Találatok a következő kifejezésre: Mikortól lehet edzést (2 db)

Mikortól lehet az edzést (futás, konditerem, aerobik, felülések... stb.) elkezdeni szülés után? (Könnyebb edzésre gondoltam.)

Legjobb válasz: Szoptatós kismama vagyok és nem szeretném, hogy a testmozgásom a tejtermelés rovására menjen. (Szülés elõtt heti 5x jártam kondizni + 2-szer futni)

A kérdező hozzászólása: Szoptatós kismama vagyok és nem szeretném, hogy a testmozgásom a tejtermelés rovására menjen. (Szülés elõtt heti 5x jártam kondizni + 2-szer futni)
6 hétig semmiképpen sem, utána is nagyon lassan és finoman, nem mindjárt konditeremben. Jobb lenne, ha szakemberrel konzultálnál, mikor hogy terhelheted magad.
Nekem a nõgyógyászom azt mondta, hogy a hatodik hét után bármit csinálhatok ami jól esik és nem túl megterhelõ. Bár igazából túl sok idõ nincs rá, de én spinningelni és lovagolni járok. A futás talán a mellednek nem tesz jót, szerintem fájhat a "mozgástól".
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :)

Hol lehet gyorben boxolni es mennyibe kerul s mikortol kezd az edzés?

Legjobb válasz: Gyõri Gladiátor SE Boksz Klub Székhely: 9027 Gyõr , Kandó Kálmán utca 4 Telefonszám: 96/336-873

Gyõri Gladiátor SE Boksz Klub Székhely: 9027 Gyõr , Kandó Kálmán utca 4 Telefonszám: 96/336-873


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!