Találatok a következő kifejezésre: Mikortól lehet babát a csőrös (4 db)

Mikortól lehet a babát a csőrös pohárra szoktatni a cumisüveg helyett?

Múltkor próbáltam neki, de elkezdte szopizni. Csak a teát szoktam neki üvegb?l adni, de ahogy áttérünk a rendes kajára, úgy már pluszba is kell adjak neki inni. De nem szeretném, ha még 1-2 évesen is a szájában lógna a cumisüveg. (Most 5 hónapos) El?re is köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Szerintem ezzel ráérsz 1 éves koráig, addig nyugodtan ihat cumisüvegbõl, mert arra áll rá a szája. Vagy tanítsd meg sima pohárból inni, de akkor még egy jó darabig tartanod kell neki.

Szerintem ezzel ráérsz 1 éves koráig, addig nyugodtan ihat cumisüvegbõl, mert arra áll rá a szája. Vagy tanítsd meg sima pohárból inni, de akkor még egy jó darabig tartanod kell neki.
En a baratnom szulese utan leodtem meg, h amikor korhazban voltak nem cumisuvegbol szopiztattak a babkat, hanem rendes uveg poharbol itattak oket.Igaz ez sokkal macerasabb, de alitolag minden baba tud igy inni, csak mi meg sem probaljuk.A baratnom picije igy ivott. 9 hetes kismama
Bizony, minden baba tud pohárból inni, csak macerásabb, mert nekünk kell vigyázni, hogy a szájába menjen és ne ki, nekünk kell tartani a poharat még jó sokáig. De az én fiamnak sosem volt cumisüvege. A kórházban nagyon jól csinálták, hogy pohárból adtak neki (sajnos nem mindenhol tesznek így), mert így nagyobb az esélye, hogy nem lesz semmi gond a szopizással. Szóval próbáld nyugodtan pohárból!
Az én lányom nem szopizott, mindig cumisüvegbõl ivott. 1 évesen viszont eldugtam õket és csak itatópoharazott (cseppmentes fajtákból elég sokat ki kellett próbálni mire megtaláltuk az igazit). Pohárból egyáltalán nem akart inni, csak 2 évesen kezdett magától poharazni, addig csak akkor ivott úgy, ha épp valahol nem volt más lehetõsége. Ném nem izgultam rajta, majd eldönt. Minden gyerek máshogy és másmiben fejlõdik jobban
Én is a pohár mellet vagyok, nekem a szüleim nagyszüleim is mind így csinálták annak idején és azt mondták ennél egyszerübb nincs ha a baba már az elején tud pohárból inni, másrészt viszont vivel jobb ha cumisüveg helyett csõrõs pohárra szokatod??Szerintem ebben az esetben már tök minden, hogy cumisüveg vagy csõrös pohár fog a szájából lógni még 3-4évesen is...szval szerintem a poharazást választ , saját magadnak könnyítessz a jövõben, mert mikor önnállóbb lesz egyedül fog inni belõle és nem fog a pohár állandóan a szájából lógni.
A kérdező hozzászólása: Azért köszönöm a tanácsokat, de nem akartam véglegesen arra szoktatni, csak az átmenet lett volna csõrös pohár. Megpróbáltuk a poharat... Hát a fele a nyakába ment. De sebaj, majd próbálkozunk még.

Mikortól lehet a babáknak csőrös pohárból inni?

Kisfiam fél éves,kaptunk egy ilyen poharat.Csak nem tudom,hogy mikortól érdemes ebb?l kínálni.Alul most bújik két fogacska,és gondolom a cumit el?bb-utóbb megrágja?!

Legjobb válasz: Én már probáltam 7 hónapos a babám de nem tudott mit kezdeni vele...Csak szopizott 6 honapos koráig a cumisüveget sem ismerte.Most már ügyesen iszik belöle.Szelepest vettem és ezzel játszani is tudott(nem folyt ki a víz) így rájött hogyan is müködik.

Én már probáltam 7 hónapos a babám de nem tudott mit kezdeni vele...Csak szopizott 6 honapos koráig a cumisüveget sem ismerte.Most már ügyesen iszik belöle.Szelepest vettem és ezzel játszani is tudott(nem folyt ki a víz) így rájött hogyan is müködik.
Kisfiam 2 hónapos volt tavaly nyáron a nagy melegben és szopizott, de attól függetlenül gondoltam kell neki némi folyadék és a cumis üveget a mái napig nem fogadja el hál istennek így két hónapos kora óta csõrösbõl issza a vizet semmi mást nem iszik vizen kívûl!

Melyik csőrös pohár a legjobb? Mikortól lehet a babát ebből itatni?

Legjobb válasz: Babája válogatja. A fiam már 1 éves korától ivott belõle, olyan szelepesbõl. A lányomnak hiába adtam oda a csõröspoharat-ahol a szelep ami ugye szabályozza, hogy milyen gyorsan jöjjön belõle a folyadék- szelep nélkül sem kellett. Õ helyette ivott szívószállal meg az olyan üdítõkbõl ivott, amelyiknek a teteje olyan, mint a bicigliskulacs teteje. pl Jupik, vagy a nestlé akvarell disney mintás ásványvize.

Babája válogatja. A fiam már 1 éves korától ivott belõle, olyan szelepesbõl. A lányomnak hiába adtam oda a csõröspoharat-ahol a szelep ami ugye szabályozza, hogy milyen gyorsan jöjjön belõle a folyadék- szelep nélkül sem kellett. Õ helyette ivott szívószállal meg az olyan üdítõkbõl ivott, amelyiknek a teteje olyan, mint a bicigliskulacs teteje. pl Jupik, vagy a nestlé akvarell disney mintás ásványvize.
Születéstõl itathatod pohárból. Vagy ha pótlás kell, adogasd kiskanállal. Akkor nem szokik le a cicirõl.
szia, Itass sima pohárból, én is úgy itatom a kiscsajszimat. Nagyon ügyesek, hamar megtanulják hogy hogyan kell inni. Sok sikert.


Ki mikortól adott a babájának cumisüveg helyett csőrös poharat? Persze csak ivásra! És Győrben hol lehet ilyet olcsón venni? 7, 5 hós babának.

Legjobb válasz: Én olyan 10hósan kb,de napok alatt megtanult belõle inni,úgyhogy szerintem ti már elkezdhetitek. DM-ben,Rossemannban 1000Ft alatt találsz. Sõt én pl. Brendonban vettem anno,795ért :) Szép napot!

Én olyan 10hósan kb, de napok alatt megtanult belõle inni, úgyhogy szerintem ti már elkezdhetitek. DM-ben, Rossemannban 1000Ft alatt találsz. Sõt én pl. Brendonban vettem anno, 795ért :) Szép napot!
Én Dm-ben vettem, 1500Ft volt Nübi márkája, és 7hós kora iszik belõle:)
Szia! 1 éves korában már csörösbõl ivott. Pontosabban Avent Varázsitatóból ami nagyon bevált. Csöpögésmentes szóval nem is folyt ki. Csak ajánlani tudom. Én 3000Ft-ért vettem neki. Szóval olcsónak nem mondható, de viszont nagyon szuper.
Mi sosem cumiztunk, cumisüvegeztünk, cicis volt a lányom, de 6 hós korától már csõrös pohárból ivott, ahogy megkezdtük a hozzátáplálást. Én a Brendonban vettem, 1400 ft-tól elérhetõ.De szerintem bármelyik babaoltban vehetõ, tescoban, spárban is.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!