Találatok a következő kifejezésre: Mikortól lehet a málna (3 db)

Mikortól lehet málnát adni a babáknak?

Legjobb válasz: en boven ajanlanam ha megvarnad a 2 evet! szerintem az nelkul is meglesztek! malna eper ezek olyan dogok hogy nem szoktak babaknak adni.

en boven ajanlanam ha megvarnad a 2 evet! szerintem az nelkul is meglesztek! malna eper ezek olyan dogok hogy nem szoktak babaknak adni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Erõsen allergén gyümölcs. Minimum 1 éves kor után. De inkább 1, 5-2 év.
Nekem most másfél éves a lányom és 2 hete adtam neki elõször. :)
6 éves a lányom, annak idején a védõnõnk azt mondta, h apró magvas gyümiket csak 2 éves kor után szabad. Hát, mi 1.5 éves koráig vártunk csak, akkor már adtam neki fél pohár málnás vagy epres joghurtot.
Fiam 15 hónapos, és még nem mertem adni neki :(
Én 14 hósan adtam elõször, de úgy, hogy szûrõn áttörtem, é s a levét kanalaztam be. Most 23 hós a fiam, meglátjuk, mit szól majd hozzá, mert Õ a savanykás gyümölcsöket szereti inkább pl: ribiszke

Mikortól lehet inni a málna teát?

én most a 35 hétben vagyok és azt mondják az szülés megindító hatással is jár és azt még nem akarom, mert a pici még csak 2300gramm. ?

Legjobb válasz: Már 4 hónapos kortól nyugodtan adhatod neki! Nekem is a doktornõnk és a védõnõ mondta!

Már 4 hónapos kortól nyugodtan adhatod neki! Nekem is a doktornõnk és a védõnõ mondta!
Málnalevél teát a 36-dik héttõl lehet inni. Nem indítja be a szülést, csak állítólag segíti a tágulást. Én már 3 hete iszom, jövõ héten kellene szülnöm, de még nem akar elindulni.

Malnat mikortol lehet adni a babaknak?

Legjobb válasz: másfél éves kor után. De vannak málnás bébiételek, azok már korábban is adhatók, mert a gyárak más konyhatechnológiával dolgozzák fel a gyümölcsöt. Egyébként a magjai okozhatnak allergiás tüneteket. Ugyanígy az összes bogyós gyümölcs is.

másfél éves kor után. De vannak málnás bébiételek, azok már korábban is adhatók, mert a gyárak más konyhatechnológiával dolgozzák fel a gyümölcsöt. Egyébként a magjai okozhatnak allergiás tüneteket. Ugyanígy az összes bogyós gyümölcs is.
Szia Itt utána olvashatsz http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=14838 Én lányom 16 hónapos és most evett elõször (most érik a kertbe)
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen!
Enyém 17 hónapos volt tegnapelõtt, tavasz végén már evett málnát, epret szintén. Turmixot is csináltam neki, babatejbõl


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!