Találatok a következő kifejezésre: Mikortól látható terhesség (3 db)

Mikortól látható legkorábban uh-n a terhesség jele?

Legjobb válasz: Én azon a napon mentem el, amikor meg kellett volna jönnie a mensimnek. A doki hazaküldött, hogy nem látszana semmi az uh-n. Egy, vagy két hét múlva mentünk vissza, akkor már színhang is volt.

Én azon a napon mentem el, amikor meg kellett volna jönnie a mensimnek. A doki hazaküldött, hogy nem látszana semmi az uh-n. Egy, vagy két hét múlva mentünk vissza, akkor már színhang is volt.
A Fiammal 5 hetes 3 napos terhesen mentem el UH-ra, akkor már látszódott. Most megint várandós vagyok, 6+5 napos leszek az elsõ vizsgálatkor.
4 hetesen voltam az elsõ UH-n, akkor még csak a petezsák látszott. Rá 2 hétre már szívhang is volt.
4-5 hetesen petezsák látszik, rá 2 hétre szívhang. Tehát az utolso menszesz után 4-5 héttel.

Mikortól látható a terhesség hüvelyi UH-val?

4hetesen 2+ tesszttel a dokim nem látott semmitt.Visszarendelt egy kés?bbi id?pontra.

Legjobb válasz: Szia!Engem 8hetesen vizsgált meg a doki és akkora már volt szívhang is:)boldog babavárást!

Szia!Engem 8hetesen vizsgált meg a doki és akkora már volt szívhang is:) boldog babavárást!
hát nekem hasi u.h.-gal állapítottak meg 4hetes terhességet.ez lehet gép függõ. de ne aggódj!
Szia! Én 6hetesen+2 naposan voltam elõször dokinál, ott a hüvelyi UH-al bizony már a kis szíve is vert :-) csak késõn mondta a doki, hogy azt igyekezett megmutatni -- én meg elsõ terhesség lévén csak remélni mertem, hogy már az. Általában a 6-8 hét között szinte biztos, hogy minden látszódik már. Boldog babavárást! 8 hetes kismami
6 hetes+5 napos voltam, amikor a hüvelyi UH volt, és szívhangja is volt a babámnak. A következõ UH-on már biztosan látni fogja a dokid!
En 5 hetesen voltam a dokimnal eloszor.Hasi uh-val latszott a 6, 5mm petezsak es benne 1 pici potty!Most vagyunk 11 hetesek! Csak nyugi!ha a teszt pozitiv tuti terhes vagy!1-2 het es mar latszani fog rendesen es szivhangja is lesz! Boldog baba varasT!

Mikortól vannak a terhességnek látható jelei?

Legjobb válasz: nekem 5 és fél hetes körül kezdõdtek. kivéve a székrekedés. mert az elég korán. nem tudok enni hányinger..

nekem 5 és fél hetes körül kezdõdtek. kivéve a székrekedés. mert az elég korán. nem tudok enni hányinger..
Ha a pocaknövekedésre gondolsz, az teljesen egyénfüggõ, nekem 20 hetesen kezdett nõni, de akkor még akkora hasam volt, hogy aki nem ismert észre sem vette, hgoy terhes vagyok. A barátnõmnek félidõsen nagyobb hasa volt, mint nekem szüléskor, pedig 40+2 hétre szültem.
Igen egyénfüggö.Én elég vékony voltam igy hamar látszodott már 12 hetesen megmondták h jön a baba:) !


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!