Találatok a következő kifejezésre: Mikortól kezd a (115 db)

Mikortol kezd a kezdeti gyors súlygyarapodás (havi 1kg körüli) lelassulni? Csak hogy ne kezdjek pánikolni hogy kevés a tejem.

Legjobb válasz: 4. hónap után már biztos, de lehet, hogy a 2.-3. at követõen is már kevesebb lesz a gyarapodás

4. hónap után már biztos, de lehet, hogy a 2.-3. at követõen is már kevesebb lesz a gyarapodás

9 hetes és 6 napos vagyok. Mikortól kezd a mell növekední? Nekem még semmi változás!

Legjobb válasz: Alkati kerdes. En 9 hetesen mar egy szammal nagyobban hordtam, igy 29 hetesen meg eppen 2 kozott vagyok. De a baratnomnek nem nottek meg a cicijei meg a szoptataskor sem.

Alkati kerdes. En 9 hetesen mar egy szammal nagyobban hordtam, igy 29 hetesen meg eppen 2 kozott vagyok. De a baratnomnek nem nottek meg a cicijei meg a szoptataskor sem.
Nem mindenkinek nõnek meg a mellei! Mondjuk én 2 számmal nagyobb melltartót hordok, kb a 14.héttõl...
En is 9 hetes 6 napos vagyok. :-) Gratulalok! Nekem most kicsit megalltak a novesben. edig 1, 5 meretet nottek. Alkat kerdese. Nekem igy, neked ugy. Szeretned ha nonenek, vagy inkabb ne nojenek, mert igy is nagyok?
Ez mindenkinél más! Barátnõmnek szó szerint semmit nem nõtt, még csak meg sem feszült, ezzel ellentétben, még én nem is tudtam, hogy babás vagyok, de a melleim jelezték, mert duplára nõttek!! Vártam én is, meg eleinte örültem, hogy nõnek, de most meg kirepedt, meg fájt is a 20.-héttõl! Boldog baba várást!
A kérdező hozzászólása: Szeretném ha egy picit növekedne:-))

Ricinus oljtol mikortol kezd el noni a hajam2naponta hasznalom olyan3orat hagyom fent. Igy jo? Es csak magaban teszem fel a hajtovemre. Igy jo?

Legjobb válasz: Eloszoris... Hetente 1* hasznald, tojassal vagy olajjal keverd ossze. 30-60 maximum 90 perc boven eleg. Ha az egesz hajhosszra kened, akkor puhabb, fenyesebb lesz. Mikortol kezd el noni? Az valtozo. Eloszor babahaj kezd el noni, utana az egesz. Kb 1-2 honap utan kezd el lathatoan noni.(egyen fuggo)

Eloszoris... Hetente 1* hasznald, tojassal vagy olajjal keverd ossze. 30-60 maximum 90 perc boven eleg. Ha az egesz hajhosszra kened, akkor puhabb, fenyesebb lesz. Mikortol kezd el noni? Az valtozo. Eloszor babahaj kezd el noni, utana az egesz. Kb 1-2 honap utan kezd el lathatoan noni.(egyen fuggo)


Mikortól kezd tojni a japántyúk és mikortól kezd el kotlani?

Legjobb válasz: Szia Hát kb:.fél éves korában kezd tojni,a kotlás pedig a tyúktól függ...

Szia Hát kb:.fél éves korában kezd tojni, a kotlás pedig a tyúktól függ...
A törpetyúkok tojásrakása erõsen függ az évszaktól. Nekem március-április környékén kezdenek tojni. (Vannak télen tojó változatok is) Igen 6 hónapos korban kezdenek tojni, ha megfelelõ évszakban érik el ezt a kort.
Általában a kelési évüket követõ év tavaszán kezdnek el tojni és, ha alattuk hagyod a tojást, akkor meg is kotlanak rajta. De ez változó, hogy melyik tyúk mennyi tojáson ül meg. Legyél türelmes és figyeld õket!

30-35 feletti szûz férfiaktól kérdezném, akiknek még barátnõje sem volt soha: Mikor múlik el vagy mikortól kezd el csökkenni az az égetõ szörnyû érzés, kín, vágy a szép lányok, nõk iránt, a szex iránt, egy kapcsolat iránt?

Elméletileg ezekért az érzésekért a tesztoszteron felelõs és az 21-27 között tetõzik tehát utána esetleg 30 fele már enyhül ez a fájdalmas vágy ha senkink nem volt addig? NO HATE pls csak a megszólítottak véleményére tapasztalatára lennék kíváncsi

Legjobb válasz: Mikortól kezd a szervezet és a lélek lenyugodni, belenyugodni?

