, de ilyen is csak egyszer volt, nem szoktam rá a sörre. Nem tudom ez kívánósság e vagy sem.
nem kivánós vagy, hanem éhes, mivel 13nappal mensi elõtt nem lehetsz terhes..
Szia ha csak nem lett terhes az elõzõ tüszõrepedésnél, nekem volt egy ismerõsõm aki miután terhes lett még 4 hónapig rendesen menstruált.
hogyne létezne kívánósság??én vagyok rá az élõ példa.:) ))
A kérdező hozzászólása: nekem általában 25naposak a ciklusaim.Csak fura mert 6hója szültem és az elsõ 3 mensinél zabáltam elötte az édeset aztán elmúlt.Egyáltalán nem kivántam semmit.Most meg megint.
A kérdező hozzászólása: az az igazság, h.dec.18-tól 15napig hüvelykúpot használtam gomba miatt és hólyaggyulladásra kaptam tarivid és fluconer tablettát.Amiket 10napig ill.1hónapig szedtem.Mellette Novynettet szedek.Kicsit félek.

Mikortól lehet mondani valakire hogy tud gitározni?

Legjobb válasz: oké, megpróbálok egy dolgot mondani, talán most akkor le sem pontozol :D egy hivatalos felmérés / mûvészvélemények szerint 10ezer óra gyakorlás kell ahhoz, hogy valaki magabiztosan tudja kezelni a hangszerét. tekintve, hogy egy kezdõnek szerintem nem szabad ennyit gyakorolnia, illetve nem lehet minden nap mondjuk 4órát gyakorolni, szóval szerintem 10-15év kell ahhoz, hogy 10ezer órát eltöltsünk hatékony, minõségi gyakorlással. persze ehhez egy jó tanár is kell de mondjuk egy rockegyüttes ritmusgitárosának szerintem ennek egy kicsi része is elég, fõleg hogy világsztárok között is van, akinek a játéka közelsem nevezhetõ magabiztos stabil játéknak.

oké, megpróbálok egy dolgot mondani, talán most akkor le sem pontozol :D egy hivatalos felmérés / mûvészvélemények szerint 10ezer óra gyakorlás kell ahhoz, hogy valaki magabiztosan tudja kezelni a hangszerét. tekintve, hogy egy kezdõnek szerintem nem szabad ennyit gyakorolnia, illetve nem lehet minden nap mondjuk 4órát gyakorolni, szóval szerintem 10-15év kell ahhoz, hogy 10ezer órát eltöltsünk hatékony, minõségi gyakorlással. persze ehhez egy jó tanár is kell de mondjuk egy rockegyüttes ritmusgitárosának szerintem ennek egy kicsi része is elég, fõleg hogy világsztárok között is van, akinek a játéka közelsem nevezhetõ magabiztos stabil játéknak.
hát, úgy este 9után már szerintem szabad nyugodtan, reggel ne nagyon
...próbáltam követni a "hülye kérdésre hülye választ" elvet:) )
A kérdező hozzászólása: köszi a választ
A kérdező hozzászólása: valaki, valami értelmes??
Erre a kérdésre adható legértelmesebb válasz az "attól függ". :)
A kérdező hozzászólása: oké tegyük fel hogy a kezembe kapok egy gitárt, megtanulok rajta 1 db számot játszani attól még nem fogok tudni gitározni....szóval milyen ismeretek tudatában mondhatni ezt el valakirõl.. lehet hülye kérdésnek tûnik de mindenhol van egy határ: bicikli: ha tudok úgy haladni és irányt változtatni hogy nem esek el. autó: ha megkapom a jogsim stb
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :) )

Mikortól lehet mondani egy emberre aki gitározik hogy zenész?

Legjobb válasz: Mondjuk szerintem ha már egy rendszeresen koncertezõ zenekarban zenél, vagy ha önállóan, akkor már van lemeze. Bár manapság minden jöttment lemezszerzõdést kap... Ez nagyon relatív, lehet, hogy valaki a négy fal között virtuózzá növi ki magát. Elsõsorban szerintem attól kellene hogy függjön, hogy mennyire kezeli profin a hangszert.

Mondjuk szerintem ha már egy rendszeresen koncertezõ zenekarban zenél, vagy ha önállóan, akkor már van lemeze. Bár manapság minden jöttment lemezszerzõdést kap... Ez nagyon relatív, lehet, hogy valaki a négy fal között virtuózzá növi ki magát. Elsõsorban szerintem attól kellene hogy függjön, hogy mennyire kezeli profin a hangszert.

Mikortól lehet mondani valakire, hogy van egy kis pocakja?

Legjobb válasz: Akármikor. Legfeljebb orrbaver, de ez egy ilyen játék... :)

Akármikor. Legfeljebb orrbaver, de ez egy ilyen játék... :)

Mikortól lehet azt mondani, hogy elkapatom a babámat?

