Találatok a következő kifejezésre: Mikortól lehet is (101 db)

Inszemináció után mikortól lehet ismét nemi életet élni?

Ma reggel volt az inszem.

Legjobb válasz: Nekem azt mondta a doki, hogy bármikor lehet mindent ugyan úgy csinálni, a házaséletet is beleértve. Szóval szerintem lehet akármikor. Sok sikert az inszemhez! Elsõ volt?

Nekem azt mondta a doki, hogy bármikor lehet mindent ugyan úgy csinálni, a házaséletet is beleértve. Szóval szerintem lehet akármikor. Sok sikert az inszemhez! Elsõ volt?
nekünk a 14 hétig tilos volt
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igen, elsõ inszem volt, de sajnos csak 9 millió/ml volt a férjem spermája. )-: Februárban 58 millió/ml volt. Bár tegnap eléggé bestresszelte magát, és szerintem ez közrejátszott, hogy ilyen rossz eredménye lett. De hát bízom a legjobbakban.

Mikortól lehet ismét céklát kapni? Már egy hónapja nem látok, lehet, hogy csak ősszel érik be megint? Én nagyon nem értek hozzá.

Legjobb válasz: Hú én ma láttam a Fehérvári úti csarnokban . de nem kérdeztem ,hogy mennyibe kerül..

Hú én ma láttam a Fehérvári úti csarnokban . de nem kérdeztem , hogy mennyibe kerül..
A kérdező hozzászólása: Igen, köszi, akkor szétnézek. Nem szokott drága lenni hál'Istennek.

Mikortól lehet a babáknak mást is adni enni, mint az anyatej, meg az üveges bébiétel? Szilárdat hogyan, milyen sorrendben és mikortól lehet adni neki? Szinte már alig van anyatej.

Legjobb válasz: Szia! Mi 5 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást.Gyümivel kezdtük alma, banán, barack , fokozatosan. De vannak dobozosok is,a Frutapura nagyon bejött a lányomnak:)Majd jöhettek a fõzelékek: sütõtök, krumpli, cékla, répa. Majd a husi és brokkoli, zeller, saláta,(mi 10 hónaposak vagyunk). Üvegeset is kóstoltathatsz vele, azokra rávan írva mikortól ehetik. Nekem a lányom nagyon szerette az elején, de mostmár nem eszi meg:) jobban szereti , amit mi eszünk, illetve, amit készítek neki. Boldog babázást:)

Szia! Mi 5 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást.Gyümivel kezdtük alma, banán, barack , fokozatosan. De vannak dobozosok is, a Frutapura nagyon bejött a lányomnak:) Majd jöhettek a fõzelékek: sütõtök, krumpli, cékla, répa. Majd a husi és brokkoli, zeller, saláta, (mi 10 hónaposak vagyunk). Üvegeset is kóstoltathatsz vele, azokra rávan írva mikortól ehetik. Nekem a lányom nagyon szerette az elején, de mostmár nem eszi meg:) jobban szereti , amit mi eszünk, illetve, amit készítek neki. Boldog babázást:)
http://www.babafalva.hu/download/szilard.htm ez alapján tök jól lehet követni, hogy mikor mit lehet adni a babóknak. Plusz reggelire és vacsira én tejpépet (Milupa HA)adok 8 hós babámnak.


Búzaliszttel mikortól lehet a főzelékeket sűríteni? Mikortól kaphat a baba egy pici sót is?

Legjobb válasz: 7 hónapos korig kell bevezetni a glutént.Nekem azt mondta védõnõ a 6 hónapos státuszon, hogy egy kiskanálnyi liszttel sûrítsem a fõzelékét, az jobb, mint a babakeksz gyümibe reszelése, mert ezekben a babakekszekben is van minden szar.A sót nem tudom mikor lehet az ételébe tenni, de én még nem tettem. 7 hónapos kislány anyukája

7 hónapos korig kell bevezetni a glutént.Nekem azt mondta védõnõ a 6 hónapos státuszon, hogy egy kiskanálnyi liszttel sûrítsem a fõzelékét, az jobb, mint a babakeksz gyümibe reszelése, mert ezekben a babakekszekben is van minden szar.A sót nem tudom mikor lehet az ételébe tenni, de én még nem tettem. 7 hónapos kislány anyukája
igen, lisztet már 7 hó elõtt jó elkezdeni, tehát a rántás is jó, fõleg ha olivaolajjal kevered. sót én kb.10 hótól tettem, amikor már a mi ételünkbõl vettem ki neki. maíg külön fõztem, addig nem sóztam. fûszereket viszont lehet 8 hótól pl.petrezselyem, kapor...
Mi 4 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást, 5 hónaposan bevezettem a glutént(elõször kekszet kapott, majd liszttel habartam) és 7 hónapos kora óta teszek egy pici sót az ételébe.

Mikortól kezdtétek kézzel is érezni hogy rugdos a babátok vagy mikortól lehet látni hogy hullámzik a has?

