Találatok a következő kifejezésre: Mikortól lehet gyakorlatokat végezni, (2 db)

Mikortól lehet császár után hasizom gyakorlatokat végezni?

Legjobb válasz: Szia, én a 6 hetet mindenképpen megvártam, utána szerintem óvatosan el lehet kezdeni, ha nem fáj-feszül, nekem sokáig fájdogált ezért én csak kb. 4 hónap után kezdtem el tornázni!

Szia, én a 6 hetet mindenképpen megvártam, utána szerintem óvatosan el lehet kezdeni, ha nem fáj-feszül, nekem sokáig fájdogált ezért én csak kb. 4 hónap után kezdtem el tornázni!
Ha jól emlékszem 4-5 hó után kezdtem el. terhesség alatt folyton tornáztam, hasizmoztam. ez is számít, így nem volt annyira megterhelõ.
Szia! A 6 hetes kontrollon megkérdeztem errõl az orvosomat. Azt mondta, 6 hónapig csak óvatosan szabad, ne erõltessem semmiképp. Kb. 2 hete kezdtem "aktívabban" tornázni (heti 5-6 alkalom otthon, callanetics), a hasizomgyakorlatokból kevesebbet, mint a többibõl. 3 hónapja szültem császárral. C
1 hó után fokozatosan!
Nekem külön többször is elmondta a doki, hogy csak szigorúan 6 hét után. Amúgy lehet érezni, hogy milyen mozgás esik jól a gyermekágyi idõszak alatt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!