Találatok a következő kifejezésre: Mikortól lehet a babák (411 db)

Mikortól lehet a babáknak mást is adni enni, mint az anyatej, meg az üveges bébiétel? Szilárdat hogyan, milyen sorrendben és mikortól lehet adni neki? Szinte már alig van anyatej.

Legjobb válasz: Szia! Mi 5 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást.Gyümivel kezdtük alma, banán, barack , fokozatosan. De vannak dobozosok is,a Frutapura nagyon bejött a lányomnak:)Majd jöhettek a fõzelékek: sütõtök, krumpli, cékla, répa. Majd a husi és brokkoli, zeller, saláta,(mi 10 hónaposak vagyunk). Üvegeset is kóstoltathatsz vele, azokra rávan írva mikortól ehetik. Nekem a lányom nagyon szerette az elején, de mostmár nem eszi meg:) jobban szereti , amit mi eszünk, illetve, amit készítek neki. Boldog babázást:)

Szia! Mi 5 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást.Gyümivel kezdtük alma, banán, barack , fokozatosan. De vannak dobozosok is, a Frutapura nagyon bejött a lányomnak:) Majd jöhettek a fõzelékek: sütõtök, krumpli, cékla, répa. Majd a husi és brokkoli, zeller, saláta, (mi 10 hónaposak vagyunk). Üvegeset is kóstoltathatsz vele, azokra rávan írva mikortól ehetik. Nekem a lányom nagyon szerette az elején, de mostmár nem eszi meg:) jobban szereti , amit mi eszünk, illetve, amit készítek neki. Boldog babázást:)
http://www.babafalva.hu/download/szilard.htm ez alapján tök jól lehet követni, hogy mikor mit lehet adni a babóknak. Plusz reggelire és vacsira én tejpépet (Milupa HA)adok 8 hós babámnak.

Mikortól lehet a babának babapiskótát adni? Mikortól lehet virslit megfőzve adni neki?

Legjobb válasz: babapiskótát 8 hónap körül de jó minõségût...virslit is, már ha van foga, kb 9 hósan...

babapiskótát 8 hónap körül de jó minõségût...virslit is, már ha van foga, kb 9 hósan...
Piskótát 8 hó körül adtam elõször és csak kb 6 db-ot evett eddig( 1 éves), a drága védõnõm 6 hó körül javasolta az Orsi virslit, de az olyan vacak, hogy még a kutyámnak sem adnám.Megkérdeztem a gyer.orvost is és Õ egyáltalán nem javasolta a virslit és társait a tartósítószer és egyéb "egészséges" összetevõk miatt.
A virslit szerintem se erõltesd, iszonyatosan gusztustalan dolgok vannak benne. A babapiskótával meg az a helyzet, hogy lehet neki adni 6 hónapos kortól, de kifejezetten azt, ami babáknak van kitalálva. Pl. a HIPP gyárt ilyet. A másikat én nem adnám még neki jó ideig, bár én túlságosan komolyan veszem ezt a bio kajáltatást.

Mikortól lehet a babát egyedül, bekötve a hátsó ülésen hagyni menetközben?

5 hónapos a babám.Én ülök vele hátul,az érdekelne mikor lehet egyedül hagyni?

Legjobb válasz: Nem ez volt a kérdés... Na, szerintem erre nincs szabály, lehet kapni tükröt, amit hátra kell felszerelni, és láthatod benne a hátul ülõ babát. Én 8 hetes korában már elvittem egyedül egy 100 km-es útra, hátul ült hordozóban egyedül. -Biztosítani kell számára az árnyékot minden oldalról, kellõen legyen betakarva derékig, és legyen egy kedvenc plüss, amivel beszélget:) A szerncsésebb eset, ha a babád alszik rendszerint menet közben, akkor oldalra kell fordítani a kis fejét. Ezt kérdezted, nem?