A kérdező hozzászólása: Mikortól kezd a szervezet és a lélek lenyugodni, belenyugodni?
Én nem vagyok a megszólítottak közt de ha a kérdés gyakorlati jellegû miért nem keresel párt? (tényleg kíváncsi volnék) 20L
#2 Szerinted?
A kérdező hozzászólása: Keresek párt rengeteget próbálkozom de eddig 0 jo csaj mondott igent b+ ugyh ez van
Én sem vagyok érintett. De azt tudom tanácsolni hogy próbálkozz a csúnyácskáknál, még ha csak egy sex erejéig is :) szüzen meghalni bûn, ember!!!

Mikortól kezd bebarnulni, zöldülni stb. a babák szeme? Mikortól biztos, hogy kék marad?

Legjobb válasz: Sokfélét hallottam errõl van aki 6 hónapot mond,olyat is hallottam hogy amikor már nem szopik?-bár nem hiszem hogy összefüggés lenne,de hallottam már 1 évet is. Az én fiam 2 éves és maradt kék szemû/apa-zöldeskék,-én zöldesbarna,-az egyik nagymama viszont igazi kék szemû/ Milyen idõs a babód?

Sokfélét hallottam errõl van aki 6 hónapot mond, olyat is hallottam hogy amikor már nem szopik?-bár nem hiszem hogy összefüggés lenne, de hallottam már 1 évet is. Az én fiam 2 éves és maradt kék szemû/apa-zöldeskék, -én zöldesbarna, -az egyik nagymama viszont igazi kék szemû/ Milyen idõs a babód?
Ha változik, akkor már a 3.hónap körül látszik.Ùgy tudom, hogy 6 hónapig marad, akkor marad.
A kérdező hozzászólása: Tegnap voltunk 1 hónaposak, úgyhogy az biztos, hogy nálunk még soká fog kiderülni, csak kíváncsi vagyok, mikor is lesz az kb. Mi szülõk barna szemûek vagyunk, nagyszülõknél van zöld is, kék is, de gondolom, azért barna lesz neki. Köszi a válaszokat!
Szia! A barna domináns szín. Így valószínû az lesz. Nálunk is így volt mindkét gyerekkel.
Én is fél évet, illetve egy évet hallottam. Lányom 9 hetes, már világosodik a született sötétszürke szeme. Remélem apjától örökölte, akinek sárgászöld szeme van, és erre utal az, hogy világosodik, mert nekem sötétbarna. Én is azt hallottam, hogy a barna domináns, de nálunk sem affele tendála dolog... Fél év körül szerinem már kiderül, a szomszéd kisfiúnak is most állt be a szeme szine fél évesen
én is a hat hónapot hallottam, viszont árnyalatok bármikor változhatnak, anyukám kék szemû, de ha ideges akkor bezöldül neki:)
A kislányom sötétkék szemmel született, most 8 hetes és már lassan teljesen világoskék lett a szemszíne, szerintem így is marad már. Érdekes, hogy az én szemem barna, a férjemé kék, és hiába a barna a domináns szín, mindhárom gyerekünk világoskék szemû, talán a fiaméban van kicsi szürke is.

Mikor "fedezi fel" a kezét a baba? Mikortól nyúl a dolgok után, veszi őket kézbe?

Legjobb válasz: kb 4 hós kortól. de 2 hós kortól már nézegetheti, fogni 3 hósan kezd, de valamiért nyulna is az kb 4 hósan van.

kb 4 hós kortól. de 2 hós kortól már nézegetheti, fogni 3 hósan kezd, de valamiért nyulna is az kb 4 hósan van.
nálunk hat hónapos korban kezdõdött ez de nyilván egyedi ez is
A kérdező hozzászólása: Akkor nem baj ha most(3hós) még csak megtartja amit a kezébe adok. Néha nézi a csörgõt miközben a kezébe adom, de még nem tudatosan fogja.
Az én kisfiam 2, 5 hós. Õ is csak fogja a csörgõt. A játszószõnyegen fekve ütögeti a játékokat, de még tudatosan nem igazán nyúl érte.
Az enyém 6 hónapos, õ már határozottan nyúlkál.

Mikortól kezd ezüstösödni a Yorki?

6 hónapos az enyém,a feje már elég "ezüstös",a teste kb mikor fog ?Ha FAJTATISZTA akkor minden esetben ezüstös lesz?

