Találatok a következő kifejezésre: Mikortól kezd nőni a (9 db)

Mikortól kezd nőni a pocak? Milyen homeopátiás bogyót ajánlotok hányás ellen?

Ha az utolsótól nézem 11.hetes vagyok,ha peteérést?l,akkor 8.hetes vagyok. A nadrágom,ha ülök és be van gombolva,szorít egy kicsit. És már a pocakom kicsit gömbölyödik. De ezt más is látja. Ez már lehet a baba? Nem korai még? Holnap megyek dokihoz+UHra kíváncsi vagyok mekkora.

Legjobb válasz: A baba kb. 5cm. Inkabb meg a felfujodas miatt nagy a pocakod, de hamarosan elkezd noni. Hanyas, hanyinger ellene nekem a gyomberkeksz jott be.

A baba kb. 5cm. Inkabb meg a felfujodas miatt nagy a pocakod, de hamarosan elkezd noni. Hanyas, hanyinger ellene nekem a gyomberkeksz jott be.
Ez inkább, még puffadás, ami a terhesség elsõ szakszában teljesen normális. A 12. héten akkora a méhed, mint egy kisebb narancs, elfér a medencédben, komoly puklit nem tud még okozni. De pár hét, és akkor már nem puffadás miatt lesz, hanem szép lassan kitüremkedik a méh, majd egyre följebb kerül, és egyre nagyobb lesz. Nekem a pocakom a 17. héten kezdett el nõni, de a 23. hétig a régi nadrágjaimat hordtam, igaz bandázzsal. Hányinger elett pedig a B6 vitamin ajánlott.
A homeós bogyó neve: Cocculine. De kérdezz rá, mert lehet, hogy van már újabb, esetleg jobb.
Persze lehet a baba! Ahogy növekszik a méhed nyomja kifelé meg felfelé az "útban lévõ" szerveket, szóval már az is Õ! és 11. héten már Õ az! 11. héten úgy 5-6 cm között lehet.. Persze itt is igaz, hogy minden baba más! Ha esetleg picit kisebb, nem számít, mert majd behozza, náluk 1 nap is számít! Ha a neten nézed, ott is láthatod, hogy több oldal, többféle adat arról, mekkora lehet! De nem nagy különbség!
Sziasztok! Én azt vettem észre, hogyha rendesen eszel - és a hányinger nem veszi el nagyon az étvágyad - akkor csökken a hányiger érzet. Én jeget ettem és bejött. A vitamin egyik pillanatról a másikra nem old meg semmit, gondolj a felszívódási idõtartamra. A homeopátiás szerekben nem bíznék. Nekem sosem használt, csak fölös pénzkidobásnak éreztem. A jég nem kerül pénzbe, próbáld ki.
Szia! Most vagyok 12 hét+3 napos és már akkora a pocakom, hogy nem lehet nem észre venni. De ez még nem konkrétan a baba, mert õ még csak 7 cm körül van. Ez a méh és a belek puffadtsága, állítólag ez a 14. hét környékén beáll. Nálam a hányinger szinte napra pontosan a 12. hét betöltése után majdnem elmúlt, csak elvétve van. Minden jót!
Szia! Nekem homeos bogyóból Sepia Officinalis 9 Ch- írt fel a dokim, de a Magne B6 is jó. Jó még a keksz is ébredés után.

Mikortol kezd noni a pocak?

8+5 hetes vagyok es kivancsi vagyok kivancsi vagyok mikor kezd noni a pocakom, es mikortol kell bovebb ruhakat hordani?