Első babásokra gondolok mert gondolom többedik babánál hamarabb lehet:)

Legjobb válasz: Elõször a 16. héten éreztem, hogy rugdos, de olyan kis rafinált, hogy ha oda teszem a kezem, akkor abbahagyja. De kézzel olyan 20 hetesen érzetem. Akkor sem mozog, ha direkt figyelem, hogy hullámzik. Lehet, hogy megérzi :-D Olyan nagyon látványos mozgást olyan 24. héten lehetett elõször látni.

Elõször a 16. héten éreztem, hogy rugdos, de olyan kis rafinált, hogy ha oda teszem a kezem, akkor abbahagyja. De kézzel olyan 20 hetesen érzetem. Akkor sem mozog, ha direkt figyelem, hogy hullámzik. Lehet, hogy megérzi :-D Olyan nagyon látványos mozgást olyan 24. héten lehetett elõször látni.
én a 19.hét végén éreztem elõször, kezdetben csak apró mocorgást, aztán egyre erõsebben, hullámozni csak a 27.hét körül kezdett a hasam. elsõ babás 29 hkm
használati utasításon szerepel minden
Kengut fekvõ helyzetben elvileg 0 hótól használhatod, de csak nagyon rövid idõre tedd, mert ez nem kemény, vizszintes felület, árt a hátának! A mózes nagyon jó dolog, abban órákat is sétálhattok, aludhat benne. Jobban jársz, ha abba szoktatod, nem a kenguruba, mert késõbb 7-8 kilósan nem fogod már birni órákig cipelni a kocsiban meg orditani fog hosdzabb ideig , az biztos. A hordozó rész kocsira tétele nem arra való, hogy abban sétáljatok, a felülete szintén messze van a vizszintestõl! Az akkor jó, ha kocsival mész valahova és nincs ott a mózes, akkor betolhatod mndjuk vele a boltba, vagy dokihoz menet is okés, de nem sétára, pihenésre!
Szia! Ha ilyen kengurud van akkor újszülõtt kortól lehet a babádat bele tenni, de fektetve, bár az én használati útmutatom nem mutatta, hogy kell úgy megkötni, hogy feküdjön a baba benne:(. http://brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=uton&su.. Mondjuk én amikor megvettem akkor már fél éves volt a kislányom! Boldog babázást kíván egy éves anyuka!

Mikortol lehet adni a babáknak glutén tartalmu ételeket? Láttam babakekszet amiben van glutén és babadeszertet amiben glutén tartalmu keksz is van ezeket 6 hotol irják. Sárgabarackot, körtét, szilvát, szölöt mikortol ehetnek?

Legjobb válasz: Én sárgabarackot,körtét,szilvát 5 hótól adok,de szõlõvel a magja miatt még várok,igaz lében már kóstolta,9 hónapos most. Én hat hónaposan a babakekszet megvettem neki,glutén mentes,de 7 hótól,mivel nincs érzékenység a családban én adom a simát is,most meg már babapiskótázik(hozzáteszem,kenyér,kifli is megy) Szerencsére nincs gond. Ha a gyümölcsöket kipróbálod,mindig óvatosan,mert sok babának a körtétõl fáj a pocija. Azért írtam le a saját példánkat,mert mindenki mást vall,minden baba másra érzékeny.

Én sárgabarackot, körtét, szilvát 5 hótól adok, de szõlõvel a magja miatt még várok, igaz lében már kóstolta, 9 hónapos most. Én hat hónaposan a babakekszet megvettem neki, glutén mentes, de 7 hótól, mivel nincs érzékenység a családban én adom a simát is, most meg már babapiskótázik(hozzáteszem, kenyér, kifli is megy) Szerencsére nincs gond. Ha a gyümölcsöket kipróbálod, mindig óvatosan, mert sok babának a körtétõl fáj a pocija. Azért írtam le a saját példánkat, mert mindenki mást vall, minden baba másra érzékeny.
Babakeksz, vagy gríz 5-6 hónapos kortól mehet ha van már legalább két fog, háztartási keksz, akkor ha már hozzászoktattad a tojássárgájához, vagyis kb 10 hónapos korban, ekkortól lehet tojásmentes tésztát is adni, a mai nézet az hogy a tojásfehérjét csak 11-12 hónapos kortól adjuk, vagyis csak ekkortól ehet piskótát, kiflit és a legtöbb kekszfélét. A fent említett gyümiket 6 hónapos kortól, a szõlõt persze mag és héj nélkül, a szilvát is hámozva, de ez kb minden gyümire igaz.
szia! a babakeksz simán mehet 6 hónapos kortól. nem gluténmentes, de nem is kell annak lennie (a lisztérzékenységre hajlamos fiam most orvosi ajánlásra eszi!), viszont nincs benne pl. tojás, szóval jobb, mint a háztartási keksz. a gyümi témakörben nem vagyok annyira otthon, de az elõttem szólók tanácsa bizonyára helyes!

Mikortól lehet adni a babának a paradicsom magját is? És mikortól nyersen? 1 éves már eheti?

Legjobb válasz: Egy éves gyerek már MINDENT ehet. A paradicsomot meg SOHA nem magoztam ki semelyik gyereknek sem, semmmi baja sem lesz töle.

