Találatok a következő kifejezésre: Mikortól lehet a pocimon (5 db)

Kb hanyadik héttől lehet érezni hogy rúgdos a baba? Mármint úgy értem hogy ha a párom ráteszi a kezét a pocakomra akkor mikortól érezhető?

Legjobb válasz: Mára 18.hétnél kis rángást lehet szerintem, de a 20.nál biztos. Erõsek ám a kicsik , kibírnak egy születést, csak úgy uszkálnak a magzatvízbe, mejd kirugják az anyák oldalát.Hány hetes vagy? várj csak érdekes lesz.

Mára 18.hétnél kis rángást lehet szerintem, de a 20.nál biztos. Erõsek ám a kicsik , kibírnak egy születést, csak úgy uszkálnak a magzatvízbe, mejd kirugják az anyák oldalát.Hány hetes vagy? várj csak érdekes lesz.
Szia! Én a 17. héttõl érzem a picit, apukája a 20. héttõl. Boldog babavárást!
Én aa 16. héttõl érzem aktívan, bár volt egy másfél hetes szünete, de azóta beindult, férjem 20. hetesen érezte elöször már õ is nagyon be volt sózva, de nagyon boldog volt, azóta az agyamra megy állandóan piszkálja a hasam meg dumál neki meg énekel meg stb..... :) )) Boldog babavárást, könnyû szülést!!!!!!
Szia En is a 15. hettol erzem, h mocorog, de a parom eddig meg csak 2x erezte.En is mar nagyon varom, h O is tudja elvezni, de ma mar En is lattam nem csak ereztem a pocakom kituremkedeset, ahogy rugott, de ahogy odaszaladtam a paromhoz rogton abbahagyta. Boldog babavarast kivanok 23 hetes kismama
Én a 15, héten éreztem az elsõ mozgást, és a 21.en tudtam megmutatni apának, hogy õ az, aztán a 26. környékén lettek látványos hasremegtetõ akciói, és most a 38. on minden mozgást lehet látni is:)
Én 50kilórol indultam, és igy is csak a 20hétre tudtam rámondani biztosra hogy Ö az:)
Szia, ez alaktól is függ, én kicsit duci vagyok és a párom csak a 24- 25 héttõl érezte kívûlrõl.Most 35 hetessen már láttni ahogyan akciózik, néha fájdalmas.Kitartás már nemsokká érezni fogjátok!!!!Boldog babavárást!!!
Én 16 hetes ikermami vagyok, edidg konkrét mozgásokat nem éreztem, inkább "bugyborékolást" a pocimban. Este lefekvésnél, mikor már teljesen nyugodt vagyok akkor mintha éreznék valmait, de azok sem egyértelmûek. Szóval kitartás, de nemsokára ti is érezni fogjátok. Egyébként én is be vagyok sózva már! :)
A kérdező hozzászólása: 19hetes vagyok, én már pár hete érzem hogy mocorog(és nagyon élvezem még:) ) csak a párom már nagyon be van sózva!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Mindenkinek boldog babavárást!:)

Milyen amikor csuklik a baba a pociban, mikortól lehet érezni?

Legjobb válasz: Apró kis kopogást érzel,ritmikusan.

Apró kis kopogást érzel, ritmikusan.
szia, Nagyon furi érzés, olyan mintha a szívverését éreznéd, csak ez sokkal lassabb, ütemes lüktetés. Nekem volt, hogy 20 percig is eltartott. Talán a 26. héttõl éreztem elõször, és naponta volt, hogy 4x csuklott babóca. Egy 2 hónapos kicsilány anyukája.

Vettem szivhang hallgatot, hogy hallhassuk a babat a pocakban. Most 9 hetes es 4 napos. Meg nem hallani. Miert? Es mikortol lehet? Mar nagyon varjuk hogy hallhassuk!

Az uh mar volt szivhang.

Legjobb válasz: A szívhangfigyelõ leírásában mit írnak? Hányadik héttõl hallható vele? Mert benne kell lennie. Egyébként meg azért nem hallod még, mert 12. hétig a méhed a szeméremcsont mögött van, azután éri el a növekedése, illetve haladja megy a csont magasságát. Amíg a csont az "útban" van, addig biztos, hogy szívhangfigyelõvel nem fogjátok hallani. Nekem egy elég jó minõségû, érzékeny készülékem van és azzal is csak a 12. hét után volt hallható a szívhang. De még arra sem kell mérget venni, ha nem találjátok vele ne ess kétségbe. Egyébként meg van olyan készülék is, amivel például csak a 6-7. hónaptól lehet megtalálni.