Legjobb válasz: haramdik hónap elõtt semmiképp, de általában fél idõs korban látványos a kismam has. elõtte egy-két lazább alj, nadrág elég, onnantól már fent sem fogsz beleférni a "normális" ruhákba.

haramdik hónap elõtt semmiképp, de általában fél idõs korban látványos a kismam has. elõtte egy-két lazább alj, nadrág elég, onnantól már fent sem fogsz beleférni a "normális" ruhákba.
Szia Nekem kb a 18. héttõl kezdett látványosan nõni. Onnantól kezdve hordom úgy a nacikat, hogy nem gombolom be és húzok rá egy bandázst, hogy ne látszódjon. Így teljesen jók a ruháim rám. 29 heteske
Én 14 hetes vagyok, és nem tudom a nadrágjaimat begombolni. Pont tnap vettem egy kismama nacit, hogy kényelmes legyen. Biztos azért van, mert elõtte is volt felesleg a pocimon, most meg hogy nõni kezdene, azért ott vannak a párnácskáim is, így látványosabb. De ez sztem egyénenként változó.
Szia!Nekem a 20-21dik hettnel kezdett nöni a pocakom, most meg mär "oriäsi"! 33hetes kismama
Nekem a 12. héten kezdett szûk lenni a nacim.Innentõl már kismamanadrágot hordtam.De látványosan még csak most kezdett el nõni.De azért már szép kis pocim van:) ) 21 heteske
14 hetes vagyok. Jó nagy hasam van! Kb 3 hete hordok kismamanadrágot. (2. babát várom)

Mikortol kezd noni a babak haja? Vagy az ovek is folyamatosan no?

A kis fiam eleg csupaszon szuletett, gyenge pihek vannak a bucokajan. Mikor kezd el noni? Mar 6 hetes de meg nem vettem eszre valtozast.

Legjobb válasz: Szerintem ez nagyon változó. Az én fiam ugyan hajjal is született, de a születéskori haját már teljesen lecserélte és most jó sûrû haja van 9 hónaposan. A barátnõm fia kopaszon született, most 20 hónapos és szinte csak pihés a buksija.

Szerintem ez nagyon változó. Az én fiam ugyan hajjal is született, de a születéskori haját már teljesen lecserélte és most jó sûrû haja van 9 hónaposan. A barátnõm fia kopaszon született, most 20 hónapos és szinte csak pihés a buksija.
Nálunk a manó óriási hajjal született.A feje tetején elhullajtotta(a koszmó miatt)de mostmár szépen látszik az új haja.3, 5 hós

Ricinus oljtol mikortol kezd el noni a hajam2naponta hasznalom olyan3orat hagyom fent. Igy jo? Es csak magaban teszem fel a hajtovemre. Igy jo?

Legjobb válasz: Eloszoris... Hetente 1* hasznald, tojassal vagy olajjal keverd ossze. 30-60 maximum 90 perc boven eleg. Ha az egesz hajhosszra kened, akkor puhabb, fenyesebb lesz. Mikortol kezd el noni? Az valtozo. Eloszor babahaj kezd el noni, utana az egesz. Kb 1-2 honap utan kezd el lathatoan noni.(egyen fuggo)

Eloszoris... Hetente 1* hasznald, tojassal vagy olajjal keverd ossze. 30-60 maximum 90 perc boven eleg. Ha az egesz hajhosszra kened, akkor puhabb, fenyesebb lesz. Mikortol kezd el noni? Az valtozo. Eloszor babahaj kezd el noni, utana az egesz. Kb 1-2 honap utan kezd el lathatoan noni.(egyen fuggo)

Mikortól kezd el nőni a has, ha teherbeesek? Lehet hogy babás vagyok, csak nem tudok róla? !

Kb. 2 hete vettem észre magamon, hogy megn?tt a hasam alul, a köldököm alatt. Nem bebeszélés.... feszes, és nem tudom "visszahúzni". Nem vagyok hízásra hajlamos, vékonynak mondható az alkatom. 4. hónapja próbálkozunk. Kisebb tüneteim is vannak: hányinger, szédelgés.... Viszont az eddigi tesztjeim nem mutattak semmit. Lehetséges, hogy nem mutatja ki, mégis teherbeestem már? Kérlek, válaszoljatok! Nagyon tanácstalan vagyok!

Legjobb válasz: Szia.Szerintem is vard meg a mensid napjat es tesztelj ujra. Nagyon szoritok neked! Az en pocim is a 16-17.hetkozt kezdett el noni,es mostmar latszik 1 kicsit;persze nem vagyunk 1formak.Pl nekem az elmaradt mensi utan 1 hettel lett csak + a teszt,masnak kimutataja akar 1 hettel elotte is. Sok szerencset!

Szia.Szerintem is vard meg a mensid napjat es tesztelj ujra. Nagyon szoritok neked! Az en pocim is a 16-17.hetkozt kezdett el noni, es mostmar latszik 1 kicsit;persze nem vagyunk 1formak.Pl nekem az elmaradt mensi utan 1 hettel lett csak + a teszt, masnak kimutataja akar 1 hettel elotte is. Sok szerencset!
Szia. Én a helyedben elmennék orvoshoz. Bár azt nehezen tudom elképzelni, hogy egyáltalán ne mutasson a teszt semmit. Nekem kb 18 hetes korom körül volt akkora a hasam, mint amikor felpuffaszt amit ettem. de ez is alkat függõ. Ha van türelmed várni akkor várd meg a 22-ét, ha nincs menj elõbb orvoshoz. Üdv, 40 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Most volt 8-án PÉ-m. Júli 22-re "nem várom" a mensim.
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló! Köszönöm a tanácsot! Megvárom a 22-ét, csak nagyon nehezen megy az idõ. Tényleg nem értem a dolgot, mert reggel is látszik, nem csak este. Eddig arra fogtam, hogy olyan dolgot ettem, ami felpuffasztott, de reggel is látszódik. Arra is gondoltam, hogy elvileg még 3 mensesig maradhat a vérzés, ha enyhébb is, és terhesség esetén utána marad el. Na most én pont ebben az idõszakban vagyok. mindenképp írok, hogy mi lett belõle. Köszi még1*!
Szerintem is várj a menzire. Mekem is ilyen volt amikkor nagyon figyeltem, hogy most biztos, hogy az vagyok, és sajnos 4 nap késéssel megjött. Minden tünetet produkáltam, peddig egyértelmû negatív volt a tesz. Most, hogy nem gondoltam a babára, hanem elkezdtem rendbehozni a testem, rögtön 1 hónap alatt terhes lettem.....végre....és kb. 1 hete érzem a hasfelfúvodást, és a feszítést, szerintem ahoz, még túl korrán van, hogy ezzeket a tüneteket érezd. De elõfordul, hogy nálad másként lesz....kivánom, hogy az legyél. 6-7 hetes babás
szia. én tsztelnék helyedben ha nega akkor nemvagy babás .
Nekem kb. a 16. hét után kezdett látszani valami..de elég kis hasam volt (más kismamákhoz hasonliva) egeszen a terhessegem vegeig. Nincs ket egyforma kismama, terhesseg.

Ha terhes vki, melyik részen kezd el nőni a has? Köldök alatt közvelen vagy leljebb sokkal? Mell mikortól feszül?

Legjobb válasz: A mell szinte az elejétõl kezdve majd le szakad, úgy feszül. A has, csak a 4-5. hónaptól kezd nõni, méghozzá a medence környékén, ott emelkedik ki leghamarabb.

A mell szinte az elejétõl kezdve majd le szakad, úgy feszül. A has, csak a 4-5. hónaptól kezd nõni, méghozzá a medence környékén, ott emelkedik ki leghamarabb.

Mikortól kezd el nőni a hasam a terhesség során?

Hány hónaposan vérzést?l számítva?

Legjobb válasz: Átlagosan a vérzés kimaradás utáni 3-4. hónapban indul be a növekedés, de van akinek csak 6. hónapban. Ez függ a baba méreteitõl is, meg az alkattól.

Átlagosan a vérzés kimaradás utáni 3-4. hónapban indul be a növekedés, de van akinek csak 6. hónapban. Ez függ a baba méreteitõl is, meg az alkattól.
Attól is függ, hogy milyen alkatú vagy...a vékonyabbakon elõbb látszik, a husibbakon késõbb. Meg az elején puffad is az ember, tehát nem a terhesség, hanem a puffadás miatt is elõfordul, hogy már megkérdezik, hogy csak nem??? Én gebe vagyok, így már az uccsó mensitõl számított 10 hét környékén látszott. Jó egészséget!
Ez tényleg nagyon változó, alkat kérdése. Az elsõ terhességnél késõbb látszik és minél többször vagy terhes annál elõbb, mert már lazábbak a szövetek... Én 168cm és 60kg-os súllyal kezdtem a terhességemet, szerintem vékony voltam, most plusz 1kgom kaptam magamra, a hasam enyhén gömbölyödött csak ki és a 18hétben vagyok. Te hol tartasz? (idõben és plusz súllyal és hasnövekedéssel) Szép babavárást kívánok neked!
Szia nekem 10 hetesen már teljesen látszott, hogy nem csak "jõl laktam"! 156 cm körül vagyok és 46 kg. Szóval kicsi is és vékony is.
Szerintem ez nagyon egyeni. En peldaul meg tudom cafolni az osszes korabbi allitast. Vekony vagyok, sot, inkabb sovany voltam, amikor a 2. babat vartam. Mindket terhessegnel kesobb kezdett noni a pocakom, az elso 12 hetben ugyan puffadtam, akkor estere volt valami, de az csak a beleim miatt volt. Felido kornyeken volt akkora pocakocskam mindket babaval, mint a legtobb nonek alapban, mert egyebkent teljesen lapos a hasam. A 2. babat meglepinek szantuk, csak akkor mondtuk el a nagyszuloknek, amikor mar tudtuk a nemet. 16 hetesen meg senki, a sajat edesanyam sem latta rajtam, hogy babat varok.Es ez mar a 2. terhesseg volt, amikor elvileg korabban kezd noni a pocak. Mondjuk szerencses testalkatom van, mert a vegere is formas, feszes pocim maradt, szules utan pedig semmi.
A kérdező hozzászólása: 175 cm magas 63 kg vagyok és zsírhasam volt egész életemben, tehát sosem volt lapos hasam, de már így is nagyobb, és vadidegenek már kitalálták, h kismami vagyok, csak még nem akarjuk elmondani a családban, csak mikor már látszik, ezért kérdeztem. Elsõ kisbaba, és köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: A súlyom lement 62.5-re mert semmit nem kívánok.

Mikortól kezd látványosan nőni a has?

14+3 vagyok és sokan mondják hogy már nagyon n? a hasam,amúgy nem vagyok sovány lehet, hogy azért?

Legjobb válasz: nekem a 25 hét után kezdett jobban nõni a hasa, de nem lett vmi nagy, pedig a babám 53cm és 3550g- al született. Úgy nézem ki mint egy 6-7 hónapos terhes. Átlagos testalkatú vagyok 175/64kg A terhesség alatt 10 kg-ot szedtem fel

nekem a 25 hét után kezdett jobban nõni a hasa, de nem lett vmi nagy, pedig a babám 53cm és 3550g- al született. Úgy nézem ki mint egy 6-7 hónapos terhes. Átlagos testalkatú vagyok 175/64kg A terhesség alatt 10 kg-ot szedtem fel
Szia!Én közel 100kg vagyok. Igaza 3. babámat várom de már 12 hetesen lehetett látni hogy dudorodik a hasam.Most 16+5 naposan pedig kimondottan látszik.Nem tudom hányadik terhességed de nekem már az elsõnél is simán látszott ilyen idõsen.Sokan azt mondják hogy a moletteknél késõbb lehet észrevenni szerintem ez inkább mindenkinél saját alkati kérdése.J
Nekem már 3 hónaposan látszott picit, 5 hónaposan azt mondták: jó ég, mekkora baba lesz. Igaz én nagyon vékony vagyok. Lehet, hogy alkattól is függ.
függ a tesalkattól, testmagaságtól és baba méreteitõl. 25. hétig ha egy magasabb testlakatú vagy akkor lassabban nõ, utána ugrás szerûen változik hétrõl hétre. egy alacsony vékony alkatú kismamánál korán látványos jelei vannak, mert benne nem veszik el a baba.
Szia! Nekem 22. hétig alig látszott egy kis dudor, aztán mostanra nagyon megnõtt, emiatt szörnyen húzódik is a bõrõm... most 25 hetes vagyok...:) Mi lesz késõbb... De eddig úgyis az volt a bajom, hogy nem látszott a poci. Na mostmár le sem tagadhatnám:) )
Szia Kismami! 23 hetesek vagyunk, és kb.a 12.-ik héttõl látszódott a pocinönögetés.Biztos, hogy alkati-kérdés.Mondják:csinos kismama vagyok.58 kilóról indultam, de mára már 10kilót fölszedtem...(mi lesz még?!)Ha a kezdõsulyod több volt(mint mondjuk az enyém), akkor azért nem-igazán látványos mág a pocid.Ne aggógj, ami késik-nem múlik!Kellemes babavárást Neked!
Kb ugyanannyi idõs pocis vagyok mint te és én már 2 hee nem bírom a nadrágjaimat begombolni és a cipzár is már csak némelyiken megy fel, eddig kb 3 kg híztam azt mind hasra, és mindenki azt mondja nagy a hasam. Pedig azt mondták hogy mivel izmos a hasfalam, (172 cm, 58kg-mal indultam) majd alig fog látszani sokáig hát nem, engem is meglepett. már lassan keresgetem a kismama nacikat. Jó kerekedést és babavárást
Én 165 centivel és 77 kilóval indítottam. Nekem is elkezdett már a 13-14. hét körül nõni a pocim. Mára már szép nagy. 83 kiló vagyok és a pocim 110 centi. Szóval a végére akkora leszek, mint egy bálna. :) Amúgy egyáltalán nem a pocak méretétõl függ, hogy a baba mekkora lesz!!!! 26 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!164/82 vagyok, szerinted?/utolsó válaszoló/Igen és elsõ babám ezért nem tudom!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Elírtam:(15+3 vagyok

Mikortól kezd látványosan nőni a cici?

14 hetes vagyok és eddig is növögettek a melleim, de még éppen beleférek az eddigi melltartóimba, azonban nincsenek nagy cickóim még így sem. Aggódok, hogy ha ez így marad, hogy tudom majd szoptatni a picit! Nem is inkább a "hogy?" a kérdés, hanem a "mib?l?"

Legjobb válasz: Ne aggódj, a szoptatás sikere nem a mell méretétõl függ! Terhesség alatt valószínû, fokozatosan nõ, de ez sem biztos, nagyon egyéni. Igazán a szülés után duzzad meg a tejtõl, de akkor sem mindenkinek lesz dinnye méretû. Én kicsi mellbõl 6 hónapig csak szoptattam mindkét gyerekemet, és még utána is kaptak. Írd be itt a keresõbe a szoptatás szót, rengeteg ilyen kérdés fog feljönni. Jó babavárást, sikeres szoptatást!

Ne aggódj, a szoptatás sikere nem a mell méretétõl függ! Terhesség alatt valószínû, fokozatosan nõ, de ez sem biztos, nagyon egyéni. Igazán a szülés után duzzad meg a tejtõl, de akkor sem mindenkinek lesz dinnye méretû. Én kicsi mellbõl 6 hónapig csak szoptattam mindkét gyerekemet, és még utána is kaptak. Írd be itt a keresõbe a szoptatás szót, rengeteg ilyen kérdés fog feljönni. Jó babavárást, sikeres szoptatást!
Kerezstlányom anyjának iszonat pici mellei vannak, de még másfél évesen is szoptat. EGyáltalán nem a mell méretétõl függ a tej mennyisége. Nyugodj meg, akármekkora is a melled szülés után tuti m ég nõni fog, és fogsz tudni szoptatni:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!