Kislányom most 3 hónapos. Úgy szeretnék néha vele aludni éjszaka, de félek hogy elkapatom. Ráadásul van egy fóbiám is: félek a bölcsőhaláltól és hogy éjszaka megfullad, félrenyel és nem veszem észre. Amikor 2 hetes volt, aludt a karjaimban napközben és egyszercsak lelilult, megmerevedett. Nagyon megijedtem akkor és azóta nagyon félek. Pedig a férjem is nagyon sokszor mondja hogy "hozd ide az ágyba", de én nem merem. Attól hogy ráfekszem egyáltalán nem tartok. Szerintetek?

Legjobb válasz: 6 hónapos koráig nem lehet elkényeztetni a gyereket. Addig annál jobb, minél többet van az annya lehetõleg test közeleben, mert növeli a biztonságérzetét, és attól lesz kiegyensúlyozott, jó gyerek.

6 hónapos koráig nem lehet elkényeztetni a gyereket. Addig annál jobb, minél többet van az annya lehetõleg test közeleben, mert növeli a biztonságérzetét, és attól lesz kiegyensúlyozott, jó gyerek.
Nekem a gyerekorvos és a védõnõ is azt mondta, hogy 1 éves koráig nem lehet egy gyereket elkényeztetni. Már 10 hónapos a kisfiam, és annak ellenére, hogy sokat van velem, szeret kézben lenni, nem érzem hogy el lenne kapatva. Ha egyszer szüksége van rám, miért ne legyek ott neki? Már egyre többször nem hagyja hogy ölelgessem, csak sétáljunk. Õ alszik a saját ágyában is, de van hogy közénk kéredzkedik. Férjem is szereti ha ott alszik velünk, és én is. Mondjuk mi csak onnantól kezdtük magunk közé venni, amikor már forgott, addig nem. Szóval szerintem nyugodtan aludhat veletek, fõleg ha a férjed is benne van. Ettõl nem lesz elkapatva :)
nekem is három hónapos a babám, még nem lehet elkapatni, mondjuk én hiába próbálom õ nem szeret közöttünk aludni sokkal nyugodtabb a saját szobájában. De ha van a egy jó bébiõröd légzésfigyelõvel leveheti a parát rólad.

Mikortól lehet azt mondani egy kapcsolatra, hogy komoly kapcsolat? Vagy éppen mitõl komoly egy komoly kapcsolat?

Legjobb válasz: sztem onnan hogy nem csak ilyen divatkapcsolatba vagytok..hogy legyen valakid..hanem amikor ténylegesen szeretitek egymást megbiztok egymásba és nem csak két napig vagytok együtt

sztem onnan hogy nem csak ilyen divatkapcsolatba vagytok..hogy legyen valakid..hanem amikor ténylegesen szeretitek egymást megbiztok egymásba és nem csak két napig vagytok együtt
szerintem az elsõ igazat mond, de láttam már divatkapcsolatot ami 3 évig tartott, vagy 4. És úgy volt divatkapcsolat hogy szex is volt benne. (mielõtt azt hinnétek hogy komolytalanrólb eszélek.)
Szerintem az a komoly kapcsolat, amiben igazi érzések , szerelem van mindkét részrõl. Ahol megvan a tisztelet, a szerelem, a hûség... És a vágy, hogy együtt éljék le az életüket. És ezt késõbb meg is teszik. Az ilyen olyan járogatások, ahol csak találkozgatnak, de pl nem is élnek együtt, nincsenek együtt sokat, nem komoly kapcsolatok szerintem. Mert így nem lehet megismerni a másikat...Akár fél évig tart akár 3 évig.... Ja és igazi szerelemrõl beszélek...nem fellángolásról, aminek az a vége hogy 1-2 év alatt elmúlnak az érzések, és csak megszokásból vannak együtt... 27/N
Utolsonak: igazad van, de a 2.bekezdesednel abban nem ertek egyet hogy pl nem lehet komoly kapcsolat ha nem elnek egyutt..sztem fiatalok kozott is lehet komoly kapcsolat ugy hogy csak talalkozgatnak.
én úgy értettem, hogy ha évekig csak járogatnak egymással, találkozgatnak, de egyikünk sem érez rá vágyat, hogy továbblépjen a kapcsolat, hogy elõrébb lépjen, akkor azt a kapcsolatot nem lehet komolynak nevezni... mert aki nem akarja szorosabbra fûzni a dolgot, az nem veszi komolyan a kapcsolatot. És nekem ne mondja senki, hogy nem tudják megoldani pl... mert mindent csak akarni kell, meg tenni érte. Tehát ha 2 ember pl össze akar költözni akkor megoldható, ha valóban akarják.
Utolsó, teljesen igazad van, de egy tini kapcsolat is lehet komoly, csak ebben az az együtt élesben ott akadály lehet, hogy a szülõk nem akarják, hogy majd a 16-17 éves lányuk 20 éves kora elõtt összeköltözzön a nála 3-4 évvel idõsebb barátjával.
Sose lehet tudni:) Én ismerek olyan anyát, aki a 16 éves lányának megengedte hogy a 20 éves pasijával együtt éljen... ezek után én már semmin nem lepõdök meg.
olyan papucs anyát se kívánjon magának az ember. nemtörõdömség +1

Szerintetek mikortól lehet azt mondani egy srácra hogy meleg/biszex?