Nem ez volt a kérdés... Na, szerintem erre nincs szabály, lehet kapni tükröt, amit hátra kell felszerelni, és láthatod benne a hátul ülõ babát. Én 8 hetes korában már elvittem egyedül egy 100 km-es útra, hátul ült hordozóban egyedül. -Biztosítani kell számára az árnyékot minden oldalról, kellõen legyen betakarva derékig, és legyen egy kedvenc plüss, amivel beszélget:) A szerncsésebb eset, ha a babád alszik rendszerint menet közben, akkor oldalra kell fordítani a kis fejét. Ezt kérdezted, nem?
Szia! Én 2 hetes korától utaztattam hátul egyedül, ugyanis addig volt itthon velünk apuka, utána már kettesben jártunk el itthonról.A légzsák miatt nem raktam elõre.Persze biztonságosan be kell kötni, én rögzítettem játékot a hordozóra, sötétítettek az ablakaink, de van rajt roló is, a légkondit pedig úgy állítom, hogy 22-23 fok legyen a kocsiba.Én is tükörbõl nézegetem utazás közben, de nagyon szeret aludni is a kocsiba, meg nézelõdni is. Ha a tiéd is szeret utazni, szerintem nyugodtan ülhet egyedül hátul. Üdv
Egyedül hagyhatod, ha úgy érzed el lesz egyedül:) Arra ügyelj, hogy szabályosan helyezd el a babát hátul! Elsó válaszoló vagyok:)
Valamennyi gépkocsi elsõ ülésén: - 3 év alatt: Légzsák nélkül vagy kikapcsolt légzsák, a menetiránynak háttal szállítható gyermekbiztonsági rendszerben. - 3 év felett 135 cm alatti gyermek: Nem szállítható - Legalább 135 cm, 150 cm alatti gyermek: Nem szállítható - Legalább 150cm magasságú gyermek: Becsatolt biztonsági övvel szállítható Valamennyi gépkocsi hátsó ülésén: - 3 év alatt: Csak gyermekbiztonsági rendszerben szállítható - 3 év felett 135 cm alatti gyermek: Csak gyermekbiztonsági rendszerben szállítható - Legalább 135 cm, 150 cm alatti gyermek: Csak gyermekbiztonsági rendszerbe vagy testméretéhez igazítható biztonsági övvel szállítható - Legalább 150 cm maggasságú gyermek: Becsatolt biztonsági övvel szállítható
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Utolsó válaszolónak:igen, erre gondoltam és nagyon köszi a válaszodat.Babám imád a kocsiban lenni, egyideig nézelõdik, aztán elalszik, nincs vele gond.Ezért is gondoltam, hogy talán már lehetne egyedül hagyni.
Milyen hordozótok van? Nekem az a gondom, hogy jól el lenne egyedül, de mivel az ülés elég meredek, így nem tartja túl jól a hátát és a kiscsaj elõre dõl benne, és õ maga tartja a fejét. He mellette ülök kitámasztom, de ha egyedül van hátul, akkor eléggé csuklik-nyeklik az ülésben. Én ezért nem tudok még egyedül autózni vele.
Az elõzõ válaszoló vagyok: 5 és fél hónapos a kislányom
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak:nekünk régi fajta hordozónk van, úgy kaptuk kölcsön, tehát nem mai darab, 4-5 éves.És szerencsére jól le tudjuk rögzíteni a kocsiban a biztonsági övekkel.Viszont a hordozót kibéleltk kispárnával és pléddel, mert amikor anélkül raktuk bele, olyan mély, hogy szinte eltünt benne a kiscsajszink.De így sikerült megoldani, és a gerincének se árt, jól fekszik.


Mikortol lehet a babat kenguruba tenni?

Nem tudom hogy mit irt a dobozan mert kaptuk es semifele hasznalati utasitas nincs rajta.A kisfiam 4 hos meg nem tud ulni.A kenguru hatamlaja merev es mikor meg kicsi akkor van oldala hogy tartsa a fejet.Nem tudom merjem mar bele tenni?A babakocsit nem igazan kedveli.Szerintetek?

Legjobb válasz: Én 2 hetesen beleraktam a babámat (újszülött kengurut vettünk). 4 hónapos babát már bõven belerakhatsz! A legtöbb kengurut 3 hónaptól árulják! A fejét fogja tudni tartani, vagy ráhajtja a mellkasodra, ne izgulj.

