Találatok a következő kifejezésre: Mikortól látszik a (23 db)

Mikortól látszik a terhesség az uh-n? 4 hetesen egy + teszt után már fognak látni valamit?

Legjobb válasz: Szia. Nekem azt mondta a dokim, hogy a terhesség 35 napos kortól látszik uh-on. Üd 25 hetes kismama

Szia. Nekem azt mondta a dokim, hogy a terhesség 35 napos kortól látszik uh-on. Üd 25 hetes kismama
Szia nekem pont 5hetesen már látták a petezsákot. De benne a drágámat és a kis lüktetõ stzívhangját csak a 7. héttõl Jó babavárást 14 hetes kismama
Szia. Elvileg látszik, de hûvelyi Uh-val nézik meg az igen fiatal terhességet.
nekem nagy nehezen találta meg 4 hetesen a doki a kis petezsákot.
Szerintem is várj még egy kicsit az ultrahanggal. Idõvel látszik a petezsák, de nekem 8 hetesen már 2 cm volt, és dobogott a kis szive, érdemes kivárni. :-)
nekem 5 hetesen látta a petezsákot, szóval még várj ezzel még 1 hetet. De akkor is csak a petezsákot fogja látni, nagy dolgot nem. Ez csak azért fontos, hogy megállapítsa, jó helyen van-e a kicsi. Aztán a 7-8. héten már tök cuki lesz az Uh-n és dobogni is fog a szíve.
Csatlakozom az elõttem szólókhoz. Nálam az 5. héten már látszott a petezsák, benne a szikhólyaggal.

Mikortól látszik a magzat az ultrahangon? A sima ultrahang is kimutatja vagy csak amit a nőgyógyász végez?

Legjobb válasz: Nekem 4 hetesen nézte a dokim hüvelyi uh-on és szépen látszott. Akkor még nagyon picike, de egyértelmûen látszik, uh képem is van róla. :) Azt nem tudom, hogy korábban is láttszott volna-e esetleg.

Nekem 4 hetesen nézte a dokim hüvelyi uh-on és szépen látszott. Akkor még nagyon picike, de egyértelmûen látszik, uh képem is van róla. :) Azt nem tudom, hogy korábban is láttszott volna-e esetleg.
mármint a baba volt 3 mm-es a petezsák másfél cm körüli. http://www.pocaklako.hu/terhessegi-ultrahang/uh-tablazatok/m.. én egy ilyen táblázaton nézegettem anno, hogy "hol állunk". 5+2 hétnél kezdõdik a táblázat, hiszen onnantól lehet a baba méreteirõl beszélni. addig csak petezsákról.
kerek 4 hetesen, ha sikerül meglátni a babát, akkor látszik egy pár mm-es petezsák. baba nem, hiszen még ki se fejlõdött. én 5+5 hetesen mentem orvoshoz (pontosan tudom a korát) és akkor volt 3 mm-es. egy jó géppel, hüvelyi uh-val látták. (szívhang is volt, ami szintén nagy mázli. nem ez a jellemzõ. nem számítottam még rá, de nagyon örültem neki)
Én 4+5 hetesen voltam sima hasi UH-n és látszott szépen mind a két babám és már a szívhangjukat is hallottuk :) 12hkm
Igen, 4 hetesen már nagyon szépen látszott. Én lombikos vagyok, szóval pontosan tudom, hogy mikor mi történt. :) A beültetés utáni 10. napon már 500 fölött volt a hcg-m.
A kérdező hozzászólása: sima ultrahang alatt a hasi v. kismedence táji ultrahangot értettem
Nekem 5+6 hetesen hasi UH-t csináltak, mert hiába mentem el elõtte pisilni 3x is, mire bementem megint kellett. Mondta az ultrahangos, hogy most már akkor maradjak, megpróbáljuk hasival. Láttuk a petezsákot, és ha ráközelített, akkor a picikémet is, aki akkor volt 3 mm, és pulzált a szíve :)
simán lehet 2.ez a megfoganástól függ, van akinek korábban foga nem a baba, van akinek késõbb az adott ciklusban. Barátnõmnek 7 hetesen sem mondtak semmi biztatót, csak visszarendelték, nekem 5 hetesen már volt szívhang:)
4. hetesen magzat a monitoron???? Az hogy lehet? :) Nekem 5 hetesen még csak üres petezsák volt, 7 hetesen már volt egy folt is a zsákban (az volt a magzat), ami pulzált egy pontban. Milyen sima uh-ra gondolsz kérdezõ? Nyilván a nõgyógyász fogja nézni a méhedet valószínûleg hüvelyi uh-gal. Hasi uh a legtöbb helyen sck a 12. héttõl van, mivel az nem annyira pontos mint a hüvelyi, de persze orvosonként eltérõ is lehet.
ja, hogy hasi uh: akkor szerintem csak 7-8. héttõl, ha biztosra szeretnél menni.

