Találatok a következő kifejezésre: Mikortól lehet használni és milyet (3 db)

10 hós, mi használunk nagyon kevés baba elmexet. szeret fogat mosni a fiam nagyon:) )
Egy két húzás bõven elég még ebben a korban, szerintem. Az enyém sem nagyon hagyja pár húzás után ellõki a kezem. Ilyenkor még a kezébe adom kicsit a fogkefét és õ is próbálkozik, bár inkább hátul, gondolom most ott jön a foga és jóesik neki a masszírozás. A fogkrémre én is kíváncsi vagyok. Biztos lesz nálunk okosabb. 11 hós baba anyuja

Mikortól lehet fogkrémet használni és milyet?

Legjobb válasz: Amikor már tudnak öblíteni. Gyerekfogrémet válaszz, a gyerekorvos biztos tud ajánlani.

Amikor már tudnak öblíteni. Gyerekfogrémet válaszz, a gyerekorvos biztos tud ajánlani.
A kérdező hozzászólása: És mikor tanulnak meg öblíteni? :)
Nem kell, hogy tudjon öblíteni. Gyógyszertárban lehet kapni olyan fogkrémet, amit már a legelsõ fogacskánál is lehethasználni, van a csomagjában egy ujjra húzható kis szilikon kefe is, amivel Te meg tudod mosni a fogát. A neve: Nennedent Nálunk nem mindig van a gyógyszertárban, de ha nincs, szólj, hog rendeljenek. Ezt nem baj, ha lenyeli, a legkisebbeknek csinálták, akiknek még csak most bújnak ki a fogacskái. Aztán késõbb vannak 1 éves kortól fogkrémek, amiket szintén nem baj, ha lenyel. Ezeket már drogériában is meg lehet venni. Én elõször a Nennedent-et használtam, most a másfél éves fiamnál a Gabi málnaízû tejfogrémet használjuk már rendes fogkefével, de még én mosom a fogát.
Ja, akkor én el vagyok maradva, régen még nem volt ilyen :) Nekem még úgy mondta a védõnõ, hogy elõször tanítsam meg, hogy a levegõt forgassa a szájában, utána a vízzel is játszuk el ezt, és utána lehet rá megtanítani, hogy köpje is ki a vizet.
Szia.Az én lányom kb 2 éves volt mikortól "rendesen" moosott fogat.Akkor már köpött is .Igaz több ment le mint a mosdóba, de nem baj ha gyerekfogkrémmel próbálkoztok.Mi mentolossa mossuk mert a gyümistõl hányt.Valamiért nem jött be neki.Az vadenecum junior volt.Most egy nagyon keveset rakok a kefére signalból és elõször én megmosom neki aztán õ is.

Milyen olajat lehet használni gátmasszázshoz és mikortól érdemes elkezdeni?

Legjobb válasz: Nekem speciálisan készített van (sógornõm szerezte). Én ezt már a szülés elõtt 2 hónappal elkezdhetem. Viszont nagyon sok helyen lehet venni (DM, Rossmann, stb.). Elméletileg mindegyikre rá van írva, hogy mikortól ajánlják kezdeni (átlag 36. héttõl)! Ezekre konkrétan rá van írva, hogy gátmasszázsolaj! Ezekbõl szerintem bármelyiket használhatod (hacsak nincs benne olyan összetevõ, amire allergiás vagy)!

Nekem speciálisan készített van (sógornõm szerezte). Én ezt már a szülés elõtt 2 hónappal elkezdhetem. Viszont nagyon sok helyen lehet venni (DM, Rossmann, stb.). Elméletileg mindegyikre rá van írva, hogy mikortól ajánlják kezdeni (átlag 36. héttõl)! Ezekre konkrétan rá van írva, hogy gátmasszázsolaj! Ezekbõl szerintem bármelyiket használhatod (hacsak nincs benne olyan összetevõ, amire allergiás vagy)!
Szia! Nekem a szülésznõm az orbáncvirág és búzacsíra olaj keverékét ajánlotta a 35-36. héttõl, mert gátvédelemmel szeretnék szülni. Szüléskor az orbáncvirágot be is kell vinnem, mert azzal még tágít. Most kezdem én is! Üdv: 36 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Tulajdonképpen nekem lehet, hogy nincs is értelme ezt használnom, mert nagyon nagy a baba.Esélyem sincs gátvédelemmel szülni.
Szerintem azért mégis érdemes lenne használni! Nekem is nagy a babóm, így nálam sem biztos, hogy megúszom, de ott a DE! Lehet, hogy mégis. És lehet, hogy ha csinálod, akkor a dokinak is elég kisebbet vágni. És a málnalevél tea? Azt is érdemes lenne inni, mert az is segít tágulni! Ugyanis nem csak a gát repedhet, hanem bentebb is! Azt már a 36. héttõl lehet! Elsõ voltam


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!