Egy éves gyerek már MINDENT ehet. A paradicsomot meg SOHA nem magoztam ki semelyik gyereknek sem, semmmi baja sem lesz töle.

3 hónapos babátoknak már adtok a tápszeren kívül valami mást is? Gondolok itt Hippes bébiételekre meg ilyen gyümi levekre. Mikortól lehet elkezdeni mást is adni neki?

Legjobb válasz: Miert ilyen turelmetlenek az anyukak? Unatkoztok? Miert nem lehet ilyen kis babanak anyatejet v tapszert adni? Az valo neki meg. Tonkreteszitek a kis gyomrat!Siman ki lehet varni azt a 4 honapot, sot a 6 honapot is. Miert kell szegenyekbe minden szart beletomkodni ?

Miert ilyen turelmetlenek az anyukak? Unatkoztok? Miert nem lehet ilyen kis babanak anyatejet v tapszert adni? Az valo neki meg. Tonkreteszitek a kis gyomrat!Siman ki lehet varni azt a 4 honapot, sot a 6 honapot is. Miert kell szegenyekbe minden szart beletomkodni ?
4 hónaposan lehet most nincs baja, de késõbb? Erre sosem gondoltok...én 18 évesen haltam meg majdnem emésztési elégtelenségben-a helytelen táplálástól, nem kívánom senki lányának....errõl ennyit. nem tudom miért nem lehet kivárni legalább a 6 hót, mindenhol minden azt írja, hogy még a tápos babát sem kell elõbb elkezdeni etetni mással. A tápsezr/anyatej bõven elég, max vizet adj a kicsinek fél évig.
3 hónaposan még nem kell neki mást adni. Majd 5-6 hónaposan elég elkezdeni a hozzátáplálást. Még picike, nem kell még leterhelni a kis gyomrát.
az övegekre pontosan rá van írva, h mikortól lehet adni õket.
Nem is értem! Ezer formában fel lett már téve ez a kérdés, olvasható a vélemény. Teljesen felesleges leírnunk, hogy három hónapos gyereknek csak anyatejet/tápszert lehet adni (persze ha nem fogadja el, az más kérdés).Mert tudják csak nem érdekli õket! Hiába írják le, hogy nem lett a gyereknek semmi baja, az lehet, hogy most nem, de most alapozzuk meg azt, hogy milyen 20-30-40-50 éves lesz. Már pedig tudjuk, hogy a magyar emberek totál károsak...Szóval erre nem kellene hivatkozni, mert nem állja meg a helyét!
4 hónaposan már adhatsz neki gyümölcsöt.De jobb ha nem gyárit, hanem természeteset adsz.Az sokkal egészségesebb.Elõször csak kóstoltatni, apránként kiváltani egy étkezést, késõbb átlehet térni a fõzelékekre.Mindet csak fokozatosan apránként.
Én elkezdtem 3 hónaposan és semmi baja! Persze mindent csak kóstoltatás szintjén! Ugye egy két kanál aztán megnézni h bírja-e a gyomra van-e allergia vagy ilyesmi! ha minden ok akkor másnap már többet lehet és ha 3-4 napig adod fokozatosan adagolva a napi adagját és minden jó akkor jöhet a következõ fajta étel, gyümölcs Én almalé, õszilé amivel kezdtem, majd sûrûbb alma-õszi-banán aztán ezek keveréke, utána már sütõtök-püré, krumplii, répa, brokkoli ezeket adtam idáig és 1-2 napja kóstoltattam meg a paradicsomot! ja és most adtam elõször neki alma-banán és rizses desszertet! 4 hónapos baba anyukája
3, 5hónaposan kezdtünk kóstolgatni 1-2kanál almalé...4hónaposan mertem elkezdeni.
Várjál már, még anyatej kellene neki pár hónapig!
Az én védõnõm szerint azoknál a babáknál, akik cask tápszeresek, már 3 hónaposan el lehet kezdeni a gyümölcsöket kóstoltatni. Mi 3, 5 hónaposan kezdtük almával.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Nem tudtam mi tévõ legyek mert mindenki mást mond.

Mikortol lehet megvenni Michael Jackson This is it cimu videojat? Melyik weboldalon lehet letolteni?

Legjobb válasz: megvenni?videóját?nem értem pontosan mire gondolsz. a film,a This is It,hivatalosan október 28.ától lehet megnézni az egész világon,de van aki már 27.én láthatja,köztük én is:) a dal,az máma jelent meg a teljes változat a neten,itt megtudod hallgatni: http://memories.michaeljackson.com/ letölteni nem tudom hol lehet. remélem segítettem:)

megvenni?videóját?nem értem pontosan mire gondolsz. a film, a This is It, hivatalosan október 28.ától lehet megnézni az egész világon, de van aki már 27.én láthatja, köztük én is:) a dal, az máma jelent meg a teljes változat a neten, itt megtudod hallgatni: http://memories.michaeljackson.com/ letölteni nem tudom hol lehet. remélem segítettem:)
Állítólag karácsonyra kiadják DVD-n, de tuti le lehet majd tölteni ingyen a netrõl is...elõbb vagy utóbb. Türelem! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen köszönöm a valaszokat!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!