Én 2 hetesen beleraktam a babámat (újszülött kengurut vettünk). 4 hónapos babát már bõven belerakhatsz! A legtöbb kengurut 3 hónaptól árulják! A fejét fogja tudni tartani, vagy ráhajtja a mellkasodra, ne izgulj.
A kérdező hozzászólása: igen de engem mindig aval keszit ki mindenki hogy ha kenguruba rakom akkor fajni fog a dereka nagykoraban.Ez ugye nem igaz?
Nem fog fájni a dereka, ha jó minõségüt veszel, mert azoknál úgy van kialakítva, hogy a gerincét jól megtámassza. Én chiccot használtam, kb.3 hónapos korától, nagyon szeretett úgy nézelõdni.
A kérdező hozzászólása: igen de mi kaptuk es fogalmam sincs milyen markaja van azt irja rajta hogy szarmazasi helye Kina.Szoval nem tudom hogy milyen.Vegyek egy masikat?
Nézd meg, hogy a hát része kivan-e párnázva, jól tart-e.Ha nem akkor inkább válasz hordozó kendõt, vagy vegyél új kengurut.Én így tennék a helyedben.
Szia, szerintem ne használd. A jó hordozó térdtõl térdig alátámaszt és nem hagyja lógni a gyerek csípõjét...kételm, h ez ilyen lenne. Jól körülöleli a babát, hozzád simul, a hordozókendõ pl ezért lenne nagyon jó. Használtan már 2-3e forinttól lehet kapni pl Nandu kendõt, de léteznek újszülött kortól használható csatos hordozók, amiben megvalósul az ortopédiailag helyes tartás pl : MAnduca (de az elég drága). Egy jó hordozóeszköz nemcsak a babádnak, hanem Neked is örömmé teszi a hordozást. melegen ajánlom, h nézz körül a mamami.hu-n....és h leld olyan örömöd a hordozásban, mint én...(1éve hordozó anyuka kenõdben, meitaiban)
Szerintem a baba úgyis eldönti majd, hogy jól érzi-e magát benne. Ha igen, akkor használd nyugodtan.
Nekünk van kengurunk, és ha jól emlékszem 3 hónaposan tettem bele elõször a gyereket. Vagy négy hónaposan. Elõtte megkérdeztem a gyerekorvost és azt mondta, hogy ha már megtartja a fejét, akkor beletehetem, de max. fél órára (!), többre ne, mert elfárad a gyerek. És csak olyan kenguruba, ami elég maga, a fejet is tartja. Meg szerintem mindig feléd nézzen, ne arccal kifelé tedd bele, mert olvastam, hogy az árt a csípõnek.

Mikortól lehet a babával babakosival sétálni?

Mindenki bombáz tanácsokkal mióta terhes vagyok de egy kétdolgot nem tudok.Április közepére várjuk a babát,elég társasági emberek vagyunk(minden nap uton vagyunk megyünk valahova).Nem tudom van-e olyan,hogy mikor lehet a picit babakocsiba tenni,mikor lehet el?ször vele sétálni menni,társaságba,?

Legjobb válasz: Nekem anno azt mondták, h 2 hetesen kezdhetem a levegõztetést (hozzáteszem, 2360 g-mal született a lányom, szóval kicsi volt). Október végi baba. Elõször 5 perc, aztán 10, 15, 20, félóra, utána pedig egy órát mentünk. Többet is lehetett volna, de két szopi között ennyi idõ jutott :) Babakocsiba elsõ perctõl lehet tenni, amennyiben teljesen vízszintes. Késõbb, olyan 4-5 hónapos korában lehet emelni egy kicsit neki, hogy jobban lásson. Ha adhatok kéretlenül tanácsot: kérlek, soha ne sétáltasd a gyereked a hordozóban (tudod, ami az autóba való). Rosszul vagyok, amikor látom azokat a pici babákat görnyedni séta közben... Társaságban, sok ember között karácsonykor volt. Azért nem árt, ha legalább az elsõ oltást megvárod, fõleg ilyen járványos idõben - szerintem még áprilisban is lehet bõven járvány.

