Találatok a következő kifejezésre: Mikortól látszik a petezsák (3 db)

ezt most miért kérdezed? késett már vagy még nem, ? tesztet vettél már?
Én 5 hetes, 6 napos voltam az uh szerint, és még csak a petezsák látszott. Ez pontosan egy hete volt. azóta persze már lehet hogy látna valamit a doki, de kb. a 7-8 héttõl írják, hogy van szívmûködés is. Nekem nem mondta, hogy lát-e benne valamit, úgyhogy gondolom majd ha legközelebb megyek, addigra hátha fogja már látni. Boldog babavárást!
Az elõzõ válaszadónak mondanám, hogy 6+2 voltam amikor a doki megnézett és azt mondtam, hogy a 6.héten már kellene szívmûködésnek lenni, így beírta a leletembe a missed ab-ot. Igaza lett. Mert rá 1 nappal megindult a baj. Szóval a szívmûködés kb. 6 hét. Figyelni kell azonban arra, ha valakinek hosszú ciklusa van ne a mensi napjától számolja, hanem a peteérés elõtt két hetet vegye csak számításba, ott tart.

Mikortól látszik ultrahangon a petezsák és mikortól van szívhang?

Legjobb válasz: Nekem már a 4-ik héten látható volt a petezsák és a 6-ik héten lehetett látni a szívverést és a szívhangokat is hallottam az ultrahangon. Ez persze eltolódhat attól függõen, hogy mikor estél teherbe, mikor volt az ovulációd, mivel a heteket, amiket írtam az utolsó menszeszed elsõ napjától számítják, azaz nem teljesen igaz, hogy pl. 4 hetes vagy, mivel nem az elsõ napon esel teherbe. De mivel nem tudni ki mikor, ezért veszik az elsõ menszesz napot a terhességed elsõ napjának. Remélem hamarosan láthadod!

Nekem már a 4-ik héten látható volt a petezsák és a 6-ik héten lehetett látni a szívverést és a szívhangokat is hallottam az ultrahangon. Ez persze eltolódhat attól függõen, hogy mikor estél teherbe, mikor volt az ovulációd, mivel a heteket, amiket írtam az utolsó menszeszed elsõ napjától számítják, azaz nem teljesen igaz, hogy pl. 4 hetes vagy, mivel nem az elsõ napon esel teherbe. De mivel nem tudni ki mikor, ezért veszik az elsõ menszesz napot a terhességed elsõ napjának. Remélem hamarosan láthadod!
Petezsák a 4. héten többnyire már látszik, de van akinek csak késõbb lehet látni. Szívhang normál esetben a 8. héten már van.
Szia. A szívverés nálam a 6. héten már látszott. A petezsákot hamarabb látni.
4 hetesen petezsák, 7 hetesen szívverés.
Nekem 5 hét 3 naposan látszott a petezsák és benne a 2 mm-es baba, ami pulzált. Erre mondta a doki, hogy ez még nem szívverés, de a pulzálás már látszik... A szívverés a 7. hét körül látzsik, de nekem nem mutatták meg, azt mondták, csak a 20. hét után hallgatják meg, addig csak nézik, hogy mûködik-e.
Szia! Én pont ma voltam dokinál és 5 hetesnek mondott, 3x4mm es volt a petezsák. 2 hét múlva kell visszamennem szívhang miatt gondolom.

6 hetes terhes vagyok, de az UH-szerint még csak a petezsák látszik. A szívverést mikortól lehet látni?

Legjobb válasz: Én 5 és 7 hetesen voltam uh-n, az 5 hetesen még semmit nem láttak, de a 7 hetesen már 11 mm volt az embrió és lehetett látni a szívhangot. Azért ez nagyon változó, van akinek már 5 hetesen megmondják, hogy pulzál, van akinél meg még a petezsák sem látható. Azért a 8. héten már kell, hogy látszódjon a szívhang és a baba is.

Én 5 és 7 hetesen voltam uh-n, az 5 hetesen még semmit nem láttak, de a 7 hetesen már 11 mm volt az embrió és lehetett látni a szívhangot. Azért ez nagyon változó, van akinek már 5 hetesen megmondják, hogy pulzál, van akinél meg még a petezsák sem látható. Azért a 8. héten már kell, hogy látszódjon a szívhang és a baba is.
Nekem a 8 hetes uh-n már látszott, hogy pulzás a kis szive.Nagy élmény.Üdv.13 hetes mami
A hagyományos UH gépek csak a 8.héttõl mutatják ki, a modernebbek már akár az 5.-6. héttõl is kimutathatják aszivhangot. Az elõzõ a jellemzõbb.
Hat hetesen általában csak a petezsák látszik a legtöbb esetben. Ez nem nagyon jelent semmit, már úgy értem, hogy nincs semmi gond.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!