Találatok a következő kifejezésre: Mikortól lehet a lakásomban a (3 db)

Mikortól lehet karácsonyi díszeket alkalmazni a lakásban? Persze nem karácsonyfára gondolok, de mondjuk ajtóra koszorú, ablakra karácsonyi matrica, stb...

Legjobb válasz: Általában ahogy ádvent elkezdõdik onnantól szokás diszítgetni, készülõdni!! Hiszen innentõl számít a karácsonyváró idõszaknak....4 héttel elõtte!

Általában ahogy ádvent elkezdõdik onnantól szokás diszítgetni, készülõdni!! Hiszen innentõl számít a karácsonyváró idõszaknak....4 héttel elõtte!
Mikulásra már szoktak díszíteni, illetve van aki elõtte 1 héttel.
A kérdező hozzászólása: Akor még vàrok egy picit:) )))))
Pontosan, advent a várakozás idöpontja, elötte kicsit furi. Amúgy akár nyáron is díszitgethetsz, pl egyszer egy srác mondta ö soha nem szedi le a mü fáját nyáron is ott áll a sarokban.
Hát igen, picit még korai.... Nem túl kedves, ha midszentkor már a Jézuska lóg az alakban. Arra viszont készülhetsz töklámpással, gyertyákkal stb. A karácsonnyal azért nov. közepéig bõven ráérsz...
látom aki feltette a kérdést szeret biztosra menni, hiszen már októberbe feltette a kérdést, nem sértésbõl mondom, hiszén én szimplán be vagyok sózva, nekem a díszek körül forog a világ karácsonykor, nem is az ajándékok, idén is karácsonyfát kérekXD szerintem is advent a start jele, szépen, fokozatosan lehet kezdeni, csak azt bánom, hogy a fát csak szenteste díszíthetem-.-", habár, tavaly már délbe feldíszítettem, hihi, nem bírtam magammal ^^"

Mikortól lehet kirakni a lakásomban a húsvéti kiegészítőket?

Még 1 hónap van Húsvétig. Van ajtódízsem, tojások, stb. Szerintetek? :))

Legjobb válasz: ÉN TEGNAP KIRAKTAM!!!!A HANGULAT MIATT.SZERONTEM MINDEGY MIKOR,A LÉNYEG HOGY NEKED TETSZEN.ELÖRE IS KELLEMES HUSVÉTI ÜNNEPEKET!

ÉN TEGNAP KIRAKTAM!!!!A HANGULAT MIATT.SZERONTEM MINDEGY MIKOR, A LÉNYEG HOGY NEKED TETSZEN.ELÖRE IS KELLEMES HUSVÉTI ÜNNEPEKET!
Amikor szeretnéd
Az en szomszedasszonyom , ugy szokta, a hetvegen nagytakaritast csinalt, igy karacsony utann:) leszedte a karacsonyi diszeket, kirakja a husvetit , a husveti meg jovo karacsonyig kintvan ! De ez igaz, en mar raszoltam , es o azt mondta a gyerekek szeretik ! Szerintem ezt mindenki maga donti el , de mar lassan itt a ideje!
Szerintem is mindenki akkor rakja ki amikor akarja.
A kérdező hozzászólása: Köszi, szerintem akkor holnap én is kidíszítem a lakást már! :) ))))
Én ha jól emlékszem 3-4 éves volt a lányom amikor elõször volt papucs a lábán. de akkor is hozzá kellett szoknia.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!