Nekem anno azt mondták, h 2 hetesen kezdhetem a levegõztetést (hozzáteszem, 2360 g-mal született a lányom, szóval kicsi volt). Október végi baba. Elõször 5 perc, aztán 10, 15, 20, félóra, utána pedig egy órát mentünk. Többet is lehetett volna, de két szopi között ennyi idõ jutott :) Babakocsiba elsõ perctõl lehet tenni, amennyiben teljesen vízszintes. Késõbb, olyan 4-5 hónapos korában lehet emelni egy kicsit neki, hogy jobban lásson. Ha adhatok kéretlenül tanácsot: kérlek, soha ne sétáltasd a gyereked a hordozóban (tudod, ami az autóba való). Rosszul vagyok, amikor látom azokat a pici babákat görnyedni séta közben... Társaságban, sok ember között karácsonykor volt. Azért nem árt, ha legalább az elsõ oltást megvárod, fõleg ilyen járványos idõben - szerintem még áprilisban is lehet bõven járvány.
Kb. 2 hetesen lehet kivinni a levegõre (elõtte a szobában már levegõztetheted, ha jó kint az idõ). Elõször csak pár percre, utána fokozatosan szoktatni a kintléthez. Ha már 1/2-3/4 órát kint vagytok, rövid sétát is tehettek. Társaságba menni a babával csak késõbb ajánlott, elõször erõsödjön picit, kapja meg legalább az elsõ védõoltást. Az én kislányom aug. végén született, õt már 1 hetesen kivittem a teraszra, mert bent se volt melegebb, mint kint. A doki és a védõnõ is látta, azt mondták, jól tettem, hogy kivittem.
Szia! 2 hetesen már nyugodtan ki lehet vinni a levegõre, fokozatosan, elõtte elõször csak otthon rányitod ablakot, majd kiviszed negyed órára, utána fél óra utána meg már ameddig jól érzitek magatokat. Esõs, de fõleg nyálkás, ködös idõben ne vidd ki! Társaságba és olyan helyre ahol sok ember van zárt helyen én még olyan 2 hónapos koráig nem nagyon vinném. 13 hós kislány anyukája
Régebben 4-6 hetet mondtak legalább, manapság nem ilyen szigorúak a védõnõk, gyerekorvosok :) Az idõjárástól is függõen kb. 2 hetes kortól el lehet kezdeni a levegõztetést, kinti sétát, de a társasággal azért ne siessetek ennyire szerintem, legalább 6 hetet várjatok. Annyi idõ Neked sem árt regenerálódni szülés után :) Kellemes babavárást kívánok!
Én ha két hetes lesz, akkor fogok kimenni vele sétálni. Elõször csak 15 percre, majd növelem az idõtartamot minden nap. 37km
11 napos volt a fiam, amikor bcg oltasra kellett vinni. Ugyhogy ezzel a doki eldontotte nalunk, hogy mikor legyen az elso hosszabb setanu, ugyanis a rendelo gyalog kb 15 percnyire van, ezert taxit nem hivtam, a kocsink epp rossz volt, buszra nem szalltam ilyen pici babaval. Ennek tudataban en mar elotte napokkal levegoztettem, beoltoztettem es kisetaltam vele a teraszra eloszor ot percre, majd negyed orara. Az en fiam teli baba volt (november vege). Semmi baja sem volt attol, hogy ilyen hamar megkezdtuk a setat, ezutan mar minden nap mentunk.

Mikortól lehet a babát kerékpáros gyerekülésbe vinni? Az én babám már 7 hónapos elmúlt és nagyon szépen tud ülni.

Legjobb válasz: Hát szerintem sem 7 hónapos babának való a bicikli. Én akkor fogok vele menni, ha már egyedül megy, akkor már jó tartása van. Gondoljatok bele az õ gerincüket mennyire terhelik a magyar utak. Én még várnék vele a baba érdekében.

Hát szerintem sem 7 hónapos babának való a bicikli. Én akkor fogok vele menni, ha már egyedül megy, akkor már jó tartása van. Gondoljatok bele az õ gerincüket mennyire terhelik a magyar utak. Én még várnék vele a baba érdekében.
7, 5 hónapos a gyermekem, fel ül egyedül ülve játszik! Mi a hétvégén bicoztunk, nem nagy távra de volt pár ember aki megszolt hogy még nem szabad, de én ismerem a babám nagyon tetszett neki és bírta is!

Mikortól lehet a babákat bölcsibe adni?

Legjobb válasz: Hivatalosan 6 hónapos kortól. Egyébként amikor mi beírattuk a gyereket a bölibe, akkor megkérdeztük, hogy milyen kortól viszik be a szülõk általában a babákat. Azt mondta a bölcsi vezetõje, hogy kb. másfél éves kortól vannak ott gyerekek, de van egy 8 hónapos baba is, aki sajnos az apukájára maradt, és nem volt más megoldás, mint bölcsibe adni. De kijelentette, hogy nem szeretik, ha túl korán adják be a babákat, mert akkor teljesen más étrendre, foglalkozásra, ellátásra, stb-re van szükség.