Nagyon vékony fajta lány vagyok. Mikortól látszik a hasamon hogy terhes vagyok?

igazából ha kilélegzek a hasamnál (szemérem domb felett 10 centivel kb) van egy "megtörés",vagy ilyen kicsit bemélyedő vonal.. nemtudom magam jobban kifejezni....ez mi lehet?

Legjobb válasz: Izom talan kep nélkül nem biztos. Terhes vagy?

Izom talan kep nélkül nem biztos. Terhes vagy?
A terhességet elõbb mutatja ki teszt, mint ahogyan meglátszik a terhesség. Én egyáltalán nem voltam vékony, mikor terhes lettem, háj is volt a hasamon, mégis 11 hetes terhesen már látszott, hogy az babapocak. Viszont 4 és fél hetes terhesen már pozitív tesztem volt! Szóval ha fennáll a terhesség lehetõsége, akkor csinálj tesztet. A hasadon meg csak hetek múlva látszódna meg.


Mikortól látszik a terhesség?

Hány hónapos kortól kezd n?ni a pocakod ha babát vársz Mikortól látszik egy picit is hogy n?tt a hasad?

Legjobb válasz: 3-4 honapos korban.

3-4 honapos korban.
miért kerdezted itt a teherbeesés oldalon, ?
ez nem ide tartozik, hanem a terhességhez
A kérdező hozzászólása: Bocsánat!! Tényleg oda kellett volna írnom!!! Elnézést!!!
én most vagyok a 19.hétben, és most kezdik látni az emberek h terhes vagyok..amugy egyén függõ, barinõmnek jóval elõbb volt pocakja
Szia, en 20 hetesen mondtam meg a munkahelyemen.. mindenkinek leesett az alla, hogy "De hat nem is latszik". Na onnantol viszont beindult a nagyuzem.. gyorsan nott.

Mikortól látszik a pocak?

Egy atlagos testalkatu szemelyen mikor latszik meg a kis poci? Tudom, hogy ez valtzozo...esetleg magatokrol irhattok..koszi..:-)

Legjobb válasz: Igen ez nagyon vátlozó, akár az elsõ hónaptól is már, van akinek meg szülés elõtt is alig. Én amúgy sem vagyok vékony, van egy kis pocim, de most hétvégén határozottan azt vettem észre-és párom is hogy nõtt kicsit. Most vagyok 10 hetes.

Igen ez nagyon vátlozó, akár az elsõ hónaptól is már, van akinek meg szülés elõtt is alig. Én amúgy sem vagyok vékony, van egy kis pocim, de most hétvégén határozottan azt vettem észre-és párom is hogy nõtt kicsit. Most vagyok 10 hetes.
Én 10 hetes vagyok, nekem már van egy kicsi. Én sem vagyok nádszálkarcsú, párom mondta, hogy inkább még csak megtelenül látni kis dudort a pocimon. De egyébként valóban mindenki más és más... :) Gratula a babához!
Én mindkét esetben 57 kg-val lettem terhes, a kislányommal az 5.hónaptól látszott, de már alig vártam.Most 5 hetes vagyok és tök nagy a hasam, igaz, h állandóan fel vagyok fújódva, biztos attól van.A csajszimnál nem volt ilyen(lehet ez a baba fiú lesz):)
Én 158/55-el indultam és a 4. héten már rendesen látszott. Arra nem lehett volna semmit rákenni:) Mindenki azt kérdezte/ kérdezi ikreket várok-e, pedig a kislányom akkora amekkorának lennie kell. Most 27 hetes vagyok és mindig azt hiszik már nincs sok hátra:) Ja és a csúcsos has néphiedelemmel zsibbasztanak, mert nekem az van.
Szia! Én a 15. hétben vagyok és nekem még mindig nincs picim, aki nem ismer, az nem mondaná meg, hogy babát várok, legfeljebb, hogy egy kicsit többet ettem. Viszont nekem a derekam mintha egy kicsit kiszélesedett volna!
Szia, en most vagyok a 32. hetben, a terhesseget 51 kilorol kezdtem. Nekem a 20. het kornyeken "ugrott ki" a pockom, addig egy bovebb felsoben vagy jobban lelogo sallal a nyakamban senki nem mondta volna meg, hogy terhes vagyok. Csodalkoztam is rajta :) Allitolag attol is fugg, hogy helyezkedik el a babod.. hamarabb latszik ha mar az elejetol fogva fejjel lefele van.