Legjobb válasz: Onnantól, hogy testi és lelki vágyakat táplál valaki iránt/ általában a fiúk iránt. Ha el tudod magad képzelni kézenfogva sétálni egy fiúval a patakparton, vagy miközben épp érzékien szeretkeztek, akkor ott már minimum biszexualitásról van szó.

Onnantól, hogy testi és lelki vágyakat táplál valaki iránt/ általában a fiúk iránt. Ha el tudod magad képzelni kézenfogva sétálni egy fiúval a patakparton, vagy miközben épp érzékien szeretkeztek, akkor ott már minimum biszexualitásról van szó.
biszex - azonos nemûeket is szexuálisan vonzónak tart meleg - csak azonos nemûekkel képes szerelmi kapcsolatot létesíteni
onnantól hogy ilyen kérdéseket tesz fel...
A kérdező hozzászólása: 18/L....:D de oké...
fél háromtól!
Izgulsz-e a fszra? Ha igen, akkor mondhatni. Izgulsz-e nõkre? Ha arra is, akkor biszex vagy, vagy még nem döntöttél :D

Mikortól lehet azt mondani, hogy egy párt alkotunk?

Ha megismerkedsz egy fiúval persze úgye nem beszélitek meg, hogy na akkor mi most járunk vagy ilyesmi csak találkozgattok akkor mennyi id? után mondod, hogy ? a barátod? Illetve arra mit mondanátok ha egy fiúval találkoztok beszélgettek, szex is van mondhatni gyakran is találkoztok ahogy csak az id?tök engedi akkor rá mégis mit lehet mondani, hogy ? ki a lánynak?

Legjobb válasz: Én amondó vagyok jobb szeretem tisztázni az ilyesmit, persze nem azt mondjuk, hogy mi most járunk, de egyértelmûvé válik mindkettõnk számára, hogy együtt vagyunk, együtt tervezünk, és innentõl a másik foglalt. Eddig nálam a szex eleve szóba sem kerül, majd csak ezek után. 24/N

Én amondó vagyok jobb szeretem tisztázni az ilyesmit, persze nem azt mondjuk, hogy mi most járunk, de egyértelmûvé válik mindkettõnk számára, hogy együtt vagyunk, együtt tervezünk, és innentõl a másik foglalt. Eddig nálam a szex eleve szóba sem kerül, majd csak ezek után. 24/N
Nálunk ez úgy lett "eldöntve", hogy a sokadik randi után sétáltunk haza és megfogta a kezem! Meglepõdtem, de nem szóltam semmit! Õ halkan csak rám sem nézve annyit mondott, hogy remélem nem zavar. Mondtam, hogy nem!:) Hát kb. egész úton hazafelé ennyit beszéltünk. Emésztettünk, hogy akkor most mi tényleg "járunk"! Onnantól voltunk egy pár! Azt a napot tartjuk évfordulónknak! Illetve az az elsõ, mert a házassági a 2.!:) )
Szerintem meg lehet beszélni, persze nem úgy, hogy felvezetés nélkül azt mondod neki: mi most járunk. Hanem ha mindketten kifejezitek, hogy akartok valamit egymástól, és szeretitek egymást. Szerintem onnantól vagytok 1 pár.
Szerintem alap, hogy szerelmesek legyetek egymásba, és persze boldogok is együtt (a 2 néha nem esik pontosan egybe sajnos). Ha azt érzed, hogy Õ a Te másik feled (és Õ is ezt érzi fordítva) akkor egy pár vagytok. ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Én sose tudtam eldönteni, hogy mégis most ezt kapcsolat vagy nem. Mindig tudtam a saját érzéseimet tudtam, hogy én mit akarok, de a fiú részérõl honnan tudom meg? Komolyan néha gondolkodok, hogy valahogy rá kéne kérdeznem, de nem tudom, hogy lehetne.
Ha nemérzed a srácon, hogy szeretne, akkor valószínû h nem is:/. Vagy csak nem meri/akarja kimutatni az érzéseit. Ha igazán szeretne és komolyan gondolná, akkor látnád minden pillanatban amikor rád néz vagy hozzád ér.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!