Hivatalosan 6 hónapos kortól. Egyébként amikor mi beírattuk a gyereket a bölibe, akkor megkérdeztük, hogy milyen kortól viszik be a szülõk általában a babákat. Azt mondta a bölcsi vezetõje, hogy kb. másfél éves kortól vannak ott gyerekek, de van egy 8 hónapos baba is, aki sajnos az apukájára maradt, és nem volt más megoldás, mint bölcsibe adni. De kijelentette, hogy nem szeretik, ha túl korán adják be a babákat, mert akkor teljesen más étrendre, foglalkozásra, ellátásra, stb-re van szükség.
6 hónapos kortól ha jól tudom. A tgys addig jár, valószínûleg azért.
Hivatalosan 20 hetes kortól. Ennek az a pontos oka, hogy a TGYÁS 24 hétig jár, és, elvileg, az elsõ 4 hetét a szülést megelõzõen kéne kivenni. Persze, senki nem így csinálja, vagy legalábbis ilyennel még nem találkoztam.
ismerek olyat aki 4 hósan adta be a gyerekét:(
JÉZUSOM! 4 hónaposan????? Szegény pici baba :-((
nyilván oka volt...amikor anyám született 6 hét szülési szabi járt össz-vissz. mégse lett anyám tömeggyilkos, se lelki sérült :) egyébként nem szeretik, ha 1 éves kor alatt beadja valaki, de 6 hós kortól ha van férõhely és anyuka visz munkáltatói igazolást, nem utasíthatja el.

MIkortól lehet a babákat biztonságosan, hason altatni?

a bölcs?halálra gondolok!a kisfiam csak úgy alszik,de van légzésfigyel?,így nyugott vagyok,de nemsokára lejár a kölcsönzési id? és nem tudom hogy meghosszabítsam-e!7 hetes múlt a drágám!

Legjobb válasz: Az én babóm is születésétõl fogva hason alszik, légzésfigyelõvel, most 5,5 hónapos és még mindig használjuk. Míg le nem mászik róla. Azt olvastam, hogy a bölcsõhalál 6 hós kor után már nagyon ritkán fordulhat elõ. Még mindenképp kölcsönözd ki, fõleg ha külön szobában van.

Az én babóm is születésétõl fogva hason alszik, légzésfigyelõvel, most 5, 5 hónapos és még mindig használjuk. Míg le nem mászik róla. Azt olvastam, hogy a bölcsõhalál 6 hós kor után már nagyon ritkán fordulhat elõ. Még mindenképp kölcsönözd ki, fõleg ha külön szobában van.
Én is kikölcsönözném a helyedben. Kb 6 hónapos korig áll fenn a bölcsõhalál veszélye, de leggyakoribb 2-4 hónap között. 4 hónapos a babám, használjuk a légzésfigyelõt, engem nagyon megnyugtat, fõleg, hogy csak és kizárólag hason hajlandó aludni. Üdv
Én a 4. héttõl altattam mindig hason a lányom. Én legalább 6 hónapig kölcsönözném a légzésfigyelõt! (addig nekünk is volt pár riasztásunk...)
A kérdező hozzászólása: 2 hetes volt a pici fiam, akkor riasztott be egyszer a figyelõ azóta sem:) !
szia! ezt a légzésfigyelõs oldalon olvastam:/nem szó szerint/ a bölcsõhalál 2hós kor alatt szinte sosem fordul elõ, a legveszélyeztetettebb kor 3-9hóig van, de ha tutira akarsz menni 14hós korig is mehet.. én igazság szerint még a mai napig nyugodtabban alszom h megy pedig 16 hós.. majd most veszem ki alóla, mert megy nagy ágyba

Mikortól lehet a babákat bébikompba rakni? Hasznos a babákra nézve, vagy csak hátráltatja?

Úgy értem hány hónapos kortól,mert a kisfiam állandóan állna felfele,de még nem ül fel magától,csak ha felültetem,úgy már üldögél,persze nem sokáig.

Legjobb válasz: Sokan ellenzik a bébikompot, de nekünk is van. Az én csajszim 6 hós múlt, és úgy kavar a komppal a lakásba, hogy alig bírok szaladni utána. Sokan azt mondják, hogy ettõl fog majd lábujjhegyen járni a baba. Hát az én húgom életében nem ült kompba, de mégis 2 éves koráig lábujjhegyen járt. Szóval én vettem a babámnak. Nagyon szereti és jól elvan benn. És amióta használja nagyon erõsödött a lába egyfolytában állni akar és nem lábujjhegyen.

Sokan ellenzik a bébikompot, de nekünk is van. Az én csajszim 6 hós múlt, és úgy kavar a komppal a lakásba, hogy alig bírok szaladni utána. Sokan azt mondják, hogy ettõl fog majd lábujjhegyen járni a baba. Hát az én húgom életében nem ült kompba, de mégis 2 éves koráig lábujjhegyen járt. Szóval én vettem a babámnak. Nagyon szereti és jól elvan benn. És amióta használja nagyon erõsödött a lába egyfolytában állni akar és nem lábujjhegyen.
A kérdező hozzászólása: Én is úgy gondolom, hogy próbálkozunk vele, lehet, hogy szeretni fogja, csak kíváncsi voltam, hogy más hogy gondolja, mert a védõnõ is ellenezte, dehát istenem mi is kompoztunk semmi bajunk nem lett belõle, sõt! Köszi a válaszokat!
Szia!Hát persze h mi is kompoztunk, tehéntejet ittunk és semmi bajunk sem volt.De manapság mindent annyira felfujnak hogy csak no!!!!!
Nekünk is van, nagyon szereti a kisfiam, és persze nem egész nap abban van. Mellesleg nem értem, ha a bébikomp okoz gerincferdülést, akkor a kenguru miért nem káros? Sokszor látom, hogy pár hetes baba "lóg" benne, akinek még biztosan nagyon gyenge a gerince. Tudom nem ez volt a kérdés, de ez kikivánkozott belõlem.Bocsi! Boldog babázást!
Nekünk is van komp.A fenét ha´tráltatja az elindulást.A lányom 5 hósan kompiban volt most 10 hós és sétál ha fogjuk a keze´t, a falmellett meg ahol talál támaszt megy...Aki mind írja hogy ne az is ült benne, az meg 100%. Le lehet nyugodtan pontozni..... Jó lehet alapja a gerincferdulésnek, de annak ezer oka kehet....
Én azt olvastam, hogy artalmas a gerincre, vagy a medencére, meg ilyesmi. oszinten szólva szerintem nem hatranyos, nem elonyos, a jol fejlodo baba jol fog tovabbra is fejlodni, amelyik baba rosszul fejlodik, az meg tovabbra is ugyanabban a tempoban fog fejlodni. mindamellett azt mondom, ha lehetosegetek van rá, akkor elobb kérjetek egyet kolcson, hogy kiprobalja a babótok, és egyaltalan tetszene e neki, mielott megveszitek dragan, és nem fogja szeretni. :) sajnos, azt, hogy hany honapos kortol ajanlott, nem tudok segiteni, en azt mondanam kb fel eves kortol, attol fuggoen hogy halad a baba fejlodese
ÉN NEM AJÁNLANÁM MERT SZERINTEM HÁTRÁLTATJA A KÉSÕBBI ELINDULÁSÁT ÉS NEHEZEBBEN FOG MEGTANULNI JÁRNI.A VÉDÕNÕNK IS LEBESZÉLT RÓLA, HOGY VEGYÜNK MERT SZERINTE SEM JÓ
Honnan tudod, hogy hátráltatja, nálatok ez volt?Mi 6 hós korában, amikor szépen megült akkor tettük bele a kompba és nagyon élvezte.10 és fél hós korában már egyedül járt, sõt szaladt a kisfiam.Nem kell mindent elhinni másoknak, ha ugy érzed tedd bele nyugodtan nem lesz tõle az ég világon semmi baja.
Elsõ vagyok. Ugye nem az pontozta le a válaszomat, aki tegnap azt írta, hogy a bébikomptól járnak a bébik lábujjhegyen, ugyanis én ezt azért írtam. Na minegy. Nem értem a lepontozás okát.

Mikortól lehet a babák fejére kis kendőt kötni?

Legjobb válasz: Amikortól sapkát, tehát szerintem a születésüktõl fogva. Az én babám májusi és egész nyáron kendõ vagy sapi volt rajta, hogy védje a naptól

Amikortól sapkát, tehát szerintem a születésüktõl fogva. Az én babám májusi és egész nyáron kendõ vagy sapi volt rajta, hogy védje a naptól


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!