A szívhangfigyelõ leírásában mit írnak? Hányadik héttõl hallható vele? Mert benne kell lennie. Egyébként meg azért nem hallod még, mert 12. hétig a méhed a szeméremcsont mögött van, azután éri el a növekedése, illetve haladja megy a csont magasságát. Amíg a csont az "útban" van, addig biztos, hogy szívhangfigyelõvel nem fogjátok hallani. Nekem egy elég jó minõségû, érzékeny készülékem van és azzal is csak a 12. hét után volt hallható a szívhang. De még arra sem kell mérget venni, ha nem találjátok vele ne ess kétségbe. Egyébként meg van olyan készülék is, amivel például csak a 6-7. hónaptól lehet megtalálni.
kb. a 20. héttõl hallható a szívhang figyelõvel a kicsi szíve! addig kitartást! :)
Ohh, egy kilenc hetes négy napos magzat teljes mérete max 4-5 centiméter, a szíve ebbõl mennyi lehet?! Az ultrahangon ha jól sejtem, nem HALLOTTAD a szívhangot, hanem max LÁTTAD a szív pulzációját. Türelem, szerintem is vagy a 18-20-ik hétig legalább.
A második válaszoló vagyok. Ha azt írják, hogy a 12. héttõl hallható vele, akkor nyugi, ne aggódj, rakd el három hétre szépen a készüléket. Hidd el, ha már korábban is hallható lenne, akkor azt írták volna a tájékoztatóban, hiszen az a készülék minõségét és marketingjét emelné még inkább. Ha esetleg a 12. hét után sem találod, akkor se ess pánikba, én is csak nagyon-nagyon nehezen találtam meg még akkor, sokszor már rémeket képzeltem és görcsösen kerestem, piszkáltam a pocimat vele, mert azt hittem, hogy azért nem hallom, mert baj van, közben meg csak azért nem hallottam, mert nagyon-nagyon pici volt a babó. Egy-egy ilyen eszeveszett keresgélés után néha én idegbõl raktam le és csak napokkal késõbb próbálkoztam ismét, mert úgy gondoltam, többet ártok a pocakom zaklatásával és az idegeskedéssel. A 14. héttõl viszont már mindenféle szenvedés nélkül könnyen megtaláltam.
Koszi a valaszt! En is kulfoldon vagyok, de en meg csak 6 hetes vagyok.
Még korai. Olyan 12. hét körül nézettem meg a védõnõvel, de õs is alig találta meg. A közepe, vége felé lesz ez hasznos.
A Mini Manó bababoltban van, a XIV. Nagy Lajos kir.útján van a bolt, de a pontos címért nézd meg a honlapjukat.5.5hós baba anyukája
A kérdező hozzászólása: Elvileg 12 het volt a papirjan.En kulfoldon vagyok es neten rendeltuk 5000 forint korul.Koszi a valaszokat!Akkor meg varok!
Hol lehet ilyet venni és mennyibe kerül?
Én olyat vettem, ami a 20. héttõl írja, hogy hallható vele Babókánk szívhangja. Most léptem a 19.-be, és én is probálkoztam már vele rendesen, de mindenki megnyugtatott hogy egyrészt ha rá van írva hogy a 20. héttõl, akkor mit várok egyáltalán elõtte, másrészt meg még akkor sem biztos hogy mindíg hallgató lesz ( nagyban függ a babák poziciójától is, hogy hogyan fekszenek ) Szóval nyugi, bár én is úgy várom már hogy halljam a szivecskéjét :)


Mikortól lehet kitapintani a pocimon a megnövekedett mehemet?

Már annyira várom! De még csak a 7. hétnél tartunk.

Legjobb válasz: hát olyan 1 hónap múlva ha háton fekszel és átsimized a hasad akkor már érzel változást

hát olyan 1 hónap múlva ha háton fekszel és átsimized a hasad akkor már érzel változást

Az miért van, hogy reggel alíg látszik valami a pocakomból(16. hét), de este meg már azért észre lehet venni, hogy babát várok, de azt sem nagyon. Mikortól lesz olyan igazi kismamis pocakom?

Legjobb válasz: Rám a 16. héten még jó volt a farmerom :) Aztán kezdett csak el nõni, összesen 8 kilót szedtem fel, nem volt nagy hasam. Szerintem max 4 hét, és egyértelmûen látszani fog :)

Rám a 16. héten még jó volt a farmerom :) Aztán kezdett csak el nõni, összesen 8 kilót szedtem fel, nem volt nagy hasam. Szerintem max 4 hét, és egyértelmûen látszani fog :)
Szerintem ez ilyenkor még a gyomrodtól is függ, hogy mennyire van teli stb.!Lehet, hogy estére felfúvódik!
Igen, szerintem is azzal van összefüggésben, hogy estére a gyomrod is tele van, esetleg fel is fúvódik, azért látszik nagyobbnak a pocakod. Nekem is ugyanígy volt, aztán kb a 20. héttõl indult be a látványos pocaknövekedés. 24 hetes kismami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!