Mikortól látszik a has közepén a barna csík? De csak halványan is!

Ha a korai terhesség aladt(3hét)már látszik halványan az már jelentheti azt hogy ,babás vagyok?

Legjobb válasz: ez is egyénektõl függõ

A kérdező hozzászólása: ez is egyénektõl függõ
Nekem olyan 9 hetesen kezdett el látszani!De van akinek egyáltalán nem jön elõ terhesség alatt!
Nekem 16 hetesen kezdett látszani, most 8 hós a lányom és még mindig látszik
Nekem egész terhességem alatt abszolút nem látszódott a barna csík. Még nagyon halványan sem.

Végtörlesztés után mennyi idõ múlva kerül le a lakásról a bank jelzálogjoga? Mikortól látszik a tulajdoni lapon akár széljegyként?

Vennénk egy lakást, a múlt héten végtörlesztett a tulaj, de a tulajdoni lapra még nem került fel. Ennek pár nap vagy több átfutási ideje van? Adnánk már a foglalót, így is lehet?

Legjobb válasz: Általában több idõ kell, akár egy hónap is lehet. Lehet foglalót adni, de érdemes még elõtte szerzõdést kötni és rögzíteni a tényállást. Én megvárnám, hogy tehermentes legyen.

Általában több idõ kell, akár egy hónap is lehet. Lehet foglalót adni, de érdemes még elõtte szerzõdést kötni és rögzíteni a tényállást. Én megvárnám, hogy tehermentes legyen.
Ha vesztek föl hitelt, a hitelszerzõdésbe elég hosszú idõt írassatok, hogy megkapjátok a hitelt. Nálunk egy bûnbanda erre ment rá pár éve, hogy kicsalták (tõlünk) és másoktól a foglalót, de nem volt elég hosszú idõ a szerzõdésbe írva (csak kb. 2, 5 hónap) és elbuktuk a foglalót.
A kérdező hozzászólása: Készpénzre vennék egy cégtõl, akik irodánk használták a lakást, a céget leellenõriztük, és megbízhatónak tûnik a házaspár is. Nagyon kedvezõ a lakás, és nem szeretnék lemaradni róla, mi néztük meg elõször, ahogy elkezdték hirdetni, és a kp miatt meg tudtunk egyezni egy jó árban kis kedvezménnyel, ezért szeretnénk mielõbb foglalózni és amint kapunk idõpontot az ügyvédhez megyünk is szerzõdést írni. De addig is nyugodtabb lennék a foglalóval. A lány intézi is már a bankban az igazolást, és gondolom szerzõdés szerint is úgyis csak akkor lesz a teljes ár kifizetve ha tehermentes lesz teljesen a lakás.
ezt most miért kérdezed? késett már vagy még nem, ? tesztet vettél már?
Én 5 hetes, 6 napos voltam az uh szerint, és még csak a petezsák látszott. Ez pontosan egy hete volt. azóta persze már lehet hogy látna valamit a doki, de kb. a 7-8 héttõl írják, hogy van szívmûködés is. Nekem nem mondta, hogy lát-e benne valamit, úgyhogy gondolom majd ha legközelebb megyek, addigra hátha fogja már látni. Boldog babavárást!
Az elõzõ válaszadónak mondanám, hogy 6+2 voltam amikor a doki megnézett és azt mondtam, hogy a 6.héten már kellene szívmûködésnek lenni, így beírta a leletembe a missed ab-ot. Igaza lett. Mert rá 1 nappal megindult a baj. Szóval a szívmûködés kb. 6 hét. Figyelni kell azonban arra, ha valakinek hosszú ciklusa van ne a mensi napjától számolja, hanem a peteérés elõtt két hetet vegye csak számításba, ott tart.

