Találatok a következő kifejezésre: Mikortól lehet hasfájós babáknak (2 db)

Mikortol lehet lazábban venni az étkezést? 3 hónapos babám igeny szerint szoptatom es nagyon szigorúan betartom, hogy mit nem szabad enni. Szinte minden zöldséget kiiktattam nehogy hasfajos legyen.

Legjobb válasz: Nézd, van olyan baba, akinél egy fél paprikát sem ehetsz meg, és van olyan is, akivel nyugodtan ehetsz töltött káposztát is, mert nem puffad. Szerintem lassan kezdheted kitapasztalgatni, hogy mi okoz nála erõsebb gázképzést, egyél mindenbõl keveset, és figyeld a babádat.

Nézd, van olyan baba, akinél egy fél paprikát sem ehetsz meg, és van olyan is, akivel nyugodtan ehetsz töltött káposztát is, mert nem puffad. Szerintem lassan kezdheted kitapasztalgatni, hogy mi okoz nála erõsebb gázképzést, egyél mindenbõl keveset, és figyeld a babádat.
3 hónapos nekem is a fiam, én születésétõl (de már terhesen is) mindent ettem. Soha nem volt hasfájós és semmi egyéb baja nem volt. Ha fájt is a hasa az azért volt mert sokat evett, vagy mert beszorult egy puki. szerintem egyél bátran amit szeretnél, esetleg kezdetnek kevesebbet és ha nincs gond akkor legközelebb már többet.
Nyugodtan vezess vissza mindent, amit szeretsz, de egyesével és lehetõleg délelõtt, hogy ha esetleg meg is fájdul a pindúr pocakja, ne éjszakára kezdje a görcsölést. Nálunk pl. két dolog volt, ami kiverte a biztosítékot: a káposzta és a paprika.

Mikortól lehet a hasfájós babáknak babamosoly teát vagy grippe water (angol vizet) adni?

Legjobb válasz: Gripe water-t 4 hetes kortól, Babamosolyt tudtommal csak 6 hónapos kortól, de a Mecsek baby teát már újszülött kortól is lehet adni!

Gripe water-t 4 hetes kortól, Babamosolyt tudtommal csak 6 hónapos kortól, de a Mecsek baby teát már újszülött kortól is lehet adni!
Azért a mecsekkel vigyázz, néhány babánál pont az ellenkezõ hatást váltja ki!
A Gripe water vált be nekünk. Dia


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!