Találatok a következő kifejezésre: Mikortól lehet hasfájós (4 db)

Meddig tarthat a kisfiamnál a hasfájós időszak? Szoptatásnál mikortól lehet azt enni végre amit szeretnék?

már 4 hós, de a paprikás krumplit ettem, picit volt csak hagymás és nagyon megviselte.Csak anyatejes.Jó az emésztése amúgy, napi 2x van normásis széklete általában.

Legjobb válasz: általában a 3. hónap körül, ahogy jött, olyan hirtelen el is fog múlni.. persze a sógornõm babája még mindig hasfájós, pedig már 2,5 éves.. én is reménykedek, hogy mihamarabb vége lesz ennek az idõszaknak.. persze azért figyelj oda, mert amig szoptatsz sosem eheted amit szeretnél.. ez a hasfájósság még picikorban a bélrendszer beindulásától, az anyatej emésztési nehézségei miatt van fõleg.

általában a 3. hónap körül, ahogy jött, olyan hirtelen el is fog múlni.. persze a sógornõm babája még mindig hasfájós, pedig már 2, 5 éves.. én is reménykedek, hogy mihamarabb vége lesz ennek az idõszaknak.. persze azért figyelj oda, mert amig szoptatsz sosem eheted amit szeretnél.. ez a hasfájósság még picikorban a bélrendszer beindulásától, az anyatej emésztési nehézségei miatt van fõleg.

Mikortól lehet a hasfájós babáknak babamosoly teát vagy grippe water (angol vizet) adni?

Legjobb válasz: Gripe water-t 4 hetes kortól, Babamosolyt tudtommal csak 6 hónapos kortól, de a Mecsek baby teát már újszülött kortól is lehet adni!

Gripe water-t 4 hetes kortól, Babamosolyt tudtommal csak 6 hónapos kortól, de a Mecsek baby teát már újszülött kortól is lehet adni!
Azért a mecsekkel vigyázz, néhány babánál pont az ellenkezõ hatást váltja ki!
A Gripe water vált be nekünk. Dia

Mikortol lehet lazábban venni az étkezést? 3 hónapos babám igeny szerint szoptatom es nagyon szigorúan betartom, hogy mit nem szabad enni. Szinte minden zöldséget kiiktattam nehogy hasfajos legyen.

Legjobb válasz: Nézd, van olyan baba, akinél egy fél paprikát sem ehetsz meg, és van olyan is, akivel nyugodtan ehetsz töltött káposztát is, mert nem puffad. Szerintem lassan kezdheted kitapasztalgatni, hogy mi okoz nála erõsebb gázképzést, egyél mindenbõl keveset, és figyeld a babádat.

Nézd, van olyan baba, akinél egy fél paprikát sem ehetsz meg, és van olyan is, akivel nyugodtan ehetsz töltött káposztát is, mert nem puffad. Szerintem lassan kezdheted kitapasztalgatni, hogy mi okoz nála erõsebb gázképzést, egyél mindenbõl keveset, és figyeld a babádat.
3 hónapos nekem is a fiam, én születésétõl (de már terhesen is) mindent ettem. Soha nem volt hasfájós és semmi egyéb baja nem volt. Ha fájt is a hasa az azért volt mert sokat evett, vagy mert beszorult egy puki. szerintem egyél bátran amit szeretnél, esetleg kezdetnek kevesebbet és ha nincs gond akkor legközelebb már többet.
Nyugodtan vezess vissza mindent, amit szeretsz, de egyesével és lehetõleg délelõtt, hogy ha esetleg meg is fájdul a pindúr pocakja, ne éjszakára kezdje a görcsölést. Nálunk pl. két dolog volt, ami kiverte a biztosítékot: a káposzta és a paprika.


Mennyi idős koráig lehet hasfájós egy csecsemő? Mikortól ehet bármit a szoptatós anyuka?

Legjobb válasz: szerintem csak akkor ha abbahagytad a szoptatás.hidd el én is vágyom már egy jó kis töltött káposztára de ugy vagyok vele,hogy nem akarok feleslegesen fájdalmat okozni a picinek hiszen nem azért szültem meg

szerintem csak akkor ha abbahagytad a szoptatás.hidd el én is vágyom már egy jó kis töltött káposztára de ugy vagyok vele, hogy nem akarok feleslegesen fájdalmat okozni a picinek hiszen nem azért szültem meg
Szia! Kb. 3 hónapos kora után már nem hasfájósak!
Én sokáig szeretnék szoptatni, és kb. akkortól eszem például káposztát, amikor már õ is ehet ilyesmit és tapasztalatom szerint nem okozott nála hasfájást.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!