Mikortól látszik kutyáknál a vemhesség?

Az lenne a gondom, hogy befedeztettük a kutyánkat, és már ha minden igaz, a 40. napon van, de még mindig nem látszik a hasán, hogy vemhes lenne. Étvágya még kisebb is, mint szokott. A csöcsei viszont be vannak még dagadva (mint a tüzeléskor voltak), de semmi más jel nincs.

Legjobb válasz: ha nem látszik a hasán, hogy terhes lenne, inkább vigyétek el dokihoz, lehet, hogy a kölykök nem fejlõdnek rendesen, vagy csak "álterhes"... Az orvos ultrahanggal megállapítja, hogy terhes-e valójában.

ha nem látszik a hasán, hogy terhes lenne, inkább vigyétek el dokihoz, lehet, hogy a kölykök nem fejlõdnek rendesen, vagy csak "álterhes"... Az orvos ultrahanggal megállapítja, hogy terhes-e valójában.
és ha szüléskor kell álatorvosi segítség?akkor is fél?és?el kell vinni. 40 naposan már kéne látszódnia.szélesedik a háta, a cicijei kijjebb jönnek.figyeld még, ha 10napon belül nem változik, akkor valószínüleg nem vemhes.
A kérdező hozzászólása: Szüléskor illetve után nyilván jön majd az állatorvos, de addig nem szeretném feleslegesen idegesíteni. A háta amúgy szélesedett, ez nem is tudtam, hogy jó jel. Csak maga a hasa nem nõ legalábbis nem látványosan.

Mikortól látszik ultrahangon a petezsák és mikortól van szívhang?

Legjobb válasz: Nekem már a 4-ik héten látható volt a petezsák és a 6-ik héten lehetett látni a szívverést és a szívhangokat is hallottam az ultrahangon. Ez persze eltolódhat attól függõen, hogy mikor estél teherbe, mikor volt az ovulációd, mivel a heteket, amiket írtam az utolsó menszeszed elsõ napjától számítják, azaz nem teljesen igaz, hogy pl. 4 hetes vagy, mivel nem az elsõ napon esel teherbe. De mivel nem tudni ki mikor, ezért veszik az elsõ menszesz napot a terhességed elsõ napjának. Remélem hamarosan láthadod!

Nekem már a 4-ik héten látható volt a petezsák és a 6-ik héten lehetett látni a szívverést és a szívhangokat is hallottam az ultrahangon. Ez persze eltolódhat attól függõen, hogy mikor estél teherbe, mikor volt az ovulációd, mivel a heteket, amiket írtam az utolsó menszeszed elsõ napjától számítják, azaz nem teljesen igaz, hogy pl. 4 hetes vagy, mivel nem az elsõ napon esel teherbe. De mivel nem tudni ki mikor, ezért veszik az elsõ menszesz napot a terhességed elsõ napjának. Remélem hamarosan láthadod!
Petezsák a 4. héten többnyire már látszik, de van akinek csak késõbb lehet látni. Szívhang normál esetben a 8. héten már van.
Szia. A szívverés nálam a 6. héten már látszott. A petezsákot hamarabb látni.
4 hetesen petezsák, 7 hetesen szívverés.
Nekem 5 hét 3 naposan látszott a petezsák és benne a 2 mm-es baba, ami pulzált. Erre mondta a doki, hogy ez még nem szívverés, de a pulzálás már látszik... A szívverés a 7. hét körül látzsik, de nekem nem mutatták meg, azt mondták, csak a 20. hét után hallgatják meg, addig csak nézik, hogy mûködik-e.
Szia! Én pont ma voltam dokinál és 5 hetesnek mondott, 3x4mm es volt a petezsák. 2 hét múlva kell visszamennem szívhang miatt gondolom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!