Találatok a következő kifejezésre: Mikortól kezd nőni a has, ha (2 db)

Mikortól kezd el nőni a has, ha teherbeesek? Lehet hogy babás vagyok, csak nem tudok róla? !

Kb. 2 hete vettem észre magamon, hogy megn?tt a hasam alul, a köldököm alatt. Nem bebeszélés.... feszes, és nem tudom "visszahúzni". Nem vagyok hízásra hajlamos, vékonynak mondható az alkatom. 4. hónapja próbálkozunk. Kisebb tüneteim is vannak: hányinger, szédelgés.... Viszont az eddigi tesztjeim nem mutattak semmit. Lehetséges, hogy nem mutatja ki, mégis teherbeestem már? Kérlek, válaszoljatok! Nagyon tanácstalan vagyok!

Legjobb válasz: Szia.Szerintem is vard meg a mensid napjat es tesztelj ujra. Nagyon szoritok neked! Az en pocim is a 16-17.hetkozt kezdett el noni,es mostmar latszik 1 kicsit;persze nem vagyunk 1formak.Pl nekem az elmaradt mensi utan 1 hettel lett csak + a teszt,masnak kimutataja akar 1 hettel elotte is. Sok szerencset!

Szia.Szerintem is vard meg a mensid napjat es tesztelj ujra. Nagyon szoritok neked! Az en pocim is a 16-17.hetkozt kezdett el noni, es mostmar latszik 1 kicsit;persze nem vagyunk 1formak.Pl nekem az elmaradt mensi utan 1 hettel lett csak + a teszt, masnak kimutataja akar 1 hettel elotte is. Sok szerencset!
Szia. Én a helyedben elmennék orvoshoz. Bár azt nehezen tudom elképzelni, hogy egyáltalán ne mutasson a teszt semmit. Nekem kb 18 hetes korom körül volt akkora a hasam, mint amikor felpuffaszt amit ettem. de ez is alkat függõ. Ha van türelmed várni akkor várd meg a 22-ét, ha nincs menj elõbb orvoshoz. Üdv, 40 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Most volt 8-án PÉ-m. Júli 22-re "nem várom" a mensim.
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló! Köszönöm a tanácsot! Megvárom a 22-ét, csak nagyon nehezen megy az idõ. Tényleg nem értem a dolgot, mert reggel is látszik, nem csak este. Eddig arra fogtam, hogy olyan dolgot ettem, ami felpuffasztott, de reggel is látszódik. Arra is gondoltam, hogy elvileg még 3 mensesig maradhat a vérzés, ha enyhébb is, és terhesség esetén utána marad el. Na most én pont ebben az idõszakban vagyok. mindenképp írok, hogy mi lett belõle. Köszi még1*!
Szerintem is várj a menzire. Mekem is ilyen volt amikkor nagyon figyeltem, hogy most biztos, hogy az vagyok, és sajnos 4 nap késéssel megjött. Minden tünetet produkáltam, peddig egyértelmû negatív volt a tesz. Most, hogy nem gondoltam a babára, hanem elkezdtem rendbehozni a testem, rögtön 1 hónap alatt terhes lettem.....végre....és kb. 1 hete érzem a hasfelfúvodást, és a feszítést, szerintem ahoz, még túl korrán van, hogy ezzeket a tüneteket érezd. De elõfordul, hogy nálad másként lesz....kivánom, hogy az legyél. 6-7 hetes babás
szia. én tsztelnék helyedben ha nega akkor nemvagy babás .
Nekem kb. a 16. hét után kezdett látszani valami..de elég kis hasam volt (más kismamákhoz hasonliva) egeszen a terhessegem vegeig. Nincs ket egyforma kismama, terhesseg.

Ha terhes vki, melyik részen kezd el nőni a has? Köldök alatt közvelen vagy leljebb sokkal? Mell mikortól feszül?

Legjobb válasz: A mell szinte az elejétõl kezdve majd le szakad, úgy feszül. A has, csak a 4-5. hónaptól kezd nõni, méghozzá a medence környékén, ott emelkedik ki leghamarabb.

A mell szinte az elejétõl kezdve majd le szakad, úgy feszül. A has, csak a 4-5. hónaptól kezd nõni, méghozzá a medence környékén, ott emelkedik ki leghamarabb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!