Legjobb válasz: Nem tudom pontosan, hogy a standard milyen árnyalatokat enged, de ha körülnézel néhány jó nevû kennel fotói között, ott azért látni, hogy vannak sötétebb és világosabb tónusok is. Az én yorkim 5 éves lesz, és az elmúlt 2 évben világosodott elég sokat. Egyébként a fejük kezd elõször világosodni, a testük késõbb.

Nem tudom pontosan, hogy a standard milyen árnyalatokat enged, de ha körülnézel néhány jó nevû kennel fotói között, ott azért látni, hogy vannak sötétebb és világosabb tónusok is. Az én yorkim 5 éves lesz, és az elmúlt 2 évben világosodott elég sokat. Egyébként a fejük kezd elõször világosodni, a testük késõbb.
Szia! Az enyém 1, 5 évesen kezdett ezüstösödni, de a háta még mindig fekete! A yorkim fajtatiszta.
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat:)
Az enyém 3 hónapos, a feje már kezd világosodni. A szülei világos tónusúak voltak. Szerintem minél késõbb ezüstösödik, annál sötétebb marad. Láttam olyan yorkit, amelyiknek felnõtt korában is fekete volt a háta.

Mikortól kezd öregedni a méhlepény?

Az enyém elkezdett, de az orvosom nem sok ügyet vet rá.

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni, de azonnal fordulj egy másik orvoshoz! Ha a szomszédasszonyom hallgatott volna rám, akkor most élne a babája! De a kiírás elõtt egy héttel halva született meg.! Nála 34 hetesen kezdõdött ugynez! Ne játsz az életetekkel! Szorítok értetek!

Nem akarlak elkeseríteni, de azonnal fordulj egy másik orvoshoz! Ha a szomszédasszonyom hallgatott volna rám, akkor most élne a babája! De a kiírás elõtt egy héttel halva született meg.! Nála 34 hetesen kezdõdött ugynez! Ne játsz az életetekkel! Szorítok értetek!

Ha a beágyazódás több napon át tart, akkor mikortól kezd termelõdni a HCG hormon?

Az elsõ szúrkálós naptól, vagy csak a beágyazódás befejeztével?

Legjobb válasz: Próbáld reggeli elsõ vizeletbõl. Akkor a legkoncentráltabb a vizelet, mert éjjel nem iszunk és nem járunk olyan sûrven pisilni, mint amikor fenn vagyunk. Beágyazódás 5 napig is eltarthat, és attól a pillanattól kezdve kezd termelõdni a HCG hormon, elõször kis mennyiségben, aztán napról napra nõ. Drukkolok! Próbálj még vagy 2-3 napot várni és akkor tesztelj. Mikorra nem várod egyébként? Vagy már meg kellett volna jönnie?

Próbáld reggeli elsõ vizeletbõl. Akkor a legkoncentráltabb a vizelet, mert éjjel nem iszunk és nem járunk olyan sûrven pisilni, mint amikor fenn vagyunk. Beágyazódás 5 napig is eltarthat, és attól a pillanattól kezdve kezd termelõdni a HCG hormon, elõször kis mennyiségben, aztán napról napra nõ. Drukkolok! Próbálj még vagy 2-3 napot várni és akkor tesztelj. Mikorra nem várod egyébként? Vagy már meg kellett volna jönnie?
A kérdező hozzászólása: Ez most olyan honapom, amikor megereztem a peteerest, tehat ha ahhoz hozzaadok 14 napot (elvileg kb ennyi a lutealis fazis mindenkinel), akkor tegnapra nem vartam. S a tegnapi tesztet reggeli elsobol csinaltam. (ma azert delelott, mert akkor kaptam meg a postan rendelt teszteket, s kivancsi voltam, hatha egy masik fajta mar kimutatja...) Az irasodbol nem volt egyertelmu: a beagyazodas elso napjatol kezdve termelodik a hcg, vagy csak akkortol, mikor befejezodott a beagyazodas?
A beagyazodas vegetol kezdodik el a hcg termelese a szervezetben, amikor mar ossze vagy kotve a babaval. Teszteltel azota?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! :) Sajnos szombat reggelre végül megjött rendesen. Késett pár napot, reménykedtem, aztán csalódtam - újra :( Ma (a ciklusom 3. napján) voltam vérvételen, néznek újra nõi hormonokat, pajzsmirigy-hormonokat és terheléses cukor is volt. Most "reménykedem", hogy találnak valamit, amire elvileg lesz gyógyszer, és akkor végre megoldódhatna ez a baba